Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Psihotronica - rãzboiul viitorului

Creat de CHIP, 03 Iunie 2008, 22:49:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

antoniu

va sugerez sa spargeti unitatea  informationala in doua si sa definiti mai intai conceptele de 1] psihotronie, 2] razboi psihotronic, asta asa, ca sa ajungeti daca vreti ,la un rezultat cat de cat,  ca altfel veti bajbai psihic inca mult timp de acum incolo.
Construiti-va un model formal al motorului psihic ternar si simulati pe el toate procesele psihice si interoperabilitatile din sistem..........
cautati relatiile dintre structurile concrete,mixte si abstracte prin modele matematice -adica modelul cosmic de sistrel -dupa care se configureaza marele tot si apoi poate va veti apropia de efectul psihotronic.

adipop

Citat din: antoniu din  27 Iunie 2008, 21:49:16
va sugerez sa spargeti unitatea  informationala in doua si sa definiti mai intai conceptele de 1] psihotronie, 2] razboi psihotronic, asta asa, ca sa ajungeti daca vreti ,la un rezultat cat de cat,  ca altfel veti bajbai psihic inca mult timp de acum incolo.
Construiti-va

Se zice " construim "...

un model formal al motorului psihic

Acum 12-13 ani am facut un astfel de motor psihotronic. S-a dorit omologarea lui...

ternar si simulati pe el toate procesele psihice si interoperabilitatile din sistem..........
cautati

Se zice  " cautam "...

relatiile dintre structurile concrete,mixte si abstracte prin modele matematice -adica modelul cosmic de sistrel -dupa care se configureaza marele tot si apoi poate va veti apropia de efectul psihotronic.

Se zice " ne vom apropia "...

Daca intereseaza subiectul cu adevarat.

adi

CHIP

Citat din: antoniu din  27 Iunie 2008, 21:49:16
va sugerez sa spargeti unitatea  informationala in doua si sa definiti mai intai conceptele de 1] psihotronie, 2] razboi psihotronic, asta asa, ca sa ajungeti daca vreti ,la un rezultat cat de cat,  ca altfel veti bajbai psihic inca mult timp de acum incolo.
Construiti-va un model formal al motorului psihic ternar si simulati pe el toate procesele psihice si interoperabilitatile din sistem..........
cautati relatiile dintre structurile concrete,mixte si abstracte prin modele matematice -adica modelul cosmic de sistrel -dupa care se configureaza marele tot si apoi poate va veti apropia de efectul psihotronic.

Psi devine posibil prin schimbarea naturii liniilor campului unificat care trece prin corpul biofizic ,alterandu-se multimea parametrilor realitatii.

CHIP

Parapsihologia în spatele fostei cortine de fier

De la disciplinã reacþionarã la armã a rãzboiului psihologic


În anul 1957 apãruserã în întreaga presã sovieticã numai trei articole despre parapsihologie - consideratã o disciplinã reacþionarã ºi toate erau ostile. Zece ani mai târziu, totalul lor se ridica la 152 ºi mai puþin de 10% erau negative sau critice. Parapsihologia a devenit astfel un subiect apreciat. Un numãr din ce în ce mai mare de jurnaliºti din Vest au descoperit ***** ând cã în spatele ,,Cortinei de fier" se aflã un mare grup de oameni de ºtiinþã ce studiazã acest fenomen.

În întreaga Uniune Sovieticã existau numeroºi subiecþi talentaþi, dornici sã îºi demonstreze abilitãþile paranormale ºi o mulþime de oameni de ºtiinþã, dornici sã îi studieze ºi sã împãrtãºeascã noile lor descoperiri cu colegii din Vest. Sovieticii erau de fapt la fel de interesaþi de telepatie, psihokinezie, OZN, vindecãri paranormale ºi restul spectrului de fenomene PSI, ca oricare alþi oameni de ºtiinþã, iar cercetãrile lor se bucurau de sprijinul autoritãþilor.

