Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp

Creat de PaulR, 06 Decembrie 2005, 08:50:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

contemplatorul

Voi de ce credeti ca i-a izgonit ISUS din TEMPLUL TATALUI SAU, pe toti comerciantii="intreprinzatorii" spurcati, obsedati=posedati de tot felul de "MASURATORI"=HOLOGRAME=ILUZII=FACATURI SATANICE ?????

" Doaaamne, vino Doaaamne,
Sa vezi ce-a mai ramas,
Din oaaameni ! "

someone_creator

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 12:08:51

Si, oricum, n-a murit nimeni din prea multa LENE=CONTEMPLARE, dar de prea multa MUNCA, da !

AI GANDIT-O MUUULT P-ASTA!   ESTE? TREBUIE SA RECUNOSC CA ESTE UN INDEMN FOARTE INTELEPT....DE FAPT DIN GURA UNUI LENES...pardon,CONTEMPLATOR,NU POATE IESI DECAT INTELEPCIUNE! :wink:

contemplatorul

someone_creator,

Ce sa faci si tu altceva, decat sa te pre_faci ca lucrezi=ras_talmacesti=te joci in mod pervers cu cuvintele mele ?

Desi, mie mi-e foarte clar ca:

fie si LENES si NU CONTEMPLATOR, si tot ai fi mai bun decat: UN MUNCITOR=TRUDITOR PROST(IT) !

Kbal

Contemplatorul - parerea si intrebarea mea a fost : .....

Citat din: Kbal din  11 Iulie 2008, 02:21:15
"contemplatorul-e" la capitolul filozofie ai dovedit ca ... jonglezi bine , sunt deacord ! De cele mai multe ori "teoriile" tale prind sens . Insa de la filozofie si pana la -a demonstra validitatea acestora- in realitate mai e un pas . Tu ne-ai prezentat doar prima parte , dar o "parte" atat de bine expusa incat te face sa crezi ca-i si "reala/valida" . Pe mine cel putin mai pus in dubii mari .... Nu ar mai avea rost sa imi expun pozitia pro sau contra , nu gasesc nimic de contrazis dar nici de sustinut , relatarile tale sunt foarte delicate . Insa astept din partea ta si ceva mai concret , poate astfel vei reusi sa demonstrezi atat pentru mine cat si restu ... "ca in tot ce ai spus exista si un gram de adevar ... sau poate ca mai multe grame  8-)" ..................................
Uite un gen de exemplu - prezinta cateva aspecte care se vor intampla in viitorul apropiat (legate de un eveniment in tara sau aici pe forum .... etc . nu conteaza cum sper ca ai prins esenta , ceva care se va putea demonstra uletrior) . Daca tot te-ai obosit sa ne explici atatea , cred ca ai putea face un compromis si in acest sens . 

Iar raspunsul tau ......

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 09:16:12
Kbal si ceilalti farisei,

1) Ati spus ca: VIITORUL NU POATE FI PRE_VAZUT=POFETIT, datorita existentei si manifestarii unei INFINITATI DE FACTORI DE INFLUENTA, a caror existenta si manifestare EU NU O CONTEST, dar pe care eu imi permit ca s-o numesc:

CONSPIRATIE IMPOTRIVA APARITIEI ADEVARULUI CARE NU CONVINE FARISEILOR, si nicidecum HAOS=HAZARD=RODUL INTAMPLARII=COINCIDENTELOR=EVENIMENTELOR DE ACELASI TIP, A CAROR CONCENTRARE=CONVERGENTA AR TREBUI SA DEA ORICUI MACAR DE BANUIT, DACA EI NU SUNT INCA STARE

- DIN CAUZA PROMOVARII AGRESIVE PERMANENTE A PRACTICARII INDOIELILOR=DILEMELOR CARTEZIENE=FRANCMASONICE=SATANICE, cunoscute sub denumirea de: invartitul in jurul cozii REPTILIANULUI=SARPELUI SATAN, pana la ameteala=prosteala=SPALAREA CREIERULUI, fara putinta de a: DISCERNE INTR-UN FINAL ADEVARUL DE FICTIUNE=FALSURI  -

CA SA VADA IN CONCENTAREA=CONVERGENTA RESPECTIVA O DOVADA CLARA A CONSPIRATIEI IMPOTRIVA APARITIEI ADEVARULUI ;

2) Tocmai de aceea: NU ACCEPT CA SA PRACTIC GAMBLINGUL=GHICITUL ORDINAR PE CARE VOI MA INSTIGATI=PROVOCATI SA-L FAC, EU STIIND DIN START CA VETI FACE TOT POSIBILUL CA ADEVARUL PRE_VAZUT=PROFETIT DE MINE SA NU SE PRODUCA.

