Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

No, unde a fost flota vehiculata prin anumite zone abisale ale netului cand a fost nevoie de ea? Unde sunt cele 8 nave , statiile spatiale si armele din dotare?
  Si mai ales unde sunt zecile daca nu cumva sutele de astronauti pe care ii pregateste NASA de cativa zeci de ani incoace ?

  Stau si ma intreb cum se rezolva niste contradictii  :roll:
Programul secret spatial care clar - pt mine- exista cu programul oficial vizibil .
Parca ar exista doua Pamanturi in acelasi spatiu insa cumva decalate in timp iar unii sau unele fenomene coexista simultan in cele 2 realitati si poate exista si ceva similar efectului-tunel cunoscut din fizica obisnuita.
Ar mai fi - dupa mine - si alte contradictii aparente din lipsa de informatii care sa faca legatura si sa rezolve misterul. Cine are informatiile astea n-ar vrea oare sa mai arunce cate ceva pe net?
  Zic si eu ...

abyss

No comment  :lol:

Nox

Citat din: fiulploii din  17 Februarie 2013, 14:47:27
Programul secret spatial care clar - pt mine- exista cu programul oficial vizibil .

Ai putea sa argumentezi?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

#2613
Citat din: Nox din  18 Februarie 2013, 00:41:50
Ai putea sa argumentezi?
Eu?  :lol: Dar zecile de postari cu linkuri si poze pe tema asta ale lui Xanadron ? Raspandite ce e drept prin vreo 10 subiecte de pe forum.
  Plus siteul NASA - linkul respectiv a mai fost dat aici pe forum , nu imi mai pierd vremea sa-l caut - in care se anunta recrutari periodice de astronauti . Link pus de Siberia . Apropo, si o gramada de postari ale Siberiei aduc dovezi reale , faptice . Trebuie numai bagate in sama  :-D
  Multumit?

Acum te rog sa argumentezi tu ca fabulez .
Aici http://www.vandenberg.af.mil/index.asp
ce crezi tu ca se intampla? Unde si ce a facut naveta lor in ultima misiune de vreo 180 zile parca?

Nox

#2614
Bun, deci pentru programul spaţial paralel (cu cel oficial) se fac recurtări, iar pentru cel oficial nu se fac (sau nu trebuie să se facă, sau cum trebuie să se facă?)?

O să încerc să studiez informaţiile de la linkul dat de tine.

PS. Lipsa de informaţii despre un eveniment, etc, da, poate fi speculată în sensul de a fabula, dar nu ţine loc de argument.
Faptul că eu nu ştiu ce ai făcut în ultimele 3 zile, nu înseamnă, de exemplu, că ai fost pe lună.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

Citat din: Nox din  18 Februarie 2013, 01:00:44
PS. Lipsa de informaţii despre un eveniment, etc, da, poate fi speculată în sensul de a fabula, dar nu ţine loc de argument.
Faptul că eu nu ştiu ce ai făcut în ultimele 3 zile, nu înseamnă, de exemplu, că ai fost pe lună.
Corect referitor la prima propozitie insa e un adevar doar pe jumatate rostit .
Corect referitor si la a doua propozitie si nu vei stii cat de aproape de adevar ai fost datorita barierelor bunului-simt adus la rang de axioma.  8-)
  E impotriva oricarei logici sau ratiuni ca eu sa fi fost pe luna in ultimele 3 zile , nu-i asa?  :lol:
Si totusi, raspunsul tau per ansamblu este unul prin invaluire . Declari atasamentul catre ratiune dar nu folosesti in argumentatie nimic concret. Nu e corect. Tu ai intrebat direct si eu asa am raspuns , aproape punctual. Daca vrei un raspuns detaliat, atunci asta face obiectul unei carti-document  :-D desi poti gasi si singur informatiile mici si raspandite care duc catre concluzia deranjanta .
  Ratiunea nu exclude deductia, analogia, briciul lui Occam si alte argumente. trebuie doar sa fie bagate in sama, cum am zis.
  Evident , parerea mea... cu argumente  :wink:

