Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Psihotronica - rãzboiul viitorului

Creat de CHIP, 03 Iunie 2008, 22:49:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

#105
Citat din: CHIP din  10 Iulie 2008, 10:48:05
Rãzboiul rece, parapsihologia ºi armata popularã:
http://www.jurnalul.ro/articole/109854/ceausescu-si-razboiul-psihologic

Foarte interesant articolul din Jurnalul National.
In ciuda zvonurilor care umbla pe Internet,prin presa,nu cred ca s-au facut studii aprofundate asupra fenomenelor PSI in epoca
ceausista.Si nici arme psihotronice dosite prin vagaune nu existau. :-D Studii s-au efectuat in acea perioada (Spitalul Clinic al Municipiului Bucuresti-Centrul Metodologic de Acupunctura si Cabinetul de Acupunctura al Spitalului Clinic Grivita ) dar s-au limitat la investigari electronografice.In 1987, bioenergoterapeutului Constantin Mudava i s-au testat aptitudinile de transfer energetic la centrele enumerate mai sus..."Paranormalul" nu era privit cu ochi buni in acea perioada,amintiti-va de Meditatia Transcedentala,de scolile de yoga...

Si cum ipoteze explicative fara cercetari experimentale aprofundate nu se puteau avansa,totul s-a redus la citeva constatari si foarte multe speculatii ori banuieli.  :-D

Interesant de remarcat ca unii dintre "bioenergoterapeuti" (ce ma enerveaza denumirea asta...!) s-au retras ori au disparut, subit,din atentia opiniei publice...Probabil s-au terminat si epuizat bateriile. :-)  Ca nu tin o vesnicie... :lol:
  Ceea ce imi confirma ideea  ca fiecare are ROLUL, ROSTUL dar mai ales TIMPUL lui...!  :wink: 
  Din pacate,unii dintre fenomenalii, extraordinarii ,nemaivazutii si nemaintilnitii au cam uitat ca sunt doar simple fiinte trecatoare si bieti muritori pe aceasta planeta,nicidecum zei... :evil:  :evil:
 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

CHIP


CHIP


CHIP


contemplatorul

#109
Citat din: CHIP din  30 Iulie 2008, 14:49:23
Influentarea de la distanta:
http://www.almeea.com/Paranorma/Influentarea_de_la_distanta.html

Chip si altii,

Ai dat un link, in care se vorbeste despre "experimentul" - strict teoretic=imaginar=VIRTUAL=POTENTIAL si NU PRACTIC, si tocmai de aceea am utilizat ghilimelele - cu pisica (mai bine zis "SOPARLA", vorba lui Toma Caragiu) lui Schroedinger.
Fata de urmatorul citat explicativ:

" ...... Niciun mecanicist cuantic nu a dus mai departe rezolvarea problemei. intreaga teorie cuantica este dependenta de ecuatia de unda a lui Schrodinger. Dezvoltata din teoria undei, ecuatia matematica a fost descoperita de Ernst Schrodinger. In relatia matematica, probabilitatea gasirii unei particule este data de o functie care se conformeaza principiilor mecanicii undei. Astfel ca, in loc ca particula sa fie localizata, ea este disipata in spatiu si se poate numai calcula o probabilitate de gasire a acesteia intr-o anumita locatie, pina cind aceasta este observata propriu-zis. Ecuatia considera ca evenimentele cuantice sint nelocalizate cu multe posibilitati potentiale. Observatorul nu poate sa determine ce efect va avea o functie unda. Este ca si cum actul observarii se disipeaza in multe functii unda potentiale si pina la urma se forteaza sa se  manifeste numai in una specifica. Prin urmare, in teorie, in timpul actiunii psihotronice, cimpul biofizic al spionului psihic calatoreste spre tinta ca model matematic o ecuatie unda cuantica, ce nu determina o anumita pozitie, ci probabilitatea de a se afla intr-una din foarte multele posibilitati. Dupa sosirea la situl tinta corpul biofizic al spionului psihic poate avea dificultati in manifestare, asemenea unei persoane care vrea sa se trezeasca dintr-un vis. Acesta poate fi un motiv de ce actiunile psihotronice nu apar la oamenii care nu sint antrenati special. Se mai poate astfel explica de ce informatia de natura psihotronica poate fi neconsistenta la inceput, iar apoi brusc apare bilocatia, cind s-ar parea ca spionul psihic este acum intr-un alt loc............. ,

vreau sa fac urmatoarele precizari=adaugiri+modificari fata de cele prezentate in linkul respectiv, si anume:

1) Pe langa faptul ca: EU INSUMI SUNT UN SPION=SUNT - ASEMENI OCHIULUI LUI HORUS - UBICUU=adica: MA POT AFLA - DECI: POT CALATORI CU VITEZA LUMINII - INSTANTANEU=CONCOMITENT=SIMULTAN IN MAI MULTE LOCURI DEODATA;

2) pot sa va mai spun ca: Oamenii de stiinta OBEDIENTI FRANCMASONERIEI=SCAMATORILOR=MISTIFICATORILOR, induc cu buna stiinta publicul in EROARE, OMITAND CA SA POMENEASCA IN VREUN MANUAL=CARTE=MATERIAL, despre ceea ce se numeste:

NORMA=STANDARDUL=FRACTALUL=CUANTA CU AMPLITUDINEA INSTANTANEE CEA MAI PROBABILA, cu ajutorul careia/caruia:

SE POATE DETERMINA CU CEA MAI MARE CERTITUDINE - SI NU CU CEA MAI MARE IN_CERTITUDINE ASA DUPA CUM SUSTIN ERNST SCHROEDINGER SI WERNER HEISENBERG - AMPLITUDINEA POTENTIALA=VIRTUALA A UNDEI, SI IMPLICIT:

POZITIA PARTICULEI IN CADRUL EVOLUTIEI ACESTEIA;

3) NU SUNT ABSOLUT DELOC TULBURAT ATUNCI CAND II URMARESC EVOLUTIA, DE MANIPULARILE DISCRETE PANA LA SECRETE=deci: ASCUNSE INTENTIONAT, EFECTUATE DE CATRE SATANE=FRANCMASONI ASUPRA EVOLUTIEI RESPECTIVEI PARTICULE, CU SCOPUL DE A:

3.a) SPARGE LEGEA NATURALA DE ORDINE;
3.b) PENTRU A CREA=FACE POSIBILA SI INTRETINE ASTFEL FICTIUNEA NUMITA HAOS=O IN_CERTITUDINE=IM_PRE_VIZIBILITATE A DINAMICII=MISCARII=EVOLUTIEI RESPECTIVEI PARTICULE.

Daca FRANCMASONERIA NU SI-AR MAI BAGA MAINILE EI SPURCATE IN LUCRAREA DIVINA, LUMEA S-AR AUTO_REG(U)LA=AR FI:

LIBERA IN MOD NATURAL=ASA CUM A CREAT-O SI LASAT-O INSUSI MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI, SI NU AR FI APARENT=ILUZORIU LIBERA CONDITIONAT=IN MOD ARTIFICIAL !!!


Asa cum AU FORTAT=SPART SI/SAU ACCELERAT=FACUT CA SA SE CIOCNEASCA=CONFRUNTE INTRE ELE, NUCLEELE DIVINE PRE_EXISTENTE SI/SAU AU CREAT NUCLEE ARTIFICIALE, LA FEL AU SPART - TOT IN SCOPUL PERVERTIRII LUI - SI:

GENOMUL UMAN=DIVIN, CU SCOPUL DE A-SI CREA CREA CLONELE=SLUGILE CARE SA-I SERVEASCA O VESNICIE=ETERNITATE.

Spre norocul nostru insa: NUMAI=DOAR CEEA CE ESTE DE ORIGINE DIVINA ARE VESNICIE=ETERNITATE.

contemplatorul

#110
Toate "lucrarile" acestor DISCIPOLI=UCENICI AI SATANEI, NU SERVESC INSA NICI PANA LA ORA ASTA altui scop, decat:

SCOPULUI DISTRUGERII=SUBSTITUIRII ORDINII=LEGILOR NATURALE=DIVINE=OBIECTIVE - LIPSITE DE CONSECINTE NE_FASTE - SI INSTAURARII UNOR LEGI=UNEI ORDINI PROPRII=SUBIECTIVE, CU CONSECINTE IN_CERTE=IM_PRE_VIZIBILE !!!

Dar, cu toate astea trebuie ca sa aflati DE LA MINE SPIONUL=CALATORUL IN TIMPUL-SPATIU:

CA CEEA CE ESTE DEJA SCRIS IN BIBLIE=APOCALIPSA=REVELATIA ESTE O CERTITUDINE:

DISCIPOLII=UCENICII SATANEI VOR:

ARMA_GHIDONUL:

adica, SE VOR CON_VERTI=VOR INTOARCE "ARMELE" IMPOTRIVA STAPANULUI LOR SATAN, SI LE VOR DEPUNE DEFINITIV IN FATA:

SALVATORULUI=MANTUITORULUI LOR !!!

contemplatorul

#111
Va mintiti "dictoanele" ???

1) " DIVIDE ET IMPERA !!! ", adica: SPARGETI=DI_SOCIATI=IMPRASTIATI (cu o cat mai mare amplitudine) SPRE A O PUTEA CONDUCE, MASA=TURMA DIVINA !!!

2) " DATI CEZARILOR=SLUJITORILOR SATANEI CEEA CE ESTE AL CEZARILOR=SLUJITORILOR SATANEI, SI LUI DUMNEZEU CEEA CE ESTE AL LUI DUMNEZEU !!! ", desi:

SATAN SI SLUJITORII LUI, NU AU FOST ALESI=NUMITI DE CATRE MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI=DUMNEZEU, CI:

EI S-AU AUTO_DETERMINAT=AUTO_PROCALMAT=SUBSTITUIT ACESTUIA !!!!

CU AJUTORUL ACESTOR BLASFEMII=PERVERSIUNI=BABILONII SATANICE, A FOST REG(U)LATA PANA ACUM LUMEA DE CATRE FRANCMASONERIE !!!

DAR, CEASUL DIVIN A SUNAT DEJA SFARSITUL ACESTEI DEZ_ORDINI MONDIALE=PLANETARE, CHIAR DACA EL NU A PUTUT FI AUZIT DE CATRE INTREAGA MASA=TURMA, DATORITA DIS_TORSIUNILOR=PARAZITILOR PRODUSE/PRODUSI DE CATRE SLUJITORII SATANEI, LA ORDINUL DISPERAT AL ACESTUIA !!!

DepthOfField

Domnule Contemplator, sau poate e mai bine sa te numesc "Norocchior", asa cum apari pe forumul bursier... credeam ca ne-ai scutit de aberatiile tale.
Iar incepi sa parazitezi acest forum?
Stiu, o sa incepi sa demonstrezi ca noi, Satanele, iata, ne opunem "Spiritelor evoluate" ca tine...

Deci: scuteste-ne.

propun banarea ta definitiva. pentru ca ai mintit, si nu ti-ai retras afirmatiile nastrusnice si mincinoase, si, mai rau, persisti in minciuna, domnule "calator in timp si spatiu".
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Fr0styan

#113
pe mine nu ma deranjeaza ceea ce scrie el pentru ca inteleg de ce se exprima astfel. si chair daca nu as intelege nu m-as simti jignit cum te simti tu domnule Depth of Field

P.S. vorbeste in numele tau si a celor care iti dau dreptate nu in numele forumului.  :rainbow: peace

contemplatorul

Citat din: DepthOfField din  05 August 2008, 12:40:16
Domnule Contemplator, sau poate e mai bine sa te numesc "Norocchior", asa cum apari pe forumul bursier... credeam ca ne-ai scutit de aberatiile tale.
Iar incepi sa parazitezi acest forum?
Stiu, o sa incepi sa demonstrezi ca noi, Satanele, iata, ne opunem "Spiritelor evoluate" ca tine...
Deci: scuteste-ne.
propun banarea ta definitiva. pentru ca ai mintit, si nu ti-ai retras afirmatiile nastrusnice si mincinoase, si, mai rau, persisti in minciuna, domnule "calator in timp si spatiu".

DepthOfField,

Te crezi si tu vreo "TRINITATE", de folosesti PLURALUL ????

De unul singur, NU FACI MAI MULT DE 15 ARGINTI=2 parale ???

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2082.msg36194/topicseen.html#msg36194
 ai intrecut masura

Serban M

Citat din: contemplatorul din  05 August 2008, 13:10:27
DepthOfField,

Te crezi si tu vreo "TRINITATE", de folosesti PLURALUL ????

De unul singur, NU FACI MAI MULT DE 15 ARGINTI=2 parale ???

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2082.msg36194/topicseen.html#msg36194

well,ai cam intrecut masura

extrateresru_ro

Citat din: CHIP din  05 August 2008, 09:06:37
Armele psihotronice folosite impotriva populatiei civile sunt o realitate :

http://urbanviorel.ro/2008/05/18/armele-psihotronice-folosite-impotriva-populatiei-civile-sunt-o-realitate/

teai gandit vreodata, la antenele asa zise, pentru telefonia mobila.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Fr0styan


CHIP


CHIP