Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 22 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

La multi ani! Tuturor
Ionilor si Ioanelor, Nelu, Nela, Giovanni, Jean, John...

elena78

Citat din: abyss din  07 Ianuarie 2013, 00:31:18
Gata m-am saturat. Colega Elena78 te faci vinovat te încălcarea repetata a mai multor puncte din regulamentul de functionare.
Mai rău, ataci moderatori, denigrezi forumul, etc.
Propun trecerea ta la statutul de vizitator.
Regret dar gasesc de cuviintă ca e necesara masura.

stau si observ si citesc unele mesaje ale voastre,si observ la cat de parsivi sunt oamenii (unii)..eu nu atac moderatorii  si nici nu incerc sa denigrez forumul ,eu  incerc doar sa  aduc la,, suprafata ,,unele  nelamuriri , aici  pe forum...
domnule  Abyss ai uitat ca aceasta fraza ,,pe acest forum este ca in armata ,se i-au  decizii fortate ,, iti apartine in totalitate???????????? si acum ce fci incerci sa ma dai la statul de vizitator????ce faci draga?? te ascunzi si mai mult sub alta masca????????????este inspaimantator!!!la cata inselatorie,rautate  exisa aici pe acest forum???de asta Romania s-a ajuns unde s-a ajuns din cauza unora ca voi care  va inselati semeni......

p.s. 1.apreciez unii membri de aici care  au stat  de-o parte si au observat totul fara sa se implice  in aceste discursuri ,au dat dovada de putere morala ,felicitari voua !!!!
p.s.2,imi pare rau  pentru cei care au criticat si au  intervenit in aceste discursuri fara sa fie invitati ,au criticat ..au dat dovada de slabiciune si  rautate....
p.s. 3 ,sa aveti o zi minunata!

alx

Citat din: elena78 din  07 Ianuarie 2013, 13:09:30
domnule  Abyss ai uitat ca aceasta fraza ,,pe acest forum este ca in armata ,se i-au  decizii fortate ,, iti apartine in totalitate? :? :? :? ?? si acum ce fci incerci sa ma dai la statul de vizitator????ce faci draga?? te ascunzi si mai mult sub alta masca? :? :? :? ??este inspaimantator!!!la cata inselatorie,rautate  exisa aici pe acest forum???de asta Romania s-a ajuns unde s-a ajuns din cauza unora ca voi care  va inselati semeni......
Draga...elenutule!
   Daca pana acum aveam indoieli cu privire la nationalitatea ta...acum m-ai convins...esti român! Si stii de ce? Pentru ca si tu VEZI PAIUL DIN OCHIUL ALTUIA,DA NU VEZI BARNA DIN OCHIUL TAU!

Oricum,doresc sa te anunt ca soarta ta este in mana Echipei Zero...acolo se va discuta ce facem cu tine pe viitor...ceea ce hotarasc colegii,de fapt ce hotaraste majoritatea,se va aplica,indiferent care va fi acea hotarare.
    Sa ai o zi placuta.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

ariel

La multi si frumosi ani tuturor celor ce astazi isi serbeaza ziua numelui !!
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

SLEAH19

Citat din: alx din  07 Ianuarie 2013, 13:30:40
..................................
    Sa ai o duminica placuta.
Alx ? Ce faci în SUA?
Sau eşti prin Malvine? Unde-i conflict , hop şi tu!!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: SLEAH19 din  07 Ianuarie 2013, 14:06:03
Alx ? Ce faci în SUA?
Sau eşti prin Malvine? Unde-i conflict , hop şi tu!!
dedublarea,bat-o vina...ce sa-i faci...obisnuinta...
  Am remediat...multam fain.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

SLEAH19

...
p.s. 1.apreciez unii membri de aici care  au stat  de-o parte ...

No offence, dar poate că unii care au stat deoparte ţi-ar fi tras-o în freză mai repede şi mai energic.

Pe cuvânt, am încercat să te citesc cum citesc pe toată lumea , dar eşti obositor elena78. Bagi pleavă pe nişte subiecte deja discutate la modul serios  la care probabil că le citeşti doar titlul şi nu contribui cu nimic nou.
Ai deschis nişte subiecte.
Măcar la cele care nu au ajuns în coş ar trebui să mai vii cu argumante , poate sunt unii pe care îi interesează gnomii pitici enigmatici de ex.

Colegial te rog să citeşti mai mult stadiul la care a ajuns pe forum, când ai intenţia să abordezi un subiect şi după aceia să lucrezi la construcţie. Sigur nu te vei mai întâlni cu situaţiile de faţă pe care nu doar eu am impresia că le-ai provocat.

Şi ce te costă un pic de atenţie la scris? Chiar dacă pricepem esenţa, nu e mai bine să eviţi confuzia vitelor terestre cu cele extraterestre ?

Dai impresia că ţi-ai ars ideile şi acum vrei să ieşi în mod sinucigaş si provocator de pe aici.
Şi app, ..ai fost user cumva şi pe Lovendal?

Numa de bine !!

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

kefren

Ioni,Ioane si tuturor numelor derivate din acestea, le urez un "LA MULTI ANI" cu sanatate si fericire!

fratelelup

o mica intrebare, stie cineva daca Moldovan are tradusa cartea in spaniola,pe net si nici in librarii nu am gasit nimic in spania. multumesc mult.

jean

Pentru ca nimeni nu a multumit colegilor care au facut urari de sfantul Ion, si pentu ca si pe mine ma cheama Ioan, am sa fac eu acest lucru.
Va multumesc in numele colegilor si colegelor de forum care poarta numele de Ion sau derivatele sale. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Adevarul este dincolo de noi

mr

"De ce eşti drogată, scumpă Românie, cu iluzii occidentale?"

"Nu ştiu dacă sunt patriotă. Şi Stalin, şi Ceauşescu au fost patrioţi. Eu iubesc România pentru neamul şi pământul ei absolut special.

Am început să-mi iubesc ţara cu atâta patos călătorind şi mai ales citind. Şi în România, dar şi în peste alte 20 de ţări. Astfel am descoperit că până la urmă bogăţia noastră e sărăcia. Mai ales în Occident, oamenii aleargă mult după bani şi au uitat să comunice, nu ştiu să socializeze şi să îşi privească sufletele. Ca români, le avem noi pe ale noastre, dar noi ştim să ne bucurăm din orice şi să fim recunoscători şi pentru puţinul pe care îl avem."
......
"Români scumpi, cât putem să ne înşelăm! Ce este Occidentul? Generalizând desigur, consider că este un loc unde nu mai există identitate naţională, globalizarea îi distruge încet -încet toate tradiţiile; cenzura comunismului bolşevic s-a transformat acolo în (libertatea cuvântului este deseori cenzurata de acest ), istoria nu mai poate fi spusă pentru că poate jigni anumite popoare, copiii pot fi ucişi în pântece de către propria lor mamă fără nici o mustrare de conştiinţă – avortul fiind văzut ca o metodă contraceptivă în loc să i se spună crimă, Crăciunul şi Paştele, precum şi alte tradiţii străvechi, sunt doar un prilej de marketing, o afacere din care ies foarte mulţi bani anual... şi cam atât; nu există nici un pic de profunzime, relaţiile dintre oameni sunt pur profesionale, reci, prietenia, iubirea sunt toate o afacere, tot ce facem e pentru CV şi când vrem să ne căsătorim, găsim noi pe perfectmatch.com ceva, nu? Concepte precum onoarea, adevărul sunt mult mai puţin importante."

"Lumea discută oameni, nimănui nu îi păsa ce gândeşti, ce simţi, ce îţi doreşti. Puţini mai ştiu să iubească, feminismul a ajuns la un nivel iraţional, distruge relaţiile bărbat-femeie tot mai mult, este considerat învăţat şi nu firesc, aşa că nu mai învăţăm copiii de mici să se comporte ca băieţei sau fetiţe, ci îi lăsăm pe ei să îşi aleagă ce sex vor să aibă, ajungându-se la un număr imens de homosexuali creaţi de societate, prin ideea că e normal să experimentezi, să vezi dacă îţi place şi să alegi ce îţi place, mai apoi descoperi ce orientare sexuală ai.

Rezumând totul într-o metaforă, Dumnezeu a fost ucis în Occident. De ce oare admirăm atât de mult haosul Europei vestice? Noi avem oameni, noi ştim să trăim, noi râdem că fugim cu naşu` de acasă o săptămână, în munţi, cu corturile."

......
"Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi pe pământ străin, când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere care au vândut ţara , cu resursele ei, pe nimic. Care de 22 de ani n-au fost în stare să creeze infrastructura. Instituţiile. Nimic."
Maria Marcus

http://www.financiarul.ro/2013/01/07/de-ce-esti-drogata-scumpa-romanie-cu-iluzii-occidentale/
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

domnule  Abyss ai uitat ca aceasta fraza ,,pe acest forum este ca in armata ,se i-au  decizii fortate ,, iti apartine in totalitate???????????? si acum ce fci incerci sa ma dai la statul de vizitator????ce faci draga?? te ascunzi si mai mult sub alta masca????????????este inspaimantator!!!la cata inselatorie,rautate  exisa aici pe acest forum???de asta Romania s-a ajuns unde s-a ajuns din cauza unora ca voi care  va inselati semeni......
Stiu ca imi apartine fraza dar nu pricep sensul in care ai folosit aducerea ei aminte. E vreun stigmat de-al meu? sau ce? Da, uneori se iau decizii fortate. Cine a avut puterea decizionala in mana stie ce inseamna fraza respectiva.
   Nu incerc nimic sa iti fac, nu am nimic personal cu tine. Dimpotriva, regret sincer ca ai ajuns in situatia asta. Te afli in situatia in care nu reusesti sa intelegi punctul nostru de vedere, al nostru adica al colegilor tai. Eu personal te inteleg, te pasioneaza subiectele, incerci sa contribui cu citate ori informatii culese din cartile pe care le ai in bibblioteca, inteleg si e in ordine. Insa pe ceilalti colegi ii deranjeaza modul in care o faci. Adica nu tii cont deloc de felul in care anumiti colegi s-au obisnuit sa-si posteze ideile ori informatiile pe care ei le considera ca fiind de noutate ori ca ar fi necesare de luat in seama sub lupa discutiilor. Poate ca nu intelegi ce vreau sa spun, ...vreau sa spun ca majoritatea din cate imi dau eu seama considera postarile tale ca fiind sub nivelul intelectual al discutiilor in care doresti sa iei si tu parte. Cu alte cuvinte ii incurci in dezbateri asa cum un copil ii incurca pe adulti. Regret ca sunt nevoit sa iti spun asta.
   Numai bine.

andrei

[quote author
"De ce eşti drogată, scumpă Românie, cu iluzii occidentale?"
  Ce trist... si ce adevarat... din pacate.Am citit tot articolul...Ce pot sa spun? Am simtit asta pe pielea mea acum multi ani. Opt din zece romani...dintre cei ,,de afara "gandesc la fel .Din pacate vremurile ne obliga sa ne ducem crucea...pe noi cei de aici, ca si pe ei,cei de afara.Toata stima mr pentru postarea ta si toata consideratia pentru doamna Maria Marcus .
  Poate era vremea ca cineva sa spuna asta cu voce tare.

Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

romulus

Citat"Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi pe pământ străin, când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere care au vândut ţara , cu resursele ei, pe nimic. Care de 22 de ani n-au fost în stare să creeze infrastructura. Instituţiile. Nimic."
Maria Marcus
Da, domnule mr (ori MARIA MARCUS pe care o citezi) sunt de acord cu tine/voi ! Cum ramane insa cu cliseele :
-"In America/RFG/Franta, etc... m-am <realizat>, in Romania nici vorba sa fi putut asa ceva" { si daca il luai la bani marunti p'ala de zicea asa, el era sclav pe la cine stie ce institut de cercetari, ori  garaj, ori aiurea, avea o casa si o masina pentru care platea "mortage" pana la sfarsitul vietii.....ori si dincolo de ea si isi plangea notile in pumni de dor de casa....}
-"Romania e o tara inapoitata, aflata cu sute de ani in urma occidentului" {O fi bre, dar sutele de ani de jaf si japca de pe taramurile astea, incepand cu ala, "Darius al lui Istaspe" si pana'n ziulica de azi facute de ai din occidentul ultrabogat si ultracivilizat??! Ha, nu se pun?}
Si muuuuuuulte altele pe care nu ma mai obosesc sa le notez aici ?
Ei, cum ramne cu astea?!
Si daca as sta sa ma gandesc mai bine, daca asa ceva, ca in citatul de mai sus, aveai curaj sa spui prin anii '90 ai secolului trecut, mai ca te-as fi etichetat ca "securista nenorocita, care a supt sangele poporului"!
Da' n-am io inima aia :cry:!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mr

De acord cu tine romulus, sunt si multe clisee pe aceasta tema. Superficiale, egoiste etc ...nu mai conteaza. Sunt!

Ma gandesc ca Maria Marcus nu a avut cunostinta de chiar toate aceste clisee cand a scris despre Occident. Si pare ca zice din inima ceea ce zice, azi. Maine este posibil sa se mai schimbe omul. Eu ii dau credit, poate doar pentru faptul ca am pe alocuri aceleasi pareri cu ea. Este o pata de culoare in tot peisajul asta inchistat al Romaniei si al romanilor.

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein