Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

LUNA, satelit natural sau nava spatiala?

Creat de APOLLO, 23 Iunie 2005, 21:27:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

#135
Nu prea cred, da' in fine... sa pun alta intrebare: cum ramane cu eclipsele daca luna nu exista??

Citat din: @biss din  13 Octombrie 2010, 19:02:32
Când citesc postãrile voastre mã apucã aºa o speranþã...         

Pai... nu renunta la ea! :))))))))

calator astral

Citat din: @biss din  13 Octombrie 2010, 19:02:32
Când citesc postãrile voastre mã apucã aºa o speranþã... ªi-mi zic, Doamne, credeam cã sunt nebun... dar ia priveºte la iubiþii aceºtia...   Serios acum, toatã scorneala asta cu PT. ºi restul abrevierilor voastre favorite e cea mai perfidã ºi de prost gust manipulare a conºtiinþei. Habar nu aveþi pe ce lume trãiþi.

Am citit cãrþulia ºi recunosc cã mi-a provocat un mare zîmbet. E o poveste bunã, scrisã bine. Dar rãmâne o poveste. Realitatea e alta.
Vã doresc succes, curaj, putere ºi o vedere clarã ca sã puteþi alege bine ºi într-un mod responsabil.

Ne mai auzim anul viitor, toate cele bune!
         

Normal ca Luna nu e o holograma...ce bazaconie mai e si asta, oameni buni ?...bineînteles ca e reala, sigur ca (poate nu chiar 12) americani au pus piciorul acolo, dar singura întrebare viabila e "de ce au renuntat la expeditiile selenare ulterioare si la proiectul initial de colonizare & exploatare a Lunii?!"
Acum despre PT....îhî...de acord hundred percent, pretiosule biss..dar ce anume sugerezi cu misteriosul "ne vedem la anu" , de ce pleci în fata Pericolului? Ai avut deja primele neplaceri, certuri, contrarietati cu anturajul imediat? Spune deschis aici de ce...Ce fel de Om esti? pîna si xanadron, pe care-l stimez, si-a pierdut cumpatul si a început si el sa caute sa descifreze sensul ascuns al "lucrarii"...( :wink: )
Îti pierzi Credinta biss sau ce?! Nu pleci nicaieri.
TVM & PT ? Un nor întunecat care va dispare ca prin farmec în fata Luminii, o noua tentativa, un alt exemplu tip "Experimentul Terra" a lui Teodor Filp sau "Civilizatiile extraterestre si a treia conflagratie mondiala",scrisa de Cristian Negureanu,"Nisipurile Timpului", "Extraterestrii si religia" a lui Dan D. Farcas etc...si lista e lunga.
Cartulia indescifrabila care i-a încîlcit pe camarazii nostri forumisti avea initial un cu totul alt nume, asta nu ne-a spus-o dl Moldovan ( ,,Programul Terra – De ce este Biblia neagra?" , poate confirmã...) care nu demult afirma cu totul altceva, îmi permit sa-l citez :  "Pista regasirii codului numeric 666 în anumite persoane – oameni, este gresita. Codul 666 este "numar de om", oricare ar fi el, însa, compatibil genetic cu creatorii programelor de inginerie genetica din afara spatiului evreu. Reprezinta o structura genetica cunoscuta de mii de ani, din momentul scindarii evolutiei genetice a programelor de inginerie genetica, respectiv a conflictului dintre asa-zisii Dumnezeu si Satana."
Revelatia : "Cercetarea genetica este o operatiune obisnuita in practica civilizatiilor extraterestre prezente pe Terra, care precede o recoltare de indivizi cu structuri A.D.N. diferite. Este descrisa chiar si in "Cartea egipteana a mortilor":

Oh! si ce vad?

Demoni, care, nemiscati ma urmaresc cu ochii...


Acesti dusmani ai zeului Shu se pregatesc,

Capul sa mi-l reteze,

Si fruntea sa-mi cresteze,

Ca, din porunca Stapînului lor,

Sa ma batjocoreasca cum vor... (Capitolul XC)"

Stai aici, draga BISS...de fapt nici autorul nu crede prea mult în bazaconiile descrise în PT, îl citez :
""Ceea ce au am descoperit in textele vechi mi s-a parut interesant de comunicat si altora care se intreaba DE CE?
Acum, desi raspunsul ar putea fi cu mult mai complet si mai bine scris poate, consider ca "mi-am facut damblaua"..."

Q.E.D.  :wink:

calator astral





Xanadron

#137
Subsciu: Luna NU-i o holograma!
Dar nici satelit natural al Terrei sint convins ca NU este...

Fie si doar findca teoria "nasterii" Lunii prin teoria impactului n-are cum sa explice de ce miscarea orbitala a Lunii poseda "ciudatzenia" ei binecunoscuta de-a ne arata permanent o singura fatza. :moon: Fenomen neexplicat nici macar de evoluata teorie privind formarea sistemului solar a astrofizicianului german Carl-Friedrich von Weizsaecker, si-n ziua de azi apreciata ca foarte plauzibila.
n.b. - C-F von W. a fost tatal penultimului presedinte al RFG, Richard von Weizsaecker - plus ambasador al celui de-al III-lea Reich in China/Tibet, de unde proveneau cei vreo 3.000 de calugari budisti gasiti, vii sau morti, la intrarea trupelor ruse-n Berlin (hei, de ce oare niciun istoric nu discuta asta?! :roll:), dar si participant activ la programul nuclear nazist... astea-s insa alte teme/probleme. 8-)

http://articles.adsabs.harvard.edu//full/1945ApJ...101..249G/0000249.000.html

Iar cine are rabdarea sa parcurga cele deja... 99 de pagini ale topicului "The case of the civilization on the moon" din sectiunea dedicata lui John Lear pe forumul OM (Open Minds Forum) o sa afle lucruri si mai interesante apropo de Luna - la nivel de ipoteze plauzibile, dar si de dovezi circumstantiale sau chiar directe.

http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=johnlear&action=display&thread=1633

P.S. NU subsriu insa nici la afirmatia ca TVM a scris "bazaconii" :-D in Programul Terra, calator astral"!!!
OK, chiar daca, asa cum am mai zis p-aici, ipotezele PT sint, dupa mine, f. plauzibile doar legate strict de o "sectiune relativ limitata" a decriptarii evolutiei nostre ca specie, ele ramin nu doar originale, ci si credibile.
Oricum, interventiile/opiniile pe topicul respectiv dedicat ingeniosului autor sunt abia la inceput...
Inclusiv ale mele. ;)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


prodcomb

Citat din: spooky din  08 Iulie 2005, 00:15:38
salut si tie marian.

referitor la inscriere... s-a mutat site-ul de pe un server pe altul si au fost mici probleme / detalii tehnice care s-au rezolvat.

singura dovada stiintifica si irefutabila, se contureaza pana acum, am descoperit-o recent si se refera la identificarea unui obiect cvasi-geostationar in 1906, in poze surprinse the observatorul astronomic din Viena in timpul cartografierii cerului de catre Joh Palis si Max Wolf, "Catalogue de Ciel" si demult uitate prin arhive.

restul... sunt teorii, supozitii, intrebari si raspunsuri care, mai mult sau mai putin  se pun cap la cap. nu vreau dovezi concrete... vroiam sa spun altceva. ca noi presupunem ca luna a influentat si a creat acele maree si estuarurile. doar presupunem. si daca era vorba despre altceva totusi?

sunt doar intrebari, nu si raspunsuri...

Intrebarea era pentru spooky, daca poate prezenta acea "singura dovada stiintifica si irefutabila"; sau poate o poate prezenta altcineva.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

calator astral

#140
Buna prodcomb, eu cred ca pot prezenta o "dovada" clara, în opinia mea, a unui straniu obiect geostationar ( Inelul Negru), surprins de astronomul amator John Lenard Walson, om de stiinta reputat si la ora actuala directorul unui Observator Astronomic privat (proiect unic, finantat de îndragitul interpret si compozitor pasionat de exobiologie Jean Michel Jarre).
Cîteva imagini reprezentative ale misteriosului obiect (poate fi  Poarta Stelara, Statie Orbitala Militara - proiect secret, Statie de benzina pt navete militare sau... Nava Extraterestra de monitorizare  :wink: ,etc...)



Filmul original (de vazut alte curiozitati filmate direct pe Luna!), Inelul Negru apare la 3:55 :


ar mai fi interesant de adaugat alte imagini similare cu "statii orbitale" sau "nave spatiale" nerepertoriate captate de acelasi Observator Astronomic (prin intermediul unui telescop suficient de puternic, repet: în lumea întreaga sînt doar cîteva persoane autorizate în scrutarea cerului,astronomi "conditionati" si deseori "prelucrati" ,poate chiar membrii cu grad în anumite structuri militare secrete  :wink: ).


vizionare placuta.

calator

OM

Parerea mea este ca Luna, e un satelit natural al pamantului dar ca este colonizat de alte fiinte sau entitati, pentru a putea monitoriza activitatea noastra pe Terra.


Acum pt Calator: Inelul Negru pe care tu l-ai subliniat nu este geostationar deoarece conf. DEX ( GEOSTAȚIONÁR, -Ã, geostaționari, -e, adj.  (Despre sateliți artificiali) Care graviteazã pe o traiectorie astfel calculatã încât deplasarea sã se facã cu viteza de rotație a Pãmântului, rãmânând în poziție fixã în raport cu un reper de pe Pãmânt. [Pr.: ge-o-] – Din fr. géostationnaire, engl. geostationary.) in acea filmare el se deplaseaza mai repede decat viteza de rotatie a Lunii.

Parerea mea, mon cher!!!!
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

calator astral

bine vazut! scuze, exact Omule, geocentrica, circulara, eliptica, geosincrona, geostationara....cine mai stie...(credeam ca are o legatura cu Ecuatorul ( musai sa fie paralela cu el, cred) oricum e p-aproape, p-aici, pe lînga Terra,si se-nvîrte ca un titirez în jurul nostru.)

prodcomb

Nu mi se par interesante cele prezentate si nu insist asupra explicarii lor.
Astept o veste de la spooky sau de la cineva care stie despre acele fotografii astronomice. 
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Xanadron

#144
Citat din: prodcomb din  15 Octombrie 2010, 23:30:49
Nu mi se par interesante cele prezentate si nu insist asupra explicarii lor.
Astept o veste de la spooky sau de la cineva care stie despre acele fotografii astronomice.  
Poate ca imaginile astea-s mai convingatoare, prodcomb?!  :roll:

Mi-a luat destul timp sa le regasesc si sa le postez aici (va pot spune doar ca-s "verificate", adica dupa originale 100%), asa ca ma rezum la postarea lor fara multe comentarii, in afara de unele generale - in sensul ca-s (nu doar dupa mine) relevante in sprijinul teoriei prezentzei unei civilizatii (a cui, nu stim... inca) pe Luna.

Diversele "anomalii" descoperite indeosebi in pozele mai vechi ale sondelor spatiale (astea mai recente fiind in marea lor majoritate trucate digital de NASA = Never A Straight Answer  8-)) sugereaza astroporturi, orase, instalatii miniere si chiar... vegetatie lunara. Tema presupuselor "turnuri de emisie-receptie a sufletelor" din mitologia sumeriana, abordata doar tangential pe topicul dlui dr. Toni Victor Moldovan, ar merita totusi aprofundata cindva.













...Si, de final, o gluma foto :-D - demonstrand cit de usor pot fi falsificate acum digital imaginile, chiar si de catre simpli amatori.



Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Citat din: prodcomb din  15 Octombrie 2010, 23:30:49
Nu mi se par interesante cele prezentate si nu insist asupra explicarii lor.
Astept o veste de la spooky sau de la cineva care stie despre acele fotografii astronomice. 
asteapta

adrian75

#146
Pe Luna s-au petrecut mereu lucruri stranii. Oficial misiunile Apollo au fot intrerupte pt. ca nu se mai justifica prezenta americana acolo din moment ce iesisera invingatori in cursa cu fosta URSS. Neoficial insa, circulau zvonuri ca Luna era deja ocupata. Candva auzisem si de un proiect american de reluare a expeditiilor pe Luna,de colonizarea Lunii ca statie intermediara pt lansarea viitoarelor expeditii catre Marte...toate aceste "proiecte" sant doar praf in ochi? Daca se stie cu certitudine ca Luna apartine altcuiva ce rost au aceste "proiecte"?

StarDust

Citat din: calator astral din  16 Octombrie 2010, 14:04:32
asteapta

Calator astral, vezi si tu partea a doua din pct.1.2 din regulament!
Daca din nou ai nelamuriri PM.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

#148
Am mai postat de citeva ori pe temele astea controversate, dar cred ca-i nevoie de un topic separat, pentru ca informatiile sa nu se dilueze (evident, si opiniile "contra" :wink: - fiindca stiti deja parerea proprie apropo de Luna: satelit artificial adus pe orbita Terrei acum citeva jdemii de ani de "supraveghetorii" rasei umane).

Scriam zilele trecute pe topicul "Luna":
Of the 27084 total mission photographs, fewer than 650 are digitized faithfully.
(din totalul de 27.084 fotografii luate in misiunile Apollo, mai putin de 650 au fost digitalizate fidel)
Concluzia logica (a mea cel putin): al naibii de greu au gasit baietii poze "convenabile". ;)
(repet: spre deosebire de altii, eu chiar cred ca membrii misiunilor Apollo au fost pe Luna)


Incep insa de-o vreme sa nu mai fiu atit de sigur :roll: ca membrii cunoscutelor misiuni Apollo chiar au fost pe Luna. Asta nu inseamna, evident, ca unii paminteni n-ar fi ajuns p-acolo, dar in cadrul unor cu totul alte misiuni spatiale.
O sa revin deci si pe tema asta, fiindca ar interesant de aflat (sau macar de dedus) si care-ar fi fost rostul cheltuirii a +30 de miliarde $ in van de catre oficialitatile SUA. Sau care-a fost motivul intreruperii abrupte a misiunilor Apollo. Ori taierea recenta de catre Obama a fondurilor destinate altor misiuni cu echipaj uman (anulate de fapt sine die indiferent de destinatie, din 2011). :roll: - hmm, CME-urile solare prezise sa fie doar de vina?!

Si temele astea ar putea fi deci discutate chiar aici, tinind cont de numeroasele interconexiuni cu aria de interes a prezentului topic.

Pina atunci insa, o mica "incalzire" cu o imagine mai putin cunoscuta a fetei nevazute (doar de pe Pamint, evident) a Lunii si citeva zoom-uri sugestive, in ciuda claritatii/definitiei - ca de obicei - mediocre a pozelor ce pot fi vazute "de tot omu'" si nu doar de sefii NASA/DoD/US.Navy (tripleta de institutii de nedespartit cind vine vorba de "Black Projects")





Asta-i imaginea marita a cercului galben din stinga:






Si asta, imaginea marita a cercului galben din dreapta (clara: forma hexagonala a "craterului natural" :-D respectiv):


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Mai este un topic deschis la Diverse > LUNA, satelit natural sau nava spatiala? vezi aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,6.0.html
Ar fi necesar comasarea acestor doua subiecte, este mult mai simplu de cautat si gasit pe forum pt. cei ineteresati de subiect.
Adevarul este dincolo de noi