Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fotografii interesante in domeniul OZN

Creat de jackie28t, 18 Februarie 2006, 15:31:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

deci Mos Craciun nu mai vine cu sania trasa de reni, jackie28t? :-D din cauza asta nu se mai auzeau clopotei :lol: :lol: :-P :wink: :mrgreen:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

Citat din: pri3st3ss din  06 Iunie 2006, 21:48:58
deci Mos Craciun nu mai vine cu sania trasa de reni, jackie28t? :-D din cauza asta nu se mai auzeau clopotei :lol: :lol: :-P :wink: :mrgreen:

Asa e pri3st3ss!S-au modernizat pana si celebritaile de zile mari.Vin doar cu OZNurile :-D
Va rugam sa lasati saniutele si pistoalele cu laser la intrare.! :-D LOL

pri3st3ss,chiar te invit sa adaugi si tu o fotografie interesanta in domeniul OZN aici pe aceasta pagina.Observ ca sunt cam singurul care a postat imagini in acest topic....
Nu conteza care imagine dar cred ca-r fi mai preferabil sa postezi una care este mai favorabila din mai multe puncte de vedere.Cateva cuvinte...din ce tara si an si ajunge ca aici doar vreau sa formez un mic album cu fotografii in domeniul OZN pentru a reda motivatii si la altii ca cine stie poate ca cineva uitanduse la aceste imagini va adauga si el una pe care noi nu o vazusem niciodata si deci de aici si rezulatatul. :wink:
Daca tot sunt aici voi mai adauga o imagine,una dintre favoritele mele dar la care din pacate nu am nici o informatie despre imagine decat ca provine de la un necunoscut.
Uitete cu atentie la obiectul de pe cer......Atata infinitate.Itr-adevar o fotografie poate rede o mie de cuvinte.Care sunt acestea?Si cat mister poate ascunde o fotografie? 8-)

Daca este cineva de aici care poate reda informatii despre imaginea de mai sus...va fi foarte apreciativ!

Chiar fac apel si celorlalti membrii sa intervina cu cate o fotografie interesanta in domeniul OZN in acest micut ALBUM OZN.Ganditiva,ce-ar fi daca fiecare mebru de aici ar posta cate o imagine cu fotografia lui preferata ce reprezinta si un OZN.Asa ca nu mai fiti asa timizi ca doar toti suntem pe aceasi barca si toti suntem aici intr-un forum OZN. :wink:

ady73

Raspunsul antiaerian din proximitatea Los Angelesului

ady73

Pictura , pe care cred eu ca multi o considera o clasica entitate neidentificata ;
pictura din anul 1600, semnificand Glorificarea Euharistiei realizata de Bonaventura Salimbeni.

ady73

Tapiterie din anul 1538 (muzeul national din Bayerisches - triumful Verii) -> de vazut partea  dreapta sus.

ady73

Transcriptie din "notabilia temporum de angelo de tummulillis", anul 1465.

Parerea mea: daca acest obiect ar fi ceea ce se vede si crede la primul contact vizual, atunci, eu asa simt , e cel mai tare Obiect Zburator Neindentificat din lista ozn-urilor, mai ales ca seamana cu cigar-shape-ul fotografiat intr-o iarna intre anii 1870 - 1871 in zona muntilor Washington.

ady73

Scuze.. pe tapiterie uitati-va in partea stanga...    :? :roll: :-D

Ca sa ma revansez iata un link interesant :

http://www.crystalinks.com/ancientaircraft.html

pri3st3ss

uite jackie,am si eu ceva...am gasit pe net,asa ca nu ma intreba unde e fotografiata... :-D
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

pri3st3ss ,eu ma referisem la o fotografie genuida a unui OZN nu la o imagine compiuterizata :|

Skywalker

Ady73, unele dintre pozele tale s-ar putea posta foarte bine la OZN-uri transmise prin arta, de la Diverse.

Pri3st3ss: OZN-ul din poza ta este un Haunebu,...cred ca model II. Evident, e o reconstituire.

Si acum sa prezint si eu niste poze:

Pozele au fost facute prin mai 2003, langa o scoala.
http://www.iwasabducted.com/school050203.htm

Alte poze:

jackie28t

Mi-a placut ultima imagine expusa de tine Skywalker,ma refer la acel Jet ce trece prin fata OZNului.....Daca tot sunt aici voi mai lasa inca o imagine reusita la ALBUMUL OZN  :wink:
Jet and UFO imagine scoasa dintr-o secventa....si una foarte rara  8-)

jackie28t

Inca cateva imagini reusite a unor OZNuri ,imagini scoase din secventele unor filme rare 8-)

Skywalker

Se pare ca ultimul OZN parca lasa ceva sau arunca ceva. Ce ar putea fi acela?
  Am citit intr-o carte du OZN-uri, ca de mai multe ori s-au vazut OZN-uri care au lasat jos ceva recipiente. In acele recipiente se presupuneau ca erau deseuri de ale lor. Mai revin cu detalii.

jackie28t

Skywalker,cred ca te referi la aceasta imagine de mai jos

Dupa cum se vede (acel obiect) se desprinde o nava de una mai mare ce da de inteles ca poate sa fie un fel de MotherShip.Poate fi o sfera adica un orb cum numesc altii pentru a culege date sau poate sa fie cu totul altceva.Parerea mea ca e un mister acel obiect desprins....imagine reusita oricum :wink:

Skywalker

Da, Jackie, la imaginea asta m-am referit. S-ar putea sa fie si ce zici tu, avand in vedere ca ai mai expus aici o poza foarte clara cu un "orb", obiect mic trimis de o nava mare.