Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

udar

Citat din: baaron din  30 Ianuarie 2007, 17:57:40
Light Paladin  ....  Care Biblie originala....sunt cumva mai multe?

Exista astazi pe glob peste 1000 de persoane care pot infaptui aceleasi "minuni" ca si Isus....by the way...Cine a fost Isus?
Dumnezeu are legatura cu Noua Ordine Mondiala si Masoneria.......Fara Dzeu, masonii nu ar putea controla Pamantul...Dzeu este instrumentul de manipulare cel mai eficient...(vezi imbulzelile de la noi de Sarbatori:))

Ptiu, batu-m-ar focu...na c-am zis-o  :evil:

LOL baaron...

perfect de acord cu tot ce ai scris pana acum, cel putin pe topicul asta...

ma bucur ca ai revenit pe forum... ti se simte prezenta in mod constructiv...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

baaron

Mersi Udar

Am revenit pentru ca mi-au distrus masonii forumul  :evil: :evil:...asa e cand acorzi prea multa incredere.
Una peste alta, am recitit mare parte a forumului si vad ca AdiM nu prea mai scrie pe aici....chiar imi pare rau ca vroiam sa-i propun o spirala Rufon....Jackie tot incearca sa explice despre The Voice si asa mai departe....ma rog, in principiu forumul evolueaza...ceea ce nu poate fi decat un lucru bun...

Salutari Spooky, Ryn (cred ca mi-ai facut un dosar pana acum cu siguranta :mrgreen:) si tuturor membrilor cel mai cald bine v-am gasit ...

Elvin

Citat din: baaron din  30 Ianuarie 2007, 17:57:40
Exista astazi pe glob peste 1000 de persoane care pot infaptui aceleasi "minuni" ca si Isus
cum poti cunoaste asemenea lucru ? cine i-a inventariat pe acesti "1000" ?
   "aceleasi minuni" ar insemna:
   - sa creeze alimente din nimic [am auzit la tibetani dar nu erau 1000]
   - sa umble pe apa [shaolinii calcau pe apa doar cu nishte 'opinci' speciale pneumatice]
   - sa invie morti [au fost dar mai demult]
   - sa aibe ochi minunati si patrunzatori in care sa nu te poti uita mai mult de o secunda [?!?]
   - sa transforme apa in vin [am auzit doar prin hipnoza, sa-i faca sa creada ca apa ce o beau e vin; daca IIsus a facut asta era un hipnotizator in masa; si daca totusi putea transforma apa in vin ?]
   - sa nu rada niciodata [?!?]
   - sa refuze alimentele timp de 40 de zile [au mai fost cazuri inclusiv la noi, dar nu 1000, nici macar 10]
   - sa porunceasca vantului [nu stiu sa fi fost cineva]
   - sa vindece prin cuvant boli grele [iarasi n-am auzit, decat numai prin sedinte prelungite de bioenergoterapie (in caz ca asta e termenul  :?)]
   - sa scoata spirite malefice tot prin cuvant [exorcizari s-au mai facut dar la astia is complicate si dureaza mult]
   - sa ia asupra lui toate pacatele omenirii [?!?]

Shadowman, ai material prntru "povestile Seherezadei".... :-D

cszabo

baaron

Ma rog....voi credeti in Isus si eu in Pokemon...care e problema? :ufo:

cszabo

CitatMa rog....voi credeti in Isus si eu in Pokemon...care e problema?

Fiecare are dreptul sa creada ce vrea si in cine vrea. Dar, spre deosebire de Pokemon, Isus a existat si faptele lui au fost consemnate in istorie (vezi raportul lui Pilat guvernatorul Roman din timpul lui Isus - In acest document istoric Pilat vorbeste detaliat despre omul Isus)

Nox

Citat din: cszabo din  30 Ianuarie 2007, 21:09:30
[...]Dar, spre deosebire de Pokemon, Isus a existat si faptele lui au fost consemnate in istorie[...]

Tin sa te contrazic... si Pokemon a existat. Chiar si intr-o realitate virtuala ce este continuta de realitatea curenta.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

jackie28t

Citat din: baaron din  30 Ianuarie 2007, 18:29:10Am revenit pentru ca mi-au distrus masonii forumul  :evil: :evil:...asa e cand acorzi prea multa incredere.
Una peste alta, am recitit mare parte a forumului si vad ca AdiM nu prea mai scrie pe aici....chiar imi pare rau ca vroiam sa-i propun o spirala Rufon....Jackie tot incearca sa explice despre The Voice si asa mai departe....ma rog, in principiu forumul evolueaza...ceea ce nu poate fi decat un lucru bun...

