Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vampiri

Creat de pri3st3ss, 17 Iunie 2006, 21:07:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

romulus

CitatSa fie oare energia pozitiva transmisa de animale ?
---Este perfect plauzibil ! Dar eu nu m-as gandi neaparat la animale; poate esti chiar tu cea care da energie, iar animalele sunt sigur ca simt asta.
Citatsunt persoane pe care pur si simplu nu le accepta decit foarte greu si tot timpul cind aceste persoane sunt in apropiere, ei sunt agitati si nu se deslipesc de mine..
----Cu siguranta ca acele persoane sunt altfel decat tine (energetic vorbind) iar animalele simt asta fara gres si de aceea se feresc sa le stea in apropiere !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

dido36

Buna tuturor, va saluta un adevarat vampir sexual.

M-ai trebuit ceva timp pina sa inteleg ce sunt si sa imi explic de ce uneori simteam nevoia acut de sex. Nu este o stare permanenta ci doar cind eu consum foarte multa energie. Dar cind o fac nu ma simt bine pina nu sunt cu adevarat satula. Trebuie sa ma imbat cu energia pe care o absorb de la celalalt.
Am sa va povestesc ca este adevarat ca vampiri energetici nu se simt bine cind sunt unul linga altul.
Am avut eu un prieten care era toate formele de vampir, indiferent ce faceam el se hranea. in 6 luni ma secatuise de energie Indiferent cit dormean nu ma odihneam de ajuns, daca faceam dragoste cu el eu eram mai obosita si nesatisfacuta si atunci am rupt relatia. Acum cind ma simt obosita imi caut un partener care daca este rezistent sta o perioada mai lunga daca nu dupa doua trei intilniri dispare eu imi iau energia de care am nevoie si apoi il las sa plece.

Nu vreau sa ma tratez dar am vrut sa spun ca noi traim printe voi si unii oameni nici nu stiu, prazi usoare pentru noi. Acum cind eu va scriu ma "lingpe buze" si imi pregatesc atacul urmator. Am ramas fara energie si trebuie sa ma "hranesc".

lylyt_ice

 Nu stiam ca " CURVARASIA" se cheama acum(mai modern)..."VAMPIRISM SEXUAL" !!! :-D :-o Da ai dreptate...nu te poti lecuii usor de aceasta boala...e intradevar "BOALA SECOLULUI XXI"...........
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

CitatNu stiam ca " CURVARASIA" se cheama acum(mai modern)..."VAMPIRISM SEXUAL" !!!   Da ai dreptate...nu te poti lecuii usor de aceasta boala...e intradevar "BOALA SECOLULUI XXI"...........
---Mai lylyt da le zici ! Lasa si tu fata sa se simta bin!
---Eu i-as acorda oaresce credit deoarece exista ( cu o mare probabilitate) si posibilitatea ca ea sa aiba dreptate si chiar sa fie un/o asemenea vampir. Ea zice ca nu vrea sa se trateze, dar probabil ca nu stie ca "boala " asta se inscrie la cele " incurabile" !
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

pri3st3ss

Citat din: dido36 din  20 Iulie 2008, 14:52:58

Am avut eu un prieten care era toate formele de vampir, indiferent ce faceam el se hranea. in 6 luni ma secatuise de energie Indiferent cit dormean nu ma odihneam de ajuns, daca faceam dragoste cu el eu eram mai obosita si nesatisfacuta si atunci am rupt relatia. Acum cind ma simt obosita imi caut un partener care daca este rezistent sta o perioada mai lunga daca nu dupa doua trei intilniri dispare eu imi iau energia de care am nevoie si apoi il las sa plece.

incearca si alte metode sa te hranesti,desi "iti place", faci cu "prada" exact ce facea iubitul cu tine...la fel se simt si victimele...
parerea mea este sa ai putina mila si de ele,fii umana totusi sau infrange-ti dorinta de a te hrani total
de asemenea,constientizeaza forta si foloseste-o si in alte scopuri
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

antoniu

de la vampirism la sex oral nu este decat un pas.....mic pentru om ..mare pentru omenire..[n.armstrong]

parere

dupa cate inteleg din topicul asta poti denumi orice  actiune cu termenul de vampirism....devalizarea bancii nationale va fi facuta de vampiri financiari, bordurile vor fi schimbate de vampirii constructiilor iar vampirii sexuali vor face ravagii mai ceva ca apa fluorata...unde sunt oamenii normali, chiar trebuie sa fim fiecare atat de special? :))

someone_creator

Lume,lume, ce noutate auzii!(de fapt o citii). Auzi tu,vampiru'sexos!wow! :-o
Am o intrebare intrebatoare pt.domnisoara vampirutza periculoasa: da'.....usturoiu' e bun sub forma de alifie ...pt.mentinerea energiei partenerului prajit la rotisor?
(stiu ca nu mi se va raspunde)

