Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublarea

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 16:12:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

xennon_2000

Ark vrea sa incerce...incercarea moarte n-are :lol: dar nu stie la ce riscuri se expune....nu vreau sa zica lumea : pacat de el a fost un om bun! :cry:

darkness

ca sa inveti repede,trebuie sa te odihnesti bine..ceea ce e un pic imposibil daca esti in sesiune,dar cu putin management al timpului....

calinahanna

Va vad eu cand va veti lua servicii si job-uri...  :wink: :lol:

Arckadii

@offtopic
am inceput sa invat...scarboasa chimia. nu imi place deloc....:((

darkness

da,miroase urat...era un pamflet  in legatura cu chimia...

ceva de genul:
daca miroase urat e chimie,
daca e verde e biologie,
daca atrage e fizica si daca e economia sau psihologie
nu intelegi nimc...

sau ceva de genul.... :|

spor la invatat ark,macar esti mai bun decat tovarasa...

Arckadii

aiurea...habar n-am.:)
fizica merge dar chimia...yuck
Ark

darkness

sa ne anunti cand ai examen!
daca e practic,macar stim sa degajam zona si sa privim calmi focul de artificii :lol: :lol: :lol: :lol: ( glumesc,ark)

roag-o pe priestess sa iti ofere ceva energie,vei fi ca nou..desi si ea are examen sambata... :-D

Arckadii

energia o primesc de la Dumnezeu in mod direct, sper. trebuie insa sa stiu:(
Ark

darkness

nu ma refeream la acel gen de energie....vine de la dzeu,intr-adevar,dar daca o iei doar asa si vei fi o "cescuta de ceai", te-ai contrazice cand ai a firma ca profa ta te-a "secat" de energie..era dzeu???

nu te agita, nu sunt contra,vreau sa inteleg care e faza...daca un om poate sa iti ia energie,poate sa iti si dea...
iar omu e dzeu in miniatura sau ar trebui,daca nu am lua in vedere "mutatia"....

Arckadii

nu am negat ca un om poate da energie. insa nu as putea sa profit de lucrul asta. si am spus ca ma multumesc sa iau de la Dumnezeu.
Profa aia intr-adevar ma seca de energie. Odata chiar a venit si a facut niste pase deasupra capului meu. Asta s-a intamplat cand a aflat ca vroiam sa dau la Teologie. Ciudata treaba
ARk

darkness

cum a facut pasele?
nu am mai vazut de ceva vreme vampiri care sa faca pase...ei actioneaza "incognito", "invizibil"...

ei,si dzeu unde a fost?

Arckadii

In perioada aia ii dadusem un mare sut in fund Lui Dumnezeu(in realitate, desi vroiam sa dau la Teologie), asa ca era pur si simplu vina mea.
Dumnezeu ne ajuta numai daca si noi vrem. Asta inseamna liberul arbitru.
Referitor la pase, si-a pus mainile deasupra capului meu si incerca sa "simta" ceva.
Ark

darkness

ce comportament etic!!puah!
asta e inconstienta...inteleg ca te-ai simtit rau dupa...asta e o si mai mare inconstienta din partea ei..

pt ca ceea ce voi spune va fi off-topic, am sa mut raspunsul meu aici: 

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,528.105.html

Arckadii

mi-a fost frica sa vorbesc cu ea despre asta. nu ma pricep la asa ceva foarte bine deci nu prea stiu ce sa iti raspund. ideea era ca imi facea rau. voit sau nu imi facea.
Ark

darkness

daca facea intr-adevar ce spui tu ca facea, atunci totul era voit!