Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine ne conduce?/Ne conduce cineva?

Creat de @Lex, 03 Decembrie 2011, 16:53:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: sunnyboy din  26 Ianuarie 2013, 19:46:49
@sleah19, acu' fo' 9-10 ani (ce vremuri dom'le, inainte sa fie forumuri din astea deshtepte), erau la moda grupurile de email. Unul dintre ele se chema elkorg 1/2/3... pe yahoo.groups si la un moment dat pe google.groups. Li se tot inchideau grupurile respectivilor oameni pentru ca postau chestii din astea. Si atunci mai deschideau un grup cu index superior... (x+1) Mai concret, au postat informatii similare celor postate de tine. Nu vreau sa fiu carcotas, dar ma tem pentru forumul acesta, chiar daca-s un biet junior...
Adevarul (si mai ales UNELE adevaruri) supara, ce-i drept - mai ales pe UNII. :-D 
Ce sa mai adaug deci la remarca subtila a lui sunnyboy?
Doar felicitari colegului SLEAH19 pentru curaj. :star:

P.S. Or fi mai bune postarile despre actiunile "crestine si europene" ale Regelui [hotilor] Cioaba & Co? :roll:
Ceva imi spune ca-s chiar binevenite, din moment ce umplu paginile mediei de kkt (aia "clasica", pastorita de stiti voi cine)... :wink:

http://www.ziarelive.ro/despre/regele-cioaba.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

AdarM

Dom'ne, n-am rabdare sa citesc intregul topic, asa ca raspund intrebarii din titlu, fara sa am in vedere comentariile de pana acum:
- Inca de cand omul s-a ridicat pe labele dindarat, a fost mereu condus. Din fericire nu mereu de aceeasi entitate si nici n-au fost multe d-astea, ci numai doua: bunul simt si nesimtirea.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

zaharosu

Omu de cand s-a ridicat in labele dindarat... a fost si este condus si manipulat prin FRICA   :evil:

Parerea mea .

fiulploii

Citat din: zaharosu din  27 Ianuarie 2013, 06:57:39
Omu de cand s-a ridicat in labele dindarat... a fost si este condus si manipulat prin FRICA   :evil:

Parerea mea .
Corect partial insa nu aceasta e intrebarea? Mai explicit: CINE manipuleaza si conduce prin frica?
   Si apoi, nu cred ca ar trebui blamata frica asa de tare: la toti ne e frica- in general vorbind . Ne e frica sa nu racim, sa nu ne doara ceva, etc. Mai la inceputuri, chiar si numai prin evul mediu , fricile erau altele si poate mai putine decat cele de azi.
   Parerea mea e ca mare parte din aceste frici au fost induse  :-D insa cine e papusarul suprem , nu am nici un indiciu pe care sa pun mana si sa spun: asta e sigur!

SLEAH19

@sleah19, acu' fo' 9-10 ani (ce vremuri dom'le, inainte sa fie forumuri din astea deshtepte), erau la moda grupurile de email. Unul dintre ele se chema elkorg 1/2/3... pe yahoo.groups si la un moment dat pe google.groups. Li se tot inchideau grupurile respectivilor oameni pentru ca postau chestii din astea. Si atunci mai deschideau un grup cu index superior... (x+1) Mai concret, au postat informatii similare celor postate de tine. Nu vreau sa fiu carcotas, dar ma tem pentru forumul acesta, chiar daca-s un biet junior...

sunnyboy, relax, ce am postat eu e o simplă glumiţă pe lângă ce s-a mai postat aici pe forum cu referire la evrei, răsfoieşte un pic ce a postat Urban pe tema asta. Dacă cineva ar fi acţionat în sensul ăsta, forumul ar fi fost dinamitat de mult, dar nu mai fac aşa pentru că toţi jucăm acum în concursul global: Ştii?!!....Şi la ce-ţi ajută că ştii?

mr scria undeva că paradigma actuală se va schimba atunci când numărul celor care vor evolua spiritual va atinge o masă critică determinând transformarea şi acceptarea de facto a lumii bazată pe noi principii. Doresc şi eu o astfel de cale, dar dacă schimbarea nu poate veni decât prin calea lui Xanadron ,mulţi nu vom mai apuca ziua aceia:

(Xanadron dixit)....... fiindca nu mai revin la tema asta interesant de dezbatut, dar fara sanse de implicatii practice pozitive:din simplul motiv ca oricum nimic nu mai poate fi schimbat in jalnica paradigma globala actuala pe cai asa-zis "normale" in sens de pasnice/legale, ceea ce se mai dezvaluie pe ici-colea fiind doar partea vizibila a aisbergului coruptiei institutionalizate la nivel global.
Decit poate la modul violent si "catalizat" cumva de un lantz de cataclisme combinate... social/geofizic...

Şi mă folosesc de ocazie să lămurim cumva un lucru cu privire la poporul ales: Din pdv. a lui Isus poporul lui Israel reprezintă ,, cei care l-au ales pe EL, sau cei care îl au deasupra pe EL,,  ,  EL fiind Dumnezeu , rezultă că indiferent din ce colţ al pământului eşti, indiferent de rasă, culoare, sex etc, dacă l-ai ales pe EL, în condiţiile lui (cele 10 porunci, pocăinţa, botezul, etc) faci parte din.... Israel.
Evreii sunt altă şmecherie.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mr

Tehnic vorbind, intradevar ar fi nevoie de atingerea unei mase critice care sa construiasca noua realitate pe baze armonioase si fara minciuna. Dar in contextul actual, urmarind firul evolutiv inspre mai rau al constiintei generale, nu-mi ramane decat sa astept o schimbare (daca mi-e menit sa o vad in viata asta) radicala, neasteptata, gandita dupa firul logic rational; dupa modelul lui Xanadron.
Aici depinde pozitionarea zilelor pe care le traim in raport cu varstele omenirii pomenite de popoarele stravechi, ori cu timing-ul profetiilor apocaliptice, ale caror detalii se pot identifica cu usurinta astazi, zic eu.

Razboiul nu este al nostru, nu a fost intitiat de noi. Noi suntem un front, o masa de manevra. Cu o doza de importanta deloc de neglijat. Iar pe cei care ne conduc (din ambele parti ale baricadei) nu-i vom putea cunoaste in limitele paradigmei pe care o traim si intretinem zilnic. Daca ne schimbam perspectiva si vedem altfel lucrurile, cred ca sansele de a-i cunoaste mai bine cresc considerabil. Aveam aceasta posibilitate. Unica!
Cu masa critica e mai greu pe acest trend descendent. De aceea ma astept la orice fel de mutare.... din esaloanele de sus.. :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

sunnyboy

Sleah19, nu vreau sa dau idei unor persoane mai putin inzestrate, proaspat izgonite de pe-aici, cum sa faca rau...

Ce ai spus tu acolo e corect (stii snoava aia cu rabinul "si tu ai dreptate") dar "evolutia" Germaniei de la sfarsitul primului razboi mondial si pana la al doilea nu poate fi pusa doar pe seama aspectelor economice nefavorabile, create de marea finanta mondiala in detrimentul Germaniei... imi vine acum in minte cartea lui Philipe Valode - Hitler si societatile secrete...
In textul postat de tine se afirma ca antievreismul aparut in Germania dupa 1919 era ceva "totalmente politic, totalmente economic, orice dar nu religios". Eu cred ca era mai mult decat atat si ca manipularea economica, politica, religioasa si poate chiar "ezoterica" a functionat si atunci ca si acum.

Sunt de acord ca pentru fostii combatanti germani, care au stat ani in transee si nu au cedat, sfarsitul razboiului a insemnat - poate - un act de tradare. Chiar asa, castigatoare pe harta sa zicem, Germania economic era secatuita si nu prea mai putea sustine efortul de razboi. Austro-Ungaria cazuse, americanii erau in razboi, muncitorii ramasi acasa in industria de razboi se rasculau, uitandu-se "peste gard" la proaspata uniune a sovietelor, a existat si-un pic de revolutie prin tara...

socrate

@SLEAH19...
CitatŞi mă folosesc de ocazie să lămurim cumva un lucru cu privire la poporul ales: Din pdv. a lui Isus poporul lui Israel reprezintă ,, cei care l-au ales pe EL, sau cei care îl au deasupra pe EL,,  ,  EL fiind Dumnezeu , rezultă că indiferent din ce colţ al pământului eşti, indiferent de rasă, culoare, sex etc, dacă l-ai ales pe EL, în condiţiile lui (cele 10 porunci, pocăinţa, botezul, etc) faci parte din.... Israel.
Evreii sunt altă şmecherie.
.....numai ca...,Nu sa gasit "solutia" ca prin tolerarea/iertarea nedreptatii (cele 10 porunci nerespectate) sa se ajunga la Dreptate Sociala si asanare morala iar prin tolerarea/iertarea indisciplinei la Disciplina.....pocainta=iertare reciproca de 70x70 pe zi,cu pareri de rau cu tot  :-D iar "botezul"  :evil:  presupune angajamentul solemn a individului de a respecta ideologia/legislatia patriarhal/crestina,islamica,mozaica etc....,tot  :evil: ala...dar sub o manifestare oarecum....diferita..
Evreii(nu in intregul lor) sunt o mare șmecherie universal/patriarhala,vioara 'ntîi dintr-o orchestra de "viori" paterne.....,dupa cum reiese si din postarea ta "indrazneata".....
Altfel spus....citand oarecum pe Xanadron...isusu patriarhal/crestin din 'preuna cu tat'su este regele hotilor si ticalosilor(nu numai a romilor),toata suflarea omenesca ce se incadreaza in categoria "neghinei" il aclama si adora.... :evil:,mai putin Graul (oamenii cinstiti si corecti,in limite general acceptate,evident)...
PS.israel=cel ce se lupta cu d-zeu,Nu pt.d-zeu,de ivestigat cu, care d-zeu se lupta?,avand in vedere cantitatea industriala de d-zei,de toata prastia... :-D

Xanadron

Bine punctate nuantele in toate postarile anterioare, dar hai sa-ncerc o scurta revenire din perspectiva ceva mai macro, atinsa indeosebi de colegul mr. O sa atac insa aspecte nu atit de principiu, cit unele mai "concrete" - de ierarhizare a Sistemului le-as putea zice.

Enuntul simplist "evreii conduc lumea, dom'le" (sa spunem deci lucrurilor pe nume) contine destul adevar, dar nu-i tocmai exact. Din 1001 motive, incepind cu imprecizia definitiei "evreului" - sforarii :evil: or fi deci khazarii, sefarzii, askhenazii etc?

Cabala din virful piramidei asa-zisului Establishment nu-i compusa insa exclusiv din evrei, desi procentul lor e zdrobitor, mai ales in sens relativ (ex: in SUA 2% din populatie = evrei, care au insa in Congres si Senat o reprezentare de peste 50%).
Sionistii khazari par sa aiba totusi painea si cutitul lumii in minutze, nu Israelul-simbol ci America de Nord (dar si aia de Sud, unde majoritatea politicienilor/biznismenilor sint tot de origine evreiasca) fiind de fapt "tzara lor promisa", dar putini inteleg ca (si) ei sint "doar" profitorii enormei curele de transmisie dintre nedreptele Ceruri (termen generic) si Pamintul sclavilor.

Chiar daca impart asimetric cumva cu alte etnii puterea deciziilor in sistemul financiar mai ales (banci, ministere de finante, FMI etc), justitie, politica, corporatii transnationale, presa, TV etc (nu in totalitate nici aici insa), ei ne conduc... si nu tocmai.
Mai clar (e doar parerea mea si asta, evident): cei care conduc realmente actualul circ terestru jalnic sint plasati deasupra lor (si-a altor "alesi"... adica impusi democratic cica :x).

Nu vorbesc acum neaparat de aia cu coarne sau antene :martiansmile: - ca sint si din astia, clar - ci de aia care au avut de la bun inceput habar de uzul codurilor in primul rind (genetice, dar si de programare religioasa, neurolingvistica etc) de BLOCARE a capabilitatilor fiintei (proto)umane pe diverse planuri.
Si le-au pus sa lucre, instruiti bineinteles de ai cu cornize si alte apendice la fel de inumane ca gandirea lor.

Despre toate astea insa, intr-un episod ulterior (clar insa ca si-n viitoarea carte), ca deja m-am intins prea mult. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tamerlan

Pentru conformitate, grupurile de discuţie Elkorg au avut ca punct de plecare un alt forum. Nu o să-i dau numele, pentru că sunt curios dacă mai sunt în zonă şi alţi membri care au activat acolo. Apogeul acestui tip de discuţii acolo a fost între 2001 şi 2003. Ce vremuri!...  :roll:
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

SLEAH19

Citat din: socrate din  27 Ianuarie 2013, 16:39:42

PS.israel=cel ce se lupta cu d-zeu,Nu pt.d-zeu,de ivestigat cu, care d-zeu se lupta?,avand in vedere cantitatea industriala de d-zei,de toata prastia... :-D

E mai multe socrate, dacă e să o dezacordez pe etimologii:

IS - zeiţa egipteană Isis

RA - zeul Amon RA

EL -  Eli

(Ăla de mai sus reproducea  o etimologie din pdv creştin ortodox.)
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

socrate

Citat din: SLEAH19 din  27 Ianuarie 2013, 17:22:34
E mai multe socrate, dacă e să o dezacordez pe etimologii:

IS - zeiţa egipteană Isis

RA - zeul Amon RA

EL -  Eli

(Ăla de mai sus reproducea  o etimologie din pdv creştin ortodox.)

Buna nuantarea SLEAH19.....DREPTATEA este UNA iar zeite si zei alta,spirit patriarhal este unul indiferent de forma de manifestare zeita/zeu iar Spirit Matern este alta ecuatie in care primeaza DREPTATEA MATERNA (Principiile Dreptatii Respectate) indiferent de gen,zeita/zeu ,muritor de rand s-au spirit intrupat.
A cataloga drept bune "principiile" zeitei pt. ca este zeita si drept rele "principiile" zeului pt. ca este mascul este o imaturitate Rtional/Logica s-au o crancena prostie indefinita....
Altfel spus,a sta in piciore pt. ca asa a zis zeita s-au a sta in cap pt. ca asa a zis zeul,este o stare depasita din p.d.v. Rational/Logic pt. Fiintele evoluate.....,Nu prin ele insele se intelege.....

sunnyboy

@Tamerlan, eu am lansat o undita... Cine se aseamana se readuna... In stilul de a scrie al unora de pe-aici am recunoscut - parca - ceva! ;-)

alx

Citat din: sunnyboy din  27 Ianuarie 2013, 21:52:37
@Tamerlan, eu am lansat o undita... Cine se aseamana se readuna... In stilul de a scrie al unora de pe-aici am recunoscut - parca - ceva! ;)
Mda...si eu...vorbim de un cuvant care incepe cu...alter? ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