Stefy

 Se intampla ceva ciudat cu mine...uneori am senzatia ca sunt vampir...pardon,vampiritza.Ii indemn pe oameni sa mi se destainuie,iar dupa ce acestia mi se destainuie,am o senzatie de bine,ma simt mai vesela,mai plina de viata si nu simt deloc oboseala,si nu simt nevoia sa mananc.Uneori,oamenii imi spun necazurile lor,dupa care eu ma simt obosita,iar ei sunt veseli,parca nici n-ar fi existat acel necaz in viata lor.Alteori,oamenii imi spun despre fericirea lor,dupa care eu ma simt bine,iar ei...sunt parca lipsiti de chef de viata.O alta...''ciudatenie'',ca sa-i zic asa:uneori,oricat as manca,imi este tot foame,si doar dupa ce ''ma hranesc''cu energia oamenilor din jurul meu ma simt bine.Doamne,asa greu imi este sa cred ca as putea fi vampir!!!Pana nu demult,eram doar fascinata de cuvantul vampir,imi placeau filmele cu vampiri,iar acum descopar ca exista vampiri energetici.Si ca as putea sa fiu si eu o vampiritza...WoW!!!

Giulya

#144
Se spune ca a fost dovedit stiintific ca vampirii nu sunt reali.Daca ar exista unul,jumatate din populatia terrei ar fii moarta sau ar devenii vampiri.Teoria mea e alta.Legendele astea sunt inventate de oameni.Deci probabil ca vampirii sa nu fii existat niciodata.Sau sa existe si acum,sub alta forma,nu e neaparat sa aiba colti sa suga sange sa omoare oameni sau sa fie nemuritori.Pentru ca nici un om nu a dovedit ca exista vampirii,au fost doar legende.Si dupa schimbarea omului,vampirul a fost supus la transformari din strigoiul care suge sange,cel de care oamenii se tem la vampirul care este in relatie buna cu oamenii.Poate ca vampirii exista dar de unde stiti ca are colti sau ca bea sange? poate ca e ca o alta religie cum e un cresti,un catolic poate fii si un vampir.Oamenii isi omoaru timpul inventand povesti despre vampirii dar ia intrebat vreodata cineva,daca la vazut de il descrie in modul asta.Si in legatura cu dovada lor stiintifica.Vampirul nu cred ca ar fii asa de prost incat sa se arate oamenilor si sa zica pur si simplu"lume sunt vampir" in primu rand nu ar crede si daca el/ea ar dovedii ar fii unul impotriva a o mie.Daca ar exista vampirii care sug sange asa cum sunt descrisi de catre oameni,ei poate au colti si sug sange dar nu sunt asa de idioti incat sa se arate lumii.Ar fii constient ca el e unul si lumea e mare.Cineva mia zis ca legendele cu vampiri sunt ca si legendele despre Iisus si Dumnezeu.Doar ca aici e o problema.Iisus s-a aratat lumii si de asta il vedem pe icoane si toti Sfintii astia ei au existat si s-au aratat lumii,dar un vampir s-a aratat?
 :-)

Tayka

#145
:GIULYA- Noi oamenii avem pe aici un rost –o menire-sã creiem dea-lungul vieþii noastre o experienþã fiilor onor entitãþi superioare .Pentru  aceasta ei ne-au creiat pe noi.Fii lor nu sînt prezenþi fizic în noi ,ci au un-hai sãi zicem dispozitiv ultra-inteligent de monitorizare permanentã pe care noi îl numim spirit,ºi cu ajutorul cãruia ei învaþã de la noi o lecþie de viaþã. Noi oamenii sîntem actorii-transponderii,acestei lecþii iar pentru munca noastrã se pare cã vom primii ºi noi ceva cîndva ,altundeva,un  fel de concediu de odihnã,iar dupã mai multe cicluri ,o ieºire la pensie..
La aceste favoruri nu vom merge pe picioare ci va trebuii sã schimbãm..echipamentul..adicã sã ..murim.Aºa dar vom merge doar cu ..tot un fel de dispozitiv mai rudimentar e drept faþã de spirit
dar care ne aparþine de drept ºi care se cheamã suflet sau corp astral,în el ne rãmâne amintirea vieþii,În momentul morþii acesta se catapulteazã în afara corpului,ºi urmeazã foarte relaxat un semnal acustic special,o muzicã ancestralã cãreia nu i se poate împotrivii,precum ºi un semnal vizual sub forma unei lumini albastre.ºi care împreunã îl conduc spre ..nirvana.Locaþia fizicã pare sã fie de fapt o staþie de triere situatã undeva în spatele lunii ºi pe care credincioºii o numesc lumea cealantã,grãdina edenului, este de fapt CURCUBEUL biblic ºi în fine o simplã staþie de tranzit pentru EI.Am fãcut aceastã introducere pentru a se vedea mersul normal  al vieþii pe Tera pentru ca sã putem explica unele anomalii care se produc în momentul morþii fizice ºi care pot sã dea naºtere unor fiinþe de genul vampirilor,fantomelor,ºi altor entitãþi demonice.
Aºa dar ziceam cã în momentul morþii fizice sufletul omului este indus în transã,chemat,ºi preluat de EI,numai cã,dacã moartea sa petrecut într-o situaþie deosebitã:incinerare,fulgerare,sfâºiere,moarte în chinuri groaznice sau cînd omul nu ºia mai putut rezolva,termina,o problemã deosebitã a vieþii sale ºi din care motiv nu poate fii adus în starea de transã ,sufletul va rãmîne în zonã ºi inconºtient fiind de noua sa identitate va intra întro stare de disperare profundã colindînd cu vitezã astralã întregul mapamond.Dupã un timp vor reapare doar instinctele primare foamea setea,ºi ne putîndu-se hrãnii ,va încerca sã intre in corpul oamenilor vii pentru aºi potolii aceste instincte.La unii oameni vii sufletul poate sã intre în conflict cu spiritul,ºi dacã nimereºte un asemenea om îl penetreazã ,se asociazã cu sufletul gazdã,iar spiritul va pãrãsii acel om.Înebunit de foame ºi sete ºi ne avînd decît instinctele primare acesta va devenii  :fullmoon:animal,aspectul fizic însã va rãmîne uman ,ºi asimilat fiind cu sufletul gazdã el va devenii o fiarã inteligentã –poate vampir. :fullmoon:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

lylyt_ice

#146
 Mai ...ai ceva in sac...dar spune-ne si noua de unde ai acumulat atata stiinta si ...poti tu sa iti dai cuvantul de....(ce vrei tu) ca ce spui aici , asa este? Ca ai citit carti si ai vazut filme...Wax....asta am facut cam toti de pe aici...dar sa dam sfaturi si retete, nu prea am atins performantele necesare...vad ca tu esti convins de ceea ce spui...! Cum ai atins acest stadiu? noi ne strofocam de ani buni...si totusi suntem la inceput de drum...............................................................care pare fara sfarsit! Sau ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tayka

 LYLYT_ICE-pe undeva mã bucur cã dintre toþi participanþii la discuþii despre vampiri ;m-ai ales tocmai pe mine un biet curios,care a rãspuns altu-i...curios
ºi, cum spuneam mã bucur cã ºi tu ai devenit..mareºal curios asistând la o discuþie între doi soldãþoi,discuþie atât de diferitã de restul participanþilor care în afarã de glumiþe cu sex vampirik ºi alte pofte carnale nu au mai avut ce ne spune.Întradevãr nu sînt de mult pe aici, dar sânt cam de mult în viaþã..am prins România Mare,ºi pe Maj.Sa.Regele MIHAI ÎNTÂI-ul.ºi pentru toate astea pot sã-þi dau cuvântul(convins fiind cã doar aºa mã vei crede).
Nu prea înþeleg eu ce sfaturi ºi reþete i-am dat Giulyei-care cãuta un rãspuns despre geneza vampirilor,asociind-ui cu.Iisus.Am considerat ca fiind  necesarã acea prefaþare pentru a se putea definii fiinþele rãmase la frontiera de apus ..a vieþii.
Dacã prelegerea mea(neadresatã þie-þi) þia produs un amalgam de stãri format în egalã mãsurã din;uimire,invidie,fricã cã aº putea sã te umbresc un pik,neliniºte,etc.Îmi cer scuze ptr...îndrãzneala mea de a nu scrie doar..vorba
ta:**curvãrãºii**moderne..ci ºi unele pasaje din cãrþi ceva mai dedemult.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

