Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by Enz on Yesterday at 23:56:24 »
A progresat tehnologia in manipulare. Ce Vrajeala :)) !! ... )(.

Pui un actor sa descrie din adancul - inspiratiei sale ce a vazut in spatiu-l... :)) dintre cadre ! O viata intreaga de actor si tot a putut sa fie... foartee foartee emotionat - si entuziasmat - si ii explica lu B ez os, cu P at os si cu sinceritate !! Waw.

Eu il cred !! Credeti-ma... E luna plina...  :crescentmoon:  :moon: :fullmoon: .

Promit ca nu mai postez dupa mesajul asta :) pana la primavara :))... daca vom supravetui vreunul nebilionar - sau general U S A F.

As vrea doar sa spun ca - actorul Neal McDonough are o carisma speciala si din cauza asta este folosit in chestii despre lucruri intricate / importante. AHS Season 10 - Death Valley - 4 episoade... Ominous-e si direct la subiect !! :ufo:

As sugera ca daca e mana Ei-lienilor in toata treaba asta, nu se poarta ei cu manusi sa nu ne contaminam unii pe altii... mai ales in timp ce se creaza la noi haos, cu fortza. Inseamna ca toti conducatorii de pe pamant sunt retardati !! Asta pare fix ca un termen limita ce trebuie indeplinit...  :fullmoon: :fullmoon:  :planet:

Direct inlocuire cand planul e gata ! In afara de lgqbt, pc, woke, androgin lol care sunt peste tot, scenariul e solid. Bun tare ! Este posibil.  :mrgreen:

https://youtu.be/XFOoQGc5pIM

In aceasi idee am vazut zilele trecute Dark Crystal... Age of Rezistance :)) ! Teatru de papusi. Una dintre ele destul de... sa nu te uiti... Dar ideea a fost interesanta !

Cristalul "adevarului", din mijlocul lui Threa / Terra /  cica era odata alb precum zic astia in islam ce au furat un ciob la Me / cca :)... Dar odata cu impuritatea ce l-a contaminat s-a innegrit \\ intunecat. Pentru ca au avut grija de el Skeksis-ii ... care ne vor tot bine din lume !! :)

La revedere prieteni sau colegi de ideii. Sper sa mai fie deschis si la primavara. Si daca se intampla ceva grav nu uitati... ca doar vietuim si exploram pe lumea aceasta si originea noastra ancestrala e defapt in alta parte. Pe langa Asgard !!

https://youtu.be/roPQ_M3yJTA


2
Kandaon, te rog sa ma scuzi daca crezi ca am deturnat topicul. Oricum precum toate lucrurile din lumea asta, tot pe fundul lacului putea / va ajunge. Cred ca ar fi binevenite niste clipe vesele in momentele astea tampite... Tinerete fara Batranete si Viata fara de Moarte !! :)

Rad de o ora incontinuu... cu omuletzul asta Jim. E genial !! Probabil ca nu am nici eu probleme, ca imi permit sa postez din astea, sau prea multe...  Oricum, e bine sa ne mai destindem, cred. Sa intinerim ! :) :ufo:

https://youtu.be/noShh1qL1tQ
https://youtu.be/pHOc_ME_-oU
https://youtu.be/Wg4NknUHTFM


:)) Genial !
3
Asa ar fi... :):: ...

Mega tribut lui Jim Carrey. IQ de 368,5...
 :fullmoon:

Si eu credeam ca e numai un pacalici / si acum si cu politica... nu ma intereseaza / pot sa vad de ce a fost impotriva lui T. - ca are IQ lol. Ok... Scuzati-ma daca deranjez... dar asa arata. / loool...

Tineretea fara Batranetze... :) Si Viata fara de Moarte...  :fullmoon: :moon: :planet: :)) Asta e stilul...

https://youtu.be/NhPnTJP-_vU
https://youtu.be/59qL0TnYCA4

You Do Not Fu King Yeng... Understand ! :) E greu de gasit un topic, convenabil. Jim, intelege si se preface... ca e in mijlocul lucrurilor acolo... si  face aluzii... si cu restul de gashca buna impreuna, in multe filme... dar nah. Ed Harris, ai gasit jocul in Westworld ?? :) Nu-i nimic... ca mai urmeaza un sezon... over and over... and under ;)... again. Tineretze fara Batranetze si Viata fara de Moarte...

Ma refeream, la nici o persoana de fatza ! Nu ai cu cine discuta, de la o limita... nu ai despre ce :)). Nahh. Tinerete fara batranete si purgatoriu fara de moarte :)(...