mr

.....
"S-a oprit şi m-a privit iar. Părea gata să-mi dezvăluie ceva, dar s-a recules şi a zâmbit.
— Există ceva care ne ghidează? am întrebat.
— Bineînţeles. Există puteri care ne ghidează.
— Poţi să le descrii?
— Nu prea, doar că le denumesc forţe, spirite, curente, vânturi sau
orice altceva asemănător.
   Am vrut să-l descos mai mult, dar înainte să întreb ceva, el s-a ridicat.L-am fixat cu privirea, uluit. Se ridicase dintr-o singură mişcare; corpul lui a ţâşnit în sus, pur şi simplu, şi acum se afla în picioare. Încă mai reflectam asupra abilităţii necesare unui om pentru a se mişca cu atâta iuţeală, când el mi-a spus pe un ton sec, de comandă, să vânez un iepure, să-l prind, să-l omor, să-l jupoi şi să frig carnea înainte de asfinţit.
   A privit spre cer şi mi-a spus că o să am probabil destul timp. Am început automat, procedând aşa cum făcusem de nenumărate ori. Don Juan mergea pe lângă mine şi îmi urmărea mişcările cu o privire scrutătoare. Eram foarte calm şi mă mişcăm atent, de aceea nu am avut nici o problemă să prind un iepure mascul.
— Acum, ucide-l, a spus sec don Juan.
   M-am aplecat spre capcană să prind iepurele. Îl prinsesem de urechi şi îl trăgeam afară, când m-a copleşit brusc o senzaţie de spaimă. Pentru prima oară de când don Juan începuse sa mă înveţe să vânez, mi-am dat seama că el nu mă învăţase cum să ucid prada. În nenumăratele ieşiri, când am colindat prin deşert, el însuşi ucisese doar un iepure, două prepeliţe şi un şarpe cu clopoţei.
Am lăsat iepurele şi m-am uitat la don Juan.
— Nu pot să-l ucid.
— De ce nu?
— Nu am făcut niciodată asta.
— Dar ai omorât sute de păsări şi alte animale.
— Cu o armă, nu cu mâinile.
— Care este diferenţa? Timpul iepurelui ăsta a trecut.
Tonul lui don Juan m-a şocat; era atât de autoritar, atât de cunoscător, încât nu lăsa nici un dubiu în legătură cu faptul că el ştia că timpul iepurelui se terminase.
— Omoară-l! mi-a comandat cu o privire feroce în ochi.
— Nu pot.
   El a ţipat la mine că iepurele trebuia să moară. A spus că hoinărelile lui în acest deşert minunat se terminaseră. Nu avea sens să mă împotmolesc, pentru că puterea sau spiritul care ghidează iepurii îl condusese în capcană exact pe acesta, exact la ora asfinţitului. M-au copleşit o sumedenie de gânduri şi de sentimente confuze, de parcă s-ar fi aflat acolo, undeva, aşteptându-mă. Am simţit cu o dureroasă claritate tragedia iepurelui, de a fi căzut în capcana mea. În câteva secunde, mintea mea a trecut în revistă momentele cruciale ale vieţii mele,
nenumăratele ocazii când am fost şi eu ca acest iepure. L-am privit şi el m-a privit pe mine. Iepurele se retrăsese în fundul cuştii; era aproape încolăcit, foarte liniştit şi nemişcat. Am schimbat o privire tăcută, iar această privire, pe care mi-o închipuiam ca o disperare tăcută, a pecetluit în mine o identificare completă.
— La dracu' cu el, am spus tare. Nu omor nimic. Iepurele ăsta e liber.
   O emoţie profundă m-a făcut să tremur. Braţele îmi tremurau când am încercat să înşfac iepurele de urechi; el s-a mişcat repede şi l-am ratat. Am încercat iar şi m-am bâlbâit din nou. Eram disperat. Aveam o senzaţie de greaţă şi am lovit repede cuşca, ca să o sparg şi să las iepurele liber. Cuşca era neaşteptat de tare şi nu s-a rupt aşa cum doream. Disperarea mi s-a transformat într-un sentiment insuportabil de chin. Folosindu-mi toată forţă, am lovit marginea cuştii cu piciorul drept. Beţele s-au rupt cu zgomot. Am tras iepurele afară. Am avut un
sentiment de uşurare, care s-a risipit în clipa următoare. Iepurele îmi
atârna moale în mână. Era mort.
   N-am ştiut ce să fac. Mă preocupa să aflu de ce a murit. M-am întors spre don Juan. El mă privea fix. Un sentiment de spaimă mi-a produs în corp un fior.
M-am aşezat lângă nişte pietre. Aveam o durere de cap teribilă. Don Juan mi-a pus mâna pe cap şi mi-a şoptit că trebuia să jupoi iepurele şi să-l frig înainte ca asfinţitul să se termine. Mi-era greaţă. El mi-a vorbit foarte răbdător, de parcă se adresa
unui copil. A spus că puterile care ghidau oamenii sau animalele conduseseră iepurele acela spre mine, în acelaşi mod în care mă vor conduce pe mine spre propria moarte. El a spus că moartea iepurelui fusese pentru mine un cadou, exact aşa cum moartea mea va fi un cadou pentru altcineva sau altceva.
   Eram ameţit. Evenimentele din ziua aceea pur şi simplu mă zdrobiseră. Am încercat să mă gândesc că era doar un iepure; totuşi, nu puteam să mă eliberez de identificarea pe care o avusesem cu el. Don Juan a spus că trebuia să mănânc puţin din carnea lui, chiar dacă era doar o îmbucătură, pentru a-mi valida descoperirea.
— Nu pot să fac asta, am protestat eu blând.
Suntem nişte zdrenţe în mâinile acestor forţe, s-a răstit el la mine. Aşa că opreşte-ţi importanţa de sine şi foloseşte cum se cuvine darul ăsta.  Am luat iepurele; era cald.
Don Juan s-a întins şi mi-a şoptit în ureche:
— Capcana ta a fost ultima lui bătălie pe pământ. Ţi-am spus, el nu mai avea timp de hoinărit prin deşertul acesta minunat."

.....
(Carlos Castaneda - "Calatorie la Ixtlan")

Sunt forte si forte...
Poate ca suntem mereu pe o pista gresita cautand fetze, nume, forme etc....
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein