Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by alx on Yesterday at 20:35:15 »
Ai ceva de spus... :???:
  Am eu ceva de spus, și anume că ai primit 70% warn, așa, din prima!
2
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by SLEAH19 on 22 July 2021, 07:37:53 »
Cum ai luat "the mark of the beast" asa usor ? Nu mai scoti sabia si scriptura din teaca ?... !!!


Reacție tipică de poponar.

Tu pentru ,,titluri,, ești pe forum?

La subiect ai ceva de spus în afară de ce ,,grebelzi,,de pe net băi ..păduche?
3
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by Enz on 22 July 2021, 04:46:37 »
Cum ai luat "the mark of the beast" asa usor ? Nu mai scoti sabia si scriptura din teaca ?... !!!
4
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by Enz on 22 July 2021, 04:18:33 »
Duuutewe Maaaahhh .... in corporatia lui peste, care te-a vaccinat cu bine !!! ... Duteeee maaaaaa... dispari de pe forumul asta ... Sau ? Ai ceva de spus... ???
5
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by SLEAH19 on 21 July 2021, 15:58:20 »

Despre zecile de mii de decese in urma acestor vaccinuri si milioanele de efecte adverse grave (paralizie, boli de inima, magnetizare permanenta) raportate la nivel mondial in doar ultimile cateva luni?

Despre ratele alarmante de inbolnavire imediat dupa sesiunile de vaccinare cu aceasta otrava?

.........

Despre masoneria satanica si pedofilica care s-a infiltrat in toate sistemele de conducere ale tuturor tarilor, inclusiv Romania?


   Departe de mine să fiu militant pro vaccinare  .. dar pentru zecile de mii de decese și ratele alarmante de îmbolnăvire ...mai trebuie dovezi.
 Ce văd eu cu okii mei, nu ,,alarme de pe net,, - cunosc personal cel puțin 100 de persoane vaccinate cu ,,incriminatul,, vaccin Pfizer.( eu sunt vaccinat cu Astra Zeneca ) Nici unul nu a murit încă și nici unul nu a dezvoltat vreo formă gravă de afecțiune post vaccin, în schimb 3 persoane apropiate au murit de Covid.
România a ajuns la 4,5 milioane de vaccinați și nu are vreun val de zeci de mii de morți sau cu efecte adverse grave. Dacă existau autoritățile noastre nu ar fi fost în stare să mușamalizeze acest lucru.

Tind să cred că e o lovitură aplicată de către concurență Vaccinului Pfizer, care pare a fi cel mai solicitat de către doritorii de vaccin. Doar Pfizer are Oxid de grafen? Rezultă că restul de miliarde de vaccinări cu alt tip de vaccin sunt în regulă?

Despre agenda LGBT și legalizarea pedofiliei într-un  Occident care a renunțat la etica și morală prin scoaterea lui Dumnezeu din legislație/instituții trebuie un alt topic și probabil un alt forum unde ,, fluviul,, comentarii libere să nu înghită și să banalizeze subiectul.
6
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by hoinar on 20 July 2021, 04:42:22 »
Nu vrea nimeni sa discute deschis despre oxidul de grafena prezent in "injectiile de depopulare" sau despre hidrogelul din testele PCR si mastile de unica folosinta?

Despre zecile de mii de decese in urma acestor vaccinuri si milioanele de efecte adverse grave (paralizie, boli de inima, magnetizare permanenta) raportate la nivel mondial in doar ultimile cateva luni?

Despre ratele alarmante de inbolnavire imediat dupa sesiunile de vaccinare cu aceasta otrava?

Despre testarea conformarii sociale prin impunerea absolut abuziva si ilegala a purtarii de masti, urmarirea miscarii individului si refuzul accesului la servicii de baza. Plus dezbinarea familiei si oricarui grup prin propaganda mincinoasa?

Despre poluarea 5G la intensitati de sute de ori mai mari decat limita maxima admisa?

Despre ilegalitatea pasapoartelor medicale si tiranitatea globala catre care ne indreptam?

Despre masoneria satanica si pedofilica care s-a infiltrat in toate sistemele de conducere ale tuturor tarilor, inclusiv Romania?


Continuam sa vorbim despre OZN-uri si alte infantilitati si in al 13-lea ceas?  :-(7
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by Ganditorul on 19 July 2021, 23:06:52 »
Multumesc Abyss dar era vb de ceva de genul asta dar in timp real : https://www.123rf.com/photo_103721762_stock-vector-emotion-world-map-collage-of-smileys-in-green-and-red-colors-positive-and-negative-mood-vector-templ.html   sau asta https://www.canstockphoto.com/vector-emotion-world-map-composition-of-58740682.html

Numai ca nu era cu zambete ci doar cu lumini scintilante, in timp real, pe toata suprafata globului ... puteai mari o zona ca sa vezi unde se manifestau mai puternic emotiile si de ce

8
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by snapisrl on 19 July 2021, 19:34:02 »
asta e tare rau.
a vb cu el in limba romana !!!
tiganeste nu stia :))))
9
Cafenea / Re: Comentarii libere
« Last post by terraflorin on 19 July 2021, 13:27:42 »
Nu ştiu unde ar trebui adăugată această ştire - la diverse, glume sau ... (Sau poate aţi citit / auzit deja despre Ieşeanul care a stat de vorbă cu extratereştrii)


http://www.agorapress.ro/ieseanul-care-a-stat-de-vorba-cu-extraterestrii-povestea-omului-care-se-afla-in-contact-cu-extraterestrii-de-peste-20-de-ani/

Quote
Omul  se laudă chiar cu o invenţie brevetată la OSIM privind „propulsia antigravitaţională sau energia ce acţionează asupra unui obiect lipsit de greutate”, invenţie datorată contactelor extraterestre.

N-am găsit nimic însă pe https://osim.ro/
10

Imagine: Edificii Stupa și Paya, Bagan, Myanmar

Legătura misterioasă dintre geofizică, arhitectură și biomedicină

Din trecutul antic și până în epoca modernă, omul a experimentat diverse abordări arhitecturale, în funcție de epocă, de funcțiile specifice și de propriul nivel de conștiință.
În zilele noastre, în ciuda întregii evoluții tehnologice și a instrumentelor pe care le avem în mână, există încă atât de multe întrebări fără răspuns în ceea ce privește utilizarea și scopul templelor antice și al monumentelor megalitice.
Cum au fost construite, de ce au fost construite în locații cu proprietăți specifice și cu utilizarea unor materiale deosebite? De ce au cheltuit oamenii din antichitate și mai târziu misticii și zidarii atât de mult timp, energie și resurse pentru a construi aceste structuri? Era doar pentru cultul divin sau existau și alte funcții mai complexe?
Pentru a începe decodificarea răspunsurilor, să analizăm straturile unei astfel de structuri:

- Locația Pământului și proprietățile solului

- Geometria clădirii și proprietățile materialelor

- Relația cu corpurile cerești și evenimentele astronomice

- Amplasarea Pământului și proprietățile solului

- Amplasarea acestor monumente a fost dovedită de numeroase studii că nu este întâmplătoare, ci extrem de cercetată și localizată cu precizie.

După cum au arătat cercetările mele, susținute și de mulți alții înaintea mea, monumentele au fost întotdeauna amplasate pe ceea ce numim anomalii geofizice - locuri în care au loc următoarele: o schimbare intensă a câmpului magnetic și/sau gravitațional, schimbarea nivelului de radioactivitate, o discontinuitate de conductivitate a materialului din sol, prezența unei falii și/sau a apei subterane. Parametrii menționați mai sus transformă aceste zone în zone de stres.


Siturile antice sunt de obicei localizate în zone cu anomalii geofizice, ca aici, de-a lungul liniei St Michael ( ancient-code.com)

Ori de câte ori există o fluctuație a câmpurilor de mai sus, aceasta duce la generarea de curenți electrici telurici de curent continuu, care sunt măsurabili. Concentrarea fluctuațiilor geomagnetice și electrice naturale este cea mai de bază caracteristică a monumentelor și templelor antice.
Așadar, într-adevăr, templele erau într-adevăr amplasate pe locații cu energie, afirmație care nu este doar o credință teoretică, ci acum o revelație științifică.


FOTO: Măsurători cu ultrasunete în Rollright Stones, Marea Britanie (Robins, 1985)

Tesla scrie că "s-a constatat că pământul este viu cu vibrații electrice". Turnul Radcliffe, creat de el, era un generator de energie care nu ar fi funcționat dacă nu ar fi "apucat pământul", după cum a scris.
Erau templele antice transmițătoare de unde electrice staționare longitudinale?

Sesh Heri, scrie în "Handprint of Atlas": "Întreaga topografie și geomorfologie a elementelor terestre sunt rezultatele unor unde staționare în pământ. Monumentele artificiale sunt construite în jurul unor geomorfologii semnificative care apar în mod natural"

Imagine: Intensitatea câmpului geomagnetic pe locația de la Balanced Rock (Burke,2005)


Img: Intensitatea câmpului geomagnetic în Stonehenge (David, 1997)


Imagine: Studiu termic în piramidele Visoko, Bosnia (Smailbegovic, 2006)

De asemenea, curenții induși pot fi conduși în funcție de proprietățile materiale ale solului. Intensitatea acestora va depinde de conductivitatea solului; un sol cu un contact mineral mai ridicat va avea, de obicei, curenți mai puternici.


Geometria construcției și proprietățile materialelor

Dr. Konstantin Meyl, cu o pregătire în inginerie electrică și în fizica câmpurilor, explică, în cartea sa unde scalare, că radiația terestră a fost sursa de energie pentru templu. Pentru ca edificiul să poată transmite această energie, a trebuit să fie construit ca o cavitate rezonantă. Pentru a o face cât mai eficientă, au fost încorporate proporții și forme specifice - cunoscute sub numele de geometrie sacră.


Multe monumente istorice încorporează geometria sacră, precum această moschee din Iran ( utaot.com)

Brian Desborough scrie, în cartea They Cast No Shadows : "geometria sacră a fost încorporată în proiectarea clădirilor, ceea ce le-a permis să funcționeze ca niște cavități rezonante. Încorporarea acestor geometrii în templele antice pentru a funcționa ca "oscilatoare armonice cuplate"."

Arhitectul Dr. Ibrahim Karim a demonstrat prin lucrările sale privind biogeometria efectul formei și al formei asupra diferitelor aspecte. Un studiu de caz semnificativ a fost atenuarea simptomelor negative asupra sănătății rezidenților de la o antenă mobilă amplasată în interiorul unei biserici vechi din Hemberg, Elveția, prin utilizarea unor geometrii specifice. Întrucât bisericile vechi au fost plasate, de asemenea, în puncte de energie, iar arhitectura clădirii a fost concepută pentru a amplifica acea energie prin geometria și materialele sale, aceasta a amplificat și emisia de energie a antenei.

Forma și geometria moleculelor conferă proprietățile acestora. Prin alăturarea acelorași tipuri de atomi în configurații geometrice diferite se obțin molecule diferite - ceea ce arată efectul geometriei asupra energiei și materiei.
Accentul pus pe formă și materie a fost pus pe concentrarea în continuare a fluctuațiilor energetice naturale ale Pământului.
Materialul ar putea să le multiplice și să le conducă în continuare; din acest motiv, în structuri au fost folosite materiale cu un conținut ridicat de cristale (silice), care sunt piezoelectrice.


Relația dintre corpurile cerești și evenimentele astronomice

Curenții electrici telurici sunt intensificați la anumite ore și date, datorită efectului corpurilor cerești, cum ar fi soarele.
Câmpul geomagnetic fluctuează în funcție de mișcarea zilnică a soarelui și de vânturile solare. De asemenea, variază în funcție de ziua lunară și de orientarea anuală a soarelui.

Simularea pe calculator a câmpului terestru într-o perioadă de polaritate normală între inversări. (domeniu public )

S-a constatat că deschiderile, geometria și orientările monumentelor antice erau aliniate cu locația solară la anumite momente și date, precum și cu puncte sau evenimente astronomice.
Motivul este că anumite modele planetare creează câmpuri în care pot avea loc anumite tipuri de evenimente.
Geometrii celeste specifice au fost de fapt o modalitate de a intensifica concentrația de energie a unei structuri, plasată pe o anomalie geofizică, așa cum s-a descris mai sus.

Inginerul J H Nelson, în timp ce lucra pentru RCA, a realizat experimente timp de 5 ani, care au demonstrat că calitatea semnalului radio varia în funcție de pozițiile planetare și că exista o corelație clară între unghiurile planetare și variațiile câmpului.
Rezultatele variază în timp, în funcție de poziția corpurilor cerești în raport cu Pământul, precum și de poziția pe Pământ și de anotimpul în care a fost realizat un experiment.


Efectul asupra oamenilor, animalelor și plantelor

S-a demonstrat că nivelurile scăzute de stres în perioade scurte de expunere pot fi extrem de vindecătoare. Diferite terapii electromagnetice, tratamente cu radiații slabe, expunere la cald și rece, toate se bazează pe acest principiu.  Stresul pe termen scurt, în doze mici, poate crește numărul de mitocondrii pe celulă, în timp ce stresul pe termen lung din aceeași sursă poate fi extrem de dăunător și poate induce boli cronice. Același principiu a fost folosit de John Burke și de alții după el, pentru a pretrata semințele cu un stres electromagnetic pe termen scurt, având ca rezultat plante mult mai puternice și cu randament mai mare.

Lucrarea doctorului Dieter Aschoff, a demonstrat efectul anomaliilor geo-fizice asupra oamenilor, prin utilizarea unui test de sânge electromagnetic. El a constatat că aceste anomalii au provocat inversarea polarității de oscilație a câmpului sanguin.
Într-un experiment de cercetare efectuat pe mai mult de 800 de persoane, numit Raportul de la Viena, un grup de 20 de oameni de știință, inclusiv, a constatat rezultate semnificative asupra persoanelor expuse la o anomalie geofizică.  Au existat modificări semnificative ale nivelului de serotonină, zinc și calciu, precum și ale imunoglobulinelor, cum ar fi IgA.
Fluctuațiile câmpului terestru creează câmpuri electrice nu numai în pământ, ci în orice material care poate conduce electricitatea. În special creierul nostru este un mare conductor electric, astfel încât aceste fluctuații pot crea câmpuri electrice de curent continuu în creierul nostru, ceea ce poate avea efecte mentale intense.

Dr. Persinger a studiat efectul fluctuațiilor geomagnetice asupra biologiei umane și a observat o schimbare semnificativă a activității cerebrale, tulburări de somn și de dispoziție și alte efecte asupra sănătății.

Dr. Debertolis, în domeniul arheoacusticii, a descoperit că există frecvențe specifice care pot fi detectate în monumentele antice (în jurul a 90-120 Hz). Lucrările sale cu EEG pe oameni în timp ce I aceste temple au arătat că există o activitate intensă în lobul frontal sau occipital. De asemenea, lucrările doctorului Cook au avut aceleași constatări în ceea ce privește frecvențele găsite în templele antice și efectul lor asupra creierului uman.

Hipogeul din Malta este un monument antic care produce frecvențe sonore specifice ( malta.com)

Dr. Hacker indică, de asemenea, că undele scalare longitudinale sunt cauza simptomelor biologice în diferite locații. În unele dintre experimentele sale, el a făcut măsurători care arată efectul anomaliilor geofizice și creșterea A-amilazei, un semnal de stres.

Dr. Barbara Tombarkiewicz a demonstrat în propriile cercetări efectul anomaliilor geomagnetice asupra sănătății vacilor. Atunci când acestea au fost mutate în locația anomaliei, au dezvoltat probleme de sănătate peste un raport normal așteptat și au prezentat, de asemenea, niveluri mai scăzute de zinc, cupru și fier.

Un efect secundar al curenților telurici este acela că atrag în aer particule încărcate electric de sarcină opusă acestea pot avea un efect semnificativ asupra biologiei. Efectele respirației ionilor din aer au fost prezentate în detaliu în studiile lui A. P. Krueger.

Concluzie
Am putea spune că un templu este suma/fuziunea energiilor pământești și cerești - nu este doar o teorie spirituală, ci una dovedită științific - care ar putea afecta biologia, plantele și animalele în diverse moduri.
Lydia Giannoulopoulou plănuiește cercetări pentru a investiga efectul anomaliilor geofizice asupra sănătății și relația acestora cu clădirile, precum și motivul amplasării templelor antice în locații cu proprietăți geofizice deosebite. Pentru a susține această cercetare, vă rugăm să vizitați pagina campaniei ei.
Imaginea de sus: Hypogeum din Malta, cunoscut pentru crearea unor frecvențe sonore specifice, care au un efect asupra corpului uman ( heritagemalta.org)

Articol de Lydia Giannoulopoulou
Sursa=>https://www.ancient-origins.net/ancient-places/mysterious-connection-between-geophysics-architecture-and-biomedicine-006210

References
Bachler, K., Earth Radiation, John Living, 1976
Bergsmann O: Risikofaktor Standort. Vienna, Facultas University Press, 1990
Burke, J., Halberg, K.  Seed of Knowledge, Stone of Plenty: Understanding the Lost Technology of the Ancient Megalith-Builders, Council Oak Books, 2005
Cook I. A., Pajot S. K., Leuchter A. F., Ancient Architectural Acoustic Resonance Patterns and Regional Brain Activity, Time and Mind: The Journal of Archaeology Consciousness and Culture, Volume I-Issue I March, 2008
David, A., Payne,A., Geophysical Surveys within the Stonehenge Landscape: A review of Past Endeavour and Future potential, Proceedings of the British Academy, 92, 73-113, The Britihs Academy 1997
Debertolis P., G. Tirelli, F. Monti. “Systems of acoustic resonance in ancient sites and related brain activity”, Proceedings of Conference "Archaeoacoustics. The Archaeology of Sound", Malta, February 19 - 22, 2014
Hacker G. W, Augner C., Pauser G., Daytime related rhythmicity of GDV parameter glow image area: time course and comparison to biochemical parameters measures in saliva,book chapter in Energy Fields Electrophotonic Analysis in Humans and Nature, 2012
Meyl K: Scalar waves. From an extended vortex and field theory to a technical, biological and historical use of longitudinal waves. INDEL GmbH Publishers, Villingen-Schwenningen, ISBN 3-9802 542-4-0,2004
Persinger, M.A. Geopsychology and geopsychopathology: mental processes and disorders associated with geochemical and geophysical factors. Experientia, 43, 92–104, 1987
Robins, D. Circles of Silence, Souvenir Press Ltd, 1985
Smailbegovic, A.,  Survey of Remote Sensing Techniques Used for the Anomaly Detection at the Presumed “Pyramid” Locality near Visoko, Bosnia and Herzegovina, Bosnian Pyramid of the Sun – The Archaeological Park Foundation, 2006
Tesla,N.,  Art of transmitting electrical energy through the natural mediums. US-Patent no. 787,412 vom 18.4, 1905
Tombarkiewicz, B., Geomagnetics studies in cow house. Acta Agr. Et 426 Silv. Seria Zoot. 34, 1996

Pages: [1] 2 3 4 5 ... 10