Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublarea

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 16:12:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

contemplatorul

Mai oameni buni,

Cine o fi ala care si-a batut joc de voi in halul asta, de v-a pus ca sa faceti tot felul de exercitii FIZICE tampite, pentru ca sa reusiti O SPLITARE=O MULTIPLICARE, in fine, macar O DUBLARE a INDIVIDUALITATII=PERSOANEI voastre

- adica: o separare a CORPULUI ASTRAL de CORPUL FIZIC -

urmata de O DE(Z)_DUBLARE=revenirea la INDIVIDUALITATE ???

E si firesc sa riscati, fie vreun accident grav, daca exagerati cu exercitiile fizice, fie sa va ticniti definitiv=alienati psihic atunci cand constatati ca:

1) voi NU PUTETI SA VA RUPETI=SCINDATI CORPUL ASTRAL de CORPUL FIZIC;
2) si cu toate astea sa credeti cu tarie=cea mai mare convingere, ca cei care v-au "invatat", POT TOTUSI S-O FACA.

Shadowman

Hai sa lamurim urmatoarea chestiune : Dedublare = Decorporalizare... ?
Din discutiile purtate pe acest topic,dedublarea ar fi egala cu decorporalizarea...
Admitind ca dedublarea ar fi sinonima cu decorporalizarea,cei care ar fi in masura sa dea lectii,instructiuni,sfaturi ori povete, ar
fi cei care au exersat dedublarea-decorporalizarea...
Skywalker,initiatorul topicului,a scris in primul mesaj,il citez :
"Dedublarea e tot un fen. paranormal, ca si telekinezia. Aceasta este practicata cel mai mult de yoghini su consta in trimiterea spiritului in afara corpului, fara limita de distanta si apoi, aducerea lui in interiorul corpului."
In al II lea razboi mondial era un soldat care statea planton langa o padure, noaptea. Si deodata il vede pe un prieten de-al lui(care era tot soldat in aceeasi unitate) inreptandu-se spre el si ii spuse ca este dublura soldatului respectiv. Soldatul nostru care facea plantonul a ramas shocat si s-a dus la prietenul sau in cazarma. Acesta era undeva inchis astfel incat nu putea sa iasa de acolo, deci nu avea cum sa se plimbe pe langa padure. Deci numai spiritul si-l putea trimite.
  In comuna primitiva, inainte de a se descoperi fierul, existau foarte multi oameni care se puteau dedubla. Ei isi trimiteau spiritele sa spioneze triburile inamice."

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,17.0.html
In opinia mea,lectii ar trebui sa ofere doar cei care-au reusit sa-si trimita spiritul (vezi mesajul de mai sus )in afara corpului,
sa calatoreasca la distanta si sa ne povesteasca ce-a vazut (ori facut...)Evident,afirmatiile sa fie verificate...Abia dupa aceea sa vina sa dea sfaturi,lectii ori instructiuni.In lipsa dovezilor,vorba ceea : Ciocu' foarte mic si joc intens de glezne...!  :-D
Chiar si-n prezenta dovezilor,chestiunea ar trebui re-analizata.Spun aceasta deoarece exista posibilitatea de a se confunda clarviziunea cu dedublarea-decorporalizarea...  :wink:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

CHIP

Sigur ca lectii in domeniu pot sa dea doar maestrii cu practica indelungata.Dealtfel experimentele facute de catre cei initiati fara profesor pot aduce chiar si moartea!

antoniu

daca la mantra nu asociezi si o yantra ...degeaba tot efortul

parere

sincer..credeam ca umbla lume serioasa pe aici :)) de ce vorbim de dedublare?  Maine,poimaine o sa-l luam in serios si pe vadim sau becali...cred ca ar trebui sa ne temperam elanul si sa nu mai mergem strict pe cai metafizice....ca d-aia s-a chinuit Tesla sau altii...altfel se faceau shaolini toti

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

darieglobur

Citat din: Shadowman din  17 Iulie 2008, 16:27:51
  Hai sa lamurim urmatoarea chestiune : Dedublare = Decorporalizare... ?
Din discutiile purtate pe acest topic,dedublarea ar fi egala cu decorporalizarea...
Admitind ca dedublarea ar fi sinonima cu decorporalizarea,cei care ar fi in masura sa dea lectii,instructiuni,sfaturi ori povete, ar
fi cei care au exersat dedublarea-decorporalizarea...
Skywalker,initiatorul topicului,a scris in primul mesaj,il citez :
"Dedublarea e tot un fen. paranormal, ca si telekinezia. Aceasta este practicata cel mai mult de yoghini su consta in trimiterea spiritului in afara corpului, fara limita de distanta si apoi, aducerea lui in interiorul corpului."
In al II lea razboi mondial era un soldat care statea planton langa o padure, noaptea. Si deodata il vede pe un prieten de-al lui(care era tot soldat in aceeasi unitate) inreptandu-se spre el si ii spuse ca este dublura soldatului respectiv. Soldatul nostru care facea plantonul a ramas shocat si s-a dus la prietenul sau in cazarma. Acesta era undeva inchis astfel incat nu putea sa iasa de acolo, deci nu avea cum sa se plimbe pe langa padure. Deci numai spiritul si-l putea trimite.
  In comuna primitiva, inainte de a se descoperi fierul, existau foarte multi oameni care se puteau dedubla. Ei isi trimiteau spiritele sa spioneze triburile inamice."

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,17.0.html
In opinia mea,lectii ar trebui sa ofere doar cei care-au reusit sa-si trimita spiritul (vezi mesajul de mai sus )in afara corpului,
sa calatoreasca la distanta si sa ne povesteasca ce-a vazut (ori facut...)Evident,afirmatiile sa fie verificate...Abia dupa aceea sa vina sa dea sfaturi,lectii ori instructiuni.In lipsa dovezilor,vorba ceea : Ciocu' foarte mic si joc intens de glezne...!  :-D
Chiar si-n prezenta dovezilor,chestiunea ar trebui re-analizata.Spun aceasta deoarece exista posibilitatea de a se confunda clarviziunea cu dedublarea-decorporalizarea...  :wink:

da, in opinia mea, aici se confunda foarte multi termeni. ca sa nu mai vorbesc de echivocul altora, in speta aceasta "dedublare". probabil ca aici erau mai nimeriti termenii consacrati si ma refer la unii precum decorporalizare sau proiectie astrala, dar este numai parerea mea.
sigur ca, aici, pe forum, ar fi putin probabil sa vina cineva sa ne povesteasca ce e si cum cu "parasirea propriului corp"- si nu cred ca tre' sa dau prea multe argumente in acest sens.
in schimb, nu vad de ce noi n-am putea sa discutam despre acest "fenomen", sa-i zicem asa.
oricum, fie si numai metafizic vorbind, pentru cei care sunt familiarizati cu termenul, aceasta decorporalizare sau proiectie astrala, in masura in care ea se dovedeste a fi un fenomen real (spun asta pentru sceptici), se impune a fi explicata cu totul altfel si nu prin trimiterea spiritului in afara corpului. in orice metafizica autentica spiritul nu poate fi trimis in afara corpului! asta e doar un mod metaforic de a spune...
...und Sie fliegen doch!

contemplatorul

Daca vreti sa invatati ca sa va "dedublati", eu zic SA-L ASCULTATI CU FOARTE MARE LUARE AMINTE PE:

PAVEL STRATAN:

http://www.youtube.com/watch?v=jsxpL-XWEww

" ... Si daca imi spune sineva,
Cum ar pute,
Sa fie mai bini,
Ma las de tate,
Ma duc acolo,
Ma intorc inapoi,
Ma iau si pe mine .....  "

Cioby

as vrea si eu sa incerc dedublarea dar imi este putin cam frica.....adica daca o sa ma dedublez....imi este frica sa nu mai pot intra in corp.....

StarDust

Dedublarea nu o vei obtine, nici maine, nici peste o luna(numai daca nu esti un caz special), nici peste un an. Aici, e vorba de mai multe lucruri, si nu doar de practicarea unor posturi Yoga pentru a ajunge la un asemenea rezultat.Sfatul meu e sa nu fortezi lucrurile. Poate deveni periculos, ia-o incet, citeste, documenteaza-te mult in domeniu. Am avut si eu tendinte ca ale tale candva... ;)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

EMIL_48

..... :mrgreen:......
.buna.....este  bine  sa  stiti  ca  eu  de 11 ani  tot  fac astfel  de  expewrente  si  sincer  cred  ca  adevarul  este  dincolo de  noi..........
....printre <pacientii>  mei  au  fost  din toate  categoriile sociale si   din  toate  profesile....
......i-am  ajutat  sa  calatoreasca  in timp  si  spatiu  sa-si  vada  parinti ,  frati  ...la  distante  mari.....sa-si invinga  teama.....etc...
.....am  avut <CALAUZE>   bune  dar  am  intanlit  si  alte   categorii.......
....ca  o  conditie   ce  trebuie  sa  o  ai  este   respectul  fata  de  <pacient> ......si  altele.....
.....HIPNOTERAPIA  FUNCTIONEAZA  ...  eu  am   verificat-o  de  11  ani  ......
...nu  sunt  EXTRATERESTRU....

lylyt_ice

Mda...interesant; ai putea sa fii mai explicit? Si cam cum functioneaza aceste calatorii(?) banuiesc, ca pentru tine este f.simplu sa te deplasezi in timp si spatiu, de ce nu ajuti rudele celor disparuti sa gaseasca pe cei dragi....(?) ai face un lucru bun, daca tot sustii ca ai o astfel de experienta...........?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

MAGDALENA1948

Citat din: tibi din  29 August 2005, 05:06:32
Daca suntem totusi niste copii fidele" dupa chipul si asemanarea SA", cate dintre simturile si puterile primare ne-ar trebui atrofiate pentru a putea fi controlati?
ORICUM SUNTEM CONTROLATI,NUMAI DACA NE GINDIM LA FUNCTIA CREIERULUI......LA. CEI  MAI MARI SAVANTI FUNCTIONEAZA 13-14 LA SUTA.RESTUL???? A  FOST INTRERUPT SI CRED CA BINE A FACUT.......ITI DAI SEAMA NE-AM OMORI DI PRIVIRI DIN GINDURI.......DE CE CREZI CA IN BIBLIE ZICE SA FIM BUNI????POATE SA NE MAI DEA DRUMUL UN PROCENT .DOUA......... ASTA ESTE....NE PLACE NU NE PLACE.....

maiami

:ufo: :rocket:
in primul rand sunt de acord cu tine ca in univers nu suntem singuri
poate vom mai discuta pe tema asta
la cate miliarde de galaxii exista cum sa fim singuri?
daca ar fi reala dedublarea ar fi cea mai buna tehnica de spionaj
eu am avut de multe ori impresia ca ma dedublez, dar in timpul visului, niciodata treaz si de cele mai multe ori zburam in acele vise peste cladiri, oameni, gradini
dar mai am unele urme de indoiala care ma fac sa cred ca au fost de fapt vise
nu pot sa te mint si sa-ti spun 100% sigur ca m-am dedublat
de fapt acum sunt foarte sceptic si nu mai cred in asa ceva
dar daca ar fi posibila dedublarea 1 milion de dolari e putin pt ca poti spiona armate intregi sau fura informatii clasificate
ai fi spionul perfect si n-ar sti nimeni
sau daca ar sti te-ar ucide
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

jean

Un articol interesant legat de acest subiect puteti citi in revista ,,Descopera". Este vorba de o cercetare stiintifica a acestui fenomen.
CitatExperimentul demonstreaza cat de usor isi poate modifica creierul perceptia asupra propriului fizic. Manipuland senzorii, reusim sa ne pacalim pe noi insine, inducandu-ne nu numai senzatia ca am iesit din corpul propriu, dar ca avem capacitatea de a le ocupa pe ale altora", sustine Henrik Ehrsson, conducatorul proiectului.
http://www.descopera.ro/stiinta/3926366-corpul-tau-imi-apartine
Interesant nu? Cat de usor pot fi pacalite simturile omului.
Adevarul este dincolo de noi