Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#1
Extraterestri / BREAKING NEWS: Dr. Greer anunț...
Ultimul mesaj de abyss - 22 Noiembrie 2022, 21:58:44
BREAKING NEWS: Dr. Greer Announces Discovery of 4 New Energy Technologies That Could Save The Earth!
https://www.youtube.com/watch?v=0RnnH7vDbz4&ab_channel=Dr.StevenGreer
#2
Extraterestri / Re: Dr. Saurion Greer loveste ...
Ultimul mesaj de terraflorin - 21 Noiembrie 2022, 21:47:14
Citez (iar) din ''Adevărul ascuns'' de S. Greer.

p 249: Fiinţele extraterestre ne-au mulţumit, de asemenea, pentru activitatea şi eforturile noastre şi ne-au rugat să facem tot posibilul pentru pacea universală. Mai exact, ni s-a cerut să împiedicăm folosirea tehnologiei Războiul Stelelor împotriva popoarelor extraterestre. Le-am asigurat că vom face tot ce vom putea în acest sens.

Adică ET cei megapașnici și megaputernici au nevoie de ajutor contra tehnologiei sistemelor de arme electromagnetice avansate din spațiul cosmic ale guvernului terestru din umbră. De-aia ar și fi picat câteva aparate din astea non-imitate non-terestre. Parcă prea e cusută cu ață de orice culoare!

Pt. cei care (încă) nu au urmărit ceva mai răsărit ca ''Sirius'' - recomand '''The Cosmic Hoax''

https://archive.org/details/the-cosmic-hoax-an-expose-2021
#3
Diverse / Re: Originile Disclosure Proje...
Ultimul mesaj de terraflorin - 21 Noiembrie 2022, 21:11:00
Din ''Adevărul ascuns'' de Steven Greer (fără comentarii):

157: există oameni precum Laurance Rockefeller care chiar dorea să facă ce este corect, dar permitea familiei să-i taie aripile şi era înconjurat de o haită de agenți sub acoperire care făceau tot posibilul să se folosească de preocupările lui şi să se asigure că orice sprijin acorda, nu dădea roade.

177: O asemenea persoană m-a trădat şi a încercat să mă defăimeze în faţa oamenilor lui Rockfeller, pentru a pune mâna pe banii pe care Rockefeller voia să-i folosească pentru a sprijini proiectul nostru, pentru a-i îngropa în institutul său.

182: - Dar de ce nu o faceţi voi?
     - O, nu, e prea periculos.
Erau exact cuvintele lui Laurance Rockefeller din septembrie, când stăteam pe veranda lui, sub stele. Acum vedeţi că e o temă care se tot repetă: există nişte persoane din interior cu legături foarte puternice, care vor ca totul să devină public, dar sunt îngrozite de această grupare malefică, violentă.

227: în 1995 am organizat prima reuniune a martorilor. Au fost prezenţi aproximativ optsprezece colonei şi oameni din industria aerospaţială şi de pe tot teritoriul Statelor Unite şi al Rusiei. Ne-am adunat la Asilomar, o proprietate din Pacific Grove, California, de lângă Monterey. Laurance Rockefeller a susţinut intens această reuniune şi oamenii lui au fost acolo, precum şi unii din martorii iniţiali. Totul a fost înregistrat audio şi video, dar oamenii cărora le-am acordat această sarcină au luat toate înregistrările şi au făcut o înţelegere pe la spate cu grupul lui Rockefeller. Aşa că nu avem niciuna din acestea! Şi nici până astăzi nu le-am recuperat.

#4
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Constru-irea/cția din Mat...
Ultimul mesaj de fiulploii - 20 Noiembrie 2022, 11:21:38
Hai să spun direct că tot "dijeaba".  Evadarea după Matr-icsuri ( apropo, a observat cineva că "matri-arhat" are acelasi inceput cu "matri-x" ) așadar, evadarea după matrix să face atunci când îți dai seama că matrixul e făcut, alcătuit și generat de gânduri.
  Gânduri care se pot manifesta ca unde, corpusculi sau altceva pt care nu găsesc acum cuvinte potrivite.
  Trebuie să ai ori o anumită vârstă ori să îți placă o anumită muzică ca să știi de "bătrânul cu ochii închiși".
#5
Diverse / Re: Previziuni ale viitorului ...
Ultimul mesaj de fiulploii - 16 Noiembrie 2022, 04:45:44
Cuvântul magic este : "poate".
La inceput, cand a fost imaginat acest experiment, experimentul celor doua fante, el a fost facut cu scopul de a determina ce este lumina, undă sau corpuscul, asta era marea întrebare.
   Răspunsul a fost că lumina este duală, și undă și corpuscul, funcție de ... anumite caracteristici experimentale. Când "vrea" ea se comporta ca o undă sau ca și corpuscul. S-a descoperit importanța Observatorului și poziția lui privilegiată in cadrul mecanicii cuantice.

    La asta adăugăm și principiul de incertitudine al lui Heisenberg și avem aproape toată distracția din zona cuantică.
    Datorită importanței Observatorului, unii fizicieni teoreticieni au avansat mai multe ipoteze ca de exemplu:
         -niciodata nu va fi găsită ultima particulă pt. că acolo va exista un observator aka un aparat de măsură care să observe ce se întâmplă
          -universul nu există, nu se creează dacă nu se uită nimeni la el, dacă nu există cel puțin un Observator.

Despre profeți și profeții. Se zice că dacă o profeție este făcută atunci ea nu se mai poate împlini tocmai din cauza asta, că a fost făcută cunoscută.

Linia de demarcație dintre cuantic și fizic macros zice f clar: nu poți aplica legile dintr-o parte în cealaltă, fiecare univers cu ordinea lui. Cel puțin, eu nu cunosc vreun exemplu practic de încălcare a acestei ordini .

Oare de ce nu poți translata efecte și fenomene dintr-o parte în alta? Nici chiar ajutandu-te de așa-numitul "efect tunel"? O fi vreo noimă aici?

Speculații se pot face multe și frumoase, pt. antrenament mental sau distracție dar rămân ceea ce sunt, speculații.

Deasupra noastră, ca sa zic așa, este universul cosmic unde se aplică alte legi decât cele de pe pământ sau planetare.

Este exact ca in mitologia nordică, noi suntem in Midgard, pământul de mijloc. Ceea ce îmi dă speranțe că se poate călători și in celelalte pământuri-tărâmuri. Apropo, dacă privim mitologiile ca fiind cunoștiinte științifice transmise oral unei populații decăzute și atât de vechi încât amintirea ei s-a pierdut și a intrat in mit atunci vom descoperi multe lucruri fascinante.

   Ingineria socială e interesantă însă pt experiențe de anvergură ai nevoie de .... " viață lungă" pt observare și corectare. Poate că există ființe care fac asta, nu stiu, nu (mai) există dovezi clare, poți trage anumite concluzii din anumite fapte petrecute deja și rămase din greșeală, consemnate in istorie. Aici se pot incadra Veghetorii, de exemplu dar nu e obligatoriu.
#6
Diverse / Experimentul Quantum Eraser: C...
Ultimul mesaj de abyss - 09 Noiembrie 2022, 22:28:47
https://thepulse.one/2021/06/21/the-quantum-eraser-experiment-what-happens-in-the-present-can-change-the-past/
Experimentul Quantum Eraser: Ceea ce se întâmplă în prezent poate schimba trecutul
 Un articol de  ARJUN WALIA
26 OCTOMBRIE 2022
6 MINUTE DE LECTURĂ

PE SCURT
Faptele: La scară cuantică, ceea ce facem în prezent poate avea un impact asupra a ceea ce se întâmplă în trecut. Acest lucru este demonstrat prin ceea ce este cunoscut sub numele de experimentul alegerii întârziate cuantice sau experimentul cuantic de ștergere.
Reflectați asupra: De ce sunt factorii asociați cu conștiința direct împletiți cu materia fizică materială la scara cuantică? Ce înseamnă acest lucru când vine vorba de lumea noastră materială fizică în legătură cu gândurile, percepțiile, sentimentele și emoțiile noastre?

Unul dintre părinții fondatori ai teoriei cuantice, Max Planck, căruia i se atribuie adesea meritul de a fi inițiat teoria cuantică - o performanță care i-a adus Premiul Nobel pentru Fizică în 1918 - a declarat odată: "Consider conștiința ca fiind fundamentală. Consider materia ca fiind derivată din conștiință. Nu putem să trecem în spatele conștiinței. Tot ceea ce vorbim, tot ceea ce considerăm că există, postulează conștiința".

Să ne întoarcem rapid în prezent unde există o serie de experimente în mai multe domenii care arată că Planck avea dreptate. Conștiința este fundamentală și este direct interconectată cu ceea ce numim materie materială fizică. Nu se poate explica conștiința în termenii elementelor fundamentale existente, cum ar fi spațiul, timpul, masa și sarcina. Drept urmare, lucrul logic de făcut este să postulăm dacă conștiința însăși este ceva fundamental pentru existența realității, să privim conștiința însăși ca pe unul dintre aceste fundamente, însă divaghez.

Un experiment clasic utilizat pentru a examina rolul conștiinței și relația acesteia cu materia este experimentul cuantic al dublei fante. În cadrul acestui experiment, mici fragmente de materie (fotoni, electroni sau orice obiect de dimensiuni atomice) sunt proiectate spre un ecran care are două fante. Atunci când nu există niciun dispozitiv de măsurare plasat la ecran, micile fragmente de materie acționează ca o "undă" și creează un model de "interferență" pe partea cealaltă, unde este plasat un perete pentru a capta modelul. Deoarece nu a fost folosit niciun dispozitiv de măsurare sau de observare pentru a vedea prin ce fantă a trecut materia, nu putem ști ce drum a urmat. Atunci când modelul de pe perete este examinat pentru a vedea ce cale a urmat, acesta reprezintă un val de posibilități, ceea ce înseamnă că materia (particula) a trecut prin ambele fante, printr-o singură fantă și a interferat cu ea însăși, ceea ce ar trebui să fie imposibil din punct de vedere fizic. Bine ați venit în lumea nebună a fizicii cuantice.

Cu toate acestea, atunci când un dispozitiv de observare este configurat pentru a observa prin ce fantă trece particula, particula trece doar printr-o singură fantă, colapsând astfel modelul de undă și formând un model care este reprezentativ pentru particula care a trecut doar printr-o singură fantă. Cu alte cuvinte, comportamentul materiei se schimbă atunci când decidem să o măsurăm, acționând aproape ca și cum aceasta ar fi conștientă că este observată. Modelul de pe peretele montat în spatele ecranului cu fante va arăta acest model. În 50% din timp, particula va trece printr-o fantă, iar în celelalte 50% va trece prin cealaltă și va forma un model cu două fante, ca și cum ar fi bile aruncate printr-o fantă sau alta.

Observațiile nu numai că perturbă ceea ce trebuie măsurat, ci și îl produc... Noi îl obligăm (pe electron) să ia o poziție definită... Noi înșine producem rezultatele măsurătorii. (M. Mermin, Boojums All the Way Through: Communicating Science in a Prosaic Age, Cambridge University Press, Cambridge, Marea Britanie, 1990, citat de Dr. Dean Radin dintr-un articol publicat în revista Physics Essays, care explică modul în care acest experiment a fost folosit de mai multe ori pentru a explora rolul conștiinței în modelarea naturii realității fizice).

Dacă acest lucru nu este deja suficient de tulburător pentru dumneavoastră, un fizician, John Archibald Wheeler, s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă nu am interfera cu fotonii în drumul lor prin fante? Ce s-ar întâmpla dacă nu am instala un dispozitiv de măsurare pentru a observa prin ce fantă a trecut materia și, în schimb, ce s-ar întâmpla dacă în spatele peretelui din spate ar exista detectoare? Un detector este focalizat pe fiecare fantă și, chiar înainte ca particula să aterizeze pe ecran după ce a trecut prin dispozitivul cu fante, detectoarele sunt îndepărtate. Atunci când nimeni nu putea detecta prin ce fantă a trecut fotonul, exista un model de undă, dar atunci când detectoarele erau la locul lor, nu exista niciun model de undă. Similar cu observarea particulelor înainte ca acestea să treacă prin fantă. Nicio observație nu a produs un model de interferență, iar observarea a format un model cu o singură linie, o singură fantă.
Dacă acestea se prăbușesc la o stare de particule dintr-o undă în momentul detectării, după ce au trecut de dispozitivul cu fantă, înseamnă că, deși au trecut prin fantă fără a fi observate și ar trebui să producă un model de undă (interferență), simplul act de observare le transformă instantaneu în particule și prăbușește funcția de undă.

Se pune astfel întrebarea: cum ar putea acești detectori să interfereze cu ceva ce s-a întâmplat deja? Aceasta ar însemna că ceea ce s-a întâmplat în prezent a schimbat trecutul. Simplul act de detectare a particulelor după ce au trecut prin fantă determină modul în care acestea au trecut prin fantă, fie ca undă, fie ca particule. Cum este posibil acest lucru? Cu alte cuvinte, ceea ce am ales să facem în prezent în ceea ce privește detectarea micilor particule de materie, a schimbat comportamentul micilor particule de materie în trecut, în acest caz, modul în care acestea au trecut prin ecranul cu două fante.

La fel ca experimentul cuantic al dublei fante, alegerea întârziată/ștergătorul cuantic a fost demonstrat și repetat de mai multe ori. De exemplu, fizicienii de la Universitatea Națională Australiană (ANU) au realizat experimentul de gândire cu alegere întârziată al lui John Wheeler, iar rezultatele au fost publicate recent în revista Nature Physics.

În 2007 (Science 315, 966, 2007), oamenii de știință din Franța au injectat fotoni într-un aparat și au demonstrat că acțiunile lor pot schimba retroactiv ceva ce s-a întâmplat deja.
Pentru a face experimentul mai ușor de înțeles, Wheeler a folosit o explicație la scară cosmică. Imaginați-vă o stea care emite un foton cu miliarde de ani în urmă, îndreptându-se în direcția planetei Pământ. Între ele se află o galaxie. Ca urmare a ceea ce este cunoscut sub numele de "lentilă gravitațională", lumina va trebui să se îndoaie în jurul galaxiei pentru a ajunge pe Pământ, așa că va trebui să ia una dintre cele două căi, spre stânga sau spre dreapta. Miliarde de ani mai târziu, dacă cineva decide să instaleze un aparat pentru a "prinde" fotonul, modelul rezultat ar fi un model de interferență, așa cum s-a explicat mai sus în experimentul cu fantă dublă. Acest lucru demonstrează că fotonul a luat-o pe un drum și a luat-o pe celălalt. Un "val" de posibilități, dar drumul pe care l-a luat nu a fost definit.
De asemenea, am putea alege să "tragem cu ochiul" la fotonul care vine, instalând un telescop pe fiecare parte a galaxiei pentru a determina pe ce parte a trecut fotonul pentru a ajunge pe Pământ. Simplul fapt de a măsura sau de a "privi" în ce direcție vine fotonul înseamnă că acesta poate veni doar dintr-o singură parte. Modelul nu va mai fi un model de interferență care reprezintă mai multe posibilități, ci un singur model de aglomerație care arată "o" singură cale.

Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că modul în care alegem să măsurăm "acum" afectează direcția pe care a luat-o fotonul în urmă cu miliarde de ani. Alegerea noastră în momentul prezent a afectat ceea ce s-a întâmplat deja în trecut.

Mai jos găsiți un filmuleț video excelent cu Wheeler explicând acest lucru.
https://youtu.be/u54IPWqF6no
Doar scriind acest articol, am rămas uimit, nu mă pot opri să nu mă gândesc la acest lucru și la ceea ce ar putea însemna și la modul în care factorii asociați cu conștiința sunt, în mai multe feluri, interconectați cu ceea ce percepem a fi realitatea noastră fizică. Am publicat recent un articol referitor la conștiință și la modul în care aceasta ar putea fi fundamentală pentru crearea lumii noastre fizice materiale. Îl puteți citi aici, dacă vă interesează.
De ce contează toate acestea? Pentru că este unul dintre multiplele experimente care arată o legătură puternică între conștiință și materia fizică. Ce înseamnă acest lucru la scara fizicii clasice? Ce înseamnă în ceea ce privește modul în care gândim, simțim, percepem? Ce înseamnă atunci când vorbim despre soluții la problemele cu care ne confruntăm pe planeta noastră? Dacă conștiința umană ar putea fi atât de fundamentală în ceea ce privește "crearea realității noastre", de ce nu vorbim mai mult despre ea? Ce impact ar avea schimbarea modului în care privim lumea noastră asupra experienței umane? Ce s-ar întâmpla dacă am începe să vedem lucrurile într-o lumină diferită?


un comment
Din această cauză, m-am gândit adesea dacă nu cumva cineva ar desfășura un vast experiment de fizică folosind ingineria socială pentru a vedea dacă, de fapt, ar putea fi observat un efect la scară macro al observației conștiente sau dacă, altfel spus, dacă cineva ar desfășura o versiune la scară mare a experimentului cu două fante al lui Wheeler. Problema aici este că, dacă ar exista vreo posibilitate de reușită, nu s-ar putea converti întreaga populație umană în "observatorul care măsoară", ci doar un segment al acesteia și, chiar și atunci, ar trebui să se caute dovezi că două linii temporale diferite coexistă pe o suprafață comună, cu confuzia tot mai mare pe care o astfel de coexistență - dacă ar fi posibilă - ar produce-o.

Așadar, ca să punem întrebarea mai simplu "ca la țară": cum s-ar putea detecta retro cauzalitatea la scări mai mari decât scara cuantică?   Și, dacă tot am ajuns aici: este profeția o astfel de detecție? are legătură cu întregul subiect?

Am auzit mult în ultima vreme despre "războiul narativ" și despre importanța controlului narațiunilor. Privit din această perspectivă, poate că miza este mult mai mare decât se vede sau decât sunt dispuși să recunoască "războinicii" narativi.#7
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de fiulploii - 05 Noiembrie 2022, 11:24:05
Citat din: horia2008 din  03 Noiembrie 2022, 09:59:30wow...
totusi cum vede doar destinatarul ??

Secretul brevetului, habar n-am . Probabil ceva legat de pozitia si orientarea in spațiu a corpului combinat cu ecran cu cristale lichide sau ceva si mai revolutionar.
#8
Diverse / Re: Previziuni ale viitorului ...
Ultimul mesaj de fiulploii - 05 Noiembrie 2022, 11:20:12
Citat din: Grifon din  31 Octombrie 2022, 14:39:22Ce anume începe, dle @abyss ?

Practic a inceput sezonul de chimie, de transformări alchimice a prunei in licoare dar doh, nu stim niciodata exact la ce se referă cronicarul. Asta e frumusetea artei. Părerea mea ....
#9
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de horia2008 - 03 Noiembrie 2022, 09:59:30
wow...
totusi cum vede doar destinatarul ??#10
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Evadarea din Matrix -ul ci...
Ultimul mesaj de fiulploii - 03 Noiembrie 2022, 01:14:20
Hai sa presupunem că undeva departe a apărut Viața.  Iar această viață, dpndv este viața minerală. Statică și mobilă adică deplasabilă. Si a devenit inteligentă la un moment dat, cu conștiință. Si a descoperit biologicul. Si a inceput sa experimenteze cu acest biologic, încet încet combinandu-se cu el, un fel de trans...mineralism. Asta ii crea mineralului sa experimenteze o viteză mai mare a timpului, specifica biologicului . Partea proasta e ca cei care erau hibrizi aveau timp de viata scurtat, functie de cantitatea de biologic incorporata.

    Biologicul implantat permitea senzatii si experiente noi care creau dependenta. Si asa a aparut viata biologica care e atrasa de ... mineral artificial, nu?
    Roata vietii se invarte parca capătă un alt sens.