Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublarea

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 16:12:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP

Uneori ai senzatia ca plutesti,alteori ca zbori,uneori poti sa-ti amintesti ,alteori nu.Parerea mea este ca se poate confunda foarte usor un simplu vis cu un fenomen de extracorporalizare.in orice caz aceste chestiuni nu sunt simple de explicat mai ales ca in aceasta ecuatie poate interveni de multe ori subiectivismul fiecaruia.

calinahanna

@ CHIP

Ai remarcat cumva, din intamplare sau nu, diferente ori asemanari intre VIS si DEDUBLARE/DECORPOLARIZARE?

CHIP

E foarte dificil de raspuns la acest lucru.Singura asemanare e ca se produc in timpul somnului iar la diferente ....mai cercetam.

pri3st3ss

nu toate dedublarile apar in timpul somnului..eu am avut si in timpul zilei..
si au fost stari induse si mai mult sau mai putin  controlate constient
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

CHIP

Nu te contrazic.Probabil in mod spontan cind apar , difera de la o persoana la alta.Iar daca reusesti sa-ti induci o asemenea stare inseamna ca stapanesti la perfectie aceasta tehnica.Din cite am citit este f.periculos sa incerci singur daca nu stapanesti la perfectie tehnica.

pri3st3ss

da,este foarte periculos sa incerci singur in acele conditii..
eu am avut o singura experienta de acest gen...adica mi-am indus dedublarea inconstient..nu mi-a fost prea bine,era sa imi rup picioarele daca nu era nimeni langa mine si nici macar acum nu stiu exact ce s-a intamplat si ce m-a determinat sa intru in transa..probabil detasare prea mare :?
a doua oara cand am incercat constient, a mers ok,desi intoarcerea in corpul fizic a fost cam dureroasa...

CHIP

Cred ca cel mai tragic pentru cineva care experimenteaza acest lucru si care nu cunoaste tehnicile este sa nu se mai poata intoarce inapoi in corpul fizic.Practic aceasta poate insemna moartea celui in cauza.

calinahanna

@CHIP

Daca s-ar muri atat de usor, iti dai seama in ce hal ar cadea unii "secerati" pe langa noi, zilnic, mai ales daca nu stapanesc tehnicile? Ma refer la cei care se decorporalizeaza/dedubleaza inconstient, involuntar..
In cel mai rau caz, te doare corpul, te dor muschii, lesini sau te trezesti infrigurat si neodihnit, fara sa-tzi amintesti ce ai visat... Nu uita, totul este in mintea noastra  :mrgreen:

pri3st3ss

Citat din: calinahanna din  13 Aprilie 2007, 10:25:56

In cel mai rau caz, te doare corpul, te dor muschii, lesini sau te trezesti infrigurat si neodihnit, fara sa-ti amintesti ce ai visat... Nu uita, totul este in mintea noastra  :mrgreen:

la mine,ceea ce ai descris tu,calina, e in cel mai bun caz :lol:

CHIP

Ma refeream ca este periculos doar atunci cind cineva induce in mod voluntar aceasta stare si probabil ca cele spontane nu prezinta nici un risc. La starile induse exista pericolul ca acel corp astral sa nu mai revina in mod corect in corpul fizic sau chiar sa nu mai revina deloc aceasta din urma insemnind moartea fizica.

faraon

Salut, am citit ceva din ce ati scris mai sus...(am gasit intamplator site-ul, cautand pentru un referat pe tema mea preferata (asta pentru ca stiu despre ce e vb). Ce pot adauga, este ca e periculos sa te dedublezi, din propria experienta. Si acum sa explic de ce (si nu depinde ce credinta ai sau asa ceva)... Dar mai intai sa adaug introducerea...si intrebarea,cei care s-au dedublat, au intalnit si alte dubluri in acesta lume astrala?...imi cer scuze, cum am scris mai sus, am citi doar ceva (am foarte putin timp la dispozitie)...la inceput a fost frumos, INTERESANT, nu vream  sa ma intorc in corpul fizic, apoi am decis ca TREBUIE si asa a fost ceva ani, asta de cand am inceput sa ma dedublez constient,adica de 6 ani. inconstient? diferenta de vise si dedublari....de cand am renuntat la dedublari am inceput sa visez...in sfarsit sa INTELEG ce e sa visezi (pana a renunta la dedublare nu am stiut ce e sa visez!) ceea ce credeam atunci ca e vis de fapt a fost dintotdeauna dedublare, fapt care si explica diferitele previziuni care le-am avut, locuri stranii, senzatiile de deja-vu-uri, usurinta de a explica unele fenomene, care altii se minunau si eu care credeam ca am doar o imaginatie bogata, de fapt aveam imagini bogate...
Sa revin, de ce e periculos? Sau mai bine zis de ce a fost periculos la mn...cum ziceam. la inceput totul parea minunat sa detii asemenea"putere"..intre timp am inceput sa vad si alte dubluri...care aveau "aure pozitive", sa le zic asa, fapt care imi placea sa apara si ele in viziunile mele, dar mai tarziu, a aparut o dublura cu "aura negativa", nu ma deranja faptul ca exista si ea in spatiu...era normal sa existe si asa ceva, dar aceasta dublura a avut un plan asupra corpului meu...:(..sa si-l adecveze...in fine, o sa trec peste detalii...poate e o prostie ceea ce scriu pentru unii, pentru altii interesant...pentru mn e foarte posibil...nu sunt batuta in cuie in privinta credintei, dar cred ca aici s-ar potrivi perfect o pilda...care o cunosc: "un sfant (nu-mi amintesc numele), (Sf. Ilie, cred) se plimba pe marginea marii incercand sa inteleaga Sf.Treime, cum Dumnezeu a putut fi Dumnezeu,om si duh...si cum se plimba a vazut un copil care cara apa din mare in gropita sapata de el in nisip. Sfantul la intrebat:-CE faci, fiule?, copilul i-a raspuns: -Car marea in gropita mea!...Atunci sfantul a inteles, cum o minte atat de mica vrea sa inteleaga lucruri atat de mari?" ...deci, poate unele lucruri trebuie sa le lasam asa cum sunt...totul e la timpul lui...

faraon

Salut, am citit ceva din ce ati scris mai sus...(am gasit intamplator site-ul, cautand pentru un referat pe tema mea preferata (asta pentru ca stiu despre ce e vb). Ce pot adauga, este ca e periculos sa te dedublezi, din propria experienta. Si acum sa explic de ce (si nu depinde ce credinta ai sau asa ceva)... Dar mai intai sa adaug introducerea...si intrebarea,cei care s-au dedublat, au intalnit si alte dubluri in acesta lume astrala?...imi cer scuze, cum am scris mai sus, am citi doar ceva (am foarte putin timp la dispozitie)...la inceput a fost frumos, INTERESANT, nu vream  sa ma intorc in corpul fizic, apoi am decis ca TREBUIE si asa a fost ceva ani, asta de cand am inceput sa ma dedublez constient,adica de 6 ani. inconstient? diferenta de vise si dedublari....de cand am renuntat la dedublari am inceput sa visez...in sfarsit sa INTELEG ce e sa visezi, pana a renunta la dedublare nu am stiut ce e sa visez! ceea ce credeam atunci ca e vis de fapt a fost dintotdeauna dedublare, fapt care si explica diferitele previziuni care le-am avut, locuri stranii, senzatiile de deja-vu-uri, usurinta de a explica unele fenomene, care altii se minunau si eu care credeam ca am doar o imaginatie bogata, de fapt aveam imagini bogate...
Sa revin, de ce e periculos? Sau mai bine zis de ce a fost periculos la mn...cum ziceam, l ainceput totul parea minunat sa detii asemenea"putere"..intre timp am inceput s avad si alte dubluri...care aveau "aure pozitive", sa le zic asa, fapt care imi placea sa apara si ele in viziunile mele, dar mai tarziu, a aparut o dublura cu "aura negativa", nu ma deranja faptul ca exista si ea in spatiu...era normal sa existe si asa ceva, dar aceasta dublura a avut un plan asupra corpului meu...:(..sa si-l adecveze...in fine, o sa trec peste detalii...poate e o prostie ceea ce scriu pentru unii, pentru altii interesant...pentru mn e foarte posibil...nu sunt batuta in cuie in privinta credintei, dar cred ca aici s-ar potrivi perfect o pilda...care o cunosc: "un sfant (nu-mi amintesc numele), (Sf. Ilie, cred) se plimba pe marginea marii incercand sa inteleaga Sf.Treime, cum Dumnezeu a putut fi Dumnezeu,om si duh...si cum se plimba a vazut un copil care cara apa din mare in gropita sapata de el in nisip. Sfantul la intrebat:-CE faci, fiule?, copilul i-a raspuns: -Car marea in gropita mea!...Atunci sfantul a inteles, cum o minte atat de mica vrea sa inteleaga lucruei atat de mari?" ...deci, poate unele lucruri trebuie sa le lasam asa cum sunt...totul e la timpul lui...

Shadowman

Faraon,ce vrei sa spui prin "aura negativa" si "aura pozitiva"...? Are culoare...?
Dedublare sau decorporalizare...? Cred ca cel mai bine ar fii sa dai tu definitia termenului... 
Te citez: "imi cer scuze, cum am scris mai sus, am citit doar ceva (am foarte putin timp la dispozitie)...la inceput a fost frumos,INTERESANT..."
Cind ai timp, poate revii cu o descriere amanuntita a intimplarilor traite de tine...Cum,cind,in ce fel,locul in care te aflai,ce simteai ,ce vedeai,ce pateai,cit dura,cum iti reveneai,daca ceea ce vedeai in acea "stare" se confirma in lumea aceasta reala...
E o expunere "in fuga",confuza,fara cap si fara coada,care mai mult bulverseaza cititorii...Cel putin asa am perceput-o eu...
Cu riscul de a te infuria,cred ca starile de confuzie,limbajul mai  putin   coerent,afectarea simtului realitatii sunt specifice persoanelor care au practicat mult timp "dedublarea"...Poate imi demonstrezi contrariul...!
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

darkness

termenii "negativ" si "pozitiv" sunt  subiectivi...ceea ce pt mine e negativ,poate pt altcineva sa fie pozitiv si invers...

faraon, ce anume ai simtit, de faci asemenea clasificari?

spzHades

Salut!

Am citit o parte doar din ce s-a discutat aici si diferite experiente ale dedublarii... si ce vreau sa va spun , ca nu este periculos sa te dedublezi , nu iti va ocupa nici un (spirit/entitate cum vreti voi sa-i ziceti) corpul. Hai sa o luam logic , Noi de dedublam inconstient in fiecare noapte , este la fel ca dedublarea constienta dar nu suntem prezenti si constienti ca se intampla. Daca am putea fi posedati cat timp suntem in dedublare constienta de ce nu s-ar intampla asta cand suntem in dedublare inconstienta? ;) asta am aflat-o de la oameni care practica Gnoza si am intrebat daca este periculos si mi-au spus exact ce v-am spus si eu acum.

asa acum cu dedublarea sa contiunui

de vreo 2-3 saptamani dupa ce am urmat niste cursuri (pe care inca le mai urmez intr-o faza mai avansata) am inceput sa pun in practica metode de dedublare ... te poti ajuta de mantre.
Am incercat 2 si acum merg doar pe 1.
1 dintre ele este cea a sunetului anahat care consta intr-o relaxare profunda pana vei incepe sa auzi un sunet in interiorul creierului ca un greiere , pe care poti sa-l amplifici , sa-i dai o rezonanta mai mare si cand esti pregatit sa te ridici (natura se va ocupa de separarea corpului fizic de cel astral)
2 a mai fost scrisa ... cea in care stai pe spate intins in pat , te relaxezi , lasi mintea libera si cand esti in stare de veghe si somn sa te ridici si sa iesi din camera , eventual sa faci un salt si daca plutesti inseamna ca esti in astral. Dar la asta am o problema si am o bariera , dupa ce ma relaxes si aproape intru in stare de vege si incerc sa ies este o durere nush cum sa explic ca nu cred ca e de natura fizica si nush cum sa explic dar (sa zicem ca suntem facuti din 2 straturi corp fizic si corp astral [ca la oul kinder :D] si corpul astral este in corpul fizic cu acekasi contur ... ei bine cand ajung in starea aia de veghe si somn ma simt de la fatza in jos smuls din carcasa mea fizica si o durere taioasa ca si cum cineva mi-ar fi pus in fiecare punct al fetzei / capuli/gatului cate o sarma si sunt tras si ma zbat intr-o parte si alta si renunt) nush care e problema ce nu fac bine sau poate e doar imaginatia mea (desi nu cred ca e prea real si am ramas cu "sechele" sa zicem asa) deoarece am inceput sa ma relaxez mecanic si starea asta imi mai revine din cand in cand si acum de exemplu parca ceva in interiorul meu se zbate sa iasa si pierd imaginea cateodata (asta numai cand sunt foarte relaxat).

Eu o sa mai incerc mi s-a spus sa nu renunt daca nu pot azi , pot maine , daca nu pot maine , pot peste o sapt si tot asa :)

numai bine