Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 23 Vizitatori vizualizează acest subiect.

romulus

CitatDe acord cu tine romulus, sunt si multe clisee pe aceasta tema. Superficiale, egoiste etc ...nu mai conteaza. Sunt!

Ma gandesc ca Maria Marcus nu a avut cunostinta de chiar toate aceste clisee cand a scris despre Occident. Si pare ca zice din inima ceea ce zice, azi. Maine este posibil sa se mai schimbe omul. Eu ii dau credit, poate doar pentru faptul ca am pe alocuri aceleasi pareri cu ea.
Ok, sunt si eu convins de asta si sincer, apreciez. Eu am scris ce scrisei mai sus, mai mult cu naduf, ca multi scuipati  si pumni in freza mi-am luat eu, zicand semenilor si concetatenilor ce spune fata asta din strainatate!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

classic

Citat din: romulus din  08 Ianuarie 2013, 16:09:33
Da, domnule mr (ori MARIA MARCUS pe care o citezi) sunt de acord cu tine/voi ! Cum ramane insa cu cliseele :
-"In America/RFG/Franta, etc... m-am <realizat>, in Romania nici vorba sa fi putut asa ceva" { si daca il luai la bani marunti p'ala de zicea asa, el era sclav pe la cine stie ce institut de cercetari, ori  garaj, ori aiurea, avea o casa si o masina pentru care platea "mortage" pana la sfarsitul vietii.....ori si dincolo de ea si isi plangea notile in pumni de dor de casa....}
Da domnule Romulus. Urmand logica dvs, ne putem considera sclavi oriunde. Si la institutul de cercetare mentionat si la fabrica de asamblat telefoane din Romania. Cu mentiunea ca, in cel dintai caz, esti un sclav cu statut privilegiat. Insa nu despre sclavia moderna vorbim aici. Cat despre
Citat""securista nenorocita, care a supt sangele poporului",
nu cred ca poate fi vorba despre asa ceva. Pe vremea aceea (anii 90), Maria, ca si subsemnatul, purtam costume de soimi ai patriei (accesorii ce faceau inca parte din garderoba de gradinita, din cate-mi amintesc). Intamplator, pe Maria o cunosc, din vedere. Circumstantele in care ne-am vazut, au fost unele animate cu manifestari extatice (vezi poza).

Manifestul ei, caci despre asta este vorba, in pofida sentimentelor de apartenenta la acest neam, formulate cat se poate de lapidar, exprima indeobste, revolta sa sufleteasca si poate lehamitea fata de clasa politica (sustinuta de un important segment al populatiei dar si de lenea si indiferenta celor mai multi dintre noi, as adauga eu).  Dar nu este nici locul si nici momentul sa judecam vremurile sau generatiile.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

fiulploii

Citat din: mr din  08 Ianuarie 2013, 17:45:54
Exista un grup de facatori de realitate situat in afara Sistemului. Cred ca nu ar fi vizibile directiile, materializate in efectele apasatoare asupra maselor, daca nu ar exista un astfel grup. Si efectele impuse s-ar constitui intr-o suma de dovezi indirecte, pe principiul cauzei si al efectului. 

Ader la parerile lui Xanadron in privinta locatiei si logisticii. Mai adaug doar ca in filmul John Carter ( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,337.msg79051.html#msg79051 ) rasa Thern-ilor martieni, cu profil Arhontic, se plaseaza cumva in zona facatorilor de realitate pamanteni. Doar ca sursa este indirecta/neconforma/nepalpabila: film SF.

Pai sensul pozitiv moral-uman este dat de rezultanta armonizarii celor trei corpuri ale omului intreg. Pe cand cel negativ este dat de o inteligenta sclipitoare localizata doar la nivelul unui singur corp. Nu cred ca mai este vorba de armonizare si de acelasi rezultat. Vibratiile nu pot fi aceleasi. Automat bazele aprecierii din exterior, difera.
In cazul de fata Codexul, impreuna cu ceilalti factori inhibatori, sunt folositi tocmai pentru a nu permite aparitia acelor  vibratii inalte. Chiar daca unii indivizi fenteaza acesti inhibatori, intr-o forma sau alta, accentul se pune pe mentinerea unei mase critice formata din cei controlabili.
Parerea mea...

Hai sa ne mutam aici departe de E-urile din codexul alimentar  :-D
Dupa parerea mea cred ca idealizam putin .
   Zic unii ca la baza interzicerii Stiintei Stravechi in totalitatea sa a stat faptul ca Ascensiunea rezultata din armonizarea celor 3 corpuri nu presupune in mod obligatoriu un sens pozitiv al moralei umane. Liberul arbitru ramane nestirbit si fara consecinte . Pentru intarirea acestui tabu au fost lansate elemente ajutatoare de genul : vinderii sufletului agentilor Necuratul srl   si incasarii acestuia la termen , etc, etc.
    Foarte plastic si poate profan vorbind , vibratiile unui cutit raman neschimbate , fie ca este folosit sa cureti un mar de coaja , fie ca este folosit la o crima  :-D Aprecierea din exterior difera functie de privitor .

Zici ca e posibila folosirea codexului pentru impiedicarea aparitiei unor vibratii inalte. Nu exista nici o dovada in acest sens , zic eu. Pentru ca, se pare ca sunt 3 nivele - d.p.d.v. al alimentatiei - pe drumul spre armonizare : primul nivel are nevoie de hrana naturala, curata ; al doilea nivel are nevoie de hrana vegetala curata, proaspata ; al treilea nivel deja nu mai conteaza calitatea hranei ingerate fiindca in interiorul organismului respectiv se produce o transmutatie necesara si suficienta . Exemple in acest sens sunt destule , mai ales prin lumea religioasa si mai nou prin lumea stiintifica, de laborator - vezi apa...japoneza.
    Prin alimentatie probabil ca s-au operat si modificarile genetice ..celelalte ...sau poate ca nu . Cu propozitia de tocmai am scris-o , am pro-mulgat    :lol:  existenta unei conduceri din afara Sistemului . Eu nu contest aceasta existenta , o banui sau o intuiesc si as vrea ceva mai palpabil decat intuitia  :-D  . Si nu ma multumeste - ca e sub cincizeci  :lol: - romanele lui E.R.Burroughs .
     Tot pe linia asta cu Conducatorii , eu banuiesc ca tipii astia nu mai sunt demult prin zona iar ceea ce vedem noi este fie ceva automat, de genul unui program holografic , o interfata cu banuita elita ultra-absconsa a Pamantului uman , fie niste tipi destepti au gasit niste scule - pe Luna, pe Marte sau chiar aici pe Pamant- cu care se joaca de-a zeii . Spun asta fiindca exista cam multe rateuri in indeplinirea Agendei-asa cum ne place sa o numim.
    Deocamdata atat, e doar parerea mea exprimata mai sus si chiar vreau si eu niste dovezi indirecte cum ca Aidesus sau Aidejos inca mai exista pe aici.

Unul din arhetipurile Omului este nevoia de un Parinte ocrotitor precum si nevoia de un Bau-Bau pe care sa poata pune vina si pe care sa-l arate cu degetul acuzator.  :roll:

niphilim

Citat din: elena78 din  07 Ianuarie 2013, 13:09:30
stau si observ si citesc unele mesaje ale voastre.....

Probabil . Dar , stimata colega , ..... si intelegi ceva din acestea ? Io-s mai "natang" si mai nitel slobod la gura . Da' stiu o vorba : "Cand macar doi iti spun ca esti matol ..... du-te , nene , de te culca !"

................................................

Imi rezerv dreptul de-a face-o observatie , cel putin la modul personal :

Nu stiu ce-a dus la initierea acestui topic , insa tocmai dumneata ai facut sa-mi pierd interesul din a "sapa" in analele forumului , cert este ca postezi peste tot si orice ...... probabil din a te vedea scriind pe Rufon . Ori de cele mai multe ori bati campii . Iarta-mi , te rog , franchetea . Sunt poate cel mai putin in masura sa ma exprim aici .....

Care-cum are ceva de "baiguit" p-acilea ..... simti nevoia de-ai completa ideea sau de-ai tavali-o . Este perfect adevarat ca o faci intr-o maniera soft , de genul " Da, desigur , ai dreptate , dar iata , ..... ca nu-i asa ! de fapt n-ai dreptate , dar ai ! Si stii ceva ?? Gresesti fundamental . ..... Da' un pic de dreptate tot iti dau . Da' numa' un pic . "

..........................

Insist asupra faptului ca d-ta ai facut sa-mi pierd interesul asupra multor subiecte din forum , dar mai ales din a-mi aduce cumva , .... cu ce stiu sau as putea , ..... contributia la acestea .

...........................

Paradoxal : nu vizitez forumul de cateva luni din cauza incisivatii d-tale , .... o fac acum , astazi , si vad acest topic . NIMIC PE LUME NU-I INTAMPLATOR .....

...........................

p.s. Nimic de mai sus nu inseamna ca nu-ti apreciez la justa valoare contributia la forum . Macar perseverenta daca nu altceva .  Dar nu asta trateaza topicul .
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

AdarM

Citat din: niphilim din  09 Ianuarie 2013, 00:42:36
simti nevoia de-ai completa ideea sau de-ai tavali-o
Imi amintesc cum, nu demult, il luasei in balon pe Ganditorul pentru omisiunea unui "i".
Atat, restul e chat.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

niphilim

Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

Nicipreaprea

5 tablouri: 2 peisaje, un nud, o scena de razboi, un portret   :lol:

zamotrak

Citat din: Nicipreaprea din  10 Ianuarie 2013, 05:35:00
5 tablouri: 2 peisaje, un nud, o scena de razboi, un portret   :lol:

Cu tabloul de sigurante,cum ramane? :evil:

mr

Fiind un client vechi al editurii Daksha (desi nu am mai cumparat de multa vreme de acolo) mai primesc notificari pe mail legate de noutati. Ultima notificare:
Interviu cu Peter Moon despre cartile lui Radu Cinamar

Interviu cu Peter Moon despre cartile lui Radu Cinamar - Editura Daksha
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/interviu-cu-peter-moon-despre-cartile-lui-radu-cinamar-a40

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

Relanseaza acest interviu discutiile despre cine este Radu Cinamar? si cat de credibil este?

Xanadron

Citat din: fiulploii din  17 Ianuarie 2013, 00:01:02
Relanseaza acest interviu discutiile despre cine este Radu Cinamar? si cat de credibil este?

Nici vorba - e doar un alt gimmick de marketing (mai slab cred decit al meu p-aici). :-D Doar parerea mea, evident.

Cu cinamarezu' asta "raman" cica mie cel putin mi-s clare lucrurile, indiferent cine-o fi (un yoghin misanez sub acoperire, infiltrat insa dinspre SRI probabil - si asta-i doar umila mea opinie).

Am mai discutat de fapt noi pe aici despre scopurile deloc pecuniare ale "operatiunii cu cap de mort", toate cartzuliile (debile rau, zic tot eu) din celebrul ciclu fiind disponibile pe net imediat dupa publicarea lor "pe hirtie".

Sponsor exista insa si nu-i doar "mioritic" - fiindca talmes-balmesul ezoterico-illuminato-thrillerist scris la un nivel jalnic :-P (iarasi parerea mea doar) pare util sa fie pompat in neuronii bizonilor de allover - USA included.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Citat din: mr din  16 Ianuarie 2013, 14:09:34
Interviu cu Peter Moon despre cartile lui Radu Cinamar

Peter Moon spune la un moment dat ca este o ordine superioara care incearca sa distruga universul. Asta e ca si cum as spune eu ca vreau sa-mi dau foc la casa. Poate n-a zis asa si mi se pare mie.. dar ordinea aia unde se duce in cazul asta?

