Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

AL 3-lea ochi

Creat de mistic, 18 Aprilie 2007, 08:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

 Da, aveti dreptate...maimutele au un comportament bine stabilit de catre mentalul infinit, (ca toate vietuitoarele,de fapt)...pe cand noi, suntem mult mai "evoluati"(dresati). MATRIXUL, maria sa...MATRIXUL!!!  :wink:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

smurd

#481
Citat din: @biss din  24 Octombrie 2009, 13:10:42
dumnezeule... e plina lumea de sonați... aproape ca ma ingrozesc! Iti dai seama ce perceptii au unii? ce impresii? auzi planeta maimutelor...si cand te gandesti ca unii sun la volan pe șosele...

@biss,

nici c-as fi gasit o dovada mai buna decat tine, cu privire la faptul ca aceasta planeta apartine maimutelor, si anume:

intradevar, din ce in ce mai multe maimute intra in posesia unui permis de conducere - vehicule rutiere sau politice - in ciuda cresterii numarului de accidente si a violentei acestora !

P.S.
Va amintiti de camionagiul - publicat cu mare mandrie - de fratele sau pe You Tube?
TARZAN LA VOLAN
http://www.youtube.com/watch?v=YQSrLbHsyNY

smurd

#482
Citat din: Tayka din  24 Octombrie 2009, 02:59:34
Smurd-dupã logicã comentariul tãu ar putea fi decodat cam asa:
Tu nu eºti pãmântean(deci nici maimuþã)ci un consilier de al lui Cristos,care îi atragi atenþia Maryei sã nu se lase cumva amãgitã aici pe planeta unde noi toþi ceilalþi sântem niºte...maimuþe.Da- interesantã concepþie þi-ai mai fãcut despre semenii tãi.M-ai uimit-NON KOMENT.


Conceptia mea, este in deplina concordanta cu logica - bazata pe experienta, deci stiintifica - lui Charles Darwin !

Chiar daca eu n-am generalizat logica lui Darwin - n-am extins-o, ci chiar am comis o exceptie - asupra tuturor semintiilor, asa cum insinuezi tu, ca as fi procedat !


P.S
Era mai bine - de mai mare acuratete stiintifica - si ti-ar fi mangaiat orgoliul, mandria, daca in loc de maimuta, as fi folosit terminologia de:

1) ANIMAL;
2) sau FIARA;
3) sau BESTIE (fabulo_stiintifica, precum TRI_LOBITUL) ???  

http://www.referatele.com/referate/geografie/online7/Era-Paleozoica--Perioada-Cambriana--Devoniana---Ordoviciana-Viata-in-paleozoic-referatele-com.php

lylyt_ice

Daca ...VOI?!? a-ti putea pricepe intradevar... :wink:ce spune Smurd...!!! As fi mandra de voi: :star: :star: :star:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

smurd

#484
@biss,

te prefaci ca nu intelegi ca:

MATERIA este doar "BALAST INFORMATIONAL", stocat pe un SUPORT - de MEMORIE - A VIETII, ce poarta numele de ADN ???

Si ca MIZA este totusi: SURSA - de ENERGIE - INFORMATIONALA, care a alcatuit aceste "SCRIPTURI" ????

Si ca, deja adunate prea multe CO_INCIDENTE la un loc, ele DOVEDESC ca:

EVOLUTIA asta (adica: "instinctul"=programul de supra_vietuire=perpetuare a speciei) nu mai poate fi considerata - chiar din punct de vedere stiintific - DELOC ACCIDENTALA=INTAMPLATOARE !!!!

smurd

Citat din: @biss din  26 Octombrie 2009, 03:47:31
nu, nu mã prefac. Doar jucam puþin teatru. ªi nu, nu doresc sã învãþ pe nimeni nimic. Au grijã alþii.
ªi ia zi... Ce se-ntâmplã cu miza? Uite nu se mai preface nimeni. 


@abiss,

dar de ce sa nu vrei sa inveti pe nimeni nimic, daca TU STII ?

ai blatu` - aceasta "misiune" - din partea celor care "se ingrijesc" de treaba asta ? conform proverbului: "cine este orb, surd si tace, traieste 1.000 de ani in pace" ?

Cum, ce se intampla cu MIZA ?

MIZA este TREZIREA UNEI NOI CON_STIINTE - a celei ELIBERATOARE in locul celei IN_ROBITOARE - in aproape jumatate din populatia acestei planete, din China si India !


ai vazut "Slumdog millionaire" ???
 Noi ne cunoaºtem ºi de aceea ai Moderated. (Nox)

mistic

tot vad ca lumea vorbeste paici de cum artrebui sa iti deschizi chakrele, ca e periculos fara un maestruetc.
http://kundaliniyoga.org/classes.html lectii pentru incepatori online gratuite cititi in special neaparat prima lectie va spune daca a veti nevoie de un profesor.

anmolmehta.com anmol este un profesor de yoga si zen cititi foarte bine totul inainte sa faceti exercitiile nu sariti peste introduceri si guidelin uitati-va la videouri bine si la poze
cititi asta mai intai http://anmolmehta.com/blog/2007/02/22/10-guidelines-for-kundalini-yoga-practice/

din propria experienta pot spune ca sunt bine nu am patit nimic rau deci nu va faceti griji atata timp cat respectati to ce se explica pe site exercitiile sunt explicate foarte bine.

Tayka

MISTIC-am citit cu atenþie cam tot ce ne-ai indicat pe la adresele acelea-întradevãr e frumos ºi mai ales sãnãtos,pentru-cã sânt programe ºi exerciþii
de kudaliny-yoga.meditaþie pe energia k.,pe chakras-uri,activarea lor,dar nici unde nu am gãsit cuvântul:deschisã ci doar activatã,ceiace e desigur altceva,se învaþã ºi pe la noi-la zen,reiky.Am dat ºi eu câteva link-uri dar am fost atenþionat cã fac reclamã yoga (mã mir cã la tine merge)-Deci-una e activarea ºi alta..deschiderea- sorry.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mistic

Citat din: @biss din  03 Noiembrie 2009, 22:45:59


 

........si vrei sa spui ca ti-ai activat singur al trei-lea ochi si esti bine? am citit prin primele posturi ca sfatuiai pe cineva sa se traga de deget daca dorea sa-si deschida ochiu 3 :lol:  Totusi in acest topic e vorba de activarea chakrei ajna, nu de a practica singur yoga sau conga...
am vrut sa spun ca eu am incercat exercitiile si meditatiile de acolo. si da topicul acesta este despre activarea chakrei ajna daia am dat si linkurile sa aflati cum se deschide, insa pentru ca lumea a inceput sa discute despre chakre in general pot afla totul despre acestea pe linkurile date.

Citat din: Tayka din  03 Noiembrie 2009, 21:53:13
MISTIC-am citit cu atenþie cam tot ce ne-ai indicat pe la adresele acelea-întradevãr e frumos ºi mai ales sãnãtos,pentru-cã sânt programe ºi exerciþii
de kudaliny-yoga.meditaþie pe energia k.,pe chakras-uri,activarea lor,dar nici unde nu am gãsit cuvântul:deschisã ci doar activatã,ceiace e desigur altceva,se învaþã ºi pe la noi-la zen,reiky.Am dat ºi eu câteva link-uri dar am fost atenþionat cã fac reclamã yoga (mã mir cã la tine merge)-Deci-una e activarea ºi alta..deschiderea- sorry.

tu nu ai cautat destul de bine totusi uite :3rd Eye (Ajna Chakra) Opening & Balancing Free Online Class Syllabus: Course #103 opening vine de la verbul to open care inseamna a deschide :P uite linku http://anmolmehta.com/blog/2007/05/27/3rd-eye-ajna-chakra-opening-balancing-free-online-class-syllabus-course-103/

Tayka

MISTIC-is still an activation or an open-decum Sorry again have to disagree -
Regret cã va trebuii sã te contrazic din nou dar pentru a reuºii sã ACTIVEZI toate cele 7 chakras-uri ai nevoie doar de un program,un curs,pe când dacã vrei sã DESCHIZI(deºii asta nu se vrea ci se obþine)DOAR 2,3,chakras-uri ai nevoie de o viaþã întreagã trãitã special.Marii maestii yoga,la bãtrâneþe se laudã cu 2,3,ch.deschise, cãlugãrii tibetani DESCHID pânã la wishuda,ºi eventual(f.rar)ajna,ºi te pomeneºti cã tu le ai deschis pe toate Repet(pentru ultima datã)-despre DESCHIDERE nu existã cãrþi,programe,sau tehnici,pentru cã deschiderea,ºi respectiv eliberarea energiei KUNDALINI este o capacitate(un dar)care vine dela sine în urma unei vieþi trãite special,ºi nu dupã un curs cu o tânãrã profesoarã blondã...iAR ORI CE ÎNCERCARE DE A ELIBERA ENERGIA K.PRIN ALTE METODE ESTE PERICULOASÃ PUTÂNDU-SE PROVOCA SKYZOFRENIA,SAU COMBUSTIA(APRINDEREA)INSTANTANEE.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

#490
@biss -Mã bucur cã mi-ai înþeles mesajul.
Persoanele care îºi activeazã chakras-urile(odatã cu aceasta trezesc ºi energia Kundaliny care se afla în stare latentã în zona Mulathara)-pot obþine unele capacitãþi deosebite- cum spui cã ai ºi tu, premoniþia,care nu e un blestem dar e grea de suportat pentru persoana neiniþiatã complect-este ca ºi cum þi s-ar fi oferit un paloº cu care poþi învinge,dar care pentru tine este f.greu de ridicat,cautã eliberarea de grijile acestei lumi prin tehnici de meditaþie ºi relaxare,altfel premoniþia devine un adevãrat blestem.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

lylyt_ice

Eu am ajuns de ceva timp, la concluzia ca "premonitia" este de fapt puterea sufletului asupra materiei...!!!Adica; sunt oameni care in anumite momente(fara sa-si dea seama), creeaza scenarii mentale, care in viitorul apropiat sau indepartat se transforma in realitate. Acesti oameni, (printre care m-a numar si eu) trebuie cat se poate de repede sa elimine din procesul de gandire :frica,spaima, superstitiile, si mai ales sa nu se lase prada inchipuirilor hidoase (demoni,monstrii...etc). Am avut si eu o multime de viziuni nefericite, care din pacate s-au si intimplat. Nu este o fala pentru noi a spune; ai vazut? am zis eu ca asa se va intampla? NU!!! Noi creem nenorocirile si premonitiile oribile.......Nu-i un BLESTEM, dar e foarte grav daca continuam asa...Noi nu avem voie sa creem scenarii mentale negative...trebuie sa fim foarte atenti cu ceea ce gandim, pentru ca se poate sa devina realitate. Mare atentie la ceea ce v-a inchipuiti, chiar si intr-o fractiune de secunda, iar daca se intampla totusi, nu credeti in ceea ce ati gandit (vizualizat mental)  incercati sa eliminati premonitia respectiva din memorie, nu mai v-a ganditi la ea...numai asa evitati ca cei dragi sau cei din jur, sa aiba necazul vizualizat de voi. Eliminati frica din gandurile voastre!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

mistic

Tayka ok bine ca acu stiu ca-s skyzofrenic, acu astept combustia spontana.=))))))))
ok vreau sa imi explici calr ce inseamna chakre active si ce inseamna chakre deschide, vreau explicatie detaliata pentru a intelge ce spui vreau sa imi spui si ce sunt chakrele si ce este kundalini si care sunt rolul lor.

lylyt_ice sunt de acord: premonitiile sunt ganduri care se manifesta, daca oamenii ar fi mai constienti de ce se intampla in mintea lor ar putea vedea asta. ai puatea sti ceea ce ar de gand altcineva sa faca doar si gandurile lui se manifesta:P



mistic

@biss daca cauti un sentiment de pace sau ceva de genu tre sa intelegi ca dorintele iti aduc suferinta deci prin simplu fapt ca tu vrei sa fii doar un om iti creezi probleme, viatat este facuta sa fie traita asa cum e. cand accepti situatia asa cum e observi oportunitatile atingerii potentialului tau adevarat.
in legatura cu manifestarea nu uita ca si alti pot manifesta nu numai tu deci altcineva a facut blocurile alea:P
in hinduism se spune ca tu iti alegi experientele pe care le vei trai inainte sa te nasti, mai putem intra si in legea karmei in legatura cu ce aduci din viata anterioara:P
  Si gandurile inconstiente se manifesta nu cele constiente , deci banuiesc ca premonitia ar putea fi o abilitate de ati putea accesa inconstientu. si banuiesc ca toti o facem unii mai rar si alti mai des.

SpiritAngel

Citat din: Tayka din  14 Octombrie 2009, 23:49:51
PADME-ce pot sãþi mai spun ca sã înþelegi-acela nu e un ochi-i se mai spune al 3-lea ochi doar pentru-cã este localizat intre ochi dar nu e ochi ci A ªASEA CHAKRA.Închipuieþi cã ai aripi ºi poþi zbura dar eºti îmbrãcat într-o hainã închisã cu 7 nasturi ºi nu poþi sã zbori decât dacã dai jos haina-cum procedezi?pãi începi cu primul nasture de jos apoi pe rând restul,dar dacã deschizi doar pe al 6-lea nu rezolvi nimic.
Mai ziceai cã se nasc alþii cu chakras-uri deschise,da sigur cu toþii ne nastem cu toate deschise dar la cîteva secunde mai precis odatã cu prima respiraþie ºi intreruperea leg. ombilicale,ele se închid iar energia Kundaliny care a circulat prin ele fãcând legãtura astralã se întrerupe ,retrãgându-se în zona osului sacral.Ai mai intrebat la ce foloseºte omului acel *ochi*pãi împreunã cu celelante 6 închide pe om în haina vieþii fizice ºi fiecare în parte îl þine în viaþã-Sânt convins cã acum voi fi intrebat-dar cum îl þine în viaþã?asa cã recomand celor interesaþi sã înveþe disciplina yoga ºi atunci nu vor mai avea probleme cu..ochii.Puteþi incepe de aici:
http://www.gnspy.org/

Aici trebuie sa te contrazic un prieten de al meu apropiat si-a deschis chakrele ne tinand cont de vreo ordine a inceput cu al-3-lea ochi si nu sa dus la nici un psyhyatru si nu a avut apsolut nici o problema.Adica tu spui ca iti trebuie ani de zile sa dechizi o chakra asta este total gresit.

imi cer suze si sper sa nu se supere nimeni dar deschiderea unei chakre la un om normal dureaza maxim 3 luni .