Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

AL 3-lea ochi

Creat de mistic, 18 Aprilie 2007, 08:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Citat din: Tayka din  14 Octombrie 2009, 23:49:51
PADME-ce pot sãþi mai spun ca sã înþelegi-acela nu e un ochi-i se mai spune al 3-lea ochi doar pentru-cã este localizat intre ochi dar nu e ochi ci A ªASEA CHAKRA.

m-am prins si eu ca nu e vorba de un ochi propriu-zis, mah Tayka, altfel ar fi fost ciudat sa vedem oameni cu 3 ochi, nu?

CHIP

Citat din: padme din  15 Octombrie 2009, 10:51:38
m-am prins si eu ca nu e vorba de un ochi propriu-zis, mah Tayka, altfel ar fi fost ciudat sa vedem oameni cu 3 ochi, nu?

Sa stii ca ce poti vedea cu al treilea ochi poti vedea si cu cei 2 cu care te-a inzestrat natura.

CHIP

Citat din: Tayka din  14 Octombrie 2009, 23:49:51
PADME-ce pot sãþi mai spun ca sã înþelegi-acela nu e un ochi-i se mai spune al 3-lea ochi doar pentru-cã este localizat intre ochi dar nu e ochi ci A ªASEA CHAKRA.Închipuieþi cã ai aripi ºi poþi zbura dar eºti îmbrãcat într-o hainã închisã cu 7 nasturi ºi nu poþi sã zbori decât dacã dai jos haina-cum procedezi?pãi începi cu primul nasture de jos apoi pe rând restul,dar dacã deschizi doar pe al 6-lea nu rezolvi nimic.
Mai ziceai cã se nasc alþii cu chakras-uri deschise,da sigur cu toþii ne nastem cu toate deschise dar la cîteva secunde mai precis odatã cu prima respiraþie ºi intreruperea leg. ombilicale,ele se închid iar energia Kundaliny care a circulat prin ele fãcând legãtura astralã se întrerupe ,retrãgându-se în zona osului sacral.Ai mai intrebat la ce foloseºte omului acel *ochi*pãi împreunã cu celelante 6 închide pe om în haina vieþii fizice ºi fiecare în parte îl þine în viaþã-Sânt convins cã acum voi fi intrebat-dar cum îl þine în viaþã?asa cã recomand celor interesaþi sã înveþe disciplina yoga ºi atunci nu vor mai avea probleme cu..ochii.Puteþi incepe de aici:
http://www.gnspy.org/
Nu ai voie sa faci reclama pentru yoga.

darieglobur

Citat din: CHIP din  15 Octombrie 2009, 22:07:27
Sa stii ca ce poti vedea cu al treilea ochi poti vedea si cu cei 2 cu care te-a inzestrat natura.

Ei, na! Asta-i buna! Ai vazut pana acum o multime de chestii cu "cel de-al treilea ochi" si poti sa declari, fara sa clipesti, ca ceea ce-ai vazut e identic cu ceea ce vezi cu cei doi ochi cu care te-a inzestrat natura...
...und Sie fliegen doch!

CHIP

Citat din: darieglobur din  15 Octombrie 2009, 23:27:19
Ei, na! Asta-i buna! Ai vazut pana acum o multime de chestii cu "cel de-al treilea ochi" si poti sa declari, fara sa clipesti, ca ceea ce-ai vazut e identic cu ceea ce vezi cu cei doi ochi cu care te-a inzestrat natura...
Daca tu asa apreciezi lucrurile inseamna ca nu cunosti nimic.Nici nu te contrazic dar nici nu pot discuta cu cineva care nu stie.Insa poti invata .Studiaza problema si ai sa te convingi ca ceea ce am spus este adevaratSa auzim numai de bine.

darieglobur

De unde stii cum apreciez eu lucrurile? Am comentat doar ceea ce-ai spus tu si daca ai avea argumente si o minima aplecare catre dialog, ai fi explicat ce e si cum.
Vezi tu, e foarte lesne sa faci astfel de afirmatii, pentru ca, la urma urmei, netul poate sa suporte orice, nu? E usor sa spui: nu stii nika, tre' sa inveti, mai studiaza, n-am ce discuta cu unul ca tine care nu stie etc., de parca ai fi undeva pe un soclu si toata viata ai discutat numai cu "initiatii". Cred ca mai greu e sa-ti sustii afirmatia cu oaresce argumente si ma refer la asta: "Sa stii ca ce poti vedea cu al treilea ochi poti vedea si cu cei 2 cu care te-a inzestrat natura".
Dar s-ar putea sa gresesc, asa ca te astept...
...und Sie fliegen doch!

darieglobur

#471
De-acord cu cele de mai sus...Si tocmai in aceasta idee asteptam ca Chip sa explice ce-a vrut sa spuna, pentru ca, dimpotriva, mie mi se pare tocmai pe dos, anume ca exista o diferenta clara intre ceea ce se percepe cu cel de-al treilea ochi si ceea ce vedem cu cei doi ochi fizici, ca sa zicem asa. E vorba de domenii de perceptie diferite. Cel mult putem spune ca sunt complementare.
...und Sie fliegen doch!

marya

cu multa rabdare am reusit sa citesc absolut tot de la acest topic si am reusit sa ajung la final. pt cei care vor sa se initieze, nu ca as fi eu vreo mare maestra (de fapt sunt un nimeni in acest domeniu), am reusit sa gasesc o carte care este destul de aproape de realitate si cu exercitii f usor de realizat pt activarea acestui ochi 3 si a celorlalte 3 simturi paranormale. nu meditatie, nu yoga ci doar tb sa te concentrezi pe zona raspunzatoare a ceea ce vrei sa dezvolti (pt vizionari acest ochi 3: nu conteaza k lucrezi sau faci altceva, gandul si mintea ta tb sa fie in acea zona). autorul este un american, expert in chimie cerebrala pete a. sanders jr si cartea se numeste "you are psychic", nu stiu daca este tradusa in romana. nu mi-a tb f mult timp sa vad rezultate, eu am pornit de la ideea k tare mi-ar place sa stiu ce imi rezerva viitorul si cert este ca am inceput sa am viziuni. la prima incercare a fost ceva mai mult decat simple imagini dar m-am oprit pt k nu ma ast la imagini vii, acum ma opresc la timp nu las sa mearga totul prea departe caci stiu ca e cel mai usor sa te joci cu mintea si nu vreau sa o iau razna . oricum sunt o pers destul de ocupata si nu prea am timp nici pt exercitiile astea dar imi programez seara de seara cate 10-15 min pt asta. imaginile tb interpretate daca vrei rasp si nu imi bat capul cu asta, dar ce m-a intrigat este faptul k vad chipuri de oameni pe care nu ii cunosc si a doua zi ii intalnesc. banuiesc k daca as acorda mai mai mult timp as obtine rezultate mai bune. deocamdata atat am reusit. am citit f multe carti de clarvazatori, medium-uri dar asta este singura care a dat rezultate ( adik nu pierd timpul si nu bat campii cu imaginatia in nu stiu ce meditatii si totusi merge). mai usor de atat nu cred ca exista asa k norok pt cine vrea sa incerce!

theonethatgotaway

#473
Eu cred in fenomene paranormale dar cred ca faza cu al treilea ochi nu tine de acest domeniu.
Dupa cum se stie foarte bine glanda pineala contine o substanta haucinogenica numita DMT (Dimethyltryptamine) ea este eliberata in timpul somnului si se zice exact dupa moartea fizica a creierului.Evident prin anumite metode de yoga sau de concentrare aceasta substanta se poate elibera in creier,de aceea multa lume care au practicat aceste metode vorbeste de aceste viziuni.
Exact acelasi lucru se intampla daca bei ceaiul facut din diferite plante sud americane care contin dmt,bautura se numeste Ayahuasca http://en.wikipedia.org/wiki/Ayahuasca .
Am avut placere sa particip acum 2 ani in peru, la un astfel de ritual in care se bea ceaiul de Ayahuasca ,vreau sa spun ca in america de sud e o intreaga religie in jurul acestei bauturi.
In fine ,pe langa gustul foarte amar care il avea ceaiul preparat de niste oameni ai locului (unii ii numesc shamani), m-a facut sa vomit (cica tine parte din ritual) iar vreo 5-6 ore eram total in alta lume si imi amintesc ca am suferit si un ego death (mai pe romaneste credeam ca am murit si nu mai stiam ca mai exist ca persoana) .Experienta a fost terifianta la inceput (cica e normal pt prima data) dar si foarte frumoasa ,mi-am retrait copilaria si m-a facut sa vad lumea din nou prin ochii unui copil ,am convietuit cu animalele din jungla ,m-am intalnit cu o persoana iubita care a murit de mult ,cu Dumnezeu(ciudat, pentru ca ma consider ateu),am zburat printre planete,iar cand am revenit la realitate am devenit un alt om mult mai bun,mai rabdator,mai intelegator si mai ales mai open minded.
Experienta a fost incredibila,acum nu stiu daca totul a fost pura imaginatie ,eu cred ca are si un strop de adevar ,mai ales oamenii locului mi-au zis ca lor ayahuasta le arata ce plante sa culeaga ca sa descopere leacuri pentru membrii satului,si asta cica e traditie de mii de ani.

Tayka


Marya-dacã ai citit totul cred cã þi-ai dat seama cã eu am incercat doar sã explic faptul cã A ACTIVA este ceva ºi A DESCHIDE este cu totul altceva,ºi nu ºtiu dacã am fost înþeles.Activarea se face prin procedeie relativ simple,iatã unul îl practici ºi tu,dar aceasta nu înseamnã cã ai deschis AJNA ci doar ai activat-o,motiv ptr. care iatã ai obþinut acces la anumite simþuri superioare celor 7 cu care este înzestratã în mod normal fiinþa umanã,ºi toate astea numai cu o chakra activã..
Pentru-THEONETHAT GOTA-bãutura ayahuasca este un drog care va produs ego-death adicã spirit extra corporal-tocmai acea senzaþie pentru care toxicomanii plãtesc ori cât.Aceasta însã nu are nici o legãturã cu activarea chakrass-ului AJNA.-sory.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

theonethatgotaway

Imi cer scuze ca va contrazic,dar ego death inseamna exact ce am spus eu ,pierderea simtului de sine ,chiar si tradus motamo inseamna moartea egoului .Dvs va referiti la out of body experience ,adica spiritul iese din trup.
Da, evident ayahuasca este un drog fara doar si poate,eu faceam referire la titlul topicului si nu la procedeul indicat de dvs.Desi procedeul indicat de dvs produce aproximativ aceeasi stare psihica,mai pronuntata sau nu ,cel putin asa zice wikipedia :) http://en.wikipedia.org/wiki/Ajna

marya

  Tayka
  As merge pana intracolo sa spun k am deschiso, desi sincera sa fiu nu stiu care ar fi diferenta. dupa cum am spus mai sus de la prima incercare am vazut mai mult decat tb. realizez k suna un pik ciudat asta pt k sunt mult prea rationala si accept imposibilul numai cu dovada, dar ceea ce am vazut este clar rodul imaginatiei mele pt k am deschis ochii si nu era nimik acolo. in acea stare m-a tot "adulmecat" cineva, ceva de genul k era sa dam nas in nas, incet dar sigur, pt k nu eram atenta la el. citind atatea stiu la ce sa ma astept. am spus in mintea doar k nu sunt pregatita pt mai mult la momentul de fata si am deschis ochii. acum stiu exact cand sunt aproape sa "trec" pragul si nu merg mai departe. cert este k nu m-a urmarit nimeni, sunt teafara cu capul, viata mea este la fel ca inainte si la o adik chiar daca as merge in astral e obligatoriu sa intalnesc entitatile rele? se pare k acel cineva e destul de intelegator si binevoitor si nu a dat buzna in viata mea :) premiza mea in viata este k primim ce oferim si eu una eman bunatate prin toti porii. de ce as primi ceva rau inapoi?

Tayka

MARYA-Deschiderea chakre-lor are drept scop eliberarea energiei Kundaliny.Pentru aceasta vor trebuii deschise pe rând,ai înþelege perfect dacã þi-asi da ceva adrese dar am fost atenþionat cã fac reclamã yoga ºi de aceia voi repeta doar cã dacã îþi vei imagina corpul material ca pe un palton greu care este închis cu 7 nasturi -ori ca sã scapi de el vei începe sã deschizi de jos pe rând,asa cum ai zis tu cã ai deschis doar al 6-lea nu ai rezolvat nimic,cãci nu te poþi elibera,deoarece Kundaliny va trebuii sã treacã pe rând prin fiecare.Ce ai realizat tu este activare,ºi este un lucru f. bun ºi sãnãtos,poþi încerca sã activezi ºi altele,Wishuda,Anahata,ºi vei avea mai multe revelaþii.Eu îþi doresc succes deplin.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

smurd

#478
Marya,


si Isus Cristos a emanat doar bunatate prin toti porii - vazuti si nevazuti - si ai vazut ce-a primit in schimb !

asa ca, nu te mai lasa amagita pe planeta maimutelor !

Tayka

Smurd-dupã logicã comentariul tãu ar putea fi decodat cam asa:
Tu nu eºti pãmântean(deci nici maimuþã)ci un consilier de al lui Cristos,care îi atragi atenþia Maryei sã nu se lase cumva amãgitã aici pe planeta unde noi toþi ceilalþi sântem niºte...maimuþe.Da- interesantã concepþie þi-ai mai fãcut despre semenii tãi.M-ai uimit-NON KOMENT.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).