Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vampiri

Creat de pri3st3ss, 17 Iunie 2006, 21:07:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: pri3st3ss din  24 Iunie 2006, 21:50:09
nu raspundeti?
cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie? Ei infurie, chinuie victima, cauta diferite mijloace de a subjuga omul pentru ca a lua de la unul egal tie e complicat. E mai usor sa iei de la acela pe care l-ai subjugat;daca este vorba de un copil, acesta incepe sa-si irite mama, s-o necajeasca. ea incepe sa tipe in permanenta, se infurie si ii cedeaza energie. prin urmare,provocarea de chinuri fizice si spirituale unui alt om este una din formele de vampirism. ( si santajul emotional e o "arma" a vampirului )...

stie cineva metode de contracarare?

Uite aici scrie ceva interesant :
http://www.gazetadeoradea.ro/fullnews.php?ID=1520
  "Fata magnet" - Laura Cociuba
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Shadowman

Despre "cronofagi", "vampiri bioenergetici" si operatori extrasenzitivi militari,intr-un articol
semnat de Vasile Rudan :
    http://www.independent-al.ro/content/blogcategory/41/84/
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

calinahanna

Citatnu raspundeti?
cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie? Ei infurie, chinuie victima, cauta diferite mijloace de a subjuga omul pentru ca a lua de la unul egal tie e complicat. E mai usor sa iei de la acela pe care l-ai subjugat;daca este vorba de un copil, acesta incepe sa-si irite mama, s-o necajeasca. ea incepe sa tipe in permanenta, se infurie si ii cedeaza energie. prin urmare,provocarea de chinuri fizice si spirituale unui alt om este una din formele de vampirism. ( si santajul emotional e o "arma" a vampirului )...

stie cineva metode de contracarare?

Sa incercam cu o nuanta de indiferenta controlata?  :-D

pri3st3ss

depinde ce intelege fiecare prin indiferenta controlata si depinde cat de indiferent esti....
...unora le place ca victima sa se lupte, chiar si inconstient pentru energia sa,in acest fel cedeaza si mai multa energie..iar unii iau indiferenta ca o invitatie...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

calinahanna

Acum, mai este si ideea ca daca vrei sa debusolezi pe cineva... nu il constrangi, ci din contra, ii dai totul...Poate este bine sa te lasi "vampirizat", pentru ca odata cu energia buna cred ca mai pleaca si din cea rea... Tu te cureti, el (vampirul) se otraveste... In fond si la urma urmei, trebuie sa fie mult prea bun ca sa se prinda. Si cred ca daca a atins "treapta" asta... nu mai are nevoie de energia umana...

pri3st3ss

corect, dar mai spusesem eu pe la inceputul topicului ca  e mai usor si confortabil sa vampirizezi persoane,decat sa te conectezi la univers...asta in ceea ce ii priveste pe vampirii constienti...dar ce  faci cu cei care nu constientizeaza?? si mai ales cu cei care te vampirizeaza in fiecare zi, la orice ora, datorita faptului ca, pe cat de repede iau, pe atat de repede si consuma/ pierd?

calinahanna

Cred ca in cazul asta ignoranta e raspunsul... ii "refuzi" prin ignoranta si indiferenta pana fierb in suc propriu... simplu.

pri3st3ss

nu prea cred...
nu conteaza daca vrei sau nu...
-daca vampirul  respecta anumite reguli,ii va pasa ca tu spui nu...
-daca tine la tine, ii va pasa ca spui nu, dar nici atunci nu cred ca se va intampla acest lucru, vezi cazul lui dreamy;  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,528.90.html

..probabil ar trebui sa ii comuti de la energia ta la "priza universala"...dar nu are acelasi "gust" :lol:

calinahanna

@pri3st3ss...

ma enervez...mai bine ii dau una in cap si cade lat si am scapat...ce atat de multa tevatura?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alinutzu

Revin si eu pe subiect cu ceva ce nu am vazut  :|

Din cate imi aduc eu aminte am citit intr-un ziar despre Vlad Tepes, acesta facea referire la un descendent al acestuia(nu mai stiu sigur), dar stiu ca aceasta persoana are un vechi medalion(zicea ca i-a apartinut lui Vlad Tepes) ce are "puteri de vampirism" .
Dupa cum zicea el, cand purta acest medalion in timpul afacerilor cei care erau de fata cu el se simteau vizibil slabiti si aceasta zicea ca simte cum capata o incredere/putere mai mare in sine

Imi pare rau ca nu mai stiu exact unde scria acest lucru :( ,tin minte ca am citit articolul intr-un ziar, si chiar imi notasem pe ceva informatile despre medalion dar nu mai stiu unde sunt  :cry:
Stiu ca scria pe el ceva in germana(latina parca nu era ca stiu ca avea legatura cu nemtii) , mai scria si un an, si avea un desen ceva ...  deci pur si simplu nu mai stiu si nici pe internet nu gasesc vreo informatie

Oricum, iti poate da un medalion astfel de puteri de vampirism energetic ?
can't stop the signal ...

lylyt_ice

Despre puterea acelui medalion...(?) nu am nici o idee in schimb, imi permit sa sustin, ca mitosul creeat in legatura cu "VAMPIRISMUL"in jurul lui Vlad Tepes este o totala aberatie...creeata de unii autori, care nu stiu nici macar ca Transilvania si "Castelul Vampirilor" din Carpati, se afla in ROMANIA !!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

SinapX

Vampirii sunt entitati elementare,larve fluidice,Incubus sau Sucubus(cum ii numea Parcelsus) generate de om prin ura,fantezii sexuale sau alte trairi inferioare,care consuma energia lui sau a altor persoane.Alt tip de "vampiri" sunt magii negrii care recurg la practici de magie neagra si tantrism negru pentru a capata puteri in genul celor care sunt prin filme.Si ultimul tip de "vampiri" sunt combinatiile dintre specii(realizate tot prin magie neagra si tantrism negru) dintre oameni si lilieci,care dau nastere practic unor monstrii,asemanatori celor din filme.

oznbz

Citat din: SinapX din  23 Septembrie 2007, 02:02:51
Vampirii sunt entitati elementare,larve fluidice,Incubus sau Sucubus(cum ii numea Parcelsus) generate de om prin ura,fantezii sexuale sau alte trairi inferioare,care consuma energia lui sau a altor persoane.Alt tip de "vampiri" sunt magii negrii care recurg la practici de magie neagra si tantrism negru pentru a capata puteri in genul celor care sunt prin filme.Si ultimul tip de "vampiri" sunt combinatiile dintre specii(realizate tot prin magie neagra si tantrism negru) dintre oameni si lilieci,care dau nastere practic unor monstrii,asemanatori celor din filme.
Uhh interesant eu am vazut multe filme cu vampiri dar niciodata nu am putut da o definitie dar nu vad care e legatura cu ura, fantezii sexuale ....................

romulus

Citatdar nu vad care e legatura cu ura, fantezii sexuale ....................
----Nu e vorba numai de fantezii ci de actul sexual in sine ! Unul din actori poate fi vampir si isi ia "portia" de energie chiar in timpul actului sexual .
---- Si referitor la tema propusa (in 2006, oho !)de pri3st3ss (mai draga, ce nume iti alesesi) am citit numeroase lucruri despre fenomenul in cauza.
----Dar nu asta vreau sa zic, pentru ca - probabil - ati citit si voi destul pe tema asta, eu vreau sa va impartasesc din experienta mea proprie - chiar de data recenta:
----Sunt obligat sa ma aflu in preajma unei persoane pe care o banuiesc de vampirism energetic ! Iata si indiciile pe care le am in vedere cand o categorisesc astfel:
a) persoana sta aproape in permanenta alaturi de mai multe pisici (4 la numar); atunci cand ele pleaca din casa, merge si le cauta, apoi le aseaza pe corp in locuri unde eu cunosc ca se afla puncte energetice: in imediata vecinatate a ombilicului, in mijlocul pieptului, ba odata am gasit-o cu o pisica in crestetul capului (si ea motiva ca pisica s-a suit acolo voluntar(!) );
b) cand sunt prea aproape de ea (adica pe la 20-50 cm)si eu am niste simptome care-mi indica faptul ca pierd energie: simt o oarecare moleseala si ma apuca un cascat teribil - se spune ca acel cascat semnalizeaza starea de oboseala a creierului si da semnalul de culcare); am facut experienta si cu sotia (normal, fara sa-i spun nimic de la inceput) : am dus-o la acea persoana si am asezat-o in asa fel incat sa fie foarte aproape de ea. In urmatoarele 30 de secunde (cronometrat) a apucat-o si pe ea cascatul. Da un cascat de nu se putea abtine si o vedeam cat de stanjenita este:ulterior am pus-o la curent cu banuiala mea si am invatat-o cum sa se apere (chestia cu incrucisarea palmelor , ca pentru rugaciune);
c)persoana are acum  varsta de 91 de ani este intr-o stare fizica buna, si toti cei pe care i-a avut pe langa ea s-au prapadit - apreciaza unii - inainte de vreme;
d) cu o anumita ocazie am abordat subtil tematica folosirii animalelor de catre oameni pentru vindecarea unor afectiuni. Am avut surpriza sa constat ca stiua foarte multe pe aceasta tema.....
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

lylyt_ice

Romulus eu sunt convinsa ca Animalele au un foarte mare efect pozitiv asupra stapinilor lor...si plus de asta animalele simt persoanele care vin in apropiere si sunt negative sau au ginduri rele.eu am 3 catelusi Maltezer si sunt persoane pe care pur si simplu nu le accepta decit foarte greu si tot timpul cind aceste persoane sunt in apropiere, ei sunt agitati si nu se deslipesc de mine...vor toti trei deodata sa stea in brate la mine, evitind ca acele persosne sa m-i se apropie mai mult de un metru. Plus de asta eu am tot nimpul o energie care parca nu se epuizeaza, nu m-a simt niciodata obosita, iar cunostiintele mele spun de mult timp ca de cite ori au probleme sau vre-o boala si vin la mine, parca totul se rezolva usor si se insanatosesc imediat---de fapt toti care-mi sunt apropiati nu-mi amintesc sa sa fii vaitat vreodata de ceva in afara de o raceala usoara.Sa fie oare energia pozitiva transmisa de animale ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?