Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

emi

Biblia nu se impotriveste stiintei adavarate . Stiinta lumii acesteia este departe ,foarte daparte de perfectiunea intelepciunii Lui Dumnezeu !  Am putea, noi oamenii ,se creiem ,chiar in miniatura, ceva asemanator Universului ? De unde crezi ca are omul intelepcinea care o are ,oare nu de la Dumnezeu ,care l-a creat ?  Ce numesti tu stiinta  ? Oare Iehova Dumnezeu ,care i-a dat intelepciune omului ,il  va impiedica sa si-o foloseasca ? Problema cea mai grava este ca omul nu-si foloseste intelepciunea ,intotdeauna ,spre binele lui....Oare cu intelepciunea care s-a folosit pt a face ,o bomba, pt distrugerea vietilor, in masa ,inteligenta care a descoperit virusii lansati sa omoare cat mai multi oameni ,clonarea omului.......experintele care se fac in oceane si creaza cutremure ,omoara fauna marina ,distrugerea stratului  de ozon ,poluare nebuna ,.......aceasta este adevarata stiinta ??!
  Daca omul si-ar folosi capacitatile intelectuale spre bine ,nu am fi mai fericiti ? Oare Dumnezeu are ceva impotriva adevaratei stiinte care este spre binele celor ce locuiesc pe Pamant ,de la om pana la animal ,pasare ,peste ,copac,floricica.....
  Ce cauta un martor aici... ?  Judecata Lui Dumnezeu  ajunge peste tot Universul....;peste tot trebuie sa se marturiseasca adevarul ! Si aici am observat, ca este interes pt a sti cine este, cu adevarat Dumnezeu ?
  Stiinta a descoperit ca Biblia este adevarata....

Urban

Am inteles.
Ia spune-mi te rog, daca preotul maine la sala iti transmite ca a discutat cu Iehova si ca Iehova are nevoie de casa ta, esti pregatit sa faci actele la notariat si sa donezi casa preotului ?...dar sincer.

udar

Ai fi surprins de raspuns, Urban...

A-ti da casa pentru un crez, oricat de stupid ar fi el e un lucru minor. Unii isi dau viata, iar altii le iau si pe ale altora cu ei...

Un exemplu doar, si chiar din domeniul ufologic...

CitatThirty-eight cult members, plus Applewhite, the cult's leader, were found dead in a rented mansion in the upscale San Diego community of Rancho Santa Fe, California, on March 26, 1997. The mass death of the Heaven's Gate group is one of the most widely-known examples of cult suicide.

In preparing to kill themselves, members of the cult drank citrus juices to ritually cleanse their bodies of impurities. Their suicide, conducted in shifts, was accomplished by ingestion of phenobarbital mixed with vodka, along with plastic bags secured around their heads to induce asphyxiation. Each member carried five dollars in quarters, reportedly for use on the spaceship to which they would be transported upon their death. All 39 were dressed in identical black shirts and sweat pants, along with brand new black-and-white Nike tennis shoes and purple armbands reading "Heaven's gate away team".
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

emi

Urban :   Singurul Preot si Rege ,recunoscut de un adevarat martor credincios ,al Lui Iehova este Isus Cristos .  Poti sa fii sigur ,ca nu ai inteles.....Dar ia spune ,tu ,daca vine maine Armaghedonul ,ce faci ?....

"  Al Lui Iehova este Pamantul, cu tot ce este pe el, lumea si cei ce o locuiesc ! Caci El l-a intemeiat  pe mari , si l-a intarit pe rauri. Cine va putea sa se suie la muntele DOMNULUI ?Cine se va ridica pana la locul Lui cel Sfant ?   Cel ce are mainile nevinovate  si inima curata ,cel ce nu-si deda sufletul la miniuna si nu jura ca sa insele . Acela va capata  bineauvantarea DOMNULUI-IEHOVA ,starea dupa voia Lui ,data de Dumnezeul mantuirii lui.  Iata partea  de mostenire  a celor ce-L cheama ,a celor ce cauta Fata Ta ,Dumnezeul lui Iacov."Psalm 24 :vers 1- 6

Ce este casa mea ....pe Pamantul Lui Iehova Dumnezeu ...? Iehova nu are nevoie de ea ! Ce ar putea face EL, cu casa mea ?
Mai mult decat atat, El ne-a promis o casa sigura si linistita ,pe Pamantul Lui ,cu conditia sa o meritam !... Tu poti asigura linistea cuiva ,fericire ,poti alunga frica si nesiguranta zilei de maine ? Esti sigur pe ziua de maine ?
    E drept, iti trebuie credinta,dar mai este putin pana la Armaghedon si cei ce nu o au ,mai au putin timp sa o dobandeasca ....
    Dar .ia spunem Urban ,dar sincer, te rog ,tu in cine crezi ?

xennon_2000

Va vad ca tot intrebati....
In ce sa cred? intr-un simplu nume?.....fiecare il numeste pe Dumnezeu cum vrea si poate are aceeasi credinta ca oricare....poate ca si asta a fost unul din motuvele Pentru care a fost Isus pe pamant...sa credem in el si nu in nume

Arckadii

Mesaj eliminat deoarece aparea de doua ori. Daca ati scris ceva, nu repetati. Fiti siguri ca o sa fie vazut. (pentru emi)
Ark

xennon_2000

Dumnezeu are acelasi nume pt toti! :martiansad: offf ce topic! Ar trebui discutat "real" intre toti membrii Rufon (sa speram ca nu iese cu scandal :lol:)...poate la urmatoarea intalnire

sxn_b

Pai are acelasi nume, dar care este acesta?  :-)

xennon_2000

:lol:Pai tocmai....eu unul stiam deja concluzia acestui topic....fiecare ii spune cum vrea fara sa se supere nimeni

emi

Pt Arkadii   Imi cer scuze pt faptul ca mes.meu a aparut de doua ori .A fost ,pur si simplu ,o gresala . Multumesc !

Am observat ,aici, pe acest forum stiintific ,ceva ciudat ...Va rog sa ma iertati ,dar nu pot sa-mi explic acest lucru !
   Sunt unii credinciosi ....,dar ,nu stiu precis cui ii sunt credinciosi... ?  Cred...dar,nu stiu precis ce cred ..?
Cum poti crede ce nu stii ? Cum poti sa-i fii credincios celui pe care nu-l cunosti ?..!
   E ca si cand ai dori sa construiesti ceva ,dar fara materiale de constructie si fara sa stii ce vei construi sau ,chiar, nici nu se stie daca se va construi vreodata....
   Stiinta implica ratiune...intelepciune !
   Stiinta nu este oarba ,ea are ochii deschisi ,stie ce vrea ,ce cauta si ce gaseste ....
   Care Dumnezeu a dovedit ,prin  fapte si minuni ,ca este Dumnezeu ?
   Care Dumnezeu a facut ceva in Universul  acesta ?
   Cine intretine intreg Universul intr-o ordine fascinanta ? Cine este Izvorul vietii ?
   Despre care Dumnezeu s-a scris si se spune ca a creat ceva?
   Acei dumnezei care se omoara unii pe altii sau care sperie oamenii cu actiuni paranormale ,nu sunt decat niste impostori!

udar

emi raspunde-mi si mie la o intrebare, ca nu-i gasesc nici cum raspunsul...

Dumnezeu si Adam aveau / au buric?

Multumesc.

Arckadii

udar.
O sa iti raspund logic.
Nu! Buricul a aparut odata cu primul om nascut din femeie pentru ca biologic este nevoie de buric pentru hrana. insa atata timp cat Dumnezeu l-a facut pe om din tarana si a suflat asupra lui suflare de viata, ar fi fost irelevant sa aiba buric...doar pentru estetic cel mult.
Ark

udar

interesant cum legile biologice merg numai pana unde vor unii...

deci sa inteleg ca primul om nascut din femeie, ca si noi de altfel, nu suntem asemanatori cu Dumnezeu in infatisare, nu? Ca dumnezeu nu are buric...

Arckadii

da, cred ca asta este corect.
Nu ar avea de ce sa aiba buric, nu crezi?
Ark

udar

Pai normal ca nu are, pentru ca Dumnezeu nu se supune nici legilor fizicii, nici celor ale chimiei nici biologiei, si nici macar logicii... de ce ar avea buric?

Daca tu esti multumit de faptul ca cei care cred in Dumnezeu il pozitioneaza pe acesta dincolo de legile normale stiintifice, pentru a nu fi nevoiti sa dea explicatii logice pentru existenta sa, este treaba ta. Eu unul nu ma las convins de asemenea argumente slabe...

In acelasi mod putem sa credem in inorogi roz, in monstri zburatori si in spiridusi care culeg monezi de aur. E absolut aceeasi "logica" si aceleasi principii aplicate... Absolut nici o diferenta...