Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vampiri

Creat de pri3st3ss, 17 Iunie 2006, 21:07:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

am avut si eu experiente cu astfel de oameni.... si cred ca se simteau foarte bine cand "sugeau" energie, si mai rau e ca o faceau inconstient.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

xennon_2000

Si ...cum te poti feri de astfel de oameni (sa nu ma luati cu usturoi sau cruci ca nu cred)????poate o energie pozitiva...sau sa nu crezi in chestiile astea

pri3st3ss

materia contine energie, orice obiect are o oscilatie energetica proprie, iar corpul uman produce ceea ce numim bioenergie. Ca orice lucru din natura, energia poate fi pozitiva sau negativa. Exista persoane care, avand campul bioenergetic preponderent negativ, devin, constient sau nu, niste absorbanti de energie pozitiva, adica... vampiri energetici. Din punct de vedere psihologic, exista numeroase explicatii ale acestui fenomen, dar si posibilitati de contracarare.

Citat din: Unidentified din  29 Ianuarie 2007, 22:04:26
Tari de tot vampirii astia ! Cum as putea sa devin si eu un vampir energetic ca mi-am dorit de mic copil sa fiu  :evil: .

de ce vrei sa fi vampir energetic???ce motive ai?

Citat din: Unidentified din  29 Ianuarie 2007, 22:04:26
@pri3st3ss  daca vampirul isi da seama si se uita rapid in alta parte ce alta metoda mai stii ca ma intereseaza :P

Citat din: xennon_2000 din  30 Ianuarie 2007, 13:20:44
Si ...cum te poti feri de astfel de oameni (sa nu ma luati cu usturoi sau cruci ca nu cred)????poate o energie pozitiva...sau sa nu crezi in chestiile astea

raspuns:
Citat din: pri3st3ss din  29 Ianuarie 2007, 20:40:25
da,poti infrunta un vampir...o metoda rapida e sa il privesti in ochi,il vei perturba...
+ ii sustii mereu privirea,il infrunti, ii arati astfel ca nu ti-e teama; zambeste, intra in vorba cu el..chiar daca intoarce capul, priveste-l in continuare,sigur va mai incerca dupa 15-20 min...se va da batut pana la urma...
mai ales daca intri in vorba cu el,il perturbi...astea sunt cateva metode pentru vampirii care sunt constienti de "puterea" lor...celor inconstienti nu ai ce sa le faci...ii poti evita doar,ii poti atentiona ca iti fac rau etc...

alte metode de contracarare:
Citat din: dreamy din  29 Ianuarie 2007, 13:45:46
http://www.jurnalul.ro/articol_58663/vampirii_energetici.html
Nu cruci si usturoi, ci "chestii" destepte, care te vor ajuta. "Cele mai bune arme de aparare de care dispui sunt cunoasterea, maturitatea si buna judecata", crede Bernstein.
alte metode: iti creezi bariera( tot puterea gandului si da,xenon, gandire pozitiva)..
hai sa iti vand cateva  ponturi...vampirii energetici nu se vor atinge de tine daca:

- ...practici intens igiena spirituala, gandirea optimista, legaturile si sentimentele benefice, vorbirea politicoasa si atitudinea destinsa.
-... pastrezi legatura cu natura,  mergi la picnicuri (alegand locuri nepoluate nici sonor, nici altfel si sa le lasam la plecare in aceeasi stare), folosesti – pe cat posibil - alimente naturale, faci exercitii fizice periodice si mici momente de meditatie,  -.. utilizezi /practici  tehnici de relaxare
-...cultivi micile bucurii.
Si, mai ales, zambiti!...vampirii energetici se folosesc in primul rand de starea ta si ,cel mai important, nu te pierde cu firea, nu te panica, e excelent pentru noi,e chiar "delicios" cand un om intra in panica...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

xennon_2000

Ca un scut energetic! care este capabil sa bareze campurile de energie negativa asupra ta!poate u poti PRI3...dar la noi restul....ramane de vazut!

Dreamy

pri3st3ss sunt de acord cu tot ce spui, insa ti-ai pus problema ce facem atunci cand acesti vampirii energetici ne sunt rude sau prieteni apropiati??
.....sti vorba "rau cu rau dar mai rau fara rau"

din pacate eu chiar am o situatie de acest gen, norocul meu este ca persoana(vampirul) nu are nici cel mai mic habar de "darul" care-l are
sa va explic cum mi-am dat seama de asta:
- "vampirul" meu este o persoana care nu suporta singuratatea, mai mult de o zi maxim doua nu suporta sa stea fara lume in jur, insa nu accepta pe oricine...
- din pacate pentru mine, eu sunt persoana pe care o prefera cel mai mult, argumentele fiind ca se simte in siguranta in prezenta mea...
- ce am observat este ca atunci cand ajung la persoana in cauza, o gasesc intr-o stare destul de precara din punct de vedere "energetic" adica pare obosita, fara vlaga, parca si vocea mai salba ca de obicei, lucrul cel mai interesant este ca atunci cand plec asa ma simt eu iar "vampirutul" este refrishat si cu mare chef de viata....

pri3st3ss

da,stiu la ce te referi dreamy si e cam nasol...

Citat din: dreamy din  31 Ianuarie 2007, 14:52:13
din pacate eu chiar am o situatie de acest gen, norocul meu este ca persoana(vampirul) nu are nici cel mai mic habar de "darul" care-l are

nu e prea bine sa nu fie constient,in primul rand isi face rau singur..fa-l sa priceapa,cumpara-i o carte despre vampirism energetic,isi va da seama de  mesaj...

- "vampirul" meu este o persoana care nu suporta singuratatea, mai mult de o zi maxim doua nu suporta sa stea fara lume in jur, insa nu accepta pe oricine..

niciun vampir nu suporta singuratatea,si niciun vampir nu suporta alt vampir..si normal, suntem si pretentiosi :lol: ; nu toata lumea are acelasi gust bun,asa cum nu toate mancarurile iti plac...

- din pacate pentru mine, eu sunt persoana pe care o prefera cel mai mult, argumentele fiind ca se simte in siguranta in prezenta mea...

da,astea sunt cele mai utilizate argumente: ma simt in siguranta langa tine, langa tine  ma pot desfasura,ceilalti ma impiedica, doar tu ma intelegi, ori se folosesc de multe santaje emotionale,care te secatuiesc...
daca nu o poti indeparta/evita, incearca sa gasesti  trauma prin care a trecut,incearca sa vezi de ce asociaza siguranta cu tine...poate ai anumite calitati ( sau zambesti intr-un anume fel,ai aceleasi gesturi etc )care ii aduc aminte de cineva drag care l-a/a parasit-o sau  a murit; dupa ce gasesti cauza,incearca sa o "tratezi"

- ce am observat este ca atunci cand ajung la persoana in cauza, o gasesc intr-o stare destul de precara din punct de vedere "energetic" adica pare obosita, fara vlaga, parca si vocea mai salba ca de obicei, lucrul cel mai interesant este ca atunci cand plec asa ma simt eu iar "vampirutul" este refrishat si cu mare chef de viata....

da,iar tu esti obosita,te doare capul..asa se intampla mereu...te "stoarce"...

Citat din: xennon_2000 din  31 Ianuarie 2007, 13:05:24
Ca un scut energetic! care este capabil sa bareze campurile de energie negativa asupra ta!poate u poti PRI3...dar la noi restul....ramane de vazut!
xenon,toata lumea poate,dar trebuie sa incerci pana reusesti si trebuie sa si incepi sa lucrezi...

Dreamy

Citat din: pri3st3ss din  31 Ianuarie 2007, 20:38:06
nu e prea bine sa nu fie constient,in primul rand isi face rau singur..fa-l sa priceapa,cumpara-i o carte despre vampirism energetic,isi va da seama de  mesaj...
sincer nu cred ca ar fi lucrul cel mai indicat, din mai multe motive, gandeste-te ca un vampir energetic constient de el e mult mai periculos decat unul care e inconstient de ce poate ...
pentru mine asa e cel mai bine, consider ca asa cum stau lucrurile la momentul asta e cel mai bine(atat cat se poate spune bine) pentru ambele parti;
as putea sa fac ce mi-ai spus tu, sa cumpar o catre despre vampirii energetici, insa as risca sa ma trezesc cu ea in cap  :lol:, persoana respectiva nu are nici cel mai mic respect pentru asa ceva...deci inutil

Citat din: pri3st3ss din  31 Ianuarie 2007, 20:38:06
daca nu o poti indeparta/evita, incearca sa gasesti  trauma prin care a trecut,incearca sa vezi de ce asociaza siguranta cu tine...poate ai anumite calitati ( sau zambesti intr-un anume fel,ai aceleasi gesturi etc )care ii aduc aminte de cineva drag care l-a/a parasit-o sau  a murit; dupa ce gasesti cauza,incearca sa o "tratezi"

pri3st3ss, tocmai ca stiu tot despre persoana respectiva accept apropierea, de indepartat sau evitat nu se poate pune problema...
a incerca sa o "tratez" mi se pare un lucru aproape imposibil, e ca si cum as vrea sa-i schimb personalitatea sau modul de viata...
as fi curioasa daca as putea face ceva pentru a impiedica cat de cat schimbul asta de energie care uneori este destul de excesiv, o bariere care sa nu afecteze sub nicio forma nici una din parti...

xennon_2000

pri3st3ss....daca tin post ma pot feri?...sau ajuta cumva si la dedublare?

pri3st3ss

Citat din: xennon_2000 din  01 Februarie 2007, 12:59:07
pri3st3ss....daca tin post ma pot feri?...sau ajuta cumva si la dedublare?
poti sa pui  si acatiste la biserici si sa aprinzi lumanarti,tot degeaba,daca nu incerci!!
desigur,poti tine post,e chiar indicat, dar trebuie sa si incerci!

Citat din: dreamy din  01 Februarie 2007, 11:24:34
sincer nu cred ca ar fi lucrul cel mai indicat, din mai multe motive, gandeste-te ca un vampir energetic constient de el e mult mai periculos decat unul care e inconstient de ce poate ...
pentru mine asa e cel mai bine, consider ca asa cum stau lucrurile la momentul asta e cel mai bine(atat cat se poate spune bine) pentru ambele parti;
as putea sa fac ce mi-ai spus tu, sa cumpar o catre despre vampirii energetici, insa as risca sa ma trezesc cu ea in cap  :lol:, persoana respectiva nu are nici cel mai mic respect pentru asa ceva...deci inutil

parerea mea difera...
atunci cand nu e constient, un vampir e mult mai periculos....
daca il faci sa constientizeze, ai declansa intr-adevar doua directii:
- constienta de puterea ei, ar putea incerca mai mult si ar putea sa ii placa puterea de a rani
- constientizarea ar ajuta-o sa observe ca face rau in jur si sa se canalizeze spre alte directii ( universale)
bine,nu cumpara cartea..cumpar-o pentru tine,sau daca o ai, du-te cu ea in mana la persoana respectiva in vizita si argumenteaza ca abia ai luat-o de la o colega si vezi poate inchegi o discutie pe baza acestui subiect...

( desigur daca tu simti ca e mai bine sa te stoarca....)

[quote author=dreamy link=topic=528.msg13967#msg13967 date=1170321874

pri3st3ss, tocmai ca stiu tot despre persoana respectiva accept apropierea, de indepartat sau evitat nu se poate pune problema...
a incerca sa o "tratez" mi se pare un lucru aproape imposibil, e ca si cum as vrea sa-i schimb personalitatea sau modul de viata...
as fi curioasa daca as putea face ceva pentru a impiedica cat de cat schimbul asta de energie care uneori este destul de excesiv, o bariere care sa nu afecteze sub nicio forma nici una din parti...

[/quote]

nu sa o tratezi ca si cum persoana ar fi bolnava de gripa!
incearca sa compensezi ceea ce ii lipseste...
nu poate fi vorba de o bariera,dreamy,mai ales daca nu vrei sa o ranesti...
atunci cand "activezi" bariera, persoana nu se poate "hrani",deci ii faci rau....
o metoda ar fi sa reusesti tu intr-un fel sau altul sa te conectezi la energia universala si atunci cand simti ca vampirita incepe sa te stoarca, "deschide usa" spre univers...desi nu o sa ii placa "gustuil" :-D

xennon_2000

Cateodata visez ca ma apasa ceva pe spate nu-l pot vedea, nu ma pot apara, dar stiu ca e ceva rau si ma apasa de nu pot sa respir...in momentul acela nu pot sa ripostez nici macar sa vorbesc; mai ciudat este faptul ca dupa ce ma trezesc sunt ca nou! De obicei visul incepe cu aceleasi detalii din camera unde dorm, astfel incat nu stiu daca e vis sau realitate, sau nu realizez!

este atac de vampir, stresul de zi cu zii, subconstient, cosmar, sau entitati de dincolo???????
Cine poate sa-mi raspunda???....Pri3sstess poti??????

Arckadii

pri3st3ss ti-am promis ca revin cu relatarea mea legata de vampiri energetici. iat-o:

oricat de ciudat ar parea, cazul cel mai concret de vampirism energetic, l-am trait in liceu timp de 2 ani de zile.
faceam matematica cu o profesoara care era foarte pasionata de bioenergie, terapii naturiste etc.
de fiecare data cand intra in clasa, simteam o epuizare totala urmata de o somnolenta acuta.
si mai ciudat insa, in momentul in care mi se adresa sau aveam contact direct cu ea, ameteam puternic si ajungeam aproape in prag de lipotimie. initial am crezut ca este vorba de emotii, insa treptat am observat ca eu nu eram singurul care traia astfel de stari, multi dintre colegii mei avand aceleasi simptome ca si mine. dupa ce profesoara iesea din clasa, dura cam 1 ora sa imi revin complet.
Arckadii.

xennon_2000

ce de clienti ai Priess :lol:

Arck stai la rand! :lol:

darkness

trebuie sa isi deschida un templu :-D

xenon, raspunsul pt tine e simplu: ti se "desfunda" chakrele...e ceva obisnuit..se trezeste kundalini etc...
e obisnuit zic, pt ca ai inceput  sa iti deschizi mintea si sufletul si sa practici cate ceva

ark,nu ai intalnit-o pe priestess banuiesc..profa ta e dulce copilas :lol:

calinahanna

@ Arckadii

Esti doar foarte sensibil...mai bine incerci sa te aperi, sa iti pastrezi energia numai pentru tine...
Invata sa capeti putere.

Arckadii

:)
chiar as fi curios sa o intalnesc:)
Ark