Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp

Creat de PaulR, 06 Decembrie 2005, 08:50:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

contemplatorul

Ciuciulete,

Te crezi destept ai ?

Pai: PERMITETI VOI CUIVA CA SA VERIFICE, DACA NUMARUL 32 A FOST SAU NU INTRODUS IN URNA ???

EXTRAGERILE LOTO NU AU LOC ORICUM CU PUBLIC IMPARTIAL, CI DOAR CU "INITIATI DE INCREDERE", deci:

IN ORICE DOMENIU SATANIC=ILUZORIU, VOI FACETI CA SA IASA=SA APARA=SA SE PRODUCA DOAR CEEA CE VRETI VOI.

Si, daca voi o sa scoateti numarul 32 din urna, atunci:

VA APAREA DREPT "ADEVAR UNIC" DOAR UNA DINTRE HOLOGRAMELE=ILUZIILE SATANICE !

contemplatorul

Inca o data va spun, ca Einstein are PERFECTA DREPTATE atunci cand spune:

" CA TIMPUL ESTE RELATIV ", adica: este O RELATIE DE FICTIUNE=ILUZIE, deoarece:

TIMPUL SE AFLA INTR-O RELATIE DE DEPENDENTA=INFLUENTA EXCLUSIVA, CU PERSOANA CARE-L DEFINESTE=FACE, SI APOI IL IMPARTE=DIVIDE=COMUNICA - TUTUROR CELORLALTI - DUPA CUM II CONVINE LUI !

Adica: DESI UNELE EVENIMENTE SUNT DEJA DEFINITE=SUNT DOTATE CU O PROBABILITATE DE APARITIE=PRODUCERE,

CU TOATE ASTEA, ALTE EVENIMENTE DEJA DEFINITE=LA FEL CA PRIMELE MENTIONATE, VOR AVEA DIN PACATE NU DOAR ACELEASI PROBABILITATI, CI, SPRE DEOSEBIRE DE CELELALTE:

VOR AVEA CHIAR POSIBILITATI - DAR, DISCRETE PANA LA SECRETE - DE APARITIE=PRODUCERE IN DAUNA=DETRIMENTUL APARITIEI=PRODUCERII CELORLALTE EVENIMENTE, ACEASTA PRACTICA NEFIIND NIMIC ALTCEVA DECAT:

O DOVADA A:

1) INTRETINERII UNEI ILUZII=FACATURI, PRECUM CA: TOT CEEA CE A FOST DEFINIT AR AVEA NU DOAR PROBABILITATI, CI SI SANSE=POSIBILITATI EGALE DE APARITIE=PRODUCERE, ACEST LUCRU NEFIIND INSA DELOC ADEVARAT ATAT TIMP CAT PROBABILITATILE INITIALE ALE EVENIMENTELOR SUNT MANIPULATE DISCRET PANA LA SECRET, PRIN REDUCEREA UNORA SI CRESTEREA CONCOMITENTA=SIMULTANA A CELORLALTE;

2) CEEA CE PENTRU UN INITIAT, NU DENOTA=NU DOVEDESTE NIMIC ALTCEVA, DECAT EXISTENTA DETERMINSMULUI=CONSPIRATIEI=UNEI ORDINI DISCRETE PANA LA SECRETE, SI IMPIEDICAREA:

MANIFESTARII LIBERTATII DIVINE.

Serban M

cand nimeni nu te sustine,e firesc sa incepi atacul clonelor  :-D ''geniu inrait'' te crezi matale ? nu avem nimic impotriva insa toate teoriile tale se invart in cerc,nu sustii nimic concret ,nici macar nu esti in stare sa raspunzi la intrebari.esti sociopat ;

contemplatorul

Sirius 13,

Ai fost vreodata la UN PROCES ???

Ai vazut CUM RESPINGE UN JUDECATOR CORECT=ONEST

- CARACTERIZANDU-LE DREPT: ARGUMENTATIVE -

INTREBARILE MANIPULATOARE ALE AVOCATILOR DIAVOLULUI, adica:

AL CAROR RASPUNS NU POATE FI DAT

- FIIND TOTUSI RECOMANDAT CA SA TACI, DEOARECE INTREBARILE ITI SUNT PUSE, ASTFEL INCAT PRIN INTERMEDIUL RASPUNSULUI DAT, TU SA FII ATRAS INTR-O RETEA=TESATURA=CAPCANA SATANICA -

DECAT IN SPIRITUL INTREBARILOR PUSE, DAR NU IN SPIRITUL ADEVARULUI CAUTAT ?????

Tu inca mai crezi, ca in cazul nostru: S-AR FI INTALNIT SATAN CU PROSTUL FORUMULUI ???

contemplatorul

Sirius 13,

Tu raspunzi chiar tuturor provocarilor, indiferent de tipul acestora, sau faci si tu O SELECTIE=O DISTINCTIE a acestora, in merituoase si puerile  ?

