Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Max C.

Citat din: Arckadii din  15 Februarie 2007, 20:50:12
....
Dumnezeu a incercat la inceput sa il faca pe om sa Il stie de frica, si pentru ca omul nu a ascultat, Dumnezeu intr-adevar s-a suparat si vezi aici Sodoma si Gomora, Potopul, omoratul uriasilor...etc
....
Ark

"Cel ce seamana frica si teroare nu stie legile de baza ale universului"--spunea cineva...

NU cred ca acesta este Dumnezeul meu!

Arckadii

Dumnezeu este altfel acum...citeste Noul Testament.
Ark

Max C.

:lol: Ark adica...Dumnezeu s-a schimbat :? ma rog daca zici tu... :| doar esti moderator :wink:

Arckadii

Nu e vorba ca zic eu asta max c.
Tot caut un text de ceva timp pe care l-am ratacit din pacate si nu mai stiu exact care era treaba. Ideea de baza era ca Dumnezeu a vazut ca nu proceda bine cu oamenii, si din cauza faptului ca ne iubeste a decis sa adopte o noua tactica...
Dar repet, mai multe cand voi gasi textul...
Ark

Urban

Nu mai cauta "textele".
Cred ca cel mai indicat ar fi sa explici in cuvintele tale....sau cum "simti" tu.

Urban

Arckadii

Textul il caut pentru ca acolo erau date si niste citate necesare demonstrarii acelui fapt. In plus maniera de expunere era una foarte interesanta.
Ark

dedeiu

Citat din: Arckadii din  18 Februarie 2007, 13:54:07
Dumnezeu este altfel acum...citeste Noul Testament.
Ark

Adica citeste 4 evanghelii si alte texte. Sfatul meu este sa cititi si apocrifele apoi interpretarea se face in functie de creierul fiecaruia.

Arckadii

si asta este adevarat. totusi e greu, pentru ca doar unul e adevarul. oare o sa fim capabili sa il intelegem?
cred ca suntem intr-o dezinformare totala...
cred ca deja nu are importanta numele Lui Dumnezeu ci mai degraba Ce este El, Cine....
Ark

DarthVader

Noi nu stim cine suntem noi ca specie si ne intrebam cine este Dumnezeu.
Poate ca ar merge si un subiect "Cine sau ce este Omul ?"

Arckadii

ai dreptate...oricum nu putem percepe Dumnezeu. este prea mult pentru noi ca oameni...putem intelege o mica parte poate...dar intregul concept nu...
Ark

xennon_2000

Off..cat ma abtin sa nu raspund pe acest topic! Vroiam sa il consider inchis dar se pare ca nu pot sa ma abtin sa nu raspund!
Darth@...este un topic in legatura cu omul!

emi

In intreg universul exista daua organizatii :una ,alcatuite din fiinte care au ramas credincioase Creatorului ,Iehova Dumnezeu ,si alta care s-a asociat cu Lucifer ,devenit Satan ( Satan inseamna  -impotrivitor)
     In prima profetie ,rostita in Biblie , GENESA 3:15 ,"Vrajmasie voi pune intre tine si femeie ,intre samanta ta  si samanta ei . Aceasta iti va zdrobi capul si tu ii vei zdrobi calcaiul ",este aratat ca va fi o vrajmasie permanenta intre cei care vor fi de partea Lui Dumnezeu (  a acelui Dumnezeu care a creat cerul si pamantul ) si lei care s-au rasculat impotriva Izvorului vietii ,la care cei credinciosi ii spun TATA;chiar daca acest lucru ,oamenilor nu le place sa-l recunoasca ,este realitatea,trista ,pe care timpul,  parcurs de rasa umana ,de la caderea lui Adam pana acuma, l-a adeverit din plin .Ex .cei care au fost trimisi de Dumnezeu sa le spuna oamenilor sa se intoarca la acultare de legile Lui ,au fost omorati ,batjocoriti ,tratati cu mult dispret......Isus a fost rastignit .... Proverbe ,cap 29 vers 27 zice :"Omul nelegiuit este o scarba inaintea celor neprihaniti ,dar si cel ce umbla fara prihana este o scarba inaintea celor rai"
      Organizatia Lui Dumnezeu ,Iehova ,are ca membri ,acele persoane care dupa comportamentul lor se observa ca au ca Tata pe Iehova Dumnezeu si ca" mama "-organizatia Sa.  Toti membri acestei "familii ",vorbesc corect aceeasi limba-limba adevarului biblic ,indiferent unde s-ar afla pe globul pamantesc ,nu se omoara intre ei si cauta sa -si faca bine unii altora ,chiar si celorlalti  oameni care nu-i inteleg .Ei respecta Autoritatea Suprema a Tatalui lor, Iehova Dumnezeu ,si se supun legilor drepte ale acestei minunate "familii " ,date prin Regele intronat, Isus Cristos.
      Ceilalti oameni s-au atasat de diferiti dumnezei, a caror promisiuni nu se vor implini niciodata ,ei nu cunosc adevarul biblic ,se razboiesc si se omoara intre ei ,ambitiile personale si egoismul le conduc intreaga viata .Ei spun "tata " sau" creator",la cine isi imagineaza fiecare , fac parte din cealalta organizatie care nu cunoaste pe Creator si nu respecta legile Lui.
     Pana la Armaghedon ,fiecare este liber sa spuna si sa faca ceea ce vrea ,dar totusi Biblia este adevarata si profetiile ei se vor implini. 

xennon_2000

Emi..te referi la aliantele intre rase ET nu?adica supercivilizatiile care sunt cu "Adevarul" aliate si cele care nu il recunosc

Urban

Citat din: emi din  19 Februarie 2007, 13:36:49
      Organizatia Lui Dumnezeu ,Iehova ,are ca membri ,acele persoane care dupa comportamentul lor se observa ca au ca Tata pe Iehova Dumnezeu si ca" mama "-organizatia Sa.  Toti membri acestei "familii ",vorbesc corect aceeasi limba-limba adevarului biblic ,indiferent unde s-ar afla pe globul pamantesc ,nu se omoara intre ei si cauta sa -si faca bine unii altora ,chiar si celorlalti  oameni care nu-i inteleg .Ei respecta Autoritatea Suprema a Tatalui lor, Iehova Dumnezeu ,si se supun legilor drepte ale acestei minunate "familii " ,date prin Regele intronat, Isus Cristos.

Din discursul tau reiese foarte clar ca faci parte din gruparea "Martorii lui Iehova" (nimic rau aici...fiecare are dreptul la o religie)
Ce nu imi explic este urmatorul lucru:
-Cum se face ca atatia adeptii ai lui Dumnezeu, Iehova, etc etc, scriu pe un forum "stiintific" ?
Ce zici...poti sa imi raspunzi la intrebarea asta ?

PS @Arckadii...te rog sa il lasi pe el sa raspunda inainte

Arckadii

of...nici nu sti ce greu imi vine
:))
Dar ma supun...raspund dupa:P
Ark