În 1966, la moartea lui Leonid Vasiliev (unul dintre pionieri studiului parapsihologiei), o nouã generaþie de cercetãtori sovietici, mulþi formaþi chiar de cãtre el, erau gata sã îi ducã mai departe ºi sã îi aprofundeze investigaþiile. Tânãrul fizician Viktor Adamenko studia chiar talentele psihokinetice ale soþiei sale, Alla Vinogradova. Doctorul G.A. Sergheev, matematician ºi neurofiziolog era implicat în cercetarea interacþiunilor umane normale ºi paranormale. Biochimistul Yuri Kamensky s-a arãtat a fi un ,,transmiþãtor telepatic" de succes, iar experimentele sale la mare distanþã, realizate cu actorul Karl Nikolaev fuseserã supervizate de chiar Leonid Vasiliev. La Universitatea din Kazahstan, în Alma-Ata, doctorul în biofizicã V. M. Iniuºin dezvoltase o teorie despre ,,corpul bioplasmatic" ºi perfecþionase fotografia de înaltã frecvenþã, popularizatã apoi de cãtre Semion ºi Valentina Kirilian ºi cunoscutã acum în întreaga lume.

Rosa Kuleshova citeºte cu degetele

Oamenii de ºtiinþã sovietici lucrau împreunã cu mai multe persoane având astfel de capacitãþi. Nina Kulaghina îºi demonstra în special abilitãþile psihokinetice la care putea face apel la comandã, indiferent dacã se afla într-un laborator în faþa oamenilor de ºtiinþã sovietici, sau într-o camerã de hotel în faþa unor vizitatori din Vest. Rosa Kuleshova ºi-a demonstrat în mod repetat abilitatea de a citi cu degetele. Boris Jermolaev i-a uimit pe mulþi, printre ei aflându-se ºi eminentul psiholog doctor Veniamin Pushkin, fãcând sã leviteze obiecte ºi chiar persoane. Un tânãr din Azerbaidjan pe nume Iofik Dadashev, pãrea decis sã ducã mai departe tradiþia statornicitã de cunoscutul telepat Wolf Messing ºi fãcea demonstraþii de telepatie în aproape fiecare oraº din Rusia Sovieticã.

În spatele acestui ,,senzaþional", oamenii de ºtiinþã au lucrat însã din greu la punerea bazelor teoretice ale acestei noi ºtiinþe - parapsihologia ºi la cercetarea ei cât mai riguroasã. Ei erau conduºi de dr. Ippolit Kogan, ºeful secþiunii de bioinformaþie a Institutului Tehnic din Moscova. ªi, deºi parapsihologia nu era recunoscutã ca o disciplinã ºtiinþificã în sine, existau mulþi printre care ºi tânãrul biolog, Eduard Naumov, care s-au dedicat complet acesteia, sporind ºi îmbunãtãþind relaþiile Est-Vest în acest domeniu de cercetare.

Milan Ryzl a demonstrat cã abilitãþile paranormale pot fi dezvoltate prin antrenament

În alte pãrþi din Europa de Est, panorama fenomenelor PSI pãrea echilibratã, promiþând multe în special în Cehoslovacia, unde dr. Milan Ryzl a arãtat cã înzestrãrile paranormale pot fi dezvoltate printr-un antrenament sistematic. Lucrând o perioadã de peste trei ani cu un singur subiect - Pavel Stephanek a cules rezultate semnificative în testul cu cãrþi Zenner. Acest test presupune ca subiectul sã 'ghiceascã' în mai multe probe consecutive ce carte va trage o altã persoanã dintr-o serie de 5 cãrþi purtând inscripþionate anumite simboluri. Pavel Stephanek a reuºit în 9 probe din 10, la cele mai multe dintre ele fiind martori ºi vizitatori din Vest. Millan Ryzl are meritul de a fi realizat prima demonstraþie de telepatie probatã în condiþii de laborator. Concluzia a fost cã ,,Subiectul manifestã facultãþi de percepþie extrasenzorialã în mod evident ºi repetat."

Tot în Cehoslovacia, inginerul inventator Robert Pavlita a generat un interes considerabil cu ,,generatorul sãu psihotronic", un mic obiect de metal cu care, era capabil sã depoziteze ,,energia bilogicã".

Oarba Vanga Dimitrova prezice politicienilor

În acelaºi timp, Bulgaria a devenit prima þarã în lume care s-a putut mândri cu un medium extraordinar, o femeie oarbã, numitã Vanga Dimitrova, care locuia într-un oraºel din sudul þãrii, Petrich. Cei care doreau sã o consulte erau atât de numeroºi încât se construiese special pentru ei un hotel. Mai ales cã în noaptea de dinaintea întâlnirii cu Vanga ei trebuiau sã doarmã cu o bucãþicã de zahãr sub pernã. A doua zi Vanga lua bucata de zahãr, ºi-o presa pe frunte ºi era apoi capabilã sã furnizeze o mulþime de informaþii despre trecutul, prezentul ºi viitorul celui în cauzã. Vanga a fost consultatã ºi în probleme internaþionale ºi se spune cã înainte de decembrie 1989 însuºi Ceauºescu i-a cerut sfatul.

Bulgaria se mai poate mândri ºi cu Institutul Oficial de Parapsihologie din Sofia – primul din lume de acest gen, condus de Giorgi Lozanov, un medic care, ca mulþi alþi bulgari, a primit informaþii personale exacte de la Vanga Dimitrova. El a devenit mai târziu celebru prin metoda sa de învãþare rapidã prin sugestologie.

Dialogul PSI Est-Vest s-a sfârºit înainte de a se naºte

Se poate spune cã în 1960, Europa de Est era într-adevãr centrul parapsihologiei mondiale. Dar aceasta nu era totul. În 1968, Eduard Naumov a organizat o conferinþã internaþionalã la Moscova, care a fost onoratã de prezenþa a nouã cercetãtori vestici, alãturi de doi jurnaliºti americani: Lynn Schroeder ºi Sheila Ostrander.

Întâlnirea a început cu stângul, odatã cu apariþia în cotidianul rus ,,Pravda" a unui atac virulent împotriva parapsihologiei în general ºi a mediumului Nina Kulaghina, în particular. Aceasta era numitã impostoare de jurnaliºtii soviectici. Participanþii au fost alungaþi din Casa Prieteniei, unde avea loc evenimentul. Dialogul Est-Vest dintre parapsihologi luase sfârºit înainte sã înceapã.

Lucrurile s-au înrãutãþit când Schroeder ºi Ostrander au publicat ,,Descoperiri parapsihologice în spatele Cortinei de Fier", în anul 1970. Aceastã carte celebrã conþine o cantitate de informaþii uriaºã despre studiul fenomenelor paranormale din Europa de Est ºi, în special, din fosta U.R.S.S., informaþii necunoscute pânã atunci vesticilor. Ea a condus la o creºtere considerabilã a interesului Occidentului pentru aceste fenomene. A fost atunci clar pentru toatã lumea cã sovieticii erau foarte avansaþi în cele mai multe domenii de cercetare a paranormalului.

Folosirea înzestrãrilor PSI în scopuri militare

Dar autoritãþilor sovietice nu le-a plãcut deloc cartea. Era, spuneau ei, ,,plinã de erori privind relatarea faptelor ºi plinã de prejudecãþi antisovietice" ºi au reacþionat violent la sugestia cã parapsihologia era cercetatã spre a fi folositã în mod special în ,,apãrare, rãzboi psihologic, spionaj etc.".

Ceea ce îi supãrase de fapt era indiscreþia lui Naumov. Acesta dezvãluise câteva secrete de stat: primul, cã militarii sovietici se ocupã de experimente de telepatie animalã între un submarin ºi þãrm, ºi al doilea cã gãsiserã o metodã prin care sã intercepteze telepatia dintre oameni - un fel de radar telepatic. Ambele aveau o considerabilã aplicabilitate militarã. Comunicaþiile convenþionale cu un submarin în submersie sunt extrem de dificile, iar telepatia putea rezolva aceastã problemã, cu condiþia ca transmisiile sã fie realizate fãrã erori, sau cu alte cuvinte, persoanele antrenate în telepatie sã poatã comunica perfect. În ceea ce priveºte al doilea aspect, acesta era un punct nevralgic. Dacã telepatia ar fi devenit o armã de rãzboi, ceea ce s-a ºi petrecut, interceptãrile de acest gen ar fi avut o valoare la fel sau poate chiar mai mare ca ºi interceptãrile comunicaþiilor.

URSS a interzis cercetarea individualã a fenomenelor PSI

Naumov ºi-a propus sã realizeze în 1972 o altã întâlnire internaþionalã. În urma organizãrii acesteia a a fost arestat ºi condamnat la doi ani de muncã forþatã sub pretextul unor infracþiuni financiare. Probabil ca rezultat al puternicelor proteste internaþionale, el a fost eliberat un an mai târziu. Oricum nu i s-a mai permis sã îºi reia munca ºi a dispãrut cu totul de pe scena parapsihologiei.

În octombrie 1973, presa sovieticã a publicat un articol ce pãrea cã defineºte în sfârºit atitudinea oficialã a URSS–ului faþã de parapsihologie. Mesajul era clar - fenomenele PSI existã ºi pot fi cercetate, dar nu de cãtre amatori ori "militanþi individuali" (aici se fãcea o referire clarã la Naumov), ci doar de cãtre Academia Sovieticã de ºtiinþe.

Dupã acest mesaj pãrea cã au fost restabilite niºte relaþiile internaþionale normale cu privire la acest subiect. La iniþiativa a doi psihologi, doctorul Stanley Krippner din SUA ºi doctorul Zdenek Rejdak din Cehoslovacia, a fost organizatã în 1973 la Praga prima Conferinþã Internaþionalã de Cercetãri Psihotronice (psihotronica fiind termenul estic pentru parapsihologie). Mai mult de 400 de delegaþi din 21 de þãri au participat la lucrãrile conferinþei, inclusiv un grup de cercetãtori de la Academia Sovieticã de ºtiinþã. ,,Nu este nici o îndoialã cã experimentãm naºterea unei ºtiinþe unice" a spus atunci Stanley Krippner, ,,una care necesitã o combinaþie a fizicii ºi a comportamentului ºtiinþific, cu un nou punct de vedere, holistic, asupra organizãrii sistemelor vii".

Se pãrea cã se construise în sfârºit o punte solidã între parapsihologii din Est ºi cei din Vest. Mulþi occidentali au început sã viziteze blocul þãrilor estice ºi s-au legat parteneriate ºtiinþifice. Ulterior, Congresele Psihotronice au fost þinute la intervale de doi ani ºi, deºi n-a fost nici o prezenþã sovieticã la Monaco în 1975 ori la Tokio în 1977, o echipã de medici din Moscova a asistat la adunarea din 1979 din Brazilia, unde dr. Rejdak a þinut o pledoarie convingãtoare pentru aºezarea cercetãrilor psihotronice în afara politicii.

Înscenãrile saboteazã parapsihologia

În data de 11 iunie 1979, corespondentul din Moscova al ziarului ,,Los Angeles Times", Robert C. Toth, a primit un telefon de la un om numit Petukov, care îi solicita o întâlnire urgentã. Petukov i-a dat lui Toth un document, dar înainte ca el sã aibã timp sã arunce mãcar o privire peste el, au fost amândoi înconjuraþi de cãtre poliþiºti ºi serviciile secrete ruse ºi târâþi într-un lung ºi foarte neplãcut interogatoriu. În timpul acestuia, un personaj ce pretindea a fi un mare membru al Academiei de ºtiinþe a apãrut brusc, a citit documentul ºi a anunþat cã acesta conþine o relatare a unor recente descoperiri sovietice în domeniul PSI. Ceva pe care americanii îl cãutaserã în zadar timp de o jumãtate de secol ºi care era secret de stat. Toth a fost eliberat de KGB dupã 13 ore de interogatoriu ºi i s-a cerut sã pãrãseascã þara. Incidentul a nedumerit observatorii vestici, la fel de mult ca ºi pe Toth însuºi, care nu arãtase nicodatã vreun interes pentru parapsihologie.

Rusia are capacitatea de a purta un rãzboi psihic

S-a crezut la vremea aceea cã era doar un avertisment privind interacþiunile cu oameni de ºtiinþã dizidenþi din URSS. Întregul episod pãrea aranjat de cãtre autoritãþi, dar se dovedise o înscenare stângace. S-a emis atunci ipoteza cã era posibil ca sovieticii sã nu fi rezolvat misterul PSI, dar doreau ca vesticii sã creadã cã au fãcut-o deja ºi sperau cã Toth va relata în ziarul sãu ceva din cele petrecute.

Era doar o ipotezã. În 1973 preºedintele Brejnev fãcuse în discursul sãu o referire enigmaticã la o formã de armã ,,mai înfricoºãtoare" chiar decât armamentul nuclear. Era o referire ascunsã la arma biochimicã (bacteriologicã), ori afacerea Toth fusese o reamintire blândã pentru vestici, cã sovieticii erau în mãsurã sã poarte acum un rãzboi psihic?

Dupã vizita sa în U.R.S.S., la puþin timp dupã ce a venit sã trãiascã în SUA, Milan Ryzl a povestit despre starea paradoxalã de lucruri întâlnitã de el acolo. Parapsihologia, spune el, pare slab fondatã, deºi acolo sunt semne de interes considerabil din partea autoritãþilor militare ºi a securitãþii, în vederea folosirii ei.

Aplicaþiile practice au fost întotdeauna o caracteristicã a tuturor cercetãrilor comuniste ºi o datã ce devine posibilã folosirea practicii PSI în nu conteazã ce domeniu, concluzioneazã dr. Ryzl, ,,nu este nici o îndoialã cã U.R.S.S ar folosi-o."
Cercetãtorii vestici au fost în mod repetat îndemnaþi de cãtre colegii estici sã dea asigurãri cã forþele psihice sunt folosite pentru pace ºi în folosul umanitãþii. Or, chiar aceastã insistenþã a lor este stranie. Ryzl spunea cã: ,,Se ascunde ceva în modul în care vorbesc ei despre aceste lucruri, care aratã clar faptul cã anumiþi oameni au alte idei despre cum ar trebui folosite capacitãþile PSI ."

Bibliografie:
1. Lynn Schroeder&Sheila Ostrander - Psychic discoveries behind the Iron Curtain, Prentice Hall , 1970.
2. J. B. Rhine&William McDougall - Extra Sensory Perception, Kessinger Publishing , 2003
3. Benjamin B. Wolman - Handbook of Parapsychology, McFarland & Company, 1986
4. Jane Henry - Parapsychology: Research on Exceptional Experiences, Routledge, 2004
5. Dean Radin - Entangled Minds: Extrasensory Experiences in a Quantum Reality, Paraview Pocket Books, 2006





Shadowman

Citat din: CHIP din  01 Iulie 2008, 21:01:01
Parapsihologia în spatele fostei cortine de fier

De la disciplinã reacþionarã la armã a rãzboiului psihologic
.......

 
M-am plictisit...
Cercetatori de toate natiile stau si studiaza prin laboratoare "paranormalul"...
Gasesc paranormali,ii duc in laboratoare,ii aseaza la aparate,le masoara pulsul,glicemia si colesterolul,le fac encefalograme,
le analizeaza ADN-ul,le ia numarul de la pantofi,de la curea,ii cintaresc,ii supravegheaza daca se ingrasa sau slabesc cind fac experiente,le masoara coeficientul de inteligenta,temperatura corpului,lungimea firelor de par,secretia de saliva,ii pun sa ghiceasca,sa leviteze,sa profeteasca,sa vindece ,sa atace,sa descopere,sa vada prin baze  militare,campinguri,scoli,spitale,ministere,primarii...
Doar-doar or descoperi si ei care e smecheria. :lol: Sa fie si ei paranormali,sa cucereasca lumea,sa fie si ei vedete,sa obtina vreo informatie "pivot" ori "ancora" doar apasind butonul Enter,sa ne impuna Noua Ordine Mondiala si Paranormala cu arme psihotronice.Sa ne atace de la distanta cu unde para,sa iesim la mitinguri ori sa aplaudam cind vrea nea  cutarescu si ceata lui de trepadusi..
Confectioneaza bobine,mesteresc piramide,dizolva saruri,descompun apa,invirt linguritze,maresc pupila-n microscoape,flexeaza genunchii,baga stechere-n priza poate-poate descopera secretul  telepatiei,premonitiei,clarviziunii,retrocognitiei,dedublarii,detriplarii,extracorporalitatii la comanda...!  8-)
  Majoritatea subiectilor par-anormali n-au dobindit calitatile "din senin".Ori din practici si lecturi.Daca s-ar cerceta mai atent biografia acestora,s-ar observa ca "paranormalul" a aparut in urma unor evenimente mai putin obisnuite : aparitii,semne,intimplari bizare,"luminitza de la capatul tunelului",etc... Sunt "forte" situate mult deasupra cercetatorilor, care nu pot fi reproduse ori intelese doar cuplind stecherul la priza si lecturind filozofie materialist dialectica... :wink:

 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Kbal

bun bun ... :D si cum ar trebuie sa procedeze ? se chinuie si ei cum pot... cum stiu ...
Acuma pe bune tu cum ai proceda intr-un caz similar? sa presupunem ca ai vrea sa studiezi acest gen de paranormal...
Tehnologia probabil ca nu e niciodata deajuns dar stiinta da ! cercetand poti afla raspunsuri .... filozofand .... slabe sanse.
Oricum... filozofie+stiinta+tehnologie = o sansa mai mare de solutionare si nu cred ca ei se limiteaza doar la" stecherul din priza" ce naiba... elimina astfel probabil una din variante :p
parerea mea ....
Only the best is good enough ...

CHIP

Probabil faptul ca nu se fac publice descoperirile in domeniu ,plictiseste.Si intradevar un domeniu in care nu intervine noutatea devine plictisitor.

Kbal

#97
Poate ca ar mai trebui sa facem si noi cateceva ... nu numai sa studiem ce au realizat altii ... si bineinteles ca adevaratele descoperiri nu se fac publice ...
Vezi tu noi deobicei ne limitam numai la materiale externe.... citim sute de pagini , analizam subiectul respectiv , apoi de dam si noi cu presupusu aici pe forum si punct , si asta in cazuri fericite ca de multe ori ne dam cu presupusu si fara sa ne documentam .
Eu am deschis un subiect pe tema asta in prima sectiune de pe forum insa nu pare sa fie nimeni interesat  :| Probabil ca unii au mai su si astfel de activitati da in cadre restranse (la nivel de facultate cu colegii sau la locul de munca sau cativa prieteni) si nu se mai complica si cu colaborari externe .
Only the best is good enough ...

CHIP

Citat din: Kbal din  02 Iulie 2008, 12:21:10
Poate ca ar mai trebui sa facem si noi cateceva ... nu numai sa studiem ce au realizat altii ... si bineinteles ca adevaratele descoperiri nu se fac publice ...
Vezi tu noi deobicei ne limitam numai la materiale externe.... citim sute de pagini , analizam subiectul respectiv , apoi de dam si noi cu presupusu aici pe forum si punct , si asta in cazuri fericite ca de multe ori ne dam cu presupusu si fara sa ne documentam .
Eu am deschis un subiect pe tema asta in prima sectiune de pe forum insa nu pare sa fie nimeni interesat  :| Probabil ca unii au mai su si astfel de activitati da in cadre restranse (la nivel de facultate cu colegii sau la locul de munca sau cativa prieteni) si nu se mai complica si cu colaborari externe .
Pai nu-ti ramane decat sa depasesti faza de teorie si sa treci la practica.Oricum nu mai reinventeaza nimeni roata acum.Toate aceste fenomene psi au fost descoperite de mult de altii inaintea noastra .Deci ce crezi ca mai ramane de facut?

Kbal

#99
Pai nu ma refeream chiar strict pe subiect ci vorbeam mai la general . Dupa cum ai spus si tu ar trebui depasita faza de teorie si nu cred ca numai in cazul meu . Poate prin intermediul unei colaborari mai intense se poate trece si la practica .
Si acuma pe bune numai cei din trecut au fost inteligenti sau cum ? (se presupune ca fenomenul psi dateaza din anii 1940).
Unii au inventat roata cum ai spus , mai departe s-au inventat barcile , apoi avionul ,  motorul cu aburi , apoi motorul cu ardere interna , motorul cu reactie , probabil ca si cel anigravitational. Cel putin cazul avionului si motorului antigravitational se poate asocia cu roata (bineinteles in sensul primar , cel de deplasare)

Acum sa fiu si mai on-topic oare presupusele tehnologii psihotronice sunt unice ? Vezi tu multi inventatori romani gen coanda , justin capra si multi altii nu cred ca eu avut nevoie de laboratoare moderne si fonduri de miliarde de dolari sa dezvolte proiecte gen aerodina lenticulara (farfuria zburatoare) .
Only the best is good enough ...

CHIP

Pentagonul se doteaza cu "arma telepatica" pentru dispersarea manifestatiilor:

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-07-09&id=9023

romulus

CitatPentagonul se doteaza cu "arma telepatica" pentru dispersarea manifestatiilor
----Probabil au analizat catre ce directie se indreapta societatea americana (ori au consultat vreo "Mama Omida" de pe la ei) si au ajuns la concluzia ca vor avea mare nevoie de asa ceva. Acus , acus..... Si nu numai ei....
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

CHIP

Citat din: romulus din  09 Iulie 2008, 09:00:54
----Probabil au analizat catre ce directie se indreapta societatea americana (ori au consultat vreo "Mama Omida" de pe la ei) si au ajuns la concluzia ca vor avea mare nevoie de asa ceva. Acus , acus..... Si nu numai ei....
---Am zis !
Pai daca tot urmeaza sa cumparam avioane de lupta de la ei ,poate ne doteaza si pe noi cu o asemenea arma.

romulus

CitatPai daca tot urmeaza sa cumparam avioane de lupta de la ei ,poate ne doteaza si pe noi cu o asemenea arma.
---N-ai sa vezi ! Pai ce sunt fraieri?
---Zisesi de avioane : ai impresia ca ne vor da/vinde  din cele din ultima generatie ? N'ai sa vezi!
---Poate din cele de prin anii 95-98 . Si asta in varianta optimista.
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

CHIP