Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« Last post by abyss on 11 November 2021, 12:10:43 »
Habar n-am. Nu mi s-a întâmplat pe telefon. Pe calculator parca am zarit cu coada ochiului in bara de sus cum a "sarit" printr-un al site. Nu am fost sigur. BitDefender nu a țipat. Am vpn activ.
Oricum sunt deja mai multe AI funcționale ce ne observa pe toți. Învață, observa, anticipează.
2
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« Last post by Ganditorul on 11 November 2021, 08:19:48 »
P.S. Ca sa ajung aici pe forum ... am trecut printr-un filtru/site chinezesc ... oare DE CE ? ne-am predat la chinezi sau AI a inceput deja sa functioneze si e de origine chinezeasca ?
3
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« Last post by Ganditorul on 11 November 2021, 08:00:25 »
Sunt tot mai preocupat de vibratie - sau de ceea ce definim ca vibratie in viata. Vibratia joasa atunci cand o lasi sa te inconjoare si sa fac parte din viata ta ... totul devine gri sau negru. Dca dimpotriva, ignori sau cauti o armonie proprie (ideal ar fi sa ai si cu cine sa gasesti aceasta armonie, sa ai un martor de aceiasi vibratie) lucrurile se schimba in bine...  Un muzician, un violonist, pianist ... care traieste in lumea lui de ritmuri muzicale armonioase, curios, dar n-are problemele pe care le avem noi ceilalti si de aici ar trebui inceput studiul vibratiei. De aici l-am inceput cu multi ani in urma. Ce a iesit pot spune ca e "personal", in sensul ca e subiectiv si greu de cuantificat ca "regula generala". Dar ... sincronicitatile, coincidentele deja nu mai pot fi ignorate , Vrill ... probabil o forma de studiu asupra vibratiei - ascensiunea sau coborarea in foile de ceapa ale unor universuri care-ti ofera materia condensata in jurul nivelului de vibratie asupra caruia iti indrepti atentia . E mult de spus ... si totusi pare atat de putin
4
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril hiper emotional
« Last post by abyss on 10 November 2021, 19:31:32 »
(Wow. WOW.... @Ganditorul... cred ca noi doi am ramas cu o conexiune in sincronicitate.
Ca tot vorbea Sesh Heri de ea. Tocmai ce ma apucasem sa-ti raspund aici si doream sa caut un link catre un al doilea interviu de-al lui SH dat unui tip ... dau cautare pe google si pak! vad titlul cartii cu pricina aparut la editura lui Walter Bosley -pe care il banuiam poate pe nedrept ca l-a infasurat bine pe SH de a dat ala bir cu fugitii si si-a retras cartile. De un an incoace i-am bombardat cu emailuri/rugaminti/ si nu numai pe ei doi ci pe toti pe care i-am prins inclusiv pe Joseph P. Farrel si pe altii care au amintit de cartea asta. Am tinut un storming tot anul. Si cautand acum am vazut ca a reaparut cartea The Handprint of Atlas -disparuta de multi ani. Evident am actionat hiper emotional si am cumparat-o (format tiparit). Of, in sfarsit am gasit-o. Nici nu-mi vine sa cred. Iti multumeesc frate, nu stiu sub ce impuls ai postat dar eu nu mai pupam cartea asta prea curand. Un fir deci inca mai exista aici.
Aici e interviul respectiv n care SH spune mai multe =>https://hiddenexperience.podbean.com/e/sesh-heri-interview/

Da, Sesh Heri este un om cu limitele sale, asa cum este fiecare cred. Insa mi s-a parut a fi interesanta abordarea lui metodologica in a detecta zonele de curgere, acumulare s.a. a curentilor telurici plus parerea lui sau impresia lui despre cum ar fi putut fi acestia folositi, dand cateva exemple.

Sa nu uitam subiectul = Vrill - inceput cu o vibratie inalta, de cunoastere luminata, pura (ca si fetele implicate in proiect)... pierdut si terminat cu o vibratie joasa, de frica, groaza, violenta - impusa de animalele care au pus mana pe informatii .
Parerea mea precauta si provizorie de moment  :-D este ca ceea ce numim noi acum simbolic "Vrill" este o enrgie electromagnetica de joasă frecvență numită in anumite cercuri drept curent teluric. Curgerea sa e numita "curent" sau "curenti" dupa cum curentul electric defineste doar curgerea pe care Tesla ar fi preferat sa o numeasca dupa cum a si spus intr-un interviu: ""curenti magnetici rotativi".

Nu pot decat sa adaug la comentariul tau la care evident subscriu, decat ca natura vie precum si universul foloseste vrill-ul in sisteme deschise neizolate si interdependente si conectate, in timp ce in prezent, noi oamenii ne izolam de natura si univers, folosim sisteme energo-informationale inchise, izolate... cu un final probabil, ce va duce catre izolarea energetica totala intr-o lume inchisa, ca o "turbinca" digitalizata, in timp ce unii s-ar putea sa umble liberi prin jur.

Pe o scara mare precum coloana lui Brancuzi (ca tot striga unii PNL"merde") pe o scara de la 1 la 10 in top pradatori ai lantului trofic cosmic noi am putea fi pe undeva la mijloc deocamdata.

Deocamdata raman la intrebarile mele personale introspective si retorice pe care le sper a fi cu vibratie inalta (cunoastere luminata, colaborare, dezvoltare ...) desi din ce in ce asemenea ocupatie mi se pare putin cam alienata. Realitatea ne strange ca o menghina. Mai poti visa la cunoastere luminata, colaborare, dezvoltare in timp ce tara asta e in descompunere? Ma intreb doar.

LE- cine doreste cartea o gaseste aici:
https://www.lulu.com/shop/sesh-heri/the-handprint-of-atlas/paperback/product-1655pvd4.html?page=1&pageSize=4
""Mult așteptata carte a autorului trilogiei "Minunea lumilor". Sesh Heri explică teoria sa despre geomorfologie și rolul acesteia în dezvoltarea civilizației umane: Cum o inteligență ascunsă și nu neapărat binevoitoare a creat o axă artificială pentru planetă, pentru ca aceasta să poată susține viața prin design. Sunt incluse detalii despre cum a fost pusă în scenă Goana după aur, cum Leedskalnin a folosit energia telurica pentru a crea Castelul de Coral și multe alte secrete. Această ediție este revizuită cu noi date și comentarii despre proliferarea ideilor lui Heri.""
Mda.. ma intreb ce inseamna "revizuită cu noi date" mai ales ca a lipsit de la rafturi foarte multi ani.
5
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril si Curenții Telurici
« Last post by Ganditorul on 10 November 2021, 01:04:54 »

The Handprint of Atlas (2006, revised 2010) de Sesh Heri

Merita ascultat autorul pana la capat ca sa va formați o opinie . Vizionați de la momentul 8.15
https://youtu.be/RGb-26S8YkY

La un moment dat se spune " guvernele stiu asta " / ma indoiesc ca este corect . Poate ca stie cineva de aceste aspecte si intelegeri cu fiintele non-umane - si cu siguranta cineva stie - dar nu guvernele, nu maimutoii politici ce se schimba o data la 4 ani, nu mascaricii de pe scena politica, nu actorii plantati in fata noastra pe post de "conducatori magnifici" cand se dovedeste ca sunt de fapt marionete idiot-utile ale unui sistem social static, care nu se misca de pe locul lui si are planuri atinse cu precizie de zeci (poate sute) de ani.
Cine sunt "EI", cum comunica si-si impun vointa ? Comunica probabil telepatic iar vointa si-o impun probabil prin infinitele crize fabricate la care multimea reactioneaza = prin frica, violenta, disperare . Sentimente fierbinti, negative, ce te indeparteaza de linistea intelegerii. 
DE CE fac asta ? Eee, e o intrebare de 100 de puncte ...
Sunt numai "ei" sau e vb de "ei" si "EI" ? Ce e sus e si jos... Unde suntem noi ? Cumva la baza piramidei din elementele Coloanei lui Brancusi, locul de unde putem urca spre "EI",. dar si locul de unde putem cobori spre "ei"/ suntem cumva "masa de manevra" disputata de 2 lumi, de 2 poli, de 2 poli ai cunoasterii, ai vibratiei ? Unul cu vibratie inalta, mai inalta decat ceea ce simtim noi "la baza piramidei" si unul cu vibratie mult mai joasa decat cea simtita de noi ?? Intrebari, intrebari ...si multe raspunsuri
Din pacate raspunsuri cu vibratie inalta (cunoastere luminata, colaborare, dezvoltare ...), dar si cu vibratie joasa (frica, suferinta, distrugere )...
 Interviul o lasa "in coada de peste" si admite dualitatea, existenta celor 2 poli ai cunoasterii, cele 2 extreme ale vibratiei materiei. Materia - energie condensata ... la un nivel de vibratie,

Sa nu uitam subiectul = Vrill - inceput cu o vibratie inalta, de cunoastere luminata, pura (ca si fetele implicate in proiect)... pierdut si terminat cu o vibratie joasa, de frica, groaza, violenta - impusa de animalele care au pus mana pe informatii .
6
Romanian UFOnetwork / Re: Sugestii pentru forumul RUFOn din partea membrilor!
« Last post by fiulploii on 05 November 2021, 21:57:08 »
Acordarea de Like pentru fiecare mesaj este din nou posibilă

  Fals, nu e posibil . Pentru inregistrare, azi, cinci a lu' noiemvrie va leato 2021.
8
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« Last post by terraflorin on 27 October 2021, 11:24:49 »
https://www.youtube.com/watch?v=9aTCJCMT8c8

La Palma!! UFO Flies Out Of Volcano!!!

personal parcă ar fi o pasăre
9
Cafenea / Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, cum ar fi daca ar exista?
« Last post by Enz on 20 October 2021, 04:08:03 »
Kandaon, te rog sa ma scuzi daca crezi ca am deturnat topicul. Oricum precum toate lucrurile din lumea asta, tot pe fundul lacului putea / va ajunge. Cred ca ar fi binevenite niste clipe vesele in momentele astea tampite... Tinerete fara Batranete si Viata fara de Moarte !! :)

Rad de o ora incontinuu... cu omuletzul asta Jim. E genial !! Probabil ca nu am nici eu probleme, ca imi permit sa postez din astea, sau prea multe...  Oricum, e bine sa ne mai destindem, cred. Sa intinerim ! :) :ufo:

https://youtu.be/noShh1qL1tQ
https://youtu.be/pHOc_ME_-oU
https://youtu.be/Wg4NknUHTFM


:)) Genial !
10
Multumesc, @abyss

Interesant cat a progresat tehnologia , sa trimiti un om de 90 de ani in spatiu, sa ai hublouri imense si spatiu in capsula ...

A progresat.... la vedere ("in plain sight") :-). Spun asta fiindca cu cativa ani in urma am fost martor la ceva mai bizar decat ...irealele. Pe scurt, un avion de vanatoare a coborat si s-a oprit in paralel cu masina noastra in timp ce si noi am oprit. Arata diferit, negru mat, fara insemne, cifre, nimic. Pe varful aripilor si botului avea putin gri mai deschis si nu avea anpenaj vertical (deriva) la coada. Si statea in aer la punct fix fara nici un sunet, nimic. Nici cand a plecat nu se auzea nimic desi se afla la aprox 50-70 metri. Semana din cate am gasit cu un YF-23. Dar...ce experienta!! In fine.
Prin urmare, tehnologii exotice camuflate in vehicule zburatoare cu forme conventionale. Mie mi-a luat ceva din ultimii ani ca sa rumeg treaba asta si ce dracu o insemna.

Apoi vine pandemia asta bizara. Hai sa vedem ce ziceau unii prin 2018 despre un Beta Test sau Field Test referitor la un atac biologic cu o componenta virala in prima faza relativ inofensiva (virus gripal ceva pe acolo) pentru evaluarea propagarii si abia apoi atacul real ce va sa vina cu neuro-virusi adica virusi modificati cu o incarcatura speciala ce au ca tinta creierul si modificarea comportamentala. Chestii nasoale ce tin de controlul mintii, amplificarea mintii etc. Usa vs China. Anti-vax e tot la pachet in B-Test, parerea mea.

Gagiul care vorbea cu Steven Greer are un blog, nu stiu daca ai observat destul de funky. Acolo e un video:

Vezi mai intai asta de la ModernWarInstitute apoi video urmator despre Central Banking Reset Plan. Ce ar mai fi de zis? Hmmm...
https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s&ab_channel=ModernWarInstitute

https://www.youtube.com/watch?v=2LOIABoZOyw&ab_channel=DarkJournalist

Pages: [1] 2 3 4 5 ... 10