Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

AL 3-lea ochi

Creat de mistic, 18 Aprilie 2007, 08:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Tayka

Chakras-urile sânt receptoare de energie astralã(PRANA)-ele se rotesc în sensul invers acelor ceasornicului,pentru a absorbii aceastã energie,iar atunci când o oferim prin diferite procedee,unor persoane bolnave,atunci da se vor rotii invers,de asemeni în situaþii extreme când corpul astral se aflã în afarã.ªi mai existã o situaþie pe care nu mi-o amintesc pe moment dar mã voi documenta..promit.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Urban

@Arcchangel

Stapanesti cele 10 chakre (cele 7 oficiale si restul de 3 initiatice) complet ?

Tayka

am gãsit(sã scriu repede pânã nu intervine salubritatea)-este vorba despre persoane aflate in stare alfa,iar la cele aflate în atac psyho sânt oprite.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Andy

#453
Nu vreau sa supar pe nimeni dar in cel mai bun caz este autosugestie, parerea mea. Au venit si au plecat de pe forum o gramada care spun ca si-au deschis chakra/chakrele. Unii ziceau ca vad prin pereti, alti ziceau ca vad in culori si vad aurele, pana la urma cu ce va ajuta ca v-ati deschis aceste chakre? Are vreo legatura deschiderea chakrelor cu telekinezia, telepatia, cu experiente extracorporale? Am mai auzit de tot felul de cazuri in care unii au pentru anumite momente puteri supraomenesti datorita unui surplus de adrenalina, dar nu am vazut ce inseamna de fapt sa iti deschizi al treilea ochi, sau a nspea chakra. Poate cineva sa ma lamureasca ce insemana de fapt sa iti deschizi al treilea ochi? Nu vreau sa supar pe nimeni dar simtirile voastre seamana cu efectul drogurilor usoare, si am citit ca astfel de halucinogene se foloseau si in trecut de vraci. Astept lamuriri si va rog fara trmiteri la alte siteuri sau cursuri de initiere. :star:

darksid3

Altii spun ca exista undele radio. Le-ai vazut vre-o data?
11.11

Tayka

Darksid3-Bravo -un rãspuns de nota 10 -sincere felicitãri!!
Andy-dacã vei urmãrii mai atent întregul cuprins al acestui subiect(al 3-lea ochi)vei gãsii cu siguranþã rãspunsul la întrebãrile tale.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Nox

Haha, nu e chiar așa ușor. Undele radio pot fi puse în evidențã (de exemplu folosind dispozitive electronice). Deci cum se pot pune în evidențã chakrele, al 3-lea ochi, al 7-lea ochi, etc..? Deci?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Tayka

Nox-Vãd cã mai ºi scrii,nu numai ºtergi -ceiace e un lucru înbucurãtor
Întâmplarea face cã eu sânt electronist de meserie,ºi in virtutea acestei situaþii îmi permit sã te contrazic-Dispozitivele electronice proceseazã undele radio punând în evidenþã o rezultantã a lor-ex.:voce,video,etc.pentru-cã unda hertzianã e formatã din purtãtoare ºi semnalul purtat,care odatã ajunsã la destinaþie este aruncatã la coº(deºii nu sânt moderatori pe acolo)ºi este reþinut doar semnalul demodulat,amplificat,redat.Deci nu se poate pune in evidenþã unda radio ci rezultanta.Cît despre chakras-uri.ce sãþi mai zic cã e cam prea..complikat.Ori cum eu te iubesc d-le Noxy.-
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

darksid3

Nox, tocmai aici e treaba: Vroiam sa ajung in punctul asta pentru a sublinia faptul ca simturile noastre percep prea putine chestii ca sa mergem pe premisa "Nu vad, deci nu exista". Aparatul de radio pune in evidenta undele radio pentru ca le transforma in imagini sau sunet, lucru inteles de creier, decodificat  si preluat ca atare....sa zicem ca nu si-a dat nimeni interesul pentru a concepe un aparat care sa scoata in evidenta aceste canale energetice....in schimb, acest concept e atat de vechi si vehiculat incat, cu siguranta nu iese fum fara foc.
11.11