lylyt_ice

 Nu te-am ales, ci pur si simplu am citit si eu ce ai scris. Acum...sa-mi fie cu iertare daca am indraznit sa te intreb; de unde si cum anume ai ajuns la concluziile de mai sus!? Sa imbini fraze si scenarii esti maestru, dar vreau si eu sa stiu ce te face sa fi atat de sigur ca ce scrii, asa si este, de mai incerci sa convingi si pe altii. Ce varsta ai nu conteaza, ci ceea ce spui aici...! Nu-i nici un fel de atac la persoana ta, ci din contra chiar e interesant ce ai scris, si mie personal mi-a starnit o mare curiozitate. Teama, frica, ca ai putea sa m-a umbresti...(cum adica)? Si eu am venit aici aproape nestiutoare, cum de fapt sunt si in momentul de fata si incerc sa aflu si sa invat cat mai multe...Ca am ajuns DOCTORANT...este numai datorita faptului ca multi s-au retras iar eu fiindca am limbarita, in prostia mea, am adunat multe stelute... :lol: Acum cred ca nu mai m-a consideri "rivala", ca nu sunt la stadiul tau de cunostiinte. Acum spune-ne si noua mai multe din ceea ce stii tu.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tayka

LYLYT_ICE-Rogu-te a mã ierta- nu ºtiam cã eºti o Doamnã-dar cum nu þi-ai afiºat însemnul Evei ºi dupã cum m-ai abordat eram convins cã am în faþã pe puþin un..mareºal. :Dacã chiar îþi plac povestioarele mele am sã-þi mai povestesc despre multe lucruri pe care oamenii nu prea le admit pentru-cã aºa sântem *croiþi*noi ºi aºa trebuie: sã avem opinii ºi pãreri diferite pentru a progresa.Sincer n-aº putea sã-þi explic de unde vine convingerea,-e mai greu de explicat-ºi sigur mai greu de acceptat, dacã nu chiar imposibil.Este însã un mod de a explica logic,tehnic,ºi ºtinþific,unele aspecte paranormale.Aceasta este o freqvenþã,o undã de ºok,care penetreazã foarte greu în logica oamenilor,tocmai pentru cã EI adicã creiatorii noºtrii nu permit sub nici un fel explicarea realitãþii.DECE OARE?!
Foarte simplu-odatã cunoscutã cauza-apune efectul.Sa fãcut o experienþã: Într-o pãdure trãiau în libertate ºi sãlbãticie,un cârd de cãprioare-nimeni nu sa implicat in viaþa lor ,ºi nici nu sa intrat vreodatã în pãdure,era suficient însã sã se inconjoare pãdurea cu un gard ºi în scurt timp toate cãprioarele au murit aruncîndu-se pe gard simþind cã nu mai sânt libere.Ca sã poatã trãii ºi el omul are nevoie de libertate absolutã.Dacã va simþii doar cã aceasta nu mai e,va reacþiona diferit faþã de animale;fiind dotat cu inteligenþã,dar ºi mai laº nu va muri pentru libertate poate doar cîþiva,mulþi vor muri de fricã,alþii vor cãdea în genunchi,alþii vor lua arma în mînã,ºi doar puþini vor fii cei ce vor ridica steagul alb.EI cunosc bine aceste lucruri, dar altul este motivul pentru care ne ascund cu atâta înverºunare adevãrul.Sânt de fapt douã mari motivaþii Primul este justiþia lor ajunsã la un nivel de ultra perfecþiune, ºi care nu le permite imersiune în lumea oamenilor-*(Un fel de minister al mediului) ªi cel de al doilea motiv este-atenþie-legãtura de..rudenie.Pentru-cã de fapt ºi de drept EI se trag pe undeva din..NOI.
Deocamdatã atât- vom mai vedea (dacã om mai trãii)cum sa ajuns la aceastã situaþie,cine sînt cei ce îºi zic îngeri,sau demoni,unde e de fapt sus în rai sau jos în iad ,ºi cam care e nivelul lor de ..hipercivilizaþie..asta numai dacã te mai intereseazã acest gen de a aborda ideia.-s-auzim numai de bine. :ufo: :rocket: :planet:



Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).