Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Obiect necunoscut sau poate cunoscut filmat linga ISS 29-apr-2011

Filmare preluata de la NASA TV in care obiectul aparent metalic se deplaseaza pe sub Statia Spatiala Internation
29.04.2011 New UFO Ovni under the International Space Station
Denver, Colorado 28-apr-2011


Ce se intampla oare pe cerul de deasupra acestui stat?
28 aprilie ora 11:45pm
Raportul martorilor: Azi a fost o noapte potrivita ca Ufo-urile sa zboare deasupra noastra aici in Denver. Ce s-a putut vedea arata precum o formatie de gaste in zbor, totusi daca priviti cu atentie obiectele par sa pastreze in zbor o perfecta simetrie in formatia lor. Obiectele zbueau de la vest catre est la mare altitudine.
! Video not found


Martie si Aprilie 2011; Moscova

UFO AMAZING! IN MOSCOW RUSSIA (March/April 2011)Aprilie 2011; Formatie triunghi - Rouen, Franta

Unknown lights over Rouen, France April 2011


Aprilie 2011; ziua, formatie in triunghi - Temecula, California
Aprilie 2011; triangle formation - Zurich Elvetia (cea mai impresionanta filmare)

OVNIS SUISSE AVRIL 20113 Aprilie 2011; triangle UFO - Antofagasta, Chile

! Private video7 Aprilie 2011; UFOs - Rio de Janeiro, Brazil

8 Aprilie 2011; triangle UFO - Arizona, USA

11 Aprilie 2011; ziua - Santa Maria, Brazil

13 Aprilie 2011; UFO - Rockingham, vestul Australiei19 Aprilie 2011; TR-3B - Oregon, U.S.


22 Aprilie 2011; triangle formation - Tbilisi, Georgia

27 April 2011; 2 fastwalkers - Denver, Colorado

Martie 2011; triangle UFO - Kinuso in Alberta, Canada

Martie 2011; multiple UFOs - Apatzingan in Michoacan, Mexico

Martie 2011; triangle formation - Killeen in Texas

Martie 2011; UFO - Lybia

Martie 2011; UFO ziua - Cusco, Peru

1 Martie 2011; lumini straine - Portland, Oregon

6 Martie 2011; UFO - Moscova


@Lex

ehe, filmari peste filmari dar oare SE VA INTAMPLA ceva in viitorul apropiat ca dupa cum se pare cerul e plin de ''zburatoare''  si parca la un moment dat te cam saturi numa' de clipulete d astea.oare baietii astia cat or mai tine -o asa ..  :-)

abyss

#2
9 Martie 2011; multiple UFOs - Australia

UFO? Or Something else?11 Martie 2011; triunghi UFO - Lowell, Massachusetts

13 Martie 2011; Ufo ziua (sau lens flare?) Sakurajima, Japan

14 Martie 2011; south California, USA (limbaj colorat)

14 Martie 2011; triangle UFO - Dunedin in New Zealand

19 Martie 2011; triangle UFO - Clearwater, Florida

19 Martie 2011; UFO - Riverbank, California

20 Martie 2011; lumini necunoscute - Lafayette aproape de Denver, Colorado

23 Martie 2011; triangle formation - St. Petersburg, Russia

26 Martie 2011; 2 lumini mari - Taiwan

26 Martie 2011; lumini stranii - Bogota, Colombia

26 Martie 2011; lumini ciudate in triangle formation - San Antonio, Texas

27 Martie 2011; - Kazakhstan


abyss

#3
Citat din: @Lex din  02 Mai 2011, 20:07:33
ehe, filmari peste filmari dar oare SE VA INTAMPLA ceva in viitorul apropiat ca dupa cum se pare cerul e plin de ''zburatoare''  si parca la un moment dat te cam saturi numa' de clipulete d astea.oare baietii astia cat or mai tine -o asa ..  :-)

Pentru a putea sa-ti raspund devin off... dar baga un ochi, sau doi daca doresti aici:

Istoricul Richard Dolan autorul cartii A.D.: UFO & Disclosure se va petrece in acesti ani.  
=>http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/historian-richard-dolan-ufo-extraterrestrial-disclosure-to-occur-5-years?CID=examiner_alerts_article

sau daca pricepi englea bine urmareste asta

romulus

CitatCu siguranþã ceva amplu ºi total se va petrece
Cu aceasta "siguranta" au trait,  si murit, mii de generatii umane ! Personal, cred ca aceste cuvinte ale tale contin esenta :
Citatde fapt nu e nimic nou sub soare...   
amin !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Siberia

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Siberia

ok...explicatia:
Toata lumea asteapta un "big disclosure", iar mesajul meu era scris pe cartea de joc din imagine:" They'll never get it, even when the saucers are flying overhead " adica in traducere :" Ei n-or sa priceapa chiar daca farfuriile (zburatoare) vor zbura pe deasupra capetelor lor ".
Restul mesajului inscris in cartea de joc nu e important (sau poate este!) el facand referire la regulile jocului si la modul de folosire a cartii respective.
Mesajul e cat se poate de clar si dupa parerea mea. Iar ca si explicatie nu voi face referire acuma doar la biserica/religie care spala creierii oamenilor in asa fel incat chiar daca ar veni un extraterestru in fata lor zburand in "farfuria" lui nemaipomenita ei tot n-ar pricepe asta si-ar spune ca e un demon, o facatura, un necurat si asa ceva n-are cum sa existe.
Dar mesajul e valabil si pentru cei nespalati pe creier de biserica...Invaluiti in atatea conspiratii si teorii care mai de care mai logice, chiar daca ar zbura o flota intreaga de OZN-uri pe deasupra capetelor lor vor fi la fel de sceptici precum cei spalati pe creier de religie. Si asta din cauza ca primul impuls al lor va fi sa creada ca e o flota de aeronave americane din cadrul Black Budget, sau niste nave nazi, sau proiectul BlueBeam, sau pur si simplu o halucinatie indusa de antene care le bombardeaza creierii cu unde malefice.
Eu sunt curioasa de un lucru: cum ne vom da seama - in cazul unei invazii de OZN-uri - ca avem de-a face cu extraterestri sau nu ?
Daca creierul nostru va reactiona dupa cum a fost "modelat" in ultimii ani, daca flota va beneficia de lumini albastre, sigur vor fi ET, ca doar asa am vazut in marea majoritate a ultimilor filme ca trebuie sa fie dotata o nava ET... Ne vom bucura ? fiindca daca e asa, trebuie sa ne gandim ca totusi ins ituatia asta, tot filmele ne invata ca acesti ET nu sunt binevoitori, ci dimpotriva... Sau poate nu sunt ET rauvoitori ci doar BlueBeam ca doar spune numele ca trebuie sa fie albastru ! Deci ce e cu flota de aeronave ? Doh, nu-s ET: sunt doar TPTB care ne cred prosti si ne testeaza... si daca totusi sunt ET ? pai sa vedem... daca vorbesc, gesticuleaza, stiu si limba romana clar nu-s ET... ET trebuie sa comunice doar telepatic... ca doar sunt cu mult mai evoluati si n-au nevoie de sunete. Daca scoate sunete nu e ET: dar in acelasi timp, parca exista un proiect cuniste antene care pot induce in capul nostru chiar si niste auzenii... deci daca nu scoate sunete dar noi il auzim cum vorbeste telepatic e clar un proiect de controlare mentala a populatiei, deci iar ne iau de prosti !Clar nu-s ET ! si navele astea ale lor... au forma de farfurie zburatoare... da chiar asa de prosti ne cred ? sunt niste nave nazi, ce naiba, pana si Hitler se plimba cu nave d-astea...ce lipsa de imaginatie... Dar ia stai, daca nazi au facut niste nave inspirandu-se dintr-o nava ET ar fi normal ca aceste nave sa fie chiar si OZN-uri... la naiba, deci poate-s ET ? pfff... daca anunta astia la stiri ceva de invazia ET poate ne mai gandim sa-i credem... sau poate daca ne anunta vreo personalitate pe youtube, deja e mai credibil, vreun "channeler" ceva, poate Alex Collier... Sa mai continui ? Doamne fereste sa le treaca unor ET prin cap sa vina cu niste nave in forma de avioane supersonice sau ceva cu ce suntem obisnuiti ca sa nu ne sperie: nu vor avea nici o sansa sa fie crezuti :D le vom cere cartile de identitate :D
Si pana la urma unde e cel mai simplu sa ascunzi un lucru ? Exact sub nasul oamenilor sau "deasupra capetelor lor", nu-i asa ?!

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

Citat din: romulus din  04 Mai 2011, 10:44:45
Cu aceasta "siguranta" au trait,  si murit, mii de generatii umane !
Ok, trebuia sa adaug ceva mai clar ca faceam referinta la foaia mea de parcurs. :)

Citat din: Siberia din  04 Mai 2011, 20:30:16
ok...explicatia:
Toata lumea asteapta un "big disclosure", iar mesajul meu era scris pe cartea de joc din imagine:" They'll never get it, even when the saucers are flying overhead " adica in traducere :" Ei n-or sa priceapa chiar daca farfuriile (zburatoare) vor zbura pe deasupra capetelor lor ".
Explicatia e valabila. Doar putini vor discerne realitatea. De aceea probabil transformarea va mai dura 100 de ani.


Si acum inca un film....care incearca sa popularizeze banuiesc constientizarea faptului ca NU suntem singuri in multivers (sunt teorii care afirma ca exista inteligente straine "realitatii" noastre care traiesc simultan cu noi insa pe alte coordonate temporale...chiar si in trecut fata de timpul nostru), imaginea acestui ET din punctul meu de vedere nu este reala sau a fost cosmetizata (eu am vazut unul si nu arata asa ci usor diferit, in sensul de mai putin uman in privinta fizionomiei).

Prin urmare, 3mai 2011 - Acest video tocmai ce a fost postat online prezentand supravietuitorul de la Roswell, New Mexico, unul din cei trei sau cam asa ceva. Bla-bla -bla inregistrarea a fost chipurile realizata de agenti ai US government. Acest clip scurt (ca tot e moda, vezi Jerusalim) e parte a unui film de 3h.

Ce parere aveti?

Ati avut experiente personale cu Zeta Reticulani sau sunt singurul sonat de pe acilea...bai taticu´?

E real sau fake (daca mai era cazu sa punem intrebarea...)?Si un update, USAF a reusit sa doboare un vehicul strain lumii noastre obisnuite in 1948 si sa recupereze ocupantii. Aceasta filmare a fost lansata impreuna cu cea de mai sus. Cam atatea info deocamdata.
Si hai si o mostra de noi "cazuri" din lume:

Aprilie 2011, Suedia - Gothenburg21 Aprilie, SUA - Pennsylvania


2 Mai, Ohio - Cleveland Lake ErieXanadron

#9
Puneam in discutie aici:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,215.msg57688.html#msg57688

...aceleasi clipuri cu secventze din presupuse filmari dintre 1942-1969, incluzind la fel de ipoteticul supravietuitor de la Roswell - si care fac se pare parte din materialele ce au stat la baza noului film "Super 8" al lui Spielberg, cu lansarea programata pentru iunie anul asta (si p-asta l-am prezentat aici recent, dupa care au mai venit doi coforumisti cu aceeasi "noutate" :-D - clar ca nimeni nu "scaneaza" nici macar superficial forumul).

Strict ontopic: fara sa pot certifica in vreun fel plauzibilitatea filmului (si implicit a "creaturii" :)), se pare ca EBE din categoria "Small Greys" au citeva subtipuri - ca orice robot biologic, indraznesc sa deduc, fiindca "proiectele" fabricantilor lor sint inevitabil diverse.
Mai ales daca acceptam posibilitatea producerii lor "in serie" si de catre oameni (in colaborare sau nu cu ET) - vorbesc, evident, de PLF-uri (Programmed Life Forms).

Iar daca mai presupunem si ca "pilotii" roswellieni ar fi intr-adevar urmasi ai nostri veniti din viitor cu oculte scopuri de modificare a liniei temporale actuale, :roll: situatia devine deja gravid de complicata... :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Primul videoclip am inteles ca face parte dintr-o serie de inregistrari ce dureaza 180 de minute, iar alienul se numeste Skinny Bob (sau cel putin asa au fost denumite fisierele cu inregistrari). Acuma despre acest Skinny Bob citisem ca a decedat parca la baza Dolce in timp ce avea "contract de colaborare" cu cei de acolo si a vrut "accidental" sa iasa afara din baza.. Sa fie unul si acelasi personaj cu cel din videoclip ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

@Lex

e hai , parca reticulanu' ala prea sta la ''poza'' asa ca sa fie filmat.totusi daca a fost capturat de baietii nostrii zic yo, ar trebuii sa dea si el semne de impunere , teama sau furie nu sa stea momaie asa sa le faca pe plac astora sa fie cobai.ar fi 2 teorii despre zetanii astia: una ca ei ar fi fost prinsi in urma' prabusirii  la Roswell si sunt tinuti captivi si studiati(sau au fost) si a 2 a ca de fapt sunt mana in mana cu baietii care ne conduc, desi daca ar fi a 2a m-as mira ca 'grey sa faca pe top modele pt cateva minute sau ore de film  , film care la randul lui acuma fiind dat pe ''piata'' (in caz ca e adevarat ceea ce NU cred) sa scoata la iveala ce sau sa mai prosteasca pe cine ?!?!  care e planul LOR in caz ar iesi ca real filmuletu?   :-)

abyss

Scuze, @Xanadron. Vãzusem doar postarea ta de la filme în curând pe ecran. Cu "scanarea" stau mai prost din cauza timpului ºi poate ºi din cauza "bruiajului" pe care îl resimt de ceva sãptãmâni bune. O fi astenia de primãvarã :)

Referitor la micul gri albnegru, mã întreb de ce trebuia sã fie îmbrãcat? Ce nu putea fi în funduleþu gol :)) ?

Arhanghelul

Oficial si eu dau vina pe astenia de primavara ... dar experienta de viata imi spune ca inainte nu ma tinea starea asta atat de multe saptamani ... o fi de la gsm isti astia ... 
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

skycleaner

Si eu care credeam ca is bolnav de ceva...