CONSPIRATIILE TOCMAI CU ACEST LUCRU SE OCUPA, MAI MULT SAU MAI PUTIN DISCRET PANA LA SECRET, si anume:

SE STRADUIESC DIN RASPUTERI, CA SA SCHIMBE DISTRIBUTIA/REPARTITIA NATURALA A PROBABILITATILOR=SANSELOR DE APARITIE, PENTRU UN ANUMIT TIP DE EVENIMENT CARE NU LE CONVINE LOR, CEEA CE NU INSEAMNA NIMIC ALTCEVA DECAT:

CA PE ACEASTA LUME NU EXISTA DECAT O LIBERTATE ARTIFICIALA=APARENTA=ILUZORIE,

MENITA SA MASCHEZE=ASCUNDA O PERMANENTA LUPTA INTRE:

DETERMINISMUL DIVIN si DETERMINISMUL SATANIC=REPTILIAN !

Domle tu esti mai rau ca Iliescu abea acum m-am convins . Dai niste raspunsuri confuze , nici nu raspunzi la intrebare "raspunzi tot cum iti convine" . Eu te-am intrebat daca poti dovedi prin ceva mai "plauzibil" abilitatile tale si tu mi-ai scris o pagina de "vrajeli" . Ai inceput iar cu teoriile tale , si subtil sa ii condamni "pe astia" care iti pun astfel de intrebari .
Iti spun eu cu ce te ocupi ...  :-D stapanesti bine cateva teorii , le-ai personalizat putin asa ala "contemplatorul" -  sa fie mai plauzibile afirmatiile si acum tot le arunci pe aici pe forum sub diferite pretexte ca esti marele geniu si cu abilitati "extra omenesti" .

Scuzama dar n-am putut sa ma mai abtin . Totul se invarte in jurul aceleiasi cozi ... Deja s-au ajuns la tot felu de discutii in contradictoriu .
Deja is 12 pagini de vreajeala si de HAOS cum tot ii spui tu ... dar pe care tu lai creat .

Vino cu ceva mai "plauzibil" (nu sa imi ghicesti mie bila de la ruleta) orice doresti tu ... ca tot ai facut atata efort sa luminezi aceste minti amarate ... repet poti sa faci si o demonstratie mai plauzibila ,si din partea mea ce sa mai zic... "jos palaria si bastonul" imi retrag toate cuvintele de mai sus .. si iti multumesc ca o asa minte luminata a trecut si pe la mine ;) . Dar pana atunci restu e doar "vrajeala" .
Acum ce sa zic... sper ca ai inteles mesajul , daca esti in stare sa ii raspunzi e ok daca nu te rog nu mai interveni iar cu vreo pagina din aia "ultra stiintifico-fantastico-filizofico-teoretica-ambiguo-critico" ca deja is satul de asa ceva .

Only the best is good enough ...

someone_creator

C.,
UITE! CHIAR ACUM am avut o REVELATIE in legatura cu nedumerirea ta! :-o
Stii de ce nu vin Ei sa te RECUPEREZE?

PENTRU CA EI  S  U  N  T      L_E_N_E_S_I!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o :-o :-o

(ce sa-ti fac io acu'!!!??? TU i-ai creat dupa CHIPUL SI ASEMANAREA TA!

AM ZIS!(vorba cuiva) :wink:

the end....

DepthOfField

CitatCiuciulete,

Mai, nu-ti dai seama ca agasezi oamenii cu scepticismul=A_GNOSTICISMUL tau ?

Daca nu cunosti nimic, si te indoiesti cartezian de TOT=esti un SCEPTIC, atunci de ce tot insisti ca sa ne faci si pe noi dupa chipul si asemanarea ta:

de individ care re_cunoaste deschis=public ca:
singurul lucru pe care-l stie cu certitudine, este acela ca nu stie nimic cu certitudine ?