De ce vezi paiul din ochiul altora, si nu vezi barna din ochiul tau ?

De ce tii cu tot dinadinsul ca sa-i manipulezi pe ceilalti, marturisindu-le lor - "totalmente dez_interesat" - parerea cum ca eu as fi bolnav psihic=sociopat ?

contemplatorul

Nablet,

Am spus - chiar in primul meu mesaj din acest topic=din start - ca nu se poate calatori in timp, deoarece timpul nu exista.

Nu am mai apucat ca sa spun in detaliu - deoarece am fost DE_TURNAT de catre "binevoitori" - despre faptul ca:

daca timpul este de fapt spatiu - si, daca printr-o extindere la absurd am spune chiar ca si reciproca ar fi adevarata - atunci eu de fapt nici nu calatoresc doar in timp (in timp putand sa "calatoreasca"=viseze, doar profanii care cred ca timpul exista) ci calatoresc chiar in spatiu=in universul gaussian al probabilitatilor=adica:

intru si ies, cand vreau eu, in si din:  MATRIX !

Iar acest lucru il voi putea face nu doar in aceasta "viata", ci, il voi face inclusiv in viata de dupa viata=o vesnicie=eternitate.
Deoarece, atunci cand ai reusit ca sa patrunzi si sa iesi in si din MATRIX, devii NE_MURITOR !

contemplatorul

StarDust si DarieGlobur,

IN_CERT, este doar ceea ce NU hotarasti si NU poti ca sa faci tu. Dar asta este CERT pentru cei care pot !

Tu nu te OPUI, ci doar te SUPUI, dar asta nu inseamna automat ca FACI ceva CERT, pentru simplul fapt ca nu stii in avans=cu anticipatie, ceea ce "poti" sa faci=ceea ce ti se va DICTA sa FACI !

Cred ca francmasonii au dreptate atunci cand spun, ca prima conditie care trebuie indeplinita pentru a putea deveni mason, este:

SA FII UN OM LIBER=SA FII PROPRIUL TAU STAPAN, si NU UN POSEDAT DE PRE_JUDECATILE ALTORA !

DepthOfField

Citat"intru si ies, cand vreau eu, in si din:  MATRIX !"

Cool, man! Te credem. (Mai ales ca si mie mi-a placut filmul Matrix.)

Si mai spun o data:

CitatDeci ce vreau sa spun de fapt la urma urmei:

Se poate diferentia cumva in cele spuse de tine, daca avem de-a face cu
a) adevar/lucruri intamplate cu adevarat  tie
b) doar un demers abil de slalom si corelari prin cultura generala (ai citit mult) plus un bun demers psihologic oratoric, adresat mintilor noastre de oameni obisnuiti pe forum?

E o problema doar de credinta. De ce ar trebui sa te credem in dezvaluirile fantastice dar de fapt retinute/alunecoase pe care le faci, in lipsa de posibilitati concrete de verificare? Doar in numele unei stari de "open mind"? Sa nu uitam ca granita dintre "open mind" si naivitate este subtire, si este usor pentru un credul sa creada ca este un "open mind". Pai scuze, aici isi gasesc intotdeauna teren fertil sarlatanii, si aici este vulnerabilitatea credulilor. Sa ne amintim cati "profeti" au fost si sunt in lumea asta, lideri de opinie/secte, unii s-au si sinucis in grup datorita charismei unor lideri ale unor miscari de genul.  Ce fac acesti lideri de opinie? Se autoplaseaza in zone neverificabile, unde au libertate deplina de exprimare, se adreseaza unui public mediocru in esenta incapabil sa aiba critical thinkink, ci doar absorbanti de informatie. Iar daca trebuie sa dovedeasca cele spuse, mai greu. Se da vina pe "nu e voie", "nu ati inteles esenta", "nu sunteti suficient pregatiti ca sa intelegeti", "exista conspiratii care se opun" etc.

Scuze, dar ai o problema de credibilitate.

Deci, daca e ceva adevar in (doar) spusele tale, incearca sa intelegi ca va trebui sa faci lucruri cu adevarat elocvente ca sa te diferentiezi de tagma celor care doar se joaca cu mintile celorlalti.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

contemplatorul

Ciuciulete,

Mai, nu-ti dai seama ca agasezi oamenii cu scepticismul=A_GNOSTICISMUL tau ?

Daca nu cunosti nimic, si te indoiesti cartezian de TOT=esti un SCEPTIC, atunci de ce tot insisti ca sa ne faci si pe noi dupa chipul si asemanarea ta:

de individ care re_cunoaste deschis=public ca:

singurul lucru pe care-l stie cu certitudine, este acela ca nu stie nimic cu certitudine ?

contemplatorul

Citat din: Sirius13 din  11 Iulie 2008, 10:18:32
cand nimeni nu te sustine,e firesc sa incepi atacul clonelor  :-D ''geniu inrait'' te crezi matale ? nu avem nimic impotriva insa toate teoriile tale se invart in cerc,nu sustii nimic concret ,nici macar nu esti in stare sa raspunzi la intrebari.esti sociopat ;

StarDust,

Dupa cum vezi, simultan=concomitent=ne_obosit: cu o mana parez, si cu cealalta atac, ca orice luptator in_nascut.

Am invatat sa lupt chiar de la GLADIATORUL SPARTACUS !

Desi, invatasem deja cate ceva, si de la TITANUL PROMETEU, care s-a luptat cu ZEII spre a aduce oamenilor FOCUL=LUMINA !

kitzkhan

tare mult imi doresc sa nu fiu badaran, dar imi asum toate riscurile, si cred ca sunt in asentimentul tuturor cand zic.....prietene=coleg navigator de forum , esti dus cu pluta rau de tot...amesteci teoreme cu filme cu pareri personale si alte bazaconii citite prin alte parti......sincer imi pari mai penal decat mosu ala de la OTV cu balaurienii si serpilienii, desi totusi ceva creier pari sa ai....singura explicatie logica pe care pot sa incerc sa o cred este, ca iti testezi capabilitatile de a te face credibil( a se citi :capabilitatea de a prosti naivi), poate lucrezi in vanzari, sau poate o sa scoti vreo carte care trebuie vanduta......

PS: imi asum toate riscurile, am scris cele de mai sus neinfluentat de nici o substanta ilicita..., sau poate cu ceva de genu asta se alimenteaza masina timpului din excelu' respectiv...,hmm....dar oare cum introduc hasis,canabis sau mai stiu io ce in excel??...da nu conteaza am tot timpul din lume sa aflu....da nu exista timp......ma las batut....

contemplatorul

kitz_khan=chitcan,

Sobolane, eu nu amestec=COM_BIN nimic la umbra intunericului, ca nu sunt satanist, ci doar IM_BIN deschis, pe fata, TOTUL IN=LA LUMINA=INTELEPCIUNEA inaintasilor mei.

contemplatorul

Hai sa va pun o intrebare REVELATOARE ???

Ce credeti ca s-ar putea intampla cu lumea, daca de maine ati renunta toti la CEASURI=TIMP, si n-ati mai face nimic:

DIN CEEA CE STA IN "VIRTUTEA"=PUTEREA=CONSECINTA ACESTEI FICTIUNI=ILUZII ???

Credeti ca s-ar opri lumea in loc=ar muri inghetata ???
Sau, pur si simplu si-ar vedea fiecare de VIATA="TIMPUL"=SPATIUL lui, in continuare ???

kitzkhan

ce legatura are faptul ca timpul curge nefiind perturbat de faptul ca il masori sau nu.....

ce s-ar intampla cu lumea? am imbatrani si am murii, de ce? de batranete daca suntem norocosi, batranete, adice prin trecerea timpului ......

si doi, daca nu ai face nimic, nu ai manca = ai murii mult mai repede decat de batranete...sau poate vrei nici sa nu respiri...daca nu o zici si pe aia din stargate cu inaltatu' nu esti convingator....

contemplatorul

Citat din: kitzkhan din  11 Iulie 2008, 11:57:37
ce legatura are faptul ca timpul curge nefiind perturbat de faptul ca il masori sau nu.....
ce s-ar intampla cu lumea? am imbatrani si am murii, de ce? de batranete daca suntem norocosi, batranete, adice prin trecerea timpului ......
si doi, daca nu ai face nimic, nu ai manca = ai murii mult mai repede decat de batranete...sau poate vrei nici sa nu respiri...daca nu o zici si pe aia din stargate cu inaltatu' nu esti convingator....

Sobolane,

Ideea este sa faci doar STRICTUL NECESAR VIETII, altfel

- in calitate de patron si om de afaceri=cica "intreprinzator", singurul tip de om pentru care timpul conteaza, deoarece chiar el l-a inventat, pentru ca sa-i "serveasca"=prosteasca=PROGRAMEZE NEURONAL pe ceilalti -

reusiti doar ca sa umpleti planeta si universul de REZIDUURI, care cat de curand or sa ne sufoce=omoare !

Si, oricum, n-a murit nimeni din prea multa LENE=CONTEMPLARE, dar de prea multa MUNCA, da !

Sau, oi fi si tu unul dintre cei care pun oamenii la munca silnica, de teama ca daca traiesc prea mult si se inmultesc, n-o sa mai avem loc pe planeta ????

Pai mai oameni buni, voi in loc CA SA CUCERITI SPATIUL=noi teritorii, va omorati unii pe altii, mai mult sau mai putin discret=secret, pentru ca nu vreti CA SA GANDITI mai mult=sa munciti cu adevarat, adica: mai intai SPIRITUAL, si abia apoi FIZIC=MATERIAL, dar DOAR DE REAL FOLOS=UTILITATE ?????

HALAL CIVILIZATIE !!!! ALES BULES !!!!