Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fotografii interesante in domeniul OZN

Creat de jackie28t, 18 Februarie 2006, 15:31:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Skywalker

In poza a treia cred ca e un fake.

Despre norii lenticulari
Norii lenticulari sunt sub forma unor lentile care seamana cu FZ. Dintr-un numar de 1000 de presupuse fotografii ale unor OZN-uri existente intr-o arhiva particulara din Marea Britanie, cel putin 6 sunt nori lenticulari.

Totusi, imaginile sunt uneori mult mai misterioase. Cand seriful adjunct Arthur Strauch a fotografiat un nor ciudat pe 21 octombrie 1965, el a crezut ca e doar un nor lenticular cu lumina proprie. Dar la o analiza mai atenta a fotografiei, a reiesit ca era de fapt un OZN.

NeOm

Acum 2 zile am fost la munte si am vazut nori lenticulari ,ca aceeia din poze .
      Iar poza a treia o pot realiza cu multe programe de grafica in 15 minute , in general sunt sceptic ,pt ca pozele sunt foarte usor de trucat :-(
      Cei care le trucheaza ar trebui sa scrie pe ele un mesaj .
                                Ce sa facem asta este specia umana ,ne mintim pana si singuri .

jackie28t

Citat din: 2012 din  18 Iunie 2006, 19:22:06

2012,
referitor la a treia poza pe care ai expus-o mai sus in primul post al acestei pagini,sper ca a fost o greseala deoarece in poza se vede clar cum copii joaca pac-pac.Nu vad sensul expunerii ei.
Daca nu suntem chiar atat de profesionisti sa putem sti chiar toate fotografiile cu OZN care duc la autenticitate atunci rog sa se faca totusi putina atentie la imaginile cu OZN'uri care se posteaza in acest topic.
Scopul deschiderii acestui topic este sa se prezinte imagini interesante in domeniul OZN,mai ales cele mai reusite care sa se incadreze totusi intr-un album dar nici chiar cele facute de nepotel.Va rog frumos.Mai putine si mai de calitate.Iar daca sa-r putea adauga si cateva date langa imagine ar fi un lucru minunat pentru noi toti si cititorii care viziteaza acest topic.Va multumesc de intelegere.

2012

nu a fost o greseala ...cu siguranta stiam ca nu este reala > vroiam doar sa expun un fake atat ;)

pri3st3ss

s-au expus o multime de fake-uri...asta e prea fake,pana si cineva care nu e profesionalist isi da seama  usor...
in plus,in momentul in care ai zari o nava asa mare, te-ai intoarce sa o vezi si sa nu ratezi momentul,sa ai ce povesti la TV si ziare si nepotilor...
eu una m-as intoarce sa observ tot ce se petrece....
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

Citat din: 2012 din  20 Iunie 2006, 21:54:07
nu a fost o greseala ...cu siguranta stiam ca nu este reala > vroiam doar sa expun un fake atat ;)

2012,am rumamintea la tine sa nu mai expui Fake-uri in acest topic,adica intentionat, deoarece acest topic a fost deschis in mod serios.Daca mai vrei sa expui fake-uri te rog foarte mult sa deschizi un topic nou unde i-ti poti prezenta jucariile.Sper ca s-a inteles altfel mancam spatiu acestui forum si ne pierdem vreamea degeaba amestecand merii cu castravetii. :-D
Ar fi foarte indicat ca cand postezi intr-un anumit topic si sa citesti primul post al topicului respectiv ca sa se stie despre ce este vorba inainte de a posta.

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

Sunt binevenite pri3st3ss  :-)
Daca tot sunt aici, voi lasa o imagine noua aparuta recent pe net,pot spune una chiar interesanta a unei asa spuse Mama Nava Spatiala :-D binenteles ca ramane de elaborat.
Voi lasa imaginea si linkul la sursa originala unde puteti gasi si raportul

Jeff Woolwine/ ce-a vazut el pe cer in noaptea de 27 Junie 2006

http://www.ufocasebook.com/phoenixmothership.html

2012

cu siguranta total fake ....
pare mare .....ar fi trebuit sa o vada mai multa lume .....
mai este si la joasa inaltime

jackie28t

Citat din: 2012 din  02 Iulie 2006, 21:35:41
cu siguranta total fake ....
pare mare .....ar fi trebuit sa o vada mai multa lume .....
mai este si la joasa inaltime
2012,cred ca trebuie sa te regandesti inainte de a scrie un post,cat de cat te rog.
Daca nu argumentezi cele afirmate atunci speculatia ta nu are nici o valoare.
De cum ai ajuns la concluzia in asa fel incat sa folosesti expresia''cu siguranta total fake'#?
Te rog sa argumentezi altfel ti-ai pierdut timpul degeaba fara nici macar sa ne lesi instiintat de ce ai tu acea inpresie?Nu spun ca obiectul din imagine reprezinta ceva genuid.....ca deocamdata nu stiu ce poate fi acel obiect,nu am analizat serios...de-acea eu personal il consider unul neindentificat,pana in momentul de fata in cazul in care nu sunt evidente concrete care sa asume ca este un hoax.
Iar daca acel obiect sau desen,ma rog era prea mare asta nu inseamna ca-r fi trebuit sa o vada mai multa lume.Uite totusi ca cineva a vazut deoarece era ''mare'' si a si fotografiat. :-D LOL
Nu spun ca fotografia e falsa dar fara sa se argumenteze asemenea speculatii atunci parerea ta este doar una din umbra ce face sa vibreze timpul nostru liber.

jackie28t

Mai ales ca sunt si alte fotografii cu obiecte asemanatoare,trage o privire pentru analizare ca prinde prietene 8-)

Citat
2005-Washington, D C-February. While doing maintenace on the inteldesk.com website, I noticed something odd about the Washington image feed, and queried further. Some screen shots were taken. We have contacted the National Parks Service Police, as this is where the webcam is operated from. They have been on the site, but we have not heard back from them at this time. Take notice that the headlights of autos are showing exposure trails from the headlights, but the object in the air is not, thus implying it is stationary or hovering. We consider this to be a remarkable image. Several UFO experts we have contacted have agreed that it is a very remarkable image. Observe that the time as shown in the bottom right of each screen shot is EST. It is not known how long the image was up or when it first appeared before being noticed by the inteldesk.com site administrator. Credited to: "Casey Rea"

Citat
2005-July. I took this picture tonight at dusk. At around 8:50 I noticed some kind of craft toward my left that appeared from behind a tree that is in our front yard. I rapidly rotated my camera on its mount and took one picture. There were several brilliant lights that surrounded this craft. It was impossible to make out the shape of the craft because the lights were so brilliant. The lights did not strobe or flash like a normal aircraft array would. Each light glowed with the same intensity and color as a sodium-vapor type street lamp. © R. David Anderson

2012

nu este o speculatie ....
de argumentat nu am ce ....as fi facut-o ...
ce sa zic ...vechea forma de trabuc ...cu o lumina ciudata dedesubt ...
din cate se observa pe negativ lumina care este dedesubt de fapt face parte din nava...
iar partea de deasupra din fata cu cele 2 ''trape'' este o continuare ..desi pe night nu se vede nimic in partea din fata ....
nu ai ce discuta mai mult despre asta
tot ce este facut noaptea > ma refer la poza ..pt mine nu inseamna nimic ! nu se poate proba nimica la o astfel de poza
:cry:
ok observ alte poze > acelasi tip de nava >luminile din aceste 2 poze si de deasupra si de dedesubt nu sunt ale navei trabuc > sunt la distanta apreciabila ....
la cea din washington ....burta navei este luminata ...total exclus > si chestia cu nava mare ....:))este aberant de mare :))) in cazul asta ....si vreau sa subliniez ...daca era asa de mare si in realitate cum se vede in poza ...vedeam la tv frate ...
este aproximativ egala cu monumentul washington ...
la cea de a doua nu ma pronunt ...nu am ce sa observ ...poate te superi dar tot hoax este  :wink: :roll:

jackie28t

Citat din: 2012 din  02 Iulie 2006, 22:02:23la cea de a doua nu ma pronunt ...nu am ce sa observ ...poate te superi dar tot hoax este  :wink: :roll:
Nu ma supar deloc.Chiar te rog sa argumetezi afirmatia facuta precum ca adoua imagine tot hoax este.
Chiar mai facut curios 2012 :-D