Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Teoria relativitãþii ºi cãlãtoriile în timp

Creat de PaulR, 06 Decembrie 2005, 08:50:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

contemplatorul

Noua,

E de bun simt many-worlds, chiar daca cineva te forteaza ca sa le privesti drept una singura !

contemplatorul

Bluemoon 8520,

Ca sa nu existe vreo CONFUZIE, repet ca eu NU sunt de acord cu formularea lui Heissenberg a PRINCIPIULUI IN_CERTITUDINII, care, la fel ca si TIMPUL, zic eu - la unison cu Einstein - ca este O FALSA PROBLEMA=O FICTIUNE=O ILUZIE, in REALITATE:

MECANICA CUANTICA - IN LIPSA UNOR INTERVENTII=MANIPULARI ASCUNSE - SUPUNANDU-SE ACELORASI LEGI ALE MECANICII CLASICE=DETERMINISTE.

noua

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 19:05:38
Noua,

E de bun simt many-worlds, chiar daca cineva te forteaza ca sa le privesti drept una singura !

de acord, e cea mai plauzibila interpretare. dar, cu toate ca teoretic e posibil, practic nu vad cum poti controla fenomenul. aici e marea problema, si tu spui ca ai rezolvat-o. si mai e o problema, cum iti pastrezi identitatea in calatoriile astea ?

contemplatorul

Noua,

Pentru ceilalti, nici nu conteaza identitatea mea. Si nici pentru mine nu conteza, ca ei nu dau doi bani pe identitatea mea.

Singurul lucru care conteaza pentru mine este (si tocmai de asta tremura de nervi unul ca Ciuciulete, sau Yagg, sau Kbal):

CA EI SA SUGA INFORMATIA PUR SI SIMPLU SI S-O DUCA MAI DEPARTE, ATAT TIMP CAT EI INSISI CONSTATA CA EA NU ESTE DELOC ERONATA !

Ce mai conteaza CINE a zis-o, in masura in care EFECTELE EI SUNT BUNE PENTRU TOATA LUMEA ???

DepthOfField

Acum, spui ca tremur de nervi, si ca important pentru tine este ca lumea sa inteleaga adevarul pe care-l relevezi tu.

care adevar?

Afirmatii IMPORTANTE pe care le faci:
- declari ca esti invizibil
- declari ca poti calatori in timp ma rog, spatiu-timp, in mod curent
- declari ca timpul ca atare nu exista
- declari ca traim intr-un matrix cu care tu jonglezi ca o joaca
- declari ca esti nemuritor
- declari ca spui numai adevaruri.

La invitatia de a demonstra clar si fara echivoc ca spui adevarul, o dai cotita in fel si chip, cu bancuri, cu citate, cu schimbari de subiect, cu reptilieni si alte alea.

"Acuma, daca tu nu esti de fapt sarlatan, si e chiar adevarat ce spui, va trebui sa faci cu totul altceva RELEVANT ca sa fii crezut, cu totul altceva decat VORBE MESTESUGITE, NEGATII, evitari de a raspunde CONCRET la INTREBARI, si ATAT. Deci va trebui sa te diferentziezi de tagma sarlatanilor"."

Noua, stiu ca ma "iubesti", dar, spune-mi, esti cumva servitor de mingi la fileu? Stiu, "impartasiti aceleasi convingeri"...
Si inca ceva, tu il crezi pe Contemplator cand afirma ca face si drege? Din ce motiv il crezi?
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

noua

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 19:24:05
Noua,

Pentru ceilalti, nici nu conteaza identitatea mea. Si nici pentru mine nu conteza, ca ei nu dau doi bani pe identitatea mea.

ok. nu mai intreb nimic, pentru ca vei spune ca te trag de limba cu vreun scop ascuns.cand esti dispus sa zici mai multe, te ascult cu placere.

@ciuciulete

calmo colega, nu vezi ca te ambalezi ca un adolescent ?

nu servesc mingi la fileu, decat celor care nu sunt in stare sa si le ridice singuri. ma intereseaza subiectul care l-a adus in discutie contemplatorul. daca pe tine nu te intereseaza, ignora topicul.

ar trebui sa te rezumi la arta fotografiei, pentru ca in topicurile care nu au legatura cu asta, nu faci decat offtopic. si tare ma tem sa nu te lase si nervii din cauza ca iti fortezi neuronii prea mult.

Nox

contemplatorule, deci tu vrei sã zici, dacã am înþeles eu bine, cã timp=spaþiu deci tu parcurgi timpul ca ºi cum ar fi spaþiu, aºa tura-vura, deci tu te deplasezi, conform teoriei, prin punþile Einstein-Rosen (numite ºi gãuri de vierme).  :?  :?  :?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

DepthOfField

Noua..subiectul in sine, teoria, este interesanta. Insa cu afirmatiile gratuite pe care le-a facut Contemplatorul nu-s de acord, nu le mai repet. De-aia nu ignor topicul, oricat ati vrea voi. Si nu e o scapare oarecare, e o atitudine, adica niste afirmatii demne de Topul Bazaconiilor de-ale lui. Asa ca, daca vorbeste de Eistein, si alti MARI, si eventual propune vreo teorie interesanta, asta nu-l absolva de atributul de mincinos teribilist cu privire la acele afirmatii.
Dar nu mi-ai raspuns, deci tu il crezi pe Contemplator in ce spune ca face si drege? Nu in teorie, ci in practica.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Serban M

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 10:56:03
Nablet,

Am spus - chiar in primul meu mesaj din acest topic=din start - ca nu se poate calatori in timp, deoarece timpul nu exista.

Nu am mai apucat ca sa spun in detaliu - deoarece am fost DE_TURNAT de catre "binevoitori" - despre faptul ca:

daca timpul este de fapt spatiu - si, daca printr-o extindere la absurd am spune chiar ca si reciproca ar fi adevarata - atunci eu de fapt nici nu calatoresc doar in timp (in timp putand sa "calatoreasca"=viseze, doar profanii care cred ca timpul exista) ci calatoresc chiar in spatiu=in universul gaussian al probabilitatilor=adica:

intru si ies, cand vreau eu, in si din:  MATRIX !

Iar acest lucru il voi putea face nu doar in aceasta "viata", ci, il voi face inclusiv in viata de dupa viata=o vesnicie=eternitate.
Deoarece, atunci cand ai reusit ca sa patrunzi si sa iesi in si din MATRIX, devii NE_MURITOR !

invata matale termenii sociopat =/= bolnav psihic ,pana una alta in MATRIX s-au bagat bani si matale tot cu masonii esti  :-D

Shadowman

Ma amuz citind mesajele,replicile de pe acest topic...Filozofie profunda,ce mai... :-)
In urma cu vreo doua mii de ani,cineva rostea :" EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA "
Unii cred,unii nu,altii interpreteaza,filozofeaza,cerceteaza ori imagineaza...  :wink:
Fiecare dupa credinta,dupa posibilitati,dupa neuroni,dendrite si axoni...  :wink:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

noua

un model de calatorie in "timp" bazat pe mecanica cuantica

http://arxiv.org/abs/quant-ph/0506027

@ciuciulete

eu de obicei imi ascult interlocutorul inainte de a-mi face o parere

contemplatorul

Mai baieti,

Hai sa lamurim mai intai o problema (mai mult ca sigur, tot falsa) pentru ca sa ne crestem sansele, de a ajunge inclusiv la o solutie practica definitiva (daca vreti, bineinteles, deoarece, se pare ca pentru unii, cautarea=calatoria permanenta, este mai importanta decat ajungerea la destinatie, pe care o considera ingrozitoare=terifianta=drept finalul i_reversibil al vietii, si din cauza asta, chiar daca identifica destinatia, cu toate astea ei o neaga=o refuza permanent si in mod vehement).

Si, ca sa-i raspund lui Bluemoon la intrebare: da, ma deplasez intradevar prin spatiu tura-vura -  mai bine zis: HOP-TOP, asa ca la TELE_PORTARE, deoarece ma informez in avans=cu anticipatie asupra intregii TOPOGRAFII pe care o am de parcurs - prin intermediul unor asa-zise short-cut-uri=scurtaturi, pentru ca altfel - oricat de vesnic=etern as fi - calatoria=ajungerea la destinatie ar putea fi insa plictisitor de lunga, dar:

intrucat pentru mine TIMPUL NU EXISTA, ci EXISTA DOAR SPATIUL, tocmai de aceea:

1) Nu cred ca SPATIUL ESTE RAREFIAT=CA UN SVAITZER, ceea ce voi intelegeti prin GAURILE NEGRE, sau, cel putin eu unul n-am intalnit prin "calatoriile" mele asemenea TUNELE PRIN SPATIU, pana acum;

2) Iar TUNELELE PRIN DIMENSIUNEA TIMP, nu pot fi altfel decat la fel de FICTIVE=IMAGINARE, precum este insasi DIMENSIUNEA  prin care vi se pare "ca calatoriti".

Nu va cer sa-mi scuzati kakophonia, deoarece eu chiar asta cred despre "DIMENSIUNEA TIMP".

noua

Citat din: contemplatorul din  11 Iulie 2008, 20:50:28
Mai baieti,

Hai sa lamurim mai intai o problema (mai mult ca sigur, tot falsa) pentru ca sa ne crestem sansele, de a ajunge inclusiv la o solutie practica definitiva (daca vreti, bineinteles, deoarece, se pare ca pentru unii, cautarea=calatoria permanenta, este mai importanta decat ajungerea la destinatie, pe care o considera ingrozitoare=terifianta=drept finalul i_reversibil al vietii, si din cauza asta, chiar daca identifica destinatia, cu toate astea ei o neaga=o refuza permanent si in mod vehement).

de acord. te ascult.
deci, practic cum pot calatori eu ca si tine ?

contemplatorul

Bluemoon si Noua,

Buun, deci daca am cazut cu totii de acord ca:

TIMPUL ESTE O FICTIUNE, DECI NICI N-AVEM CUM SA FACEM CU ADEVARAT

- DECAT, ASA CA TOTI FRAIERII=DROGATII, ADICA DOAR IN MOD IMAGINAR -

VREO CALATORIE PRINTR-O DIMENSIUNE=ENTITATE CARE NU EXISTA, atunci nu mai ramane decat sa ne lamurim cum sta treaba cu CIRCULATIA PRIN SPATIU, da ????

Si v-am zis, ca trebuie sa va informati in avans=cu anticipatie in privinta TOPOGRAFIEI pe care ati avea-o de parcurs, astfel incat sa puteti stabili ceea ce se numeste:

TRAIECTORIA=TRASEUL OPTIM=CEL MAI SCURT, astfel incat sa nu riscati:

1) sa obositi=sa va plictisiti orbecaind prin TOT SPATIUL IN CAUTAREA TINTEI;
2) sau, dupa ce ca n-ati putut gasi TINTA, chiar sa va mai si RATACITI DEFINITIV=sa nu mai gasiti nici drumul catre "casa".

P.S.
Va aduceti aminte zicala populara: " Nu te ingrijora. Lasa timpul ca sa treaca, iar problemele se vor rezolva de la sine ! " ???

Acum, ca ati aflat de la mine ca: TIMPUL ESTE FICTIV - si in consecinta, fictiv=iluzoriu fiind, nici nu va putea rezolva in veci ceva - cred ca n-o sa mai fiti vreodata atat de fraieri, incat:

NU DOAR SA ASTEPTATI CU MANILE IN SAN, CA SA VINA TIMPUL LA VOI SPRE A VA REZOLVA PROBLEMELE,

DAR, NICI MACAR N-O SA VA MAI DORITI CA SA CALATORITI PRIN TIMP, IN SPERANTA CA VA VETI PUTEA REZOLVA MAI REPEDE PROBLEMELE !!!!

contemplatorul

Parca va si aud tipand disperati unul la altul:

" Baaaai, Contemplatorul asta, este un criminal sadea, bai ! N-are niciun pic de mila fata de noi, bai ! Asta nu ne lasa nici cea mai mica "SANSA"=ILUZIE in care sa ne refugiem=ascundem de noi insine !  Asta ne spulbera toate hologramele care-i ies in CALE !
In urma trecerii lui, nu va mai ramane decat DESERTACIUNEA=GOLICIUNEA noastra ! "

Avand in vedere cele spuse mai sus:

GANDITI-VA FOARTE BINE LA CEEA CE VA DORITI - ADICA: LA CEEA CE SPERATI=ASTEPTATI DE LA MANTUITOR=SALVATOR - PENTRU CA EXISTA RISCUL CA DORINTELE SA VI SE IMPLINEASCA !!!

IAR ROLUL LUI MESIA=MANTUITORLUI, ESTE TOCMAI ACELA DE A SPULBERA ORICE PROBLEMA=ILUZIE=HOLOGRAMA, DEOARECE:

CHIAR EL=INSUSI ESTE: CALEA, ADEVARUL SI VIATA !!!

Hai, spune-ti acum: mai vreti CA SA MA INSOTITI=sa calatoriti cu mine PRIN SPATIU=UNIVERS ????