Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Psihotronica - rãzboiul viitorului

Creat de CHIP, 03 Iunie 2008, 22:49:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP

Citat din: adipop din  28 Februarie 2009, 00:07:26

Cel mai puternic motor psihotronic, este punctul, in care Spiritul se transforma integral in Materie.
adi

Sau poate materia se transforma in spirit

daos

Citat din: adipop din  27 Iunie 2008, 02:46:01
Eu as discuta decat de " psihotronica ". Daca adaugam " razboiul...." ne-am directionat pe un fagas gresit. Altii sunt inaintea noastra in acest domeniu si este din ce in ce mai grav. Noi ca Neam, n-avem veleitati de acest gen.
adi

Intr-adevar, inca nu avem un telepat autodeschis al Romanilor care sa poata sa-i deschida si pe ceilalti si astfel sa urmareasca interesele nationale nu pe cele ale strainilor (bubulii lui Pavel Corut) care i-au deschis.

daos

Citat din: CHIP din  09 Iulie 2008, 10:34:11
Pai daca tot urmeaza sa cumparam avioane de lupta de la ei ,poate ne doteaza si pe noi cu o asemenea arma.
Eu unul cred ca ne-au dotat cu ceva prin 2004-2005. A fost o adevarata vanatoare de vrajitoare (telepati) in acea perioada.

CHIP

Citat din: daos din  06 Martie 2009, 15:42:51
Eu unul cred ca ne-au dotat cu ceva prin 2004-2005. A fost o adevarata vanatoare de vrajitoare (telepati) in acea perioada.

Fii mai explicit te  rog.Ce anume a fost prin 2004-2005

daos

Citat din: CHIP din  06 Martie 2009, 16:26:13
Fii mai explicit te  rog.Ce anume a fost prin 2004-2005
Romania a avut o serie de telepati folositi de SIE sau DGIA, dar care nu erau autodeschisi (erau de fapt deschisi de altii din afara), deci nu se putea pune o baza reala pe ei. De aceea, cand am fost admisi in NATO, acestia au fost concediati (sau cel putin banuiesc). Pe langa acestia erau destui oameni cu, hai sa le spunem abilitati paranormale, adica camp bioenergetic mare, care puteau sa se autodeschida si sa devina telepati, dar au fost blocati din exterior cu ceva artificial, probabil o arma psihotronica. Cei pe care-i banuiesc ca au fost sunt americanii, mai corect spus DIA. Asta s-a intamplat prin 2004 - 2005.

CHIP

Citat din: daos din  06 Martie 2009, 16:33:55
Romania a avut o serie de telepati folositi de SIE sau DGIA, dar care nu erau autodeschisi (erau de fapt deschisi de altii din afara), deci nu se putea pune o baza reala pe ei. De aceea, cand am fost admisi in NATO, acestia au fost concediati (sau cel putin banuiesc). Pe langa acestia erau destui oameni cu, hai sa le spunem abilitati paranormale, adica camp bioenergetic mare, care puteau sa se autodeschida si sa devina telepati, dar au fost blocati din exterior cu ceva artificial, probabil o arma psihotronica. Cei pe care-i banuiesc ca au fost sunt americanii, mai corect spus DIA. Asta s-a intamplat prin 2004 - 2005.

De ce sa fi fost concediati paranormalii odata cu admiterea noastra in NATO?

Shadowman

Pe ce te bazezi cind faci afirmatiile de mai sus ? Ai dovezi ? A scris la radio,umbla vorba-n cartier..?
Aduceti si argumente in sprijinul declaratiilorite !  Un link,un citat...
Sau RUFOn-ul e forum de zvoneri si raspindaci...?
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Sidney

Ii banuiesti pe  americani? De  ce  nu pe  rusi? :evil:

alx

Citat din: loreley din  06 Martie 2009, 18:11:57
   Ii banuiesti pe  americani? De  ce  nu pe  rusi? :evil:
pai de fapt stie...nu banuieste!   
si asta pentru ca s-a documentat temeinic,din cate observ,din cartile lui corut pavel si cinamar radu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
   deci nu mai incape indoiala..."agenturili" straine ne-au facut-o...again! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Citat din: daos din  06 Martie 2009, 15:31:27
Intr-adevar, inca nu avem un telepat autodeschis al Romanilor care sa poata sa-i deschida si pe ceilalti si astfel sa urmareasca interesele nationale nu pe cele ale strainilor (bubulii lui Pavel Corut) care i-au deschis.
apropo...cum se deschide un telepat? ca si conserva?...ca si sticla de coca-cola?...ca si usa de la intrare?...ca si porcul la craciun?  :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
sper ca nu sunt prea multe intrebari... :evil:
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Osho

Citat din: alx din  06 Martie 2009, 18:50:53
  pai de fapt stie...nu banuieste!   
si asta pentru ca s-a documentat temeinic,din cate observ,din cartile lui corut pavel si cinamar radu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
   deci nu mai incape indoiala..."agenturili" straine ne-au facut-o...again! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D   apropo...cum se deschide un telepat? ca si conserva?...ca si sticla de coca-cola?...ca si usa de la intrare?...ca si porcul la craciun?  :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
sper ca nu sunt prea multe intrebari... :evil:

Exista modalitati de deschidere telepata multiple, dar dupa cum pui tu problema, e mai greu de inteles..
O deschidere telepata care este consecinta evolutiei (din punct de vedere noetic, ma refer) poate sa se declanseze atat spontan cat si in mod asistat, in prezenta unei persoane bine antrenata in aceasta directie... :wink:

alx

Citat din: Osho din  06 Martie 2009, 19:48:38
Exista modalitati de deschidere telepata multiple, dar dupa cum pui tu problema, e mai greu de inteles..
O deschidere telepata care este consecinta evolutiei (din punct de vedere noetic, ma refer) poate sa se declanseze atat spontan cat si in mod asistat, in prezenta unei persoane bine antrenata in aceasta directie... :wink:
acuma sa nu te superi pe mine,da la cum puneti voi problema,am senzatia ca faceti deschideri de astea toata ziua...deja sunt banale pentru voi...
   in plus,am mai spus-o si o repet: nu prezentati ideile/teoriile voastre sau ale altora drept adevaruri dovedite!   Inclusiv modul cum mi-ai raspuns denotata aceasta "aroganta" in raspunsuri,a celui "superior"...tare as vrea sa stiu daca ai participat vreodata la o deschidere de asta,sau,mai bine,daca ai si ceva dovezi quantificabile pe care sa le aduci in schimbul vorbelor tale...sau faza cu dovezile nu e interesanta pentru tine?   adica eu sunt un tip practic,"incorsetat" de fizica invata destul de multi ani la rand...si cam am nevoie de dovezi ca sa cred anumite lucruri...faza de genul "e asa pentru ca spun eu" ma lasa rece...
  deci,ca sa rezum:ce dovezi poti aduce in completarea afirmatiei/afirmatiilor tale?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

lylyt_ice

Osho, dar tu de unde sti draguta toate acestea(?) din carti, filme sau ai trait "deschiderea" pe propria-ti persoana fizico/spirituala ???
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

CHIP

CHIP

Kbal

Citat din: CHIP din  06 Martie 2009, 21:02:09
Ce mai pregateste elita masonica - arme cu microunde impotriva protestatarilor

http://misa-yoga.blogspot.com/2008/03/ce-mai-pregateste-elita-masonica-arme.html

No comment  :-D! Ma gandeam eu ca asa ceva este posibil insa nu ma asteptam sa vad prea curand.
Only the best is good enough ...