Eu te-am intrebat altceva ia da paginile inapoi si reciteste (nu e problema de pierdut timpul, caci tu esti nemuritor). Faptul ca eu nu te cred pe tine, nu inseamna ca eu sunt doar sceptic (adica doar contra ta) asa cum arunci tu acuza, ci inseamna ca eu nu sunt suficient de naiv ca sa pun botul la maretele tale "dezvaluiri" = vorbe, spre disperarea ta, care ai vrea sa fim ca niste bureti docili care absorb adevarurile tale absolute.

Poate nu cunosc prea multe, dar cunosc un lucru: sarlatanii cu charisma se comporta EXACT ca tine, ca de-aia exista exemplele pe care le-am dat anterior, de indivizi lideri de grup de opinii care au mers unii chiar pana la extrem in vrajirea maselor (secte etc). Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Mai arunci si jigniri subtile: cum ca eu sunt Satan, ca altul este sobolan etc. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor. Si atunci, eu o sa-mi cer scuze, si sper ca le vei accepta. Dar ...prevad ca nu o sa faci asta, si ca o sa te retragi de pe forum, dezamagit ca reptilienii (ca mine) te-au incoltit, ca ai fost cenzurat, ca suntem orbi etc, (asta daca nu o sa fii banat cumva)

Nu stiu cum sa spun, dar semeni dubios de mult cu userul Sevastase, ma gandesc ca daca nu-l cunosti, poate va imprieteniti si va faceti un club elitist (cred ca nici nu e greu, faci un salt in Matrix de ici pana colo si gata!). Pentru ca unde-s doi, puterea creste, si veti avea mai mare succes in "Luminarea" noastra si in lupta cu reptilienii conspirationisti.

Citat din Kitzkhan:
Citat"singura explicatie logica pe care pot sa incerc sa o cred este, ca iti testezi capabilitatile de a te face credibil( a se citi :capabilitatea de a prosti naivi), poate lucrezi in vanzari, sau poate o sa scoti vreo carte care trebuie vanduta......"
Bineinteles, ca este foarte plauzibil, iar noi ii facem jocul in valurile (aka publicitatea) pe care le creeaza.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

contemplatorul

Ciuciulete, Kitzkhan, Kbal,

Va pre_simt foarte incordati=tensionati, asa ca o sa va ajut imediat ca sa va relaxati.

Bun, am inteles ca vreti O DOVADA, da ?

Dar, voi v-ati gandit vreo secunda, ca as putea proceda si eu, la fel cum a procedat si Maestrul Iozefini ???

Atunci cand a fost recunoscut pe plaja de catre niste carcotasi ca voi, care si-au zis in sinea lor - vazandu-l pe Maestru doar in slip - ca este momentul cel mai potrivit pentru a-l pune in ipostaza ne_placuta, de a nu le putea dovedi ca stapaneste intradevar pana la MAIESTRIE ARTA sa, asa cum o facea si atunci cand era pe o scena ????

Dar Maestrul nu s-a lasat intimidat, ci l-a luat imediat pe unul dintre carcotasi de umeri, l-a intors cu fata catre Marea Neagra, si l-a intrebat la fel de repede:

" - Simti un deget intre fese ?
- Da !
- Ei bine, cum iti explici ? Deoarece eu plimb ambele maini aici, prin fata ochilor tai ! "

Sper sa va fi placut=distrat bancul, dar si sa ma credeti ca va spun DE REGULA NUMAI ADEVARUL !

DepthOfField

Citatdar si sa ma credeti ca va spun DE REGULA NUMAI ADEVARUL !
Nu te credem. De ce sa te credem, ca ne spui bancuri?

CitatBun, am inteles ca vreti O DOVADA, da ?
Da. O sa ramanem uimiti, dupa care o sa mai cerem o dovada, si apoi o sa acceptam inevitabilul si o sa deschidem si noi un capitol in cunoasterea personala.

CitatDar, voi v-ati gandit vreo secunda, ca as putea proceda si eu, la fel cum a procedat si Maestrul Iozefini
Lasa discursurile alunecoase de daca si cu parca.

repet:

"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor."

-----------
p.s. Sigur nu-l cunosti pe Sevastase, ca si el tot facea apropo-uri cu tenta sexuala... ?

Kbal

Of.. of "contemplatorul-e" simpatik bancul  :-D dar nu e chiar cel mai potrivit raspuns .

Ca tot veni vorba ... de ce nu procedezi si tu la fel ca "Maestrul" respectiv  :? "Mainile" le plimbi si tu pe aici "cele doua" dar pe o a 3-a nu cred ca a simtit-o nimeni din partea ta  :-D .

P.S. buna vorba a mai spus si ciuciulete "Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor." si o sustin si eu .

Deci ???? :D

contemplatorul

Eeeee,

Pai vedeti de ce nu vreau ca sa va dovedesc voua nimic ?
Pentru ca ma amenintati din start, ca o sa negati=contra_ziceti la infinit=pana in panzele albe, tot ce spun !

DepthOfField

CitatEeeee,

Pai vedeti de ce nu vreau ca sa va dovedesc nimic ?
Pentru ca ma amenintati din start, ca o sa negati=contra_ziceti la infinit=pana in panzele albe, tot ce spun !

Norocul tau ca ti-am sugerat un motiv pentru care sa nu fie nevoie sa demonstrezi ce spui. Deci, te vom crede neconditionat (sau nu? ). Deci, esti invizibil, nemuritor, calatoresti in timp, m-ai demascat pe mine ca sunt Satan, ne spui numai adevaruri etc.

Ideea e ca cateva experiente socante publice pe care le-ai face, ar pune capac tuturor speculatiilor unor indivizi ca mine. Dar, poate vrei sa ne menajezi, nu stiu...

mai spun o data:

Citat"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor."

Kbal

Nu domle eu nu voi nega nimic , ba chiar iti voi fi si recunoscator ... si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa . Nu mai gandi asa egoist nu ne poti tenta sa credem "ceva" avand la baza 0 dovezi , si doar cateva speculatii in legatura cu diverse teorii , filozofii etc .

Deci ? :D

contemplatorul

Kbal,

Nu va cred !

Pentru ca: tot asa cum v-ati ferit ca sa analizati in mod critic, dar onest TEORIA

- desi, punct cu punct ea are O LOGICA atat completa, cat si beton, dandu-va astfel ocazia, ca s-o verificati si SINGURI IN PRACTICA, dupa ce ati de_prins-o -

tot asa veti face abstractie si de exemplificarile mele practice, si o veti tine lant cu sfestania, precum popa pentru o baba surda.

Credeti ca bluemoon8520 nu m-ar fi banat imediat, si nu mi-ar fi aruncat la gunoi TEORIA, daca nu as fi reusit sa fiu:

scurt, dar cuprinzator=la obiect ????

Sau, vorba lui: " comprehensibil si fara logoree " ?

Numai voi cartiti in continuare, si doar asa, de dragul cartirilor !

Kbal

citez iar un mesaj postat de mine anterior :

Citat din: Kbal din  11 Iulie 2008, 02:21:15
"contemplatorul-e" la capitolul filozofie ai dovedit ca ... jonglezi bine , sunt deacord ! De cele mai multe ori "teoriile" tale prind sens . Insa de la filozofie si pana la -a demonstra validitatea acestora- in realitate mai e un pas . Tu ne-ai prezentat doar prima parte , dar o "parte" atat de bine expusa incat te face sa crezi ca-i si "reala/valida" . 

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 14:35:39

Pentru ca: tot asa cum v-ati ferit ca sa analizati in mod critic, dar onest TEORIA

- desi, punct cu punct ea are O LOGICA atat completa, cat si beton, dandu-va astfel ocazia, ca s-o verificati si SINGURI IN PRACTICA -

tot asa veti face abstractie si de exemplificarile mele practice, si o veti tine lant cu sfestania, precum popa pentru o baba surda.

Pai eu ti-am mai spus ca intr-o oare care masura TEORIA ta are logica , din acest p.d.v. nu am nimic de comentat . Daca nu vedem o logica si un rationament bun in relatarile tale nu cred ca m-as mai fi obosit sa-ti scriu acum aceste cuvinte . Insa dupa cum ti-am spus is intr-o mare dilema , as vrea sa cred 100% tot ce spui insa nu am suficiente dovezi/argumente in acest sens . Si singura rezolvare ar fi sa expui aceste teorii si intr-un mod mai practic , cred ca ai inchide multe guri si conversatiile dintre noi TOTI ar lua alt curs  :wink: .

contemplatorul

La fel cum spune si Cabala: toate dovezile vor veni la vremea, cand omul va fi apt pentru perceperea, priceperea si re_darea lor.

Sau, vorba lui Caragiale: " Mai aveti doar putintica rabdare, stimabililor ! "