Daca deranjez. Sa ma scuzati si inchideti...

https://youtu.be/LQMvZ5nvjc8
https://youtu.be/wzP4-0PL5r4
https://youtu.be/KQHsVPD5Ans


4
Multumesc, @abyss

Interesant cat a progresat tehnologia , sa trimiti un om de 90 de ani in spatiu, sa ai hublouri imense si spatiu in capsula ...

A progresat.... la vedere ("in plain sight") :-). Spun asta fiindca cu cativa ani in urma am fost martor la ceva mai bizar decat ...irealele. Pe scurt, un avion de vanatoare a coborat si s-a oprit in paralel cu masina noastra in timp ce si noi am oprit. Arata diferit, negru mat, fara insemne, cifre, nimic. Pe varful aripilor si botului avea putin gri mai deschis si nu avea anpenaj vertical (deriva) la coada. Si statea in aer la punct fix fara nici un sunet, nimic. Nici cand a plecat nu se auzea nimic desi se afla la aprox 50-70 metri. Semana din cate am gasit cu un YF-23. Dar...ce experienta!! In fine.
Prin urmare, tehnologii exotice camuflate in vehicule zburatoare cu forme conventionale. Mie mi-a luat ceva din ultimii ani ca sa rumeg treaba asta si ce dracu o insemna.

Apoi vine pandemia asta bizara. Hai sa vedem ce ziceau unii prin 2018 despre un Beta Test sau Field Test referitor la un atac biologic cu o componenta virala in prima faza relativ inofensiva (virus gripal ceva pe acolo) pentru evaluarea propagarii si abia apoi atacul real ce va sa vina cu neuro-virusi adica virusi modificati cu o incarcatura speciala ce au ca tinta creierul si modificarea comportamentala. Chestii nasoale ce tin de controlul mintii, amplificarea mintii etc. Usa vs China. Anti-vax e tot la pachet in B-Test, parerea mea.

Gagiul care vorbea cu Steven Greer are un blog, nu stiu daca ai observat destul de funky. Acolo e un video:

Vezi mai intai asta de la ModernWarInstitute apoi video urmator despre Central Banking Reset Plan. Ce ar mai fi de zis? Hmmm...
https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s&ab_channel=ModernWarInstitute

https://www.youtube.com/watch?v=2LOIABoZOyw&ab_channel=DarkJournalist

5
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« Last post by Enz on 15 October 2021, 04:01:41 »
Am urmarit un documentar interesant zilele trecute, doar din curiozitatea despre Mecca si Rupes Nigra. Bravo baietilor ce au contribuit la Wikipedia lol. E "oficial" acum.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rupes_Nigra

Documentarul e asta:

https://youtu.be/JOWFPTzK7D4

Premizele sunt ca orasul Mecca actual nu e orasul sfant din scriptura islamului... iar orasul original era defapt Petra... Demonstrat stiintific/logic, de autorul documentarului.

Petra - Piatra :)... seamana cu o reminiscenta exacta a lui RupesNigra. Acolo cu 4 zari si drumuri de acces, dupa spusele autorului... era initiala Kabba. Locuitorii sai venerand  dupa cate se / vede... o bucata magnetica de Rupes Nigra. Si astazi inca, numai ca si-au mutat locul mai inspre vale de conflicte.

Se invart de 7 ori in jurul Kabba-ei precum zilele saptamanii :))... Precum nordicii in jurul traditiei de Pol Celestial in sarbatorile de Midnightsun... Si precum isi pun pe cap evreii Tefillinul sau Phylacteria ca sa isi reaminteasca drumul din Exil. Si folosesc curentul magnetic de 7 ori invartit pe mana...

Se pare ca nu au prins si ei o bucata de roka neagra si trebuie sa-ti faci constructii psihico fizice - ca sa tii legatura cu centrul si divinitatea si sa-ti reamintesti Exilul. Din Hyperborea ?

Cine a prins insa o bucata de roka, din insula magnetica de 33 de mile franceze :) este Nicolas Roerich !

https://youtu.be/9yAxmbhZknI

Foarte interesanta descriptia sa stiintifica despre Lapis Exilis : "Acumulator Electric, ce poate transfera intr-un fel sau altul, energia captata in esenta sa. Spre exemplu'  'Va creste vitalitatea spirituala oricarei persoane ce va intra in contact cu ea, infuzand-o cu cooo / noastere sau amplificandu-i abilitatile psihice.' Minutul 17-19...

Piatra Cintamani, bucatica de Soare Negru ce poate fi descoperita de acei copii lol ce vor / ca toata lumea poate / ca sa citeasca in Alethiometru.

Sper ca Edward Bulwer-Lytton nu se referea la "cei cu Kabba" ca vor fi  :)) the coming race. Nu ? Desi dupa toate strategiile Uniunii E-liene.

Nuu. Se referea sigur la astia ! Ultima Thule :

https://youtu.be/A4foal20UTA
https://youtu.be/1n4zkdfKUAE

Un videoclip singular cu hartile din vechime si ce putea fi lasat ca si cunoastere pe atunci. Acum... ar fi prea mult, sa stim de Rupes Nigra, Dark Tower / Sthepen King, Dark City si etc.

Oricum, e la Ireale nu ?  :fullmoon: :ufo: :planet:

https://youtu.be/r2zlL-8CCYM

6
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by fiulploii on 14 October 2021, 21:06:00 »
Multumesc, @abyss

Interesant cat a progresat tehnologia , sa trimiti un om de 90 de ani in spatiu, sa ai hublouri imense si spatiu in capsula ...
7
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by abyss on 13 October 2021, 23:14:55 »
  Stie cineva ceva despre operatiunea HighJump 2.0 din timpul mandatului lui Trump? Ceva mai mult decat zvonuri dezvoltate pe langa
https://www.military.com/daily-news/opinions/2020/08/04/president-trumps-new-polar-strategy-first-step-defending-arctic.html
Doar conexe interesante (pentru unii)

https://youtu.be/UdJNsJs--j4

https://youtu.be/gn5APiemb1I
https://youtu.be/rKme11X_bq8
8
Cafenea / Alta intrebare: posibila HighJump operation 2.0
« Last post by fiulploii on 13 October 2021, 15:55:09 »

 Plus expeditia amiralului Byrd versus Neuschwabenland, plus... plus...  Stie cineva ceva despre operatiunea HighJump 2.0 din timpul mandatului lui Trump? Ceva mai mult decat zvonuri dezvoltate pe langa
https://www.military.com/daily-news/opinions/2020/08/04/president-trumps-new-polar-strategy-first-step-defending-arctic.html
9
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« Last post by Enz on 09 October 2021, 18:28:12 »
Cu sigurantza e numai un singur pol, domnule Grifon ! Sau vrei sa spui ceva de Yggdrasil. Cu sigurantza pentru ca acul magnetic va fi atras intotdeauna de magnet. Chiar si de ala ce are polul sud. E tot magnet.

Cand spune Rychard Bird, ca Top and Bottom of the world... better believe it. Ca la Polul Nord e Rupes Nigra, Schwartze Sonne, Schwartze Stein, originea Vrilului si etc...

Tot respectul este al dumneavoastra, ca ati scos lucrurile astea la suprafata... si ati urmarit firul logic, al dumneavoastra si al lui Abyss. Tot respectul ! Eu sunt frustrat doar ca nu urmariti o sinteza. Sinteza. Mai am cateva pagini de parcurs totusi, dar va ramane pe maine.

Pana atunci... de ce e cenzurat pe Google Earth... Polul Nord frate ? Ce erau cateva cuburi de gheatza in plus / whiski-ul si amorteala erau mai suave nu ? La rece.

https://youtu.be/eERRNAoybb8
https://youtu.be/OvQz1dqkjIc

Pe platforma asta a a li-enilor. Sunt 3 poluri. Shame on you, average Joe, care ai vazut numai documentare pe discovery... Si toate se refera, la Polul Nord. Bai esti nebun ?? Polul Nord Magnetic. Polul Nord Geomagnetic. Si Polul Nord Geografic !! Wtff...  :fullmoon: :))(.

Oricum, din primavara cand vor restructura astia societatea, nu va mai conta nimic... decat ce skill-uri de supravietuire ai. Have you found your true North ? (by then) Era o reclama dar nu o mai gasesc. Acum e doar shadow ban oricum dar din primavara nu se vor mai auzi idei din astea. Inapoi la somn oilor ce suntem... ca Mos Craciun nu exista... sau... :)). Eu beau la doza domnule Grifon, multumesc.

Felicitari sincere pentru topic, tuturor colegilor implicati !!


10
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« Last post by Grifon on 09 October 2021, 15:29:12 »
Polul Nord, un singur Pol, zici domnia ta ?
Pai dacă vrei să-l găsești, bea din sticlă. Nu orice sticlă, totuși.
STICLA KLEIN.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DsRTKSzAOBr4&ved=2ahUKEwjTocDvqL3zAhU1hv0HHdSjBskQo7QBegQICxAF&usg=AOvVaw2NgODhHIwDVYyhPZmMUuO7

Cine știe, poate Sticla Klein o fi umplută cu Vril...
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 10