Nox

Tayka, e așa de complicat încât nici tu nu știi, nu?  :evil: Dacã ai scrie corect cuvintele alea aș fi de 2 ori mai fericit și probabil nu aș fi singurul.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

darieglobur

Citat din: Nox din  12 Octombrie 2009, 22:40:26
Haha, nu e chiar așa ușor. Undele radio pot fi puse în evidențã (de exemplu folosind dispozitive electronice). Deci cum se pot pune în evidențã chakrele, al 3-lea ochi, al 7-lea ochi, etc..? Deci?

Deci conceptele de chakre si al treilea ochi (apropo, nu cre' ca tre' sa bagatelizam problema cu "al 7-lea ochi etc."), se regasesc de veacuri in traditiile spirituale si oculte ale multor culturi. In linii mari chakrele sunt anumiti centri energetici subtili ai corpului si cel de-al treilea ochi este numele generic al Ajnei-chakra. Fara indoiala ca exista si mult folclor legat de aceste concepte, ele nefiind considerate niste "realitati stiintifice", insa e clar ca acceptarea si intelegerea acestora necesita, sa spunem, o altfel de abordare a paradigmelor actuale.
Reiterez, trecand peste incarcatura mistica a termenului si peste unele exagerari inerente unui domeniu mai putin palpabil, ceakrele se pot pune in evidenta, printre altele, simplu, cu cele mai rudimentare instrumente radistezice si probabil ca or exista si unele dispozitive electronice sau de alta natura in acest sens. De asemenea, chiar daca nu in mod specific dar in stransa legatura cu acestea, exista studii in acest sens publicate de cercetatori celebri (unele chiar in revista Nature) ca Puthoff, Targ, Tart, L. Vasiliev, Zdenek Rejdak, precum si cazuri de oameni mai mult sau mai putin celebri, cu abilitati neexplicabile, studiati in conditiile unor laboratoare de cercetare. Un asemenea caz este fara indoiala cel al celebrei Ninei Kulagina.
Deci aceste lucruri s-au pus de mult in evidenta, numai ca nu sunt acceptate ca fapt cert de comunitatea stiintifica actuala si de catre lumea scepticilor.
...und Sie fliegen doch!

Andy

Tayka mi-ai dat exact raspunsul la care ma asteptam. Nu sunt sceptic, sincer incerc sa cred in acest al treilea ochi dar nu numai ca nu exista dovezi dar nimeni nu explica la ce dracu foloseste "ochiul" odata deschis. Exemplul cu undele radio mi se pare banal, asa si vantul, nu il vezi dar il SIMTI, ii vezi actiunea, urmarile, etc. dar in cazul chakrelor...nimic. Ma daca macar unul dintre voi si-a deschis vreo chakra nu poate sa spuna cam ce noi abilitati are? Am intrebat daca are vreo legatura cu telekinezia, telepatia, experientele extracorporale nici macar la asta nu sunteti in stare sa raspundeti? Eu sunt mai prost si nu stiu sa dau sa vad ce ati scris voi in 32 pagini. Fa te rog un rezumat unde sa concentrezi esentialul daca nu cer prea mult. In legatura cu subiectul asta e foarte greu pentru noi oamenii obisnuiti de pe forum sa fim deschisi din moment ce de-a lungul timpului au tot venit si au plecat altii care afirmau aceleasi lucruri, dar dupa 32 de pagini lucrurile au ramas la fel ca la inceput...in ceata.  :star:

Tayka

Andy-întrucât enumerarea calitãþilor dobândite sau dãruite fiinþei umane prin deschidera fiecãrui chakras in parte,ar lua mult timp ºi spaþiu,ºi ar avea soarta pecetluitã de a fii trecutã la coºul de gunoi,m-am gândit sã-þi rãspund repetând foarte pe scurt urmãtoarele:
-ca sã înþelegi,sã înveþi ºi mai apoi sã cunoºti procedeul yoghin,e nevoie de mulþi ani din viaþã,iar dacã alegi calea misticã,va trebuii sã te rupi complect de aceastã viaþã organizându-þi o alta total diferitã-treabã care îþi va lua iar mulþi ani pânã când,în sfârºit vei fi în mãsurã sã poþi desachide prima chakra-Muladhara.ªi de aceia mi-am permis sã spun cã afirmaþii cum cã ai reuºit sã deschizi direct ajina(care este penultima)mi se pare cel puþin naivã.Presupunând însã (prin absurd)cã ai deschis-o nu vei avea nici o revelaþie deoarece energia Kundalini aflatã la bazã nu poate fii activatã decât dacâ le vei deschide pe rând,ori pentru asta va trebuii sacrificat totul.Mã tot întrebi ce câºtigi?pãi încã dela prima câºtigi puteri,calitãþi ºi aptitudini deosebite,dacã vei avea de gând însã sã ajungi acolo pentru a te folosii de aceste capacitãþii te vei chinuii degeaba sau chiar vei ajunge la psyhiatru,cãci nu poþi fura fãclia luminii pentru a pune foc cetãþii.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

padme

Tayka, ai raspuns la tot si la nimic! eu tot nu am priceput, exact ce intreaba si Andy, la ce foloseste ochiul respectiv?!

si apoi parcurgi acest lung, lung drum, pentru? banuiesc ca fiecare are/ar trebui sa aiba un scop.
si apropo sunt persoane care se nasc cu acest al 3-lea ochi deschis, chiar prin ro era o tipa printr-o emisune de paranormal, care spunea ca acest lucru o ajuta pt o "vedere in viitor" sau altora li se deschide in anumite circumstante. eu cel putin asa...am citit/auzit, etc. nu mai zic ca jonathan black in istoria secreta a lumii vorbeste despre acest al treilea ochi care s-a numit "lanterna lui osiris" si se gaseste reprezentat in desene egiptene, cum ca ar fi localizat in glanda pineala (nu stiu daca m-am exprimat corect si nu pot cauta acum) si toti oamenii l-au avut, el s-a inchis in momentul "coruperii" umanitatii, adica atunci cand omul a devenit din ce in ce mai material, mai fizic si s-au rupt contactele cu lumile subtile.

Tayka

PADME-ce pot sãþi mai spun ca sã înþelegi-acela nu e un ochi-i se mai spune al 3-lea ochi doar pentru-cã este localizat intre ochi dar nu e ochi ci A ªASEA CHAKRA.Închipuieþi cã ai aripi ºi poþi zbura dar eºti îmbrãcat într-o hainã închisã cu 7 nasturi ºi nu poþi sã zbori decât dacã dai jos haina-cum procedezi?pãi începi cu primul nasture de jos apoi pe rând restul,dar dacã deschizi doar pe al 6-lea nu rezolvi nimic.
Mai ziceai cã se nasc alþii cu chakras-uri deschise,da sigur cu toþii ne nastem cu toate deschise dar la cîteva secunde mai precis odatã cu prima respiraþie ºi intreruperea leg. ombilicale,ele se închid iar energia Kundaliny care a circulat prin ele fãcând legãtura astralã se întrerupe ,retrãgându-se în zona osului sacral.Ai mai intrebat la ce foloseºte omului acel *ochi*pãi împreunã cu celelante 6 închide pe om în haina vieþii fizice ºi fiecare în parte îl þine în viaþã-Sânt convins cã acum voi fi intrebat-dar cum îl þine în viaþã?asa cã recomand celor interesaþi sã înveþe disciplina yoga ºi atunci nu vor mai avea probleme cu..ochii.Puteþi incepe de aici:
http://www.gnspy.org/
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).