Xanadron

#2616
Citat din: abyss din  18 Februarie 2013, 00:13:41
No comment  :lol:
Sint clonati? (unu pentru America de Nord, altu' peste mayasii de din vale de Rovine).
Ori doar se hlizesc la fel? :-D

Pe tema angajarii/recrutarii de astronauti la o NAZA blocata-n proiect cica n-are rost sa mai revin - voiam sa candidez si io, da' norocul lor ca am de lucru cu cartea asta :lol: (fiindca altfel erau obligati sa ma angajeze direct p-o baza martiana :martiansmile: tinind cont de gradul Zen de pe RUFOn). :-D

Serios acum: Solar Warden (care se numeste oricum altfel de-o vreme) n-are fo' treaba cu meteoritii - doar atunci cind ii produce si joaca popice cu ei. 8-)
Nu va ginditi insa la vreo fantoma a Razboiului Rece redesenata de strigoiul lui Stalin, fiindca rusii beau whisky si 'meriganii - vodca, mai demult decit credeti.

Acu' s-aude ca iar le-au combinat cu palinca & pastile si readuc in lumina reflectoarelor penultima gogoasa de care vorbea Wernher Magnus Maximilian, Freiherr von Braun :fullmoon: pe patul mortii - aia cu meteoritii/asteroizii.
Careee, asadar si prin urmare - dupa ex-nazistul-sef al NAZA, nu dupa JE -, fi-va urmata la scurt timp de ultima vrajeala aburinda: BlueBeam, :star: a carei pregatire sincronizata cu alte alea (papa-pa, aur-dus, crah-total, iran-supus, chinez-indus...in eroare, normal), se simte deocamdata doar ca o duhoare indepartata.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  18 Februarie 2013, 01:29:05
Serios acum: Solar Warden (care se numeste oricum altfel de-o vreme) n-are fo' treaba cu meteoritii - doar atunci cind ii produce si joaca popice cu ei. 8-)
...
penultima gogoasa de care vorbea Wernher von Braun :fullmoon: pe patul mortii - aia cu meteoritii/asteroizii.
Ai putea sa arunci niste detalii , asa ca luni dimineata  :wink:  sau sa dai cu link-ul de pereti sa vedem si noi o urma  :-D
Mult-ume-sc ! 

horia2008


Dupa Carol Rosin / Wernher Von Braun ultimile amenintari cu care ne lucreaza pentru inarmarea spatiului (weaponize space) sunt asteroid/comet threat si a hostile ET threat

http://www.youtube.com/watch?v=WruCxsh8mfw&feature=player_embedded#!



horia2008

http://www.hotnews.ro/stiri-international-14254609-papa-benedict-xvi-lea-avea-dupa-retragerea-pensie-2-500-euro-luna.htm
Citat........................
In data de 28 februarie, la ora locala 17:00, va parasi cu un elicopter Palatul Apostolic de la Vatican si se va deplasa la resedinta de vara a suveranilor pontifi, la Castel Gandolfo, la 30 de kilometri de Roma. Aici va petrece o perioada de doua luni, inainte de a se muta intr-o mica manastire din incinta Vaticanului, aflata in spatele cupolei bazilicii Sfantul Petru, unde isi va petrece restul vietii.

Dupa retragerea sa, papa va avea functia de "episcop emerit al Romei", care prevede o pensie de 2.500 de euro pe luna, mai redusa decat aceea acordata cardinalilor care ies la pensie si care este de 5.000 de euro pe luna.

