Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp

Creat de PaulR, 06 Decembrie 2005, 08:50:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

contemplatorul

Ciuciulete,

Hai mah, ma lasi in pareidolia mea ???

Imi acorzi O DUBIOS DE MARE ATENTIE, asa ca: oricum nu te va crede nimeni in privinta a ceea ce incerci ca sa:

DEMON_STREZI=ARGUMENTEZI IN MANIERA SATANICA FARA CA SA DOVEDESTI ABSOLUT NIMIC !

Daca nu ti-a spus-o nimeni pana acum, ti-o spun eu: sa stii ca folosesti LIMBA(JUL) DE LEMN=scrii mult si prost, exact ca orice doctorand.

darieglobur

contemplatorule, cand ai calatorit pentru prima oara in timp? si unde?
...und Sie fliegen doch!

someone_creator

Chiar!
A fost nevoie mai intai sa intri intr-o transa de relaxare sau ...cum ai dorit,te-ai si "dus"...asa : pac!
Si cu cine te-ai intalnit p-acolo?...daca nu e secret... :-D

contemplatorul

Citat din: darieglobur din  09 Iulie 2008, 18:17:06
contemplatorule, cand ai calatorit pentru prima oara in timp? si unde?

Darie,

Prima data la varsta de 8 luni: am murit electrocutat (am fost lasat sa umblu - nesupravegheat - de-a buselea prin camera, si am CERCETAT FOARTE INTENS UN FIR LASAT NE_IZOLAT DE ELECTRICIANUL DE TAICA-MIU) dar am inviat din cauza zgaltaiturilor bunica-mi, care, imediat ce a simtit MIROS DE CARNE ARSA IN CASA SI LIPSA CURENTULUI ELECTRIC, m-a luat in brate si a fugit cu mine pe scari de la etajul 4 pana in strada, si a luat probabil un taxi (oare cate taxiuri existau in 1963 in Bucuresti ??) si m-a dus (tocmai din Soseaua Giurgiului=un capat al Bucurestiului) pana la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu (la celalalt capat al Bucurestiului).

Maica-mea, cea care se presupune ca ar fi trebuit SA FIE MAI TARE CA MINE PENTRU CA SA MA PROTEJEZE, GASISE DE CUVIINTA CA SA LESINE DE DURERE. Nu mai conteaza acum, de durerea cui !

Se pare ca nici n-aveam ce cauta pe lumea asta, dar intr-un final a invins propria-mi curiozitate de a termina CALATORIA daca tot a fost inceputa, desi mi-era clar CA NU AM FOST DORIT PE AICI, INCA DE LA ORIGINI !!!

contemplatorul

Citat din: someone_creator din  09 Iulie 2008, 18:35:30
Chiar!
A fost nevoie mai intai sa intri intr-o transa de relaxare sau ...cum ai dorit,te-ai si "dus"...asa : pac!
Si cu cine te-ai intalnit p-acolo?...daca nu e secret... :-D

some_one,

Daca incepi prin a te relaxa, o sa ramai asa de relaxat, incat n-o sa ajungi nicaieri.

Orice CALATORIE este un EFORT DE VOINTA=INCORDARE, si nicidecum de RELAXARE !

Sau, asa va invata pe voi francmasonii ca puteti ca sa CALATORITI ???

Mereu IN_COGNITO=IN_CONSTIENT ????

Deoarece, ei nu au de gand oricum CA SA VA DEA VIZA=SA VA RIDICE BARIERA DIN CALEA CALATORIILOR !!!

darieglobur

hmm, cam trist, ce sa zic; copii de 8 luni nesupravegheati si cabluri neizolate...
eh, asta e, se mai intampla. am si io un amic pe care l-a calcat tramvaiul cand era mic. aproape ca l-au lipit ai lui bucatica cu bucatica. dar uite ca viata merge inainte. in fine, sa lasam asta...
si de atunci? ai invatat sa mesteresti calatoriile in timp? poate ca n-ar strica, daca vrei, bine-nteles, sa descrii o calatorie in timp memorabila. adica una, stii tu, coerenta si credibila. ce zici?
...und Sie fliegen doch!

contemplatorul

Darie,

Da, inca de atunci am invatat ca sa mesteresc CALATORIILE IN SPATIUL-TIMP, deoarece, din cauza pocelii fizice dobandite atunci, DACA TOTUSI NU AM FOST MAI MEREU ALUNGAT (precum monstrul lui Frankenstein) cu toate astea simteam eu insumi nevoia:

DE A CALATORI CAT SE POATE DE DES, PENTRU A-MI PUTEA RE_GASI PROPRIA MEA CASA !

Cel mai intens am inceput ca sa CALATORESC INTR-UN ALT SPATIU-TIMP, atunci cand mi-am dat seama ca:

NU SUNT DOAR DPDV FIZIC DIFERIT !

contemplatorul

Darie,

Dar, nu conteaza CALATORIILE mele, deoarece nu de asta am venit eu aici, ca sa va povestesc CALATORIILE mele:

Ci, am venit doar ca sa va vestesc=informez: CA ELE SUNT POSIBILE, si ca trebuie ca fiecare dintre voi sa incercati SA AVETI PROPRIILE VOASTRE EXPERIENTE=CALATORII, dar in niciun caz in maniera in care se bat pe aici campii !

darieglobur

hmm, sa inteleg ca in urma accidentului ai ramas cu niscai sechele fizice? naspa! sper ca nu e chiar asa grav.
dar, pan' la urma, ti-ai regasit "propria-ti casa"?
aha, deci calatoresti si in alt spatiu-timp. ok, sa nu le amestecam, sa le luam pe indelete...
te intrebasem de spatiul-timp asta al nostru.
...und Sie fliegen doch!

contemplatorul

Citat din: darieglobur din  09 Iulie 2008, 19:14:18
hmm, sa inteleg ca in urma accidentului ai ramas cu niscai sechele fizice? naspa! sper ca nu e chiar asa grav.
dar, pan' la urma, ti-ai regasit "propria-ti casa"?
aha, deci calatoresti si in alt spatiu-timp. ok, sa nu le amestecam, sa le luam pe indelete...
te intrebasem de spatiul-timp asta al nostru.

Darie,

Eeeeah, pai spatiul-timp asta al vostru, este pura imaginatie=aberatie, voi doar visati ca faceti calatorii, dar nu le faceti cu adevarat. Ramaneti pe loc, deoarece va invartiti mereu si voi precum Satan, doar in jurul cozii, sau, cum zice Lylyt_ice: Satan va tine captivi=inchisi ca intr-o Cusca Faraday. Frontierele pe care voi le depasiti, sunt doar cele ale unor FALSE PROBLEME=TINTE=SCOPURI=TELURI=DESTINATII !

darieglobur

Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 19:13:24
Darie,

Dar, nu conteaza CALATORIILE mele, deoarece nu de asta am venit eu aici, ca sa va povestesc CALATORIILE mele:

Ci, am venit doar ca sa va vestesc=informez: CA ELE SUNT POSIBILE, si ca trebuie ca fiecare dintre voi sa incercati SA AVETI PROPRIILE VOASTRE EXPERIENTE=CALATORII, dar in niciun caz in maniera in care se bat pe aici campii !

ne, ne, conteaza! e vorba de puterea exemplului.
faptul ca ele sunt posibile, intr-o forma sau alta, poate ca multi in sinea lor cred asta. insa daca tu nu o sa ne descrii macar o calatorie (una mica, japoneza!), probabil lumea o sa zica, deh, ca tu esti cel care bate campii!
nus daca ma-ntelegi insa calatoria asta in timp, in zilele noastre, nu-i tocmai un lucru comun de felul unei vizite pana la amicul nae din fetesti.
...und Sie fliegen doch!

contemplatorul

Hai mai Darie, ce naiba ???

Pai, de CALATORIT se poate calatori:

1) Ori in LOCURILE pe care le-ai creat tu;

2) Ori in LOCURILE CREATE DE ALTII=CA SA TE MIRI=MINUNEZI DE PRE_JUDECATILE LOR !

Fii insa foarte atent, ca daca iti propui ca sa calatoresti in locurile create de altii, aia iti vor cere in schimb foarte mult timp=bani, pe care mai tarziu ai sa regreti ca l-ai dat, deoarece ai realizat ca nu ti-au aratat nimic interesant.

Pe cand, daca vei calatori doar in locurile create tine, nu te costa nimic, decat efortul de creatie=imaginatie.

darieglobur

aha, bingo! pai de ce nu spusasi asta de la-nceput? deci sa-nteleg ca domeniul tau nu-l constituie calatoria in spatiu-timp propriu-zisa, cum ar fi, de ex, calatoria in atlantida, acu' vreo 13000 mii de ani, sau una in agora lu' socrate, acu' vreo doua mii patru sute de ani. tu ai ales, in schimb, sa calatoresti intr-un spatiu timp creat de tine. asa?
...und Sie fliegen doch!

contemplatorul

Darie,

Dupa cum ai putut deduce din mesajele mele de pana acum:

1) Am calatorit si in "trecut", ca sa-l cunosc personal pe Alexandru Macedon, ba chiar si mai departe de el, pe vremea omului-maimuta, si, chiar si mai departe de aceste momente, si anume: PANA LA MOMENTUL FACERII=GENEZEI;

2) Dar am calatorit si in "viitor", ca sa vad daca exista extraterestrii, si sa-i rog sa ma invete si pe mine ca sa creez tehnologia lor avansata.

3) Si am calatorit inclusiv "pe lumea cealalta", ca sa pot afla CINE SUNT SPIRITELE TUTUROR (trecuti, prezenti si viitori) PRECUM SI CE AR PUTEA DORI ELE DE LA NOI !

4) In prezent, lucrez la universul=lumea=vesnicia mea, deoarece mi se pare mult mai interesanta=coerenta=ordonata.
Restul lumii, mi se pare a fi doar UN HAOS ORGANIZAT=INTRETINUT IN MANIERA SATANICA.

Shadowman

Citat din: contemplatorul din  09 Iulie 2008, 19:17:57
Darie,
Eeeeah, pai spatiul-timp asta al vostru, este pura imaginatie=aberatie, voi doar visati ca faceti calatorii, dar nu le faceti cu adevarat. Ramaneti pe loc, deoarece va invartiti mereu si voi precum Satan, doar in jurul cozii, sau, cum zice Lylyt_ice: Satan va tine captivi=inchisi ca intr-o Cusca Faraday. Frontierele pe care voi le depasiti, sunt doar cele ale unor FALSE PROBLEME=TINTE=SCOPURI=TELURI=DESTINATII !

As dori sa nu mai folosesti pluralul "spatiul-timp asta al vostru","voi doar visati","va invartiti mereu si voi precum Satan",
"Satan va tine captivi=inchisi",etc...Din spatele tastaturii e usor de scris povesti...Sau ai reusit sa calatoresti in spatiu si timp sa-i vezi pe toti cititorii rindurilor tale ? Eu sunt sigur ca nu... :-)
Nu-ti subaprecia interlocutorii.Si nu generaliza .
Omul cit traieste invata,spune o vorba...Si,sunt sigur,mai ai multe de invatat.
Sau crezi ca forumul e plin numai de "novici"si "orbi" carora le-aduci tu "lumina" si "Buna-Vestire"...?  :-D
Daca vrei sa fii respectat si (ori) crezut,demonstreaza,argumenteaza...Cu lectii lungi de dictie,cu cuvinte despartite ori mestesugite,trezesti mai mult risul...Ori compasiunea.
Mai putin interesul... :wink:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY