Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Mesaje Recente

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 10
11
Tehnologii vechi și noi / Ipoteza: Oamenii nu sunt de pe Terra
« Ultimul mesaj de fiulploii 01 Septembrie 2020, 18:05:08 »
,,26.  Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!"
27.   Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie...
                                              Facerea

Nu luam in discutie la acest subiect daca Dumnezeu este unul sau mai multi desi pare logic ca " ie dom'ne mai multi", cel putin un barbat si o femeie  :-P
As dori sa discutam , cei care au chef , evident  :lol:  , despre planeta pentru care a fost creat hominidul uman  :-D , ce limbaj incurcat folosesc azi .
Din alcatuirea fizica si psihica a omului s-ar putea concluziona ca omul nu apartine acestei planete.
Bineinteles, ignoram si ipotezele urmatoare:
      1- planeta s-a schimbat intre timp, nu este la fel ca in momentul creatiei fizice a omului.
      2- panspermia cu cele 3 variante ale ei
      3- suntem extraterestrii ce am migrat de pe planeta de origine in mai multe etape, ultima migratie fiind acum cca 70.000 ani
      4- suntem hibrizi intre hominizi si extraterestrii
      5- am evoluat pe Terra
      6- suntem pe o planeta inchisoare
      7- suntem un experiment al unora care vor sa vada cum evoluam intr-un sistem inchis si de aceea nu avem contacte cu nimeni
      8- suntem parte dintr-un zoo galactic intr-o colectie particulara
      9- suntem doar simulari digitale sau holograme
     10- suntem o creatie a lui Dumnezeu conform Bibliei desi avem doua variante de creatie care se contrazic reciproc
     11- pauza digitala . Aceasta ipoteza rezolva paradoxul Fermi. Paradoxul Fermi spune că există o contradicție între probabilitatea mare a civilizațiilor extraterestre de a exista față de faptul că nu am luat niciodată contact cu niciunul și nici nu avem nicio dovadă că există. Ipoteza repausului digital zice că extraterestrii au devenit cu toții entități digitale în interiorul computerelor. Și și-au pus computerele în modul de hibernare până când universul devine mult mai rece. Motivul pentru care nu găsim nici o dovadă pentru ei este că în prezent sunt în stare latentă.

    Ma opresc aici deocamdata sa nu devina textul prea lung si sa plictiseasca .  :-)
12
Laborator / Re: OZN in dificultate - Turcia
« Ultimul mesaj de xperyens 31 August 2020, 10:04:16 »
Ai dreptate, multumesc. Doar atat ai de spus?  :|
13
Laborator / Re: OZN in dificultate - Turcia
« Ultimul mesaj de prodcomb 31 August 2020, 08:48:35 »
...
... zmei ...

... zmeilor ...


Limba română, gramatică.
singular - zmeu                       
plural    - zmei (din poveste)        - genul masculin
            - zmee (jucării)     - genul neutru

 :roll:
14
Laborator / Re: OZN in dificultate - Turcia
« Ultimul mesaj de xperyens 30 August 2020, 23:57:54 »
Vad ca nimeni nu e interesat in a explica ceva in acest caz asadar voi publica analiza mea.

In primul rand am tradus ce scrie in limba turca in descriere:

Citat
We saw a UFO-like object in 17 May 2020 in Istanbul, at 12:45 at night, an illuminated object quickly passed from our very close, 3 people did not believe in our eyes, the object you saw started to land like a kite at 01:00 and it was not visible from our apartment. We said not, the sky brightened after a short while.

Se face referire la aterizarea ca a unui zmeu in comentariu.

Dupa cautari intense despre zmei in Turcia, am descoperit urmatoarele:
https://youtu.be/nh6LZGNbRUU?t=74

Citat
For centuries people have been flying kites on the rooftops of the city and is part of it's intangible cultural heritage.

Am cautat apoi informatii despre forma hexagonala a zmeilor folosititi in Turcia:
http://www.raillife.com.tr/en/kites-that-dance-against-the-wind/

Citat
Our traditional kite shape is a hexagon… The hexagonal kite is not just Turkey’s traditional kite but also the kite of all countries that have a coast in Mediterranean and the kite of many South American countries.

Concluzia este ca un vecin construia un zmeu cu lumini si il testa pe acoperisul blocului in care probabil ca locuia. Montandu-i lumini, zmeul nu mai era echilibrat si din acest motiv avea acea miscare. Omul voia sa-l imbunatateasca si acestea erau experimente.

Caz rezolvat!  :-D Insa ce este interesant in acest caz, este faptul ca a trebuit sa caut despre traditiile acelui popor, sa inteleg contextul. Ceea ce mi s-a parut interesant si diferit fata de alte cazuri cercetate de mine... si sincer nu as fi avut cum sa ajung la aceasta concluzie fara sa ma fi avantat in cultura acelui popor...  este ca in analiza unor cazuri este bine sa cautam piste alternative intotdeauna.
15
Laborator / Re: OZN in dificultate - Turcia
« Ultimul mesaj de xperyens 30 August 2020, 20:01:26 »
Am facut un crop din film si pare ca forma este hexagonala.

Pareri?
16
Arheologie - Astronautica Antica / Re: Tara Luanei sau Lu-Anu
« Ultimul mesaj de xperyens 30 August 2020, 19:44:16 »
Măi tati,
Hai ca nu e asa greu sa observi!
Noutăți înseamnă Noutăți.
Regret dar nu am timp de toanele tale schimbatoare ca de obicei.
...

Patroane, "ameninti" pe aici de n'spe comentarii cu noutati  :lol:

Hai sa-ti explic ceva ce pare ca nu intelegi. O luam usor, asa, sa fiu sigur ca intelegi:
Noutate este un termen relativ, nu absolut, pentru ca altii poate detin deja acea informatie. Esti foarte sigur ca ai o noutate desi nici nu citisei cartea respectiva - nu stiai ce sta scris acolo. Acum nu faci decat sa-mi pierzi mie si altora timpul de pomana, scrie frate noutatea si gata, te tot invarti dupa coada aiurea cand de fapt toata treaba cu scrierea pe subiectul asta a fost alta, trolling de c...t.

Si nu ai ce noutate sa afli in privinta inventarii acestor legende, treaba e clara - ma rog, pentru cei care au citit si au inteles.

Doi, nu e frumos sa imi folosesti expresiile atata timp cat tu cu fiulploii aplicati de ani de zile e metoda cretina, si anume dati raspunsuri pe alte topicuri, faceti aluzii la alte subiecte, lucru care arata cat de barbati sunteti amandoi impreuna sau separat.  :wink: Si degeaba crede vreunul dintre voi ca ar castiga ceva din asta, vad si altii penibilul de care dati dovada.

Aceeasi abordare puerila de ani de zile, mai cresteti si voi si lasati trollingul. Si cand te prinde cineva cu mata-n sac, degeaba ii spui ca tu nu ai nicio mata, stii cine face asta, nu? :mrgreen:

Eu nu mai continui pe acest subiect, tu si colegul tau puteti sa va prefaceti in continuare ca sunteti interesati de subiect si cum v-a pocnit brusc pe amandoi interesul in acelasi timp - la cateva zile dupa ultimele postari de la Gura de rai. Desi totul se cunoaste in privinta legendelor mentionate...

Si cu asta, sanatate!

PS: Acum hai, arunca informatia aia care probabil e inutila in legatura cu legendele - lucru clarificat, si sustine ca te-am acuzat eu si pe celalalt coleg pe nedrept  :lol:

Hai sa iti explic , sa acuzi un moderator că: face trolling de.. si aici te citez: "căcat" iti aduce MODERATED
Continua stilul si iti va aduce BAN
abyss

17
Arheologie - Astronautica Antica / Re: Tara Luanei sau Lu-Anu
« Ultimul mesaj de abyss 30 August 2020, 16:02:41 »
Pai mai abyss, nu spuneai ca ai aflat date noi? Eu iti spusesem ca problema e transata de acum 4 ani. Cum ai putut sa compari ceea ce cunosteai cu ceea ce voiai sa verifici daca nici macar nu ai citit acea carte la care faceam referire - si m-ai acuzat ca eu sunt "invechit"?

fiulploii iar o da pe glume, incercand sa schimbe si el macazul, insa e doar o aberatie pe care nimeni intreg la cap nu o gusta.
Măi tati,
Hai ca nu e asa greu sa observi!
Noutăți înseamnă Noutăți.
Regret dar nu am timp de toanele tale schimbatoare ca de obicei. Colegul nostru Fiulploii a fost mai mult decat foarte amabil, ca de obicei un adevărat domn, trimițăndu-mi un exemplar aproape gratuit al cărții domnului Ionuț Vlad Musceleanu pe care o prezint aici de dragul conveniențelor.

https://m.targulcartii.ro/emil-strainu/enigmele-din-muntii-buzaului-triumf-2016-2738210

Voi reveni pe subiect după lectura amplei lucrari. Din pacate va dura fiindca nu o pot doar rasfoi si din nefericire va trebui sa imi impart timpul si cu alte lecturi.

In concluzie pe moment,  mulțumesc xperyens pentru trimiteri , de real folos si in special Fiuluiploii pentru realul suport.
18
Arheologie - Astronautica Antica / Re: Tara Luanei sau Lu-Anu
« Ultimul mesaj de xperyens 30 August 2020, 02:15:02 »
Dupa ce ma informez cu privire la sursa acestor legende.

Voi face rost de cartea nemenționata pare o lucrare ampla, si mai am de acest autor câteva titluri. Pana atunci ma voi mulțumi și cu pozele paginilor.
Ai dreptate,  nu cunosc daca in urma amănunțitei investigatii a domnului VIM toată povestea asta a tinutului luanei e un fake.
Dacă așa reiese idin ampla lucrare în mod convingător atunci nu mai e cazul sa prezint nimic. In orice caz nu era cine știe ce.

Pai mai abyss, nu spuneai ca ai aflat date noi? Eu iti spusesem ca problema e transata de acum 4 ani. Cum ai putut sa compari ceea ce cunosteai cu ceea ce voiai sa verifici daca nici macar nu ai citit acea carte la care faceam referire - si m-ai acuzat ca eu sunt "invechit"?

fiulploii iar o da pe glume, incercand sa schimbe si el macazul, insa e doar o aberatie pe care nimeni intreg la cap nu o gusta.
19
Laborator / OZN in dificultate - Turcia
« Ultimul mesaj de xperyens 30 August 2020, 01:13:06 »
Obiectul a fost observat in data de 17 Mai 2020, la orele 00:45.
A mai fost observat si in alta noapte.

https://www.youtube.com/watch?v=71qmEUEwlnw
20
Arheologie - Astronautica Antica / Re: Tara Luanei sau Lu-Anu
« Ultimul mesaj de fiulploii 29 August 2020, 19:45:55 »
Pentru semnele sapate/scrijelite pe stancile din munti
Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 10
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...