Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Parerea mea - fals, dar nu CGI.
Fiindca omu' din poza pare... om "cosmetizat" de fapt, :-D din multiple motive pe care n-are rost sa le mai puricam aici (grosimea gatului, morfologia orbitelor, conformatia deltoizilor-pectoralilor etc).

Mai precis: e mai mult ca sigur un copil/adolescent machiat ca-n filmuletele SF de duzina.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

OM

Bai fratilor parca fu vorba ca: secretele mayașilor o să fie dezvaluite de către guvernul mexican în 2012????
Parca o cucoana zicea ca o sa fie vb de 2-3 filme....
Va mai amintiti voi ceva?
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

Xanadron

Citat din: OM din  24 Ianuarie 2013, 14:13:50
Bai fratilor parca fu vorba ca: secretele mayașilor o să fie dezvaluite de către guvernul mexican în 2012????
Parca o cucoana zicea ca o sa fie vb de 2-3 filme....
Va mai amintiti voi ceva?
Da, s-au postat destule pe tema asta, la vremea respectiva.
De pe atunci  am fost sceptic cu privire la filmul inceput CICA de fiul raposatului actor Raul Julia - uita-te la poza lui' tac-su si te lamuresti cumva despre aschia... ce sare aproape de trunchi. :lol: (evreiesc, btw - ca pe fi-su il cheama si Levy). :evil:
Nu mai vb acum despre faptul ca "fiul" nici n-ar fi de fapt odrasla lui Raul Julia si pina nu demult il chema Salvador Fuentes.

Totul a fost o schema de marketing, ca sa nu-i zic escrocherie. Mai precis, o actiune de stringere de fonduri topite in neant. :| Povestea cu fuga finantatorului cu pelicula-n carca s-o creada mutu' in orice caz. :-D
Hai pa si s-aveti o zi fara tzepe,  :lol: ca deja mi-am pierdut (iarasi) prea mult timp cu ele.

http://www.thewrap.com/movies/column-post/mayan-mystery-documentary-financier-accused-fleeing-film-footage-exclusive-38921?page=0,1
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Citat din: Xanadron din  30 Ianuarie 2013, 08:43:26
Ma mai intreb doar de unde atitia oameni care sa analizeze oceanul asta de date (ex: 1.9 mii de milioane :-o  convorbiri telefonice ascultate aiurea-n USA, numai din 2001 in 2006).

Eu cred ca nu le analizeaza pe toate. Cred ca sunt anumite cuvinte care declanseaza procesul de ascultare si asa vad daca mesajul e potential periculos sau nu. Si apoi probabil ca mai urmaresc anumite persoane cu un anumit profil si posibil pe cei care emigreaza dintr-o tara in alta.

fiulploii

Citat din: padme din  30 Ianuarie 2013, 13:26:59
Eu cred ca nu le analizeaza pe toate. Cred ca sunt anumite cuvinte care declanseaza procesul de ascultare si asa vad daca mesajul e potential periculos sau nu. Si apoi probabil ca mai urmaresc anumite persoane cu un anumit profil si posibil pe cei care emigreaza dintr-o tara in alta.
Exista un soft care asculta toate convorbirile si cauta cuvinte cheie. Aceste cuvinte cheie sunt stabilite de politica de securitate a respectivei tari/aliante. Daca intr-o convorbire apare unul din cuvintele acelea atunci se inregistreaza automat si se trece la un operator uman. De aici incolo se face dosarul: numar apelat, numar emitent, locatiile celor doua, ID-uri, etc.etc.
  Un alt soft localizeaza pe o harta convorbirile unde s-a pronuntat o anume serie de cuvinte.
  mai exista un soft ceva de genul detectare avansata a tintei care analizeaza toate cuvintele si gesturile filmate ale unei persoane publice pentru a detecta o potentiala amenintare din partea acelui individ , candva , in viitorul apropiat sau mai departat.

Toate astea is filme, nu ma bagati in seama , vreau doar sa am postari far' de numar  :lol:

fiulploii

fiulploii

Rog colegii care au dovedit in alte dati cunostiinte temeinice de limba latina sa traduca urmatoarele :
   cerceteaza, rezolva ( si ) mergi mai departe .
Posibil ca aceste cuvinte sa devina un motto.
Multumesc anticipat.

uforever

Dupa ce am citit la "stiri interesante" despre omul bionic, "ma mancat deshtu' pe tastatura" sa postez asta:
Freaky AI robot
Human or Robot

P.S. Dar si "clever robotul" lui fiulploii e tare, nu ma mai suna nimeni, sa ma tina cate-o ora la telefon, le-am dat sa trancane, sa faca "gargara" cat vor.

fiulploii

Citat din: uforever din  07 Februarie 2013, 20:12:57
P.S. Dar si "clever robotul" lui fiulploii e tare, nu ma mai suna nimeni, sa ma tina cate-o ora la telefon, le-am dat sa trancane, sa faca "gargara" cat vor.
:lol:  Ma bucur ca ai mai mult timp pentru tine .
Multumirile trebuie adresate colegei Siberia fiindca ea a pus linkul cu robotul prin 2011 iar eu nu am facut decat sa il repostez ...fiindca stiam ca ai nevoie @uforever    ... intuitiv .
   P.S. Limba latina nu mai practica nimeni ?  :-D

uforever

No comment, de data asta :wink:"Românul care face apa sa arda a descoperit combustibilul viitorului".
http://africanhydrogen.com/First%20News.htm

Arhanghelul

Una calda ... de anul nou chinezesc (sarpele de apa)  :evil: ... "zborul" ozenistic al unui lampion chinezesc ... :mrgreen:

Durata observatiei : ~ 2 minute (22:38 - 22-40);
Altitudinea obiectului : 200-300 m;
Directia : E -->V;
Temp. mediu la 2 m : 2 grade C;
Viteza vant la 2m: 10-11 km/h Est-Vest;
Precipitati : 0;
Vizibilitatea :16km.
GPS : 44.400848,26.045118

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

Cu voia Dvs.
La Multi Ani maestrului Victor Rebengiuc care astazi implineste 80 de ani

fiulploii

Acum multi ani am vazut un film american in care era vorba despre o lansare cu echipaj uman spre Luna ( sau Marte ? - scuze dar nu mai tin minte  :-D ) . Toate bune si frumoase insa cu cateva minute inainte de lansare echipajul e scos din nava racheta si dus in alta locatie de pe Terra de unde mimeaza diverse activitati spatiale caracteristice unei misiuni spatiale cu debarcare pe suprafata unei planete. Mimarile fac parte din transmisiile live catre Terra. Modulul - fara echipaj - chiar aselenizeaza( sau amartizeaza ? ) misiunea se deruleaza conform programului si modulul isi ia zborul inapoi spre casa.
  Echipajul e pregatit-instruit-santajat sa faca fatza presei si publicului dupa aterizare. Din pacate insa, la intrarea in atmosfera se pierde controlul modulului si acesta se dezintegreaza. De aici se amplifica lupta intre baietii buni si putini si cei rai dar multi. Astronautii sunt ucisi pe rand prin deserturile americane in incercarea lor de a ajunge in lumea civilizata. Ucisi de catre armata-normal. Pe partea cealalta , lucrurile isi urmeaza scenariul firesc cu pregatirea de funeralii nationale in cinstea eroilor. Unul singur din astronauti reuseste sa scape - cu ajutor- si apare in costumatia de astronaut jerpelita la propria-i inmormantare  cand se pregatea garda de onoare sa traga salvele de onor. 

Rugamintea mea este daca a mai vazut cineva filmul , cum se numeste si eventual un link unde poate fi vizionat.
Multumesc.

Aliosa

Citat din: fiulploii din  11 Februarie 2013, 19:25:42
Acum multi ani am vazut un film american in care era vorba despre o lansare cu echipaj uman spre Luna ( sau Marte ? - scuze dar nu mai tin minte  :-D ) . Toate bune si frumoase insa cu cateva minute inainte de lansare echipajul e scos din nava racheta si dus in alta locatie de pe Terra de unde mimeaza diverse activitati spatiale caracteristice unei misiuni spatiale cu debarcare pe suprafata unei planete. Mimarile fac parte din transmisiile live catre Terra. Modulul - fara echipaj - chiar aselenizeaza( sau amartizeaza ? ) misiunea se deruleaza conform programului si modulul isi ia zborul inapoi spre casa.
  Echipajul e pregatit-instruit-santajat sa faca fatza presei si publicului dupa aterizare. Din pacate insa, la intrarea in atmosfera se pierde controlul modulului si acesta se dezintegreaza. De aici se amplifica lupta intre baietii buni si putini si cei rai dar multi. Astronautii sunt ucisi pe rand prin deserturile americane in incercarea lor de a ajunge in lumea civilizata. Ucisi de catre armata-normal. Pe partea cealalta , lucrurile isi urmeaza scenariul firesc cu pregatirea de funeralii nationale in cinstea eroilor. Unul singur din astronauti reuseste sa scape - cu ajutor- si apare in costumatia de astronaut jerpelita la propria-i inmormantare  cand se pregatea garda de onoare sa traga salvele de onor. 

Rugamintea mea este daca a mai vazut cineva filmul , cum se numeste si eventual un link unde poate fi vizionat.
Multumesc.

Capricorn One se numeste >> http://www.imdb.com/title/tt0077294/

Foarte bun film , care , ca si alte filme dau de gandit ... sau mai bine zis , adevarul se spune in gluma :D

Aici full movie, traiasca utubu :P
Capricorn One

fiulploii

Mersi fain , @Aliosa  .
Sa traiesti o mie de ani asa cum iti doresti !

Revenind la povestea cu Papa. Cineva se lupta sa implineasca profetiile  :lol: Iar daca noul papa va fi un negru eu zic ca am dreptate.
  Nu sunt rasist ci vorbesc doar despre simbolismul unanim acceptat sau introdus cu tolcerul in mintea umana.  Functie si de numele ales se va vedea daca aceasta grupare de care fac zicere mai sus e pe cai mari.
Parerea mea..