Citat din: Xanadron din  17 Ianuarie 2013, 00:50:26
Am mai discutat de fapt noi pe aici despre scopurile deloc pecuniare ale "operatiunii cu cap de mort", toate cartzuliile (debile rau, zic tot eu) din celebrul ciclu fiind disponibile pe net imediat dupa publicarea lor "pe hirtie".

Crezi tu? Cartea se vinde in America, conform P.Moon - te pomenesti ca asta o fi unul din scriitorii despre care ziceai ca traiesc din scris.
Prima carte este ea insasi o strategie de marketing, asa a deschis usa pt celelalte...Pana si inceputul scris aiurea, ca vezi doamne, am spus editorului si el s-a apucat sa scrie si de fierbinte ce era toata treaba, n-am mai apucat s-o corectam, v-o dam s-o rumegati asa, cocolosilor. Stil copiat ulterior de cum o cheama, Aryana Havah,  - tipa cu pustiul posedat de o entitate de pe planeta mov. Fac pariu ca regele agatars isi baga unghia in gat ca nu i-a venit ideea asta.
Ce s-a intamplat dupa aia - un viral care circula pe net, la fel ca si Codul lui da Vinci. Orice om care primeste asa ceva underground de la prieteni (cum a fost cazul meu, imi aduc aminte ca cine mi-a trimis Codul... era infierbantat), isi inmoaie destiu' in gura si se apuca sa caute: ce a vrut sa spuna autorul? Dar asta e chestie de moda veche, nu se mai invata acuma in scoli ...

Citat din: Xanadron din  17 Ianuarie 2013, 00:50:26
Sponsor exista insa si nu-i doar "mioritic" - fiindca talmes-balmesul ezoterico-illuminato-thrillerist scris la un nivel jalnic :-P (iarasi parerea mea doar) pare util sa fie pompat in neuronii bizonilor de allover - USA included.

Nivelul nu e nici el de neglijat. Cine pricepe bine, pentru cine nu, a fost un basm.

padme

Citat din: padme din  17 Ianuarie 2013, 17:31:02
Ce s-a intamplat dupa aia - un viral care circula pe net, la fel ca si Codul lui da Vinci. Orice om care primeste asa ceva underground de la prieteni (cum a fost cazul meu, imi aduc aminte ca cine mi-a trimis Codul... era infierbantat), isi inmoaie destiu' in gura si se apuca sa caute: ce a vrut sa spuna autorul? Dar asta e chestie de moda veche, nu se mai invata acuma in scoli ...

Absorbita fiind de meandrele nisipurilor violete, am uitat sa-mi completez ideea: de ex. in cazul Codului descopera ca practic a fost copiat cuvant cu cuvant din cartea care intr-adevar avea valoare documentara Sfantul sange si sfantul graal, in celelalte trebuie sa deslanesti ce e real si de unde vine, etc...
Ceea ce vreau sa spun este ca asemenea carti nu sunt decat un pas catre studii ulterioare.

Noroc ca in cazul tau, Xanadron, avem garantia autorului...:))))))))))

fiulploii

Din intamplare am dat peste poza din atasament cautand altceva pe net si mi-am adus aminte de nivelul profesionist al jurnalistilor de altadata.  8-) Ideea e ca eu chiar am citit ziarul cu pricina si ma intrebam atunci cine merge la mare in decembrie - cred ca a fost o prelansare a programului Mare pentru toti .... aia care au priceput  :lol:

uforever

Nici nu stiu ce sa comentez la asa ceva, ii mai lipsea placuta cu numele si "numarul de inregistrare". Ma rog, chat-ul e chat...

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/112101/Real_Alien_Caught_on_Tape_2012_I/