Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublarea

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 16:12:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

starlookboy

pur si simplu imi relaxasem muschii si stateam intins pe pat.
probabil si faptul ca am vrut sa ma ridic brusc, fara sa incerc mai intai sa imi simt muschii a  contribuit la acea "intepenire"

pri3st3ss

da,daca te-ai ridicat brusc,inseamna ca s-a rasucit vreo vena..
ai grrija cu astfel de miscari
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

DeReLiCt

@starlookboy :-) Stau si ma intreb... unde ai gasit u programul... (torrente cumva  :-P :roll: ? - dak da atunci sa stii k a fost pus de mine :P )

Si.. presetul pentru rezonanta schumman l-ai modificat tu ptr. k el vine cu frecventa implicita de 7,8 Hz.

In fine... ceea ce ti s-a intamplat tie (si mi s-a intamplat si mie, dar mult mai nasol) se numeste "Sleep paralysis". Dak vrei sa te documentezi du-te aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

pri3st3ss

starlookboy a zis ca nu dormea si nici nu se pregatea sa adoarma, iar acel articol se refera la somn si starea imediat urmatoare lui...

ce face exact acel aparat ?care e scopul lui principal?

DeReLiCt

So.. were to begin ?  :-)

In primul rand stiu ca nu dormea (nici eu nu dormeam cand am patit.. ce am patit) dar nu trebuie sa dormi k sa ti se intample asa cum scrie si pe wikipedia:
CitatPhysiologically, it is closely related to the normal paralysis that occurs during REM (rapid eye movement) sleep, also known as REM atonia. In that, some scientists and physicians believe it to be a "natural" effect of the sleep cycle. Sleep paralysis occurs when the brain is awakened from a REM state into essentially a normal fully awake state, but the bodily paralysis is still occurring. This causes the person to be fully aware, but unable to move. In addition, this state may be accompanied by hypnagogic hallucinations.

In al doilea rand, acest program genereaza o plaja de frecvente joase in diferite combinatii cu/fara sunete de background (preset-uri) care pot "activa" anumite parti ale creierului.
Producatorii acestui program numit "BrainWave Generator" zic k ar face aceste lucruri - scuze dar nu am dispozitia sa traduc asa k le pun direct in engleza:
CitatExamples of possible uses for brain stimulation (more information available here):  Relaxation and meditation by entraining your brain into desired states 
Enhancement of learning capabilities (super learning) 
Sleep induction (for treating insomnia or just for falling asleep quicker) 
Focusing attention and enhancing awareness 
Alleviation of headaches and migraines, as well as other pain 
Preparation for stressful situations 
Self hypnosis and/or subliminal programming 

SKEPTICISM WARNING
Some people also claim that the following might be achieved with brain stimulation. However, there is no direct scientific proof of any of these, so a bit of a skeptical attitude is recommended.  Enhancing psychic capabilities like tendency towards out-of-body experiences, remote viewing, telepathy, telekinesis, etc. 
Mental and astral projection 

Acum... eu k (fost :roll:) utilizator al lui zic ca are anumite efecte asupra psihicului... dar din punctul meu de vedere au fost absolut terifiante - lucru care m-a facut sa renunt la folosirea lui pentru a-mi pastra sanatatea mentala  :-D.

Aaa.. si daca cineva il vrea "in regula + preset-uri care functioneaza" sa imi de-a un mesaj - si veti stii de ce zic asta dak il veti lua de pe site-ul producatorului.

Site-ul programului: www.bwgen.com
Preset-uri:             www.bwgen.com/presets.htm

xennon_2000

care sunt efectele secundare?...pana la urma?

DeReLiCt

Hmm.. depinde. Din ce am vz in stanga si in dreapta, unii pot sa nu aiba nimic nimik, altii se pot simti divin, iar pentru altii ca mine (well... ceva in genul filmului The Ring dar in realitate - e o senzatie impreunata cu sunete si uneori imagini care te cam pun pe fuga)

starlookboy

eu nu am simtit decat o stare de liniste completa. Imi place foarte mult programul. Dar prefer o muzica in locul lui.

pri3st3ss

alte exercitii utile:

1-
Cititi doua sau trei pagini dintr-o carte pe care apoi o inchideti. Concentrati-va imediat asupra a ceea ce ati citit, indepartand orice alt gand.  Veti obtine o noua suma de cunostinte si de informatii asupra subiectului. Nu va ajuta cu nimic daca cititi multe pagini fara o buna constientizare. Daca va concentrati asupra lucrului pe care il faceti, veti memora usor orice aspect legat de acel lucru.

-2-
Asezati-va in fata unui ceas mecanic, la o distanta de 30-40 de centimetri. Concentrati-va asupra ticaitului ceasului. Veti observa ca gandurile si mintea vor avea tentinta de a se indrepta spre alte lucruri, urmariti totusi sa auziti sunetul produs de ceas. Verificati cat timp mintea poate sa ramana fixata fara intreruperi.

-3-
Puneti in fata privirii o lumanare aprinsa si urmariti sa va concentrati asupra flacarii sale. Cand privirea va oboseste, inchideti ochii si creati mental imaginea flacarii respective.

-4-
Noaptea, in serile senine, in care se pot vedea foarte multe stele, puteti sa va concentrati asupra unei anumite stele de pe cer.

-5-
Asezati-va intr-o pozitie confortabila si concentrati-va asupra unei virtuti abstracte, cum ar fi compasiunea. Concentrati-va mintea si gandurile asupra acestei virtuti cat mai mult timp posibil.

-6-
Stati intinsi in pat cu fata in sus. Respirati adanc si incercati sa simtiti cum vi se relaxeaza incet fiecare parte a corpului.Goliti-va mintea de orice gand.cu ochii inchisi ,incercati sa vizualizati un nor roz care se apropie de dumneavoastra,va inconjoara,intra in dumneavoastra dandu-va o stare de beatitudine.Ramaneti in starea aceasta cateva minute.Sunteti conectat la lumina roz a dragostei universale.Multumiti-i universului ca v-a permis sa va conectati ,apoi trupului dumneavoastra ca a primit-o.Exercitiul va dezvolta capacitatea de a darui si a primi iubire,va curata de energii negative pe plan afectiv,va calmeaza.

-7-
Asezati-va in camera singuri.inchideti ochii si relaxati-va.Pacea si relaxarea trebuie sa va aduca o culoare in minte.Mentineti aceasta culoare si incercati sa o vizualizati in diferite forme si nuante.Culoarea va fi simtita ca potrivita imediat sau veti simti nevoia sa o respingeti.In acest caz incercati sa vizualizati o alta culoare care va apare in minte si discerneti daca va creaza o stare de bine sau va irita.Cu timpul veti descoperi care culori simbolizeaza binele si care raul.Cand veti stapani bine exercitiul, ganditi-va la anumite situatii din viata dumneavoastra sau la anumite persoane si asociati-le cu prima culoare care va vine in minte .Asa veti putea afla care sunt benefice si se implinesc si care nu.Daca culoarea va provoaca o stare de irascibilitate,cu siguranta persoana sau situatia la care v-ati gandit trebuie indepartate din viata dumneavoastra

xennon_2000

Interesant Priess..parca suna a "imbinarea hipnozei cu relaxarea"!..incerrc dar tare mi-e ca dau gres

Arckadii

sunt pe punctul de a folosi si eu programul.
In caz ca patesc ceva, sa stiti ca v-am iubit:)
Felicitari Ryn si Spooky pentru RUFON. Si felicitari tuturor pentru contributie.
ARk

p.s:sper sa nu patesc nimic. imi place pe aici:)

xennon_2000

Ark..stai potolit!....daca te stii slab cu sanatatea nu te mai baga! :martiansad:

Arckadii

in afara de o mica afectiune cardiaca nu am nimic:)
Era doar o gluma. nu o sa patesc nimic.
Multumesc oricum pentru sfat.
Ark.

p.s.:Am examen sambata la termodinamica(ultimul din sesiune) si ma gandeam sa "invat mai repede"
:)

xennon_2000

Invata cum poti.....termodinamica este o stiinta tare!...am facut si eu..asa ceva si eu am pasiune ptr asa ceva. Poate...dak studiezi cu pasiune vei descoperii perpetum mobile! 8-)

darkness

xenon,trebuie sa crezi in tine!
vei reusi!

ark,nu iti recomand aparate de acest gen,stai cuminte,mai avem nevoie de tine!