Ai grija cum articulezi cuvintele ''baaron''.Nu ti-au distrus masonii forumul ci toti moderatorii au plecat de buna voie si nesiliti de nimeni deoarece propriul tau forum era condus nasol tare odata ce a dat falimet atat forumul cat si websitul tau.Asta m-au informat chiar unul dintre moderatorii tai spunand ca sustii foarte puternic teoria pamantului plat,cea din eviul mediu.Cat despre cele spuse de mai sus...ma rog spuneti fanteziile cat vrei,observ ca noaptea visezi numai masoni incat te urmaresc masonii 24din 24.Cat despre forum...bine ai venit si te rog pe viitor atat in topicurile mele sa nu te implici  si nici sa nu ma deranjezi incluzand numele meu.Ai fost dat afara de pe acest forum RUFOn anul trecut in primavara de bun ce-ai fost.Ai sters peste 250 de posturi si ai stricat multe topicuri ce inseamna ca ai stricat o comunitate..iar acum dupa ce te-au parasit toti pe forumul tau te-ai gandit sa-ti bati joc si de membrii acestui forum cu raspunsuri gen pokemon.Ma rog daca crezi in pokemon atunci in nici un caz nu am sa te deranjez din universul si maturitatea ta.Sa fii voinic si numai bine.Now at least we have a deal. :-D

jackie28t

Si apropo...noi nu acceptam aici ironii,jicniri si intrigari ce duc la scandaluri domnule baaron.Ele nu sunt permise.Daca vrei sa contribui si sa ajuti in acest forum atunci tine respect pentru toti membrii.Sper ca am fost inteles.Ai fost moderator aici,ai fost dat afara acum esti membru ca orisicare alt membru.

baaron

Jackie

Daca i-am permis lui Sandokan sa isi expuna ideile lui despre Pamantul Plat, asta nu inseamna ca si ader la teoria aia.
Inca nu mi-a plecat mintea cu cucurigu,iar daca eu visez masoni tu inseamna ca visezi numai "Voices"...si numele tau l-am inclus cu buna stiinta...ca doar asta incerci sa faci nu?...sa ne servesti "The Voices"...

Iar de pe Rufon nu am fost dat afara niciodata, chiar acum am intrat cu ID ul si parola veche ceea ce inseamna ca inca nu mi-au fost sterse.
De parasit iarasi nu m-a parasit nimeni pe forumul meu, ci prin amabilitatea unui moderator sau mai bine zis administrator...au fost sterse peste jumatate din posturile de acolo...deci ce sens mai avea un forum ciopartit....nu-i asa?

Si eu as zice sa ma scutesti de amabilitatile tale si daca nu iti convine ce postez fa o reclamatie la administratie si daca ei o sa convina sa imi inchida contul o sa respect hotararea lor...de parca as avea de ales.

Asa ca sa fi si tu sanatos si la punga gros !!!
Te pup

baaron

Bre....revino-ti....eu singur am renuntat la postul de moderator ca sa nu pleci tu de pe forum...
Ia mai intereseaza-te

Si unde vezi tu jigniri?...Daca te simti jignit e nasol....Poti sa ma injuri daca vrei ca face bine...Te mai descarci si tu ca am impresia ca esti foarte stresat...

jackie28t

Si eu te pup baaron.Sper sa nu incepem sa ne indragostim unul de altul ca iar se aprinde iadul. :-D LOL
Ne-am spus amandoi punctele de vedere ca intr-un forum democratic.Acum palaria jos si cu floricele la buzunar mergem pe drumul in gasirea adevarului.Daca ajuti e foarte bine,daca exista alte motive atunci este pierdere de vreme.
De aici lasam topicul sa mearga mai departe.At least he have a deal. :wink:

Later edit:
Citat din: baaron din  30 Ianuarie 2007, 22:16:46eu singur am renuntat la postul de moderator ca sa nu pleci tu de pe forum...
Dragut din partea ta.Esti un adevarat cavaler.

Unidentified

De asta nu vin extraterestrii ma ca ne mancam unii pe altii ! Nu stiu ce se intampla pe forumul asta ca numai certuri sunt pe aici :P . E doar un forum si fiecare are dreptul sa-si expuna parerile personale ... hai sanatate  :evil:

baaron

Oka doka...Te invit la dezvaluirile de pe Decembrie 1989 (poate gasesti ceva interesant pe acolo)

jackie28t

A fost doar un mic anunt publicitar ca de ziua indragostitiilor,sa ne scuzati de off-topicuri.Ne luam responsibilitatea ca atat eu cat si baaron suntem plini de cicatrice,o poveste veche,unii membrii vechi cunosc altii mai putin......acum ne intoarcem la topicul initial: Adevaratul nume al lui Dumnezeu.Sper sa-l gasiti.Mult succes la toti.