Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Incalzirea Globala

Creat de baaron, 30 Martie 2006, 05:02:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

xennon_2000

Foarte bun principiul pe care mergi u toma...
Economisire" - Cautate solutii de imbunatatire a aparatelor actuale astfel incat sa nu mai polueze si sa consume atata energie.
E bine sa se economiseasca, dar acest lucru trebuie respectat de toata lumea, pentru a aduce beneficii si celor saraci

2012

an inconvenient truth > in caz ca nu l-ati vazut , trebuie vazut
si un trailer al filmului http://www.youtube.com/watch?v=0XMn_Ry3z6M

calinahanna

@xennon2000

Citatma gendeam deja cu un prieten ..inginer arhitect,

Cum e ala, "inginer arhitect"? A facut ambele facultati?

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Blacky

Max C.

Asta ar fii culmea conspiratiei! Dar TBCul ,bolie de inima ,sterilitatea..etc, care sunt fregvent intalnite la fumatorii inraiti?
PAREREA MEA!

xennon_2000

sorry
inul e inginer si unul e arhitect.....

xennon_2000

Ce funny!...acum hai sa incurajam fumatul..... :martiansad:
NUUUUU...si eu sunt fumator...adik acum sunt doar de ocazie, dar nu e bine deloc...

Dupa unele studii facute pe fumatori este chiar recomandata o tigara, doua pe luna pentru a regla insomnia si unele afectiuni ale inimii si chiar nervoase....dar in niciun caz doua pachete la zi

IONUT

Citat din: xennon_2000 din  13 Martie 2007, 20:08:17
....dar in niciun caz doua pachete la zi
am fumat eu 2 pachete la zi si le-am lasat .. intr-o saptamana de cand mi-am propus m-am lasat de fumat prima pauza a fost greas de aproape 12 ore.....
vreti detalii? cum ?

jackie28t

Cred ca daca sar deschide un topic serios in acest forum ca ''No Smoking'' poate ca va iesi ceva bun si multe vieti poate ca vor fi salvate.Va fi o minune pentru RUFOn.Tinand cont ca va iesi la iveala precum ca mai mult de 90% din membrii acestui forum sunt fumatori.Faceti un sondaj si o sa vedeti.Fumatorul este defapt sclavul tigarilor.Este depedent de drog atata timp cat fumeaza.
Ca sa fii nefumator nu ai altceva de facut decat '''SA NU FUMEZI'' Simplu. 8-)

xennon_2000

Eeeee, Jacky...usor de zis greu de facut......eu unul le tin sub control adik fumez fff putin, si apropos:

FUMATI MAI PUTIN SAU NU FUMATI DELOK.....FUMATUL AFECTEAZA SI PLANETA PRIN POLUAREA AERULUI, APEI SI SOLULUI :martiansad:

pri3st3ss

stati ca se scumpesc si apoi sa vedem care din noi isi permite....
eu una m-am lasat f rapid pt 6 luni,apoi am reinceput..nu stiu de ce.. :|
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

xennon_2000

:martiansad:
:martiansad:
Offff......pri3st nu mai fuma!!!!!!!!incearca sa le lasi......nici eu nu pot sa ma lasi definitiv (fumez ocazional 10 pe luna) dar macar incerc

jackie28t

ups...avem 2 fumatori. :-D

Citat din: xennon_2000 din  13 Martie 2007, 21:36:37......nici eu nu pot sa ma las definitiv (fumez ocazional 10 pe luna) dar macar incerc

xennon_2000,
tu te incadrezi in categoria ''Fumatori de ocazie''.....nu e bine deloc.Tot depedent de tigari esti si tot fumator esti daca nu le vei lasa definitiv.Fumezi la ocazii dar acest drum se poate schimba de la ocazie la ocazie sau de la o suparare la suparare si de la o tigara de ocazie foarte probabil sa ajungi la 20 de bete pe zi. :|

PS:ca sa nu intram aici off-topic...doriti sa deschid un topic nou despre fumat unde putem sa discutam mai departe despre subiect acolo? :roll:

pri3st3ss

pai fumatorii pasivi sunt mai atacati decat cei  "specializati" ca sa spun asa..

ma las,xenon, am promis cuiva ca din august renunt la tigari; si eu ma tin intotdeauna de cuvant
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.