Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

@@biss: Dar-ar Domnu' ca dr. Greer sa nu repete (macar de teama ridicolului) precedentele si penibilele lui manifestari entuziaste prilejuite de asa-zisa surprindere-n poza a .. la fel de presupusului "extraterestru ramuros-nebulos", ;) ridiculizat unanim anul trecut - inclusiv de catre multi dintre proprii adepti.

Repet: e foarte posibil ca eu sa fiu ala picat adinc in greseala si dr. Greer sa fie - in ciuda impresiei in continuare negative pe care mi-o lasa indeosebi accentuatul lui spirit mercantil - :evil: un tip nu doar inteligent (fiindca asta sigur e), ci chiar onest macar in intentii.

@XAN: In primul rind bine ai venit pe RUFOn!
Orice contributie ne poate lumina :star: la o adica, dar umila mea opinie ramine ca tsunami-ul de clipuri cu eventuale OZN-uri foarte neclare si implicit neconcludente de pe iutiub si alte canale nu face decit deservicii unei eventuale stimulari a adevaratei "Big Disclosure".
Ceea ce cred, din pacate, ca-i cazul si cu filmuletzul de mai sus (chestie pe care bine ai sugerat-o de fapt si tu ;))....
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

melanogaster36

#31
       Mai in gluma , mai in serios eu tot in spatiul ex-sovietic ma invart.Iata ce UFO-uri interesante au ""periat"" o nava  Soyuz in timpul lansarii:
       
Huge Object brushes by Soyuz Spacecraft 2011[/youtube]

Xanadron

#32
Clipul asta postat de tine, melanogaster36 - desi-i doar unul dintre nenumaratele ce surprind diverse OZN-uri :ufo: prezente la lansarea aproape fiecarei misiuni spatiale - mi se pare interesant mai ales daca-l luam ca analiza... pisicologica :-D a reactiilor total ipocrite :x ale comentatoarelor TV, care se prefac ca nimic ciudat nu se intimpla :-P - si de fapt astea-s reactiile tuturor comentatorilor "oficiali" a oricarei chestii iesite din limitele strict stabilite ale Matrixului Mainstream. :evil:

In rest, nimic clar nu se poate deduce (ca de obicei ;)) - nu doar fiindca la fel de bine poate fi vorba si de un OZN... intraterestru, ci si din cauza lipsei oricarei dovezi credibile apropo de scopul real al prezentzei LOR :-) printre noi.

Tema pe care cred de fapt ca merita facut si-un nou sondaj.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

melanogaster36

   Este unul din motivele pentru care l-am postat.In afara de ineditul situatiei in sine, si mai inedita este lipsa totala de comentarii la ceea ce se vede in mod clar pe ecran.De ce oare...?

abyss

#34
De ce oare...? de ce au lasat asemenea imagine sa circule oare? si ne putem intreba tot asa.
Parerea mea, si scopul pt care am initiat acest topic e unul simplu, desi nu am timp in clipa asta sa dezvolt insa pot spune doar atat:

Nu poti auzi ceea ce nu ai vazut ori nu poti vedea. Imaginile, prezenta LOR are un scop. Mai intai vezi, apoi vei auzii. Cu un i sau cu doi :), ca nu mai stiu acu  :lol:

Si de ce ma rog ar trebui sa fie ceva ciudat acolo? In special ceva gen abductions? Alea ciudate sunt ale noastre, ale MiLAB! (a se vedea - "MILABs: Military Mind Control and Alien Abduction, by Dr. Helmut Lammer and Marion Lammer")


Xanadron

#35
1. Cu un singur "i" e "vei/as auzi, fi, sti etc" :lol:

2. Tema PLF-urilor (Programmed Life Forms) si-a MIC (Men In Charge) care executa impreuna MILABs-uri e atit de imbirligata ca pina si Mulder din Dosarele Ics si-a prins urechile in ea (poate tineti minte episodul cu ET-ul "veritabil" - enorm, blanos si... copitat - :evil: care i-a cotonogit pe militarii falsi ET in timp ce operau o la fel de falsa rapire?!). Iar daca adaugam si acronimul MIB (Men In Black), ghiveciul enigmelor prescurtate devine deja complet.

3. Sint curios care-ar fi macar o... usoara dezvoltare "de vara" a teoriei tale pe temele astea, compadre @biss - poate-o sa revin si eu cu citeva idei, dar mai incolo - fiindca am postat deja excesiv p-aici zilele astea, avind ceva mai mult timp liber (sper sa n-am totusi soarta ex-userului antoniu). :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#36
8 mai 2011 - Denver, Colorado

Imagini inregistrate la 12:45 am pe data de 8 mai 2011 in sud-estul Denver-ului, in care un obiect surprins cu o camera ce avea Night Vision s-a oprit brusc in timp ce se deplasa pe cer ca mai apoi sa-si continuie traseul.
(asta nu mai pare o punga luata de vant :) )
! Video not found[/youtube]
Activitatea UFO-urilor deasupra Finlandei creste

13 mai 2011
Exista doua mari centre de cercetare ale obiectelor zburatoare neidentificate in Finlanda, unul fiind Finnish UFO Research Association (FUFORA) si celalalt numit UFO Finland. In ultimii 2 ani au fost semnalate mai mult de 300 de rapoarte UFO. Este o crestere a semnalarilor majora fata de anii precedenti notata de ambele institutii. Se specifica ca aici se iau in calcul acele cazuri care nu sunt avioane ori sateliti ori nu pot fi explicate foarte usor.
UFO TV: UFO-uri si Complexul Militar Industrial
In anii imediati WWII, structurile militare americane au descoperit ca OZN-urile reprezinta o serioasa amenintare nationala. Pentru a se investiga in mod secret fenomenul s-a alcatuit o comisie militara ad-hoc formata de presedintele Harry Truman si numita Majestic-12 sau MJ-12. Peste ani de la infiintarea sa  aceasta comisie devenita acum agentie nationala secreta, a polarizat enorme puteri autonome fata de ce anume ii incredintase natiunea sa serveasca. In 1961 presedintele Dwight Eisenhower a prevenit natiunea americana in privinta pericolului potential al influentei "complexului-militar-industrial". Materialul din video exploreaza evolutia acestui aspect unic al Guvernului US si cum el influenteaza vietile tututor...

padme

Citat din: Xanadron din  12 Mai 2011, 12:57:33
mi se pare interesant mai ales daca-l luam ca analiza... pisicologica :-D a reactiilor total ipocrite :x ale comentatoarelor TV, care se prefac ca nimic ciudat nu se intimpla :-P - si de fapt astea-s reactiile tuturor comentatorilor "oficiali" a oricarei chestii iesite din limitele strict stabilite ale Matrixului Mainstream. :evil:


Si tu ce ai vrea sa spuna/cum sa reactioneze, mai exact?? De unde stii tu ca in timp ce vorbeste nu-i face semne disperate cu mana sefului, care sef ii face si el semn cu mana sa renunte?!

abyss

#38
12 Mai 2011 - Fort Worth, Texas

Lumini stranii pe cer dupa serii de explozii la sol ale unor transformatoare de electricitate afectate de trecerea unei furtuni.


! Video not found[/youtube]

Siberia

Citatserii de explozii la sol ale unor transformatoare de electricitate afectate de trecerea unei furtuni
este versiunea oficiala.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

jean

  Luminile respective pot avea multe explicatii. Sa nu uitam ca in timpul unei furtuni electricitatea statica este foarte mare si datorita umezelii din atmosfera si tensiuni electrice de mii de volti scapata de transformatoarele defecte, explodate, se pot intampla multe chestii greu de explicat. Sau pot fi avioane in plan indepartat luminate de exploziile respective, fulgere globulare, etc.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

Citat din: jean din  14 Mai 2011, 21:27:10
Sau pot fi avioane in plan indepartat luminate de exploziile respective, fulgere globulare, etc.

Sau pot fi baloane "Mogul" care se-ntorc de la rusi... nu mai intru in detalii. Am postat filmul pentru ca dpv vizual mi s-a parut destul de spectaculos. Ca sunt si niste OZN-uri e si mai frumos :)

abyss

#42
Scuze pentru postari succesive dar am mai primit un video interesant si nu am dorit sa mai astept pana maine.


13 Mai 2011 - Sydney, Australia
In timpul filmarii alinierii planetelor Jupiter Mercur si Venus a aparut un mic UFO (adica ori balon, ori elicopter sau avion etc)

4, Planet.Jupiter,Mercury,Venus,Mars.Rare Line Up. UFO's Captured.13.5.2011.Whole event.[/youtube]

abyss

#43
M-am decis sa continui seria asta de filme marca tube fie doar si numai pentru a ne obisnui cu imaginea unor aparitii pe cer, aparitii despre care sunt convins ca sunt doar un mic aperitiv.


12 Aprilie 2011 - Plaja La Selva, California
Martorul pretinde a fi observat aparitia unui corp luminos oval ce se deplasa silentios si cu viteza redusa.
UFO, Large Dbbl Wide Oval Craft...4/12/11[/youtube]


Mai 2011 - Angers (in sectorul Maine-et-Loire sudvestul parisului), Franta.
Mai 2011 - Bridgman, Michigan
Doua lumini stralucitoare si-au facut aparitia deasupra lacului Michigan. Si-au facut aparitia impreuna pt ca mai apoi sa plece in directii diferite.13 Mai - Sumatera Barat, Indonezia
Un cerc in lanurile de cereale.14 Mai 2011 - Maipu, ChilePresupusa activitate UFO in atmosfera terestra
PREA MULTE NU SE CUNOSC DEPRE ACEST VIDEO3 aUGUST 2003 - Tennessee, US
Acest video mai vechi despre un disc zburator tocmai ce a fost postat pe website-ul MUFON2011 - Texas, US
Filmarea unui obiect urias, posibil sferic.17 Mai 2011 - STS-134 (Endeavour)
Obiect inregistrat in ultima misiune a navetei spatiale susnumite.


20 Aprilie 2011 - Lacul Michigan, US


15 Mai 2011 - Lacul Michigan, US
Noua filmare in locul cel mai fierbinte dpv al fenomenului UFO din US17 Mai 2011 - Madisonville, Tennessee, United States
17 Mai 2011 - NBC TV
10pm - UFO surprins de camerele NBCPS:
UFO-uri deasupra Aurorelor polare surpeinse de NASA Skylab III

abyss

#44
20 Mai 2011 - Texas, US

Acestea sunt inregistrari care, dupa spusele autorului, au fost efectuate in decursul a trei nopti.
! Private video[/youtube]