Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

aberatii cromatice:)
raman la ideea ca era Venus sau o alta stea de pe cer.
zoom la maxim.:)
Ark

DepthOfField

Scuze, domnu' Arkadii, dar eu nu spun nici un fel de aberatii, nici macar cromatice :D , eu stiu ce am vazut si am filmat.   :roll:

Acolo se vede clar cum obiectul semnalizeaza in diferite culori, si ca are o dimensiune asa, ca o bila, deci nu iti dau dreptate, eu stiu ce am vazut si filmat.

:mrgreen:

L.E. nu, jackie, nu e un trucaj, e ceva real si filmat de mine, nu am prelucrat imaginea deloc, doar un pic comprimata sa incapa pe forum, dar tot asa se vede si in filmarea originala. LOL, ti-am raspuns inainte de a ma intreba tu  :-D
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Ciuciulete...este un trucaj regizat de tine? :wink:

Dreamy

pot fi luminile de balizare ale unui avion...
in timpul filmarii ai auzit vreun zgomot specific?? :roll:

DepthOfField

nu era avion, ca avioane am mai vazut si stiu sa-mi dau seama cum e un avion. Si ar fi trebuit sa-l aud daca era avion.
Sunete..ce se aude si pe film, adica zgomotul orasului si niste latraturi de caini. Dar dinspre obiect nu am auzit nici un zgomot, sau poate era prea departe, nu am remarcat.

:roll:

Arckadii

CitatScuze, domnu' Arkadii, dar eu nu spun nici un fel de aberatii, nici macar cromatice  , eu stiu ce am vazut si am filmat.
Sper ca a fost o ironie facuta in gluma. Oricum nickul meu este Arckadii.
NU stiu ce ai pozat tu acolo cu camera video dar cand eu am obtinut astfel de imagini era vorba despre stele.
Ark

alx

e cumva led-ul de la o telecomanda aflata la o oarecare distanta de tine ?ca e prea rotund
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

DepthOfField

Sigur ca a fost o ironie hazlie in gluma, si te rog sa ma scuzi ca ti-am gresit numele, Arckadii, pur si simplu nu am observat pana acuma ca e si cu c si cu K , mai ales ca te semnai "Ark". No offence.
Am precizat ca voi da raspunsuri mai "naive" si "novice", pentru ca as vrea sa va "argumentati" ghiceala.
Mai incearca altcineva alte explicatii?

L.E. Alx, nu e telecomanda, ca eram afara in curte si eu sunt om serios, nu ma tin de shotii. obiectul se afla pe cer, undeva departe, era ca o stea, dar mai mare si isi schimba culoarea ca un fel de semnalizare. Cred ca era un OZN.  :roll:

Arckadii

greseala mea atunci ciuciulete, sunt nervos si am devenit paranoic in seara asta.
imi cer scuze.
Ark

@offtopic

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  12 Februarie 2007, 18:37:50
L.E. Alx, nu e telecomanda, ca eram afara in curte si eu sunt om serios, nu ma tin de shotii. obiectul se afla pe cer, undeva departe, era ca o stea, dar mai mare si isi schimba culoarea ca un fel de semnalizare. Cred ca era un OZN.  :roll:

WOW ciuciulete....si stii sigur ce era acel obiect sau nu stii si incerci sa aflii raspunsul aici prin analizarile noastre? :-D

DepthOfField

jackie, repet ce am spus la inceputul ghicitorii:
CitatObservatie: o sa incerc sa raspund intrebarilor dvs ajutatoare doar in limita unuia care a filmat ceva si nu stie ce este, deci doar isi descrie cum crede si poate el propria observatie   :-D .. voi trageti concluziile ce as fi putut filma.  :roll: 
Acum sunt sub influenta acestui citat  :wink:

alx

da intunecat cer mai ai pe acolo,ciuciulete,nicio stea,nici un nor,ceva...
   eu tot cred ca obiectul nu se afla pe cer si era una dintre acele jucarii cu led rgb...la o oarecare distanta,sau chiar aruncata in sus...
 ca daca nu,ar putea fi lampa de semnalizare de la vreun turn de comunicatii(antena) sau lumina de la un bec cu mercur,dintr-un stalp...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

jackie28t

Ok Ciuciulete.Ma folosesc de cele 3 intrebari ajutatoare. :wink:
1.Cat timp ai observat acel obiect pe cer?
2.Cum era atmosfera afara?
3.Cam la ce distanta aproximativ era obiectul fata de tine?

DepthOfField

Alx, io sunt om serios, nu arunc cu jucarii cu leduri in sus..plus ca mi-ar fi tremurat mana si nici nu cred c-as fi putut sa filmez asa bine obiectul.
lampa de semnalizare din turn? intr-adevar e un turn undeva in apropiere, dar eu filmam in alta directie,  si mai inspre in sus, si nu e nici stalp. Era pe cer, asa se vedea. Nu era in miscare sau poate nu am observat eu.
Cerul era intunecat ca de obicei, senin, nu erau nori, se vedeau stele ca de obicei. Chiar ma mir ca nu am prins si stele in imagine, cred ca nu erau in zona aia de cer unde filmam, si ma gandesc si ca filmam cu zoom-ul la maxim, deci intr-o zona mai mica.

Jackie:
1) cred ca vreo 10 minute sau mai bine
2) senin, fara nori, se vedeau stelele
3) nu stiu, cred ca era departe. v-am mai zis, semana cu o stea, dar era mai mare si tot isi schimba culorile, parca semnaliza ceva

:roll:

any questions?