De asemenea, dupa legislatia in vigoare la Vatican, papa nu va putea transfera la Castel Gandolfo toate bunurile sale si toate documentele, acestea urmand sa ramana in Palatul Apostolic. In general, dupa moartea unui suveran pontif, resedinta sa din Palatul Apostolic de la Vatican este sigilata, iar toate obiectele si documentele sunt transportate in Arhiva secreta de la Vatican, unde sunt pastrate timp de mai multi ani, inainte de a fi distruse. De data aceasta, insa, situatia este inedita si fara precedent in istoria moderna a Bisericii Catolice. Papa Benedict al XVI-lea va putea duce cu sine la Castel Gandolfo numai obiectele strict personale: darurile primite in cursul pontificatului sau, care a durat aproape opt ani, corespondenta privata si pianul sau, la care canta muzica sa preferata, cea a lui Mozart. Toate celelalte obiecte din apartamentul privat al papei, inclusiv mobila si tablourile de mare valoare, vor ramane la Vatican, pentru viitorul suveran pontif, care va fi ales de Conclavul celor 117 cardinali electori, acestia urmand sa se reuneasca in prima jumatate a lunii martie.

Saracu'.....


SLEAH19

Citat din: andrei din  21 Februarie 2013, 04:27:39
  Stii ceva SLEAH19?Pot oricand sa-ti dau exemple din Biblie sau din alte ,,carti sfinte",de versete, porunci sau cum vrei sa le zici, care au cam acelasi sens cu ,,CREDE SI NU CERCETA".Nu asta intentionez.Eu am contrazis o afirmatie pe care ai facut-o tu,precum ca ,,in umbra crucii"si implicit a bisericii,ar fi progresat de fapt specia umana.Insasi prin atitudinea ei de-a lungul timpului,biserica a fost de fapt o frana in calea progresului omenirii. Incerci sa negi o evidenta care este mai mult decat clara pentru toata lumea.Hai totusi sa-ti dau un exemplu din Sfanta Scriptura:-,,Cele mai grele de tine nu le cerca si cele mai tari decat tine nu le cerceta.Cele ce ti s-au poruncit tie acestea cugeta,pentru ca nu-ti sunt de treaba tie cele ascunse." ( Intelepciunea lui Isus Sirah,III,20-23)
  sau
,,Sa primim cu multa intelepciune cuvintele ,Scripturii; sa nu depasim masura noastra,nici sa nu iscodim cele mai presus de noi,asa cum au patit dusmanii adevarului,care,voind sa cerceteze totul cu propriile lor ganduri,nu s-au gandit ca este cu neputinta omului sa cunoasca desavarsit creatia lui Dumnezeu..." (Sf.Ioan Gura de Aur)
  Ce zici seamana astea cu ,,Crede si nu cerceta''?
  Si apoi mai lamureste-ma te rog de ce crezi ca cenzureaza de secole Vaticanul,lucrari stintifice,descoperiri,inventii? Tot spre progresul omenirii te pomenesti...nu? :-D. De ce a torturat si ucis Inchizitia in numele Bisericii Crestine,astronomi ,doctori, alchimisti,vreme de 400 de ani.De ce a dezlantuit Cruciadele... si de ce a ucis bastinasii din America Latina sau Africa care nu treceau la crestinism?... :? :roll:
  Nici Ortodoxia nu e mai breaza,stai linistit.Aceiasi Marie cu alta palarie!
  Cand tara asta more de foame, prelatii vor sa revendice 30% din terenulrile agricole, pe care zic ei,le detinea Biserica dinainte de Cuza.Cred ca tot de mila romanilor...ca sa nu se mai chinuie cu proprietatile. :-D :-D Sau ia spune-mi cate scoli sau spitale se puteau face din banii cheltuiti pe Catedrala Mantuirii Neamului?...  Aud?...???!
   
  Si pentru ca tot suntem la rubrica ,,Cine a zis'' sa ma bag si eu in seama.
  Asadar cine a zis:,,Religia este capodopera artei de a dresa animalele,deoarece dreseaza oamenii cum sa gandeasca"?
  Si inca una:,,Cand vine vorba de bani toti sunt de aceeasi religie" :-D :-D



  Mut aici răspunsul , andrei pentru că alunecă  peste marginile topicului respectiv şi posibil peste răbdarea   moderatorilor.

De acord cu ce spui.

Incepând cu Constantin cel Mare , politicul a simţit cât de important este să modifice regulile bisericii şi apoi să o atragă şi să o folosească în scopurile lor.
Nu vorbi despre Vatican pentru că nu ştii ce reprezintă.
Citeşte printre altele ,, Tragedia Veacurilor,, scrisă de cineva care a studiat istoria religioasă fară să aibă mintea arestată  şi poate vei constata strategia diavolului. La plecarea lui, Isus a transmis apostolilor să meargă în toată lumea să vestească împărăţia lui, le-a spus că vor fi însoţiţi de duhul sfânt şi i-a prevenit că vor fi huliţi, bătuţi cu pietre , ucişi etc. ,, Biserica mea să fie în inima voastră, inima voastră să fie templul meu,, , deci nu ziduri şi catedrale megalomanice.

În primele două trei secole diavolul , stăpânul acestei lumi, a atacat din exterior biserica , creştinii erau ucişi , aruncaţi la lei , li se confiscau bunurile care erau date celor care îi turnau că sunt creştini. Dar pentru că Isus a spus ,, Unde va curge sângele unui creştin vor răsări alţi 20,, , repercusiunile nu aveau efect. Atunci diavolul a schimbat strategia şi a hotărât să îşi înfingă steagul de luptă în interiorul bisericii şi să lupte de acolo. Aşa a apărut Vaticanul şi ce a derivat din el inchiziţie , persecuţie , indulgenţe , reprimarea cuceririlor ştiinţei şi descoperirilor.

Isus cât a fost pe pământ nu şi-a pus tiară papală şi nu s-a îmbrăcat cu fireturi de aur. El spune doar să nu cercetezi cele ce se află în ceruri că s-ar putea să nu le înţelegi sau să le înţelegi greşit. În rest nici o oprelişte nu vine de la EL.

Poate pentru unele lucruri nu a venit vremea să le înţelegem:

Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteţi să le purtaţi

Omul dintâi este din pământ, pământesc; Omul al doilea este din cer.

Şi, după cum am purtat chipul celui pământesc, tot aşa vom purta şi chipul Celui ceresc.

Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire.

,,Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort."


În rest tot ce spui despre biserică este adevărat probabil şi nu te contrazic , dar nu sunt despre Biserica Apostolică lăsată de Isus pe pământ.

Şi cu asta îmi cer scuze pentru că am depăşit postările religioase pentru primul trimestru din 2013 , deci nu o să mai fac atingere la ele , şi pentru că acum am cam scris de pe genunchi în timpul programului în care sunt plătit pentru altceva. Dar o să bag o oră suplimentară , nu vreau să rămân numănui dator.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Din ciclul '' efecte conexe si victime colaterale ''  spuse cu tupeu si aplaudate :


"Am ucis 4.700", a declarat el, potrivit site-ului local Easley Patch, în South Carolina (sud-est).

"Uneori lovim persoane nevinovate, ceea ce detest, dar suntem în război şi am ucis mai mulţi oficiali de rang înalt ai Al-Qaida", a adăugat el.

senatorul republican Lindsey Graham

http://www.antena3.ro/externe/oroarea-din-spatele-atacurilor-cu-dronele-sua-senator-am-ucis-4-700-de-persoane-uneori-lovim-persoane-nevinovate-204164.html


socrate

Iaca.. colega SLEAH19 ma bag si eu in seama cu cateva precizari referitoare la cateva afirmati ale tale din "celalat topic"....
CitatDe aceea consideram ca cea mai gravă crimă făcută împotriva europenilor de baștină și a culturii europene este deschiderea largă a porților Europei hoardelor barbare și hămesite de foame din Asia și Africa, hoarde care vor transforma Europa creștină, civilizată și prosperă de astăzi în Euro-Indo-Arabia de mâine, în care urmașii noștri vor putea, probabil, supravietui pentru câteva generații în "rezervații"...
...cea mai mare crima facuta impotriva europenilor a fost invazia hoardelor barbare
patrtiarhale asiatice si Nu numai, care au decimat Cultura Matriarhala Europeana pasnica si iubitoare de cultura si au inlocuit'o fizic si ideologic prin forta cu cultura imorala si opresiva patriarhala devenita ulterior patriarhal/crestina...,islamismul si iudaismul facand parte din aceias familie avramic/patriarhala.
Europa de azi este predominant Laica(prin Revolutia Franceza) si in parte adepta a Cultului Matriarhal(Wicca si alte derivate),interesant de remarcat faptul, ca in tarile europene preponderent adepte a cultului patriarhal/crestin implementat in actul de guvernare predomina imoralitatea,nedreptatea sociala etc....romanica ultrapatriarhal/crestina fiind campiona absoluta la hotie,inechitate sociala etc..,toate in numele "iertarii", celor ce au de tata pe dreacu...,dupa spusele lui Isus....
Ce vrei sa spui prin pasajul....
CitatÎn schimb Isus spune:

Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.
"Ci cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun. Feriţi-vă de orice se pare rău"

                                                                                                    Par lucruri în regulă ,nu ?

...asta deoarece.... tot "in schimb Isus spune":

CitatSuferirea raului si iubirea vrajmasilor.

38 Ati auzit ca s-a zis: Ochi pentru ochi, si dinte pentru dinte."(Principiile Dreptatii si implicit a Logici respectate)
39 Dar Eu va spun: Sa nu va impotriviti celui ce va face rau. Ci, oricui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalt.
40 Orisicui vrea sa se judece cu tine, si sa-ti ia haina, lasa-i si camasa.
41 Daca te sileste cineva sa mergi cu el o mila de loc, mergi cu el doua.
42 Celui ce-ti cere, da-i; si nu intoarce spatele celui ce vrea sa se imprumute dela tine.
43 Ati auzit ca s-a zis: Sa iubesti pe aproapele tau, si sa urasti pe vrajmasul tau."
44 Dar Eu va spun: Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvintati pe cei ce va blastama, faceti bine celorce va urasc, si rugati-va pentru ceice va asupresc si va prigonesc,
....spune tot El:
Citat8 Cine păcătuieşte este de la diavolul, căci diavolul păcătuieşte de la început. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.
...pai cum mai SLEAH19, dragule...."cine pacatuieste e de la diavolu" si nimicirea lucrarilor lui se face prin "iertarea" celor ce au aceasta "calitate"?....
....dar ce facem cu afirmatia...
Citat34 Să nu credeţi că am venit să aduc pace pe pământ. Nu am venit să aduc pace, ci sabie
...pace fara Dreptate Nu sa pomenit...iar acea pace/invoiala care are ca argument "sabia"....ce fel de "pace" este?!!...

acestea fiind spuse(fara suparare)....sunt si eu de parere... mai luam o "pauza" cu religia...o fraza de dansul si dansi inventata....pt. ce? vede oricine...dar putini recunosc....bine dar asta e problema lor.....asa ar fi daca nu am impartii aceeasi "casa"... Terra...

PS....sa vezi tu SLEAH19... cand o Venii ANTICRISTUL...alea "rectificari"!!! la cele implementate de d-zeu tatal si fiul despre suferirea raului si iubirea vrasmasilor ...musai o sa trebuiasca aplicata ideologia lor pe propria lor piele si a acolitilor lor :-D ca sa vaza "lumea" cum se vor impotrivi propriei ideologii...si se vor lepada de sfanta evanghelie patriarhala... :-D

uforever

Citatreligia...o fraza de dansul si dansi inventata....pt. ce?

Pai o spune foarte clar in contunuare: :-D

Religia - o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

N-am putut sa ma abtin, desigur va respect conversatia, asa ca n-am sa intervin. Totusi nu inteleg ce nu e clar in strofa de mai sus :wink:



SLEAH19

#2624
Citat din: uforever din  21 Februarie 2013, 15:07:47


Religia - o frază de dânşii inventată


Totusi nu inteleg ce nu e clar in strofa de mai sus :wink:

Trebuieşte determinat doar cine sunt dânşii ... inventatorii !

Ps ... socrate, am răspuns la toate. Sezonul următor.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !