Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Citat din: Quicksilver din  27 Iunie 2011, 21:59:34
Imi pare rau sa te contrazic, insa sunt niste CGI-uri foarte prost facute ... Se vede din avion.
...
Voi deschide in curand un topic in Laborator cu analize grafice.

Prietene, da-mi voie sa-ti amintesc ca m-am referit la filmarile din UK ca fiind frumoase pe considerente estetice nu tehnice ori whatever. oka? Ideea "Laborator cu analize grafice" e foarte buna si chiar binevenita.

Iata, iti furnizez materiale in continuare  :lol: ::

UFOs all over the world - Best of June 2011 Part 2


UFO leaving Pacurari, Romania, 2011-06-26


Bright mothership monitoring the city of Saint Petersburg, Russia, March 2011

Xanadron

Nu doar profesia celui care a postat clipul "UFO leaving Pacurari" (video editor, graphic designer) ma face sa inclin spre verdictul "fake / CGI"... :wink:

In rest, e clar ca:
1. Ceva e pe cale sa se intimple (deductie din numarul in crestere continua al observatiilor OZN reale)
2. Ori "banalizarea" actuala a aparatelor de captare a imaginii (telefoane mobile, aparate foto digitale etc) a condus la o crestere exponentiala a inregistrarilor de evenimente OZN, care erau poate la fel de frecvente si acum 20 de ani - sau secole... :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

skycleaner

Ultimile doua sunt clar fake. Cel putin ultima...

jean

Citat din: skycleaner din  02 Iulie 2011, 14:21:22
Ultimile doua sunt clar fake. Cel putin ultima...
Este foarte simplu sa spui ca este un fake, dar tebuie sa ai si ceva argumente care trebuie sa demonstreza acest lucru. Colegul
@biss face un lucru bun, cel putin o parte din filmele postate de el merita discutate mai atent la sectiunea laborator, unde colegii care se pricep sa vina cu argumente pro sau contra. Se pare ca lumea este obosita sau nu mai are timp si chef de studiat filme, lucru din care putem invata cu totii. Prefera sa vorbeasca de cai verzi pe pereti si tot felul de conspiratii si sfarsituri de lume. Cu regret constat ca acest forum se abate din ce in ce mai mult de la ideea de baza, OZN si extraterestrii si fenomene conexe.
Uite spre exemplu filmul postat mai sus, cel facut la Pacurari - Romania - 26.06.20011.
UFO leaving Pacurari, Romania, 2011-06-26
Mie nu mi se pare un fake. S-a filmat la noi, merita un interes mult mai mare. Ar fi bine daca am sti cine sunt cei care au filmat, vorbit cu ei. Studiat filmul de cineva care se pricepe la filmat si editari video.
Un alt film interesant ar fi cel filmat noaptea cu o camera in infrarosu. Ma refer strict la filmarea in infrarosu din film.
http://www.youtube.com/watch?v=dvOE1MfpvKU&feature=player_embedded#at=14
In mod clar nu este vorba de insecte sau pasari de noapte. Se vede clar un fel de energie, camp, in jurul obiectului care prezinta niste pulsatii. In faza de emisie maxima se vede cum se reflecta de vegetatia din jur. Parca face o scanare ceva.
Si chiar in ultimul film postat de @biss in care skycleaner spune ca e un fake, este ceva interesant. Se vede cum lumina care vine din dreapta sus spre grupul de lumini se opreste, se contopeste fix cu lumina aflata putin mai in dreapta din grupul de lumini. Prea precis ca sa nu fie interesant de studiat daca este real sau un fake.
O zi buna.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

O precizare, skycleaner a cerut sa-i fie stearsa postarea deoarece ar fi scris gresit raspunsul. Se pare ca dorea sa faca referire la ultimele doua filmari postate de @biss cu "UFO over London".
I-am cerut lamuriri suplimentare ca sa-i editez mesajul, desi putea fara probleme sa mai completeze cu un mesaj. Oricum e bine de stiut, pt. a evita confuzii ulterioare.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

Precizez şi eu, deşi îmi zic că nu ar fi fost nevoie, că am postat anumite filme în mod evident falsificate pentru a crea un contrast, pentru ca cele eventual autentice să se pună singure în valoare.
Şi doi, dacă e să o luăm la modul serios... tot acest forum bate câmpii de duduie la n capitole din moment ce în mod oficial nu se recunoaşte nimic.

Tot mergând aşa cu falsurile, blestemaţi fie cei care le fac, nu vom mai avea nici o plăcere când adevăratele evenimente se vor petrece. Mi-e ciuda că voi zice ,.-eh e un triunghi militar american.,. e modelul nu ştiu care suborbital american.,. E americanii domle!

În concluzie, nu postez cu litere de lege şi  nu mă cred formator de opinie. Am postat aceste clipuri în ideea că unora li se va face chef să iasă şi ei noaptea să privească cum se învârt cerurile.,. Ajunge că ziua stăm toţi cu nasurile în pământ, nu ?  :)

abyss

#81
2 iulie 2011 - Humboldt Park, Chicago
Descrierea martorului: am filmat aceste lumini in jur de oara 11:05 pm. Am dezactivat sunetul pt a nu auzi lumea ce debitam in legatura cu UFO-ul.
Possible UFO over Humboldt Park, Chicago, IL

2 iulie 2011 - Roma, Italia
UFO avvistato a Roma il 2 luglio 2011 - Analisi dettagliata del filmato.


3 iulie 2011 - San Antonio, Texas
Descrierea martorului: priveam cerul si am vazut un obiect mare stralucitor la mare altitudine. Am inceput sa filmez si facand zoom imaginii am avut impresia ca obiectul sufera metamorfozari. Nu mi s-a parut a fi un avion,satelit sau baloane meteo.
EXCLUSIVE!!**JULY-03-2011 MORPHING UFO CAUGHT ON VIDEO OVER SAN ANTONIO,TX**


3 iulie 2011 - Brazilia
OVNI, UFO ou Meteoros? Brasilia 03 de Julho de 2011 (Video 1)


3 iulie 2011 - Uralsk, Kazakhstan
F:\Video\Видео НЛО\UFO over the Uralsk 2011-07-03 22h 00.avi
acesta seamana mult cu cel filmat in Rep Moldova. Sa fie vb in acest caz de lanterne chinezesti? Stie cineva de existenta unor asemenea lanterne ch.  de cul rosie si cu o asemenea intensitate luminoasa?


2 iulie 2011 - Moscova
UFO over Moscow 02.07.2011. Yes, it's red lights formation again.
Sa fie vb de aceleasi lt chinezesti?


28 Iunie 2011 - Springfield, Missouri
UFO flying over Springfield MO. (June 28th, 2011)


30 Iunie 2011 - Toronto, Canada
UFO Hovers, Flies Over Toronto Moving Fast, 30.06.11@10.15PM.wmv.flv


Aprilie 2011 - Costa Rica
2 ALIEN VESSELS IN COSTA RICA ( WITH BINARY CODE? OR WINDOWS? ) WHAT DO YOU THINK?


21 Iunie 2011 - Bogota, Columbia
UFO BOGOTA JUNE 21 2011


PS - ce e chestia asta cu limitarea postarii "embeded"? E o nerozie. Asa postez ca nebunu in fiecare zi un film?  :|  :lol:

abyss

#82
5 Iunie 2011 - Kaohsiung, Taiwan
Beautiful UFO:s shifting colours filmed in Kaohsiung, Taiwan, 2011-06-05

Iunie 2011 - ECETI Ranch, Washington
Descriere: o filmare noua in care apare un UFO perceput de martori ca avand luminozitatea asemeni unui mic soare care a strabatut cerul deasupra fermei ECETI in seara zilei de 27 iunie 2011. Imaginile au fost captate in spectrul luminii vizibile precum si in spectrul infrarosu folosind o camera stereo. In acest film sunt prezentate deasemenea imagini cu lumini stranii ce apar noaptea pe muntele Adams, acompaniate de alte lumini misterioase care survoleaza zona.
2011 UFO Contact at the ECETI Ranch


4 iulie 2011 - Omaha, Nebraska
Triangle Formation Over Omaha, NE & Fireworks UFOs in Milltown, NJ - July 4


Iulie 2011 - Foggia, Italia
UFO avvistamento Castle In Lucera, Italy July 2011.flv

PPS - chiar e o aiureala treaba asta cu "embeded limit". Serios acum, stimati moderatori si mult stimati admini, nu se poate face ceva in privintza asta? 

Xanadron

#83
Cred ca-i poate chiar mai stimulativa lipsa "embedding"-ului, compadre @biss - asa verifica mai multi continutul clipurilor, deseori derutant daca-i doar corelat cu prima imagine "still" ce apare pe forum.

Eu le trantesc de-a valma :lol: linkurile - culmea e ca astea video nu-mi apareau "embedded" inainte si-abia acum, la editia 2.0 a RUFOn, imi apar... fara s-o vreau neaparat.
Oricum nu mai conteaza - la postarea nr. 1.111 ma opresc asa cum am mai zis, avind lucruri mult mai importante de facut decit postarile prin zona asta, unde multe de spus (la modul public vorbesc 8-)) nu prea mai am de altfel.

Strict ontopic: in clipul nr. 1 si-n cel nr.3 e clara interconexiunea luminilor in deplasarea lor - nu zic c-ar fi neaparat vorbirea de-un TR-3B americanesc "triangle shaped", dar asta am observat si uite c-o zic.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

6 Iulie 2011 - Phoenix, Arizona
Activitate UFo in timpul unei furtuni de nisip

UFO's in Haboob/Dust Cloud-Mesa, Arizona July 6, 2011

ZOOM pe imagine
CNN Phoenix Sandstorm UFOs... Slightly Closer Look - HD


6 Iulie 2011 - Tucson, Arizona

Two UFO Orbs in Tucson, AZ - July 6, 2011


4 Iulie 2011 - Lake Erie, USA

July 4th, 2011 UFO's over Lake Erie!



abyss

#85

abyss

21 Mai 2011 - orasul Yantay, Shandong, China
Descrierea martorului: ma aflam pe veranda casei cand am observat aceste lumini stranii pe cer. Am scos o camera mica de filmat si am facut cateva fotografii insa luminile ce formau un V pe cer incepusera brusc sa se miste spre surprinderea mea. Am lasat camera foto si am fugit dupa cea video. Can m-am intors obiectul de pe cer se indepartase desi statea in continuare nemiscat. Am inregistrat video cateva minute totusi.


La stirile TV de mai jos se arata UFO-ul in forma de V ale carui lumini sunt comparate cu lumina unor leduri obisnuite pt a avea o comparatie. Concluzia ufologilor chinezi e ca imaginile sunt autentice!

Pe diferite canale TV de stiri s-a raportat aceasta stire importanta in care se recunoaste veridicitatea inregistrarilor.

News Cast talks about UFO sighting in China of V shaped craft, May 21, 2011

UFO sighting in China of V shape craft glowing white, News Cast, May 21, 2011.

UFO Sighting in China on May 21, 2011 of V shape craft.


10 Iunie 2011 - West Florida, USA
Descrierea martorului: filmam ceva imagini pt finalul vacantei mele si am dat peste asta accidental cateva zile mai tarziu. Nu pretind ca stiu ce este...insa e destul de rapid si iute...
UFO FOOTAGE SHOT JUNE 10TH 2011 FROM WINDOW OF PLANE FROM KEY WEST FLORIDA (ANALYSIS)


dorel6

Ce parere aveti despre acest video ?
Destul de interesant.Sunt curios totusi despre ce discuta acele persoane in video.

UFO Fleet Release by Mothership Never seeing before.flv
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

Arhanghelul

#88
Citat din: dorel6 din  09 Iulie 2011, 13:52:40
Ce parere aveti despre acest video ?
Destul de interesant.Sunt curios totusi despre ce discuta acele persoane in video.

UFO Fleet Release by Mothership Never seeing before.flv

Mai conteaza ... o bucata din filmare depaseste 1000 de cuvinte ... este ceea ce se vede in imagini ... ce ma uimeste este felul in care "zboara" nu prea par dependente de principile aerodinamici ... ci mai degraba de vointa "zbor  pasaresc" ...
In concluzie este o "Mamavimana" si     n "vimanutze" ...  :ufo: ... cred ca erau cadeti faceau antrenamente pentru desantul/actiunea ...Ἀποκάλυψις ... nu prea parea a fi arc-i ... ale probabil vor fi mai mari (sute de metri minim)... bineinteles , daca nu vor purta o "poarta stelara/dimensionala "(nave de dimensiuni de ordinul zecilor  de metri)  ... tot ce-am spus este doar o parere/ipoteza ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

dab270277

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain