Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: jackie28t din  17 Februarie 2007, 23:38:55
Alx,pata de desubt din imaginea pe care am atasat-o mai sus ma gandesc ca poate este doar o murdarie(pata) pe lentila aparatului.Eu doar am observato ciudata acolo si te-am intrebat. :-D
Tocmai am extras filmul si voi reveni ceva mai tarziu cu mai multe detalii.Pana atunci a-i las si pe ceilalti membrii sa-si spuna parerea.

sigur nu e patã!!!,s-ar putea sã fie o zonã împãduritã de pe munte,nu ºtiu...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

sxn_b

O noua ghicitoare!
Ce credeti ca am fotografiat? Aceasta e intrebarea...  :-D :-)

Arckadii

sxn_b

Arckadii

sxn_b

Arckadii

sxn_b

Eh, se pare ca a fost cam simpla ghicitoarea mea.  :-D
De fapt este ledul de la unitatea calculatorului. Felicitari Ark!  :-)

alx

:ufo: :? :ufo: :? :evil:
oare chiar nu ºtie nimeni ce am filmat?o fi ozn,o fi hoax?
   da hoax nu e,cã sunt înregistrãrile originale,nemodificate...
haideþi domnilor,ce credeþi cã am filmat?
  (referitor la înregistrãrile pe care le-am postat cu câteva zile în urmã!)

DepthOfField

pe baza intrebarilor puse si a raspunsurilor date, ca si a locatiei unde spui ca ai fotografiat, mai ma gandesc la o explicatie plauzibila in context:
Ceea ce ai fotografiat poate este o masina chiar cu girofar (politie, ambulanta), care mergea pe un drum de munte, undeva departe, in fata ta, drumul fiind oarecum aliniat punctului tau de observatie, tu fiind undeva mai sus pe alt versant.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Arckadii

sau poate semnalizarea jandarmeriei de munte...mai au semnale luminoase din cate stiu...
Ark

DepthOfField

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

alx

în primul rând se impun câteva precizãri:
1  acolo unde am vãzut luminile NU E NICI UN DRUM!
2  eu eram pe ºosea,jos,lumina era la o altitudine de  aprox.1450m(ºoseaua e pe la 600m).
3 nu ºtiu cât timp a fost vizibilã acea luminã ÎNAINTE de a o vedea eu.
4 am încercat sã vã dau cât mai multe detalii,deºi trebuie sã recunosc cã ar fi fost aproape imposibil sã spuneþi CU EXACTITATE ce este.
     acestea fiind spuse,  FELICITÃRI CIUCIULETE!!!!
<Ceea ce ai fotografiat poate este o masina chiar cu girofar (politie, ambulanta), care mergea pe un drum de munte, undeva departe, in fata ta, drumul fiind oarecum aliniat punctului tau de observatie, tu fiind undeva mai sus pe alt versant.> 
   Ceea ce am fotografia era un RATRAC,adicã o maºinã de bãtut pârtii de schi,mult ieºitã de pe pârtie pentru a aduna zãpadã(care anul acesta a fost cam puþinã),care ratrac este dotat cu o combinã de lumini impresionantã,nu are nevoie de drumuri,ºi care a dispãrut ascunzându-se vederii mele dupã o denivelare a terenului. Ipotezã: dacã în locul meu ar fi fost un turist(si pe acolo trec 100-200 pe sãptãmânã),care nu cunoºtea zona ºi ar fi vãzut aceste lumini,poate cã am fi avut o altã observaþie OZN pe la televiziunile noastre...ce spuneþi?
             Încã o datã  FELICITÃRI CIUCIULETE!!!  experienþa ta îsi spune cuvântul!

Arckadii

alx, tin sa te felicit si eu pe aceasta cale precum si pe ciuciulete. Acesta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru toti. Nu tot ce zboara sau lumineaza este OZN. Incercati deci sa eliminati toate variantele posibile inaintea concluzionarii unui fenomen.
Felicitari inca o data,
Ark