Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#1
Stiri / Re: Legaturi catre stiri inter...
Ultimul mesaj de horia2008 - 05 Aprilie 2024, 15:23:24
încep să le scoată de la cutie ? ...

                    Marea Britanie. Space Solar anunță testarea cu succes a tehnologiei de transport a energiei electrice fără cabluri, cu ajutorul unor unde similare cu cele Wi-Fi, în scopul construirii unor ferme fotovoltaice în spațiu.
https://www.biziday.ro/280647-2/

#2
Cafenea / Re: Comentarii libere
Ultimul mesaj de Nox - 20 Martie 2024, 20:27:46
Aș vrea să explic mesajul meu de mai sus. Din punctul meu de vedere ASFAN - România a devenit nefrecventabilă. Din aceasta motiv am și plecat acum mai bine de un an (martie 2023) din asociație. Mai sunt și alte motive pe care nu doresc să le expun aici pentru că îmi fac dușmani în mod gratuit și singura protecție pe care o am e cea divină și asta nu prea te ajută când ai de-a face cu oameni fără Dumnezeu.
#3
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 28 Ianuarie 2024, 16:58:15
Diana Pasulka a vizitat locul secret al unui accident OZN!!! Locatia, conform spuselor ei, a aparut cu adevarat intr-un episod din X-Files!!! A fost impreuna cu Garry Nolan si au recuperat de acolo diferite materiale, care nu ar fi fost facute pe pamant, dupa cum aratau si se comportau. Stiu de trei accidente in New Mexico, in care au fost implicate patru OZN-uri (doua s-au ciocnit intre ele)! Mai multe aici: https://www.youtube.com/watch?v=dpinJnaYDg0&t=1395s
#4
Cafenea / Re: BIBLIOTECA
Ultimul mesaj de Nox - 26 Ianuarie 2024, 22:18:55
O carte destul de interesantă apărută anul trecut (2023) la editura Dezarticulat sub titlul Farfurii zburătoare, spioni și țăcăniți. Dezinformarea OZN în era Vărsătorului, autor Adam Gorightly. La o simplă căutare pe Internet găsiți și o recenzie și aflați și cum o puteți achiziționa.
#5
Cafenea / Re: Comentarii libere
Ultimul mesaj de Nox - 22 Ianuarie 2024, 21:02:29
A venit un lup din crâng... (G.C.)
#6
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 16 Ianuarie 2024, 07:56:46
Astăzi a apărut aceasta postare despre forțele Lockheed Martin de recuperare în caz de accident, după ce a ucis doi membri JSOC în timpul unei misiuni de recuperare a accidentului unei ambarcatiuni rezultata din inginerie inversa!
https://www.youtube.com/watch?v=YQDO0ZKroQc
#7
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 13 Ianuarie 2024, 08:00:06
Interviuri dupa audierea din SCIF https://www.youtube.com/watch?v=UvjmMvutbK4&t=7s
#8
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 12 Ianuarie 2024, 22:44:45
Congresmanul Tim Burchett afirma ca după întâlnirea SCIF (Sensitive Compartmented Information Facility) de astăzi, 12.01 2024, poate spune ca  este clar că David Grusch este legitim in afirmatii. Se pare că, câțiva antreprenori, tocmai au fost anunțați! Presupun ca printre ei sunt Lockheed Martin și Raytheon! Incepe sa se "ridice ceața" dupa mai bine de 77 de ani! S-a vehiculat in interviu si numele lui Bob Lazar! M-as bucura sa-l cheme la audieri!

https://www.youtube.com/watch?v=CEQNq0HkyFc
#9
Cafenea / Re: Comentarii libere
Ultimul mesaj de jean - 11 Ianuarie 2024, 23:51:25
Vă salut dragi colegi!
Tare aș dori să știu care mai sunteți din cei vechi, cei care ne mai întâlneam la o bere și discuții libere.
Îl salut și pe Paul care spunea mai sus următoarele:
"retea (network) care nu va fi limitata la X oameni... spre deosebire de ASFAN."
Draga Paul îmi permit să spun că aici greșești. Sunt în ASFAN de aproape 14 ani și de când am intrat în această asociație s-au schimbat multe să stii. ASFAN are o echipă nouă care a făcut și dorește să facă mai mult pentru observațiile din România. Este o activitate febrilă aici pe multe planuri.
Asociația NU este închisă, am modificat statutul...
ASFAN este o asociație deschisă oricui dorește să facă parte din ea. Orice membru este binevenit mai ales dacă doreste să facă ceva în domeniu OZN/UAP pentru România.
Noi la asociatie asta încercăm să facem cât mai bine.
Vă doresc toate cele bune în noul an și vă asigur că ASFAN nu dorește să fie în conflict cu alte grupuri de acest fel din România.
Noi dorim să colaborăm în acest sens.
#10
Romanian UFOnetwork / Re: In memoria lui Florin/Xana...
Ultimul mesaj de hoinar - 09 Ianuarie 2024, 08:12:52
Asfalt uscat Nae, iti multumesc pentru tot!