Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nostrom39

#60
Citat din: Imeldo din  08 Octombrie 2008, 11:11:43

III.   De ce marea finanþã internaþionalã îl aduce pe Hitler la putere în Germania, îi susþine efortul de înarmare ºi, mai cu seamã, nici pânã la finele rãzboiului (adicã fãrã întrerupere – ceea ce înseamnã inclusiv pe toatã vremea Holocaustului) nu înceteazã sã sprijine maºina de rãzboi germanã?



Oare de ce ? :roll:


pax vobiscum!

romulus

CitatI.   De ce Hitler, deºi Germania era o mare putere tehnicã, trimite armata germanã (etnic germanã!) pe frontul sovietic NEechipatã cu carburanþi ºi motoare care sã reziste la gerurile iernii ruseºti? ªi aceasta în condiþiile în care, tot el, Hitler:


Simplu: baiatu' avea shoricei la mansarda, d'aia !!!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Citat din: romulus din  22 Noiembrie 2008, 17:37:06
Simplu: baiatu' avea shoricei la mansarda, d'aia !!!

Clar, a trimis o armata de profesionisti la moarte sigura :D (binenteles ca obiectivele acelei armate sunt mai mult decat discutabile...)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

klingonianul mascat

Cu riscul de a fi catalogat drept simpatizant al neo-nazismului, ceea ce nu sunt, nu pot observa ca acea lege este totusi una abuziva, pentru ca impiedica libertatea de exprimare dar si dificil de aplicat. Care din noi si-ar da interesul sa reclame la Politie de exemplu, un alt cetatean care in public afirma ca nu crede in Holocaust? Oare chiar au murit 6 milioane de evrei in al doilea razboi mondial? Din cate am invatat la Istorie, nu au murit doar evrei in lagarele naziste, au murit si tigani si polonezi si rusi ba chiar chiar si germani pur-sange, dar care erau antinazisti. Mai degraba cred ca este greseala de interpretare a numarului real de morti din fiecare natie care a avut ghinionul sa intre in vizorul lui Hitler. A, da si ma mai deranjeaza ceva, cine si de ce a decis ca Holocaust inseamna doar asasinarea in masa a evreilor? Cum ramane cu holocaustul care s-a petrecut in spatele cortinei de fier in care milioane de oameni din tarile sovietizate au fost deportati si au murit prin gheturile Siberiei si nu numai. Acele crime cine le va pedepsi si cine ii va urmari pe acei criminali, care poate mai traiesc si azi bine mersi, pentru ai aduce in fata justitiei? Inutil sa mai precizez ca unii dintre cei care au condus teroarea stalinista erau chiar evrei.....   :? :? :? :?
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Florin Croitoru

1) sînt foarte mulþi aceia care ar anunþa poliþia pt a indica pe cineva care spune în public cã el nu crede în holocaustul evreilor.
Ordonanþa de urgenþã s-a dat în 2002 (Nãstase) cînd România a fost astfel ºantajatã cu intrarea în NATO.De aceea nici guvernul de atunci nici cele de mai tîrziu nu se prea ocupã sã o aplice strict.
Despre cele 6 milioane s-a spus cã au fost exterminate de nemþi.Morþii în ºi datoritã rãzboiului nu sînt incluºi aici.Ei au spus cã au fost uciºi 6 mil de evrei ºi alþii, deci 6 mil evrei plus alþii.Treaba e cã nu mai sînt demult oficial 6 mil. Toate lagãrele azi muzee din Germania au scos plãcuþele care anunþau cã acolo au fost gazaþi oameni.Cu toate astea cancelarul german Merkel aflatã în vizitã în Israel a vorbit tot de 6 mil de evrei uciºi de nemþi.A mai rãmas UN LAGÃR azi muzeu,Auschwitz (Polonia) care anunþa pînã în anii 90 cã acolo au fost gazaþi 4 mil de oameni ( deci mai puþin de 4 mil de evrei) iar acum anunþã cã numãrul gazaþilor ar fi în jur de UN MILION ºi cã majoritatea au fost evrei.Deci oficial (organizaþiile evreieºti din SUA; altcineva nu mai zice nimic oficial.Israel nu zice,doar diverse ziare ºi publicaþii) de la 6 s-a ajustat la 1 mil.
Cã holocaust înseamnã asasinarea în masã a evreilor a decis propaganda lor ºi aceea a statelor cîºtigãtoare iar mai apoi propagandele celor aflaþi în zonele de influenþã ale cîºtigãtorilor.
2) holocaustul sau genocidul mai bine zis din þãrile foste socialiste nu este contestat.Pt el sînt dovezi numeroase.Despre cifre se poate discuta însã.Nu a cerut nimeni despãgubiri.
Listele cu morþii de la Auschwitz au fost dupã rãzboi în arhivele URSS ºi au fost fãcute publice abia de Gorbaciov.Copii au fost date Crucii Roºii Internaþionale din Elveþia.
Holocaustul evreilor nu este recunoscut oficial de unele state ºi nici de Vatican.Toþi papii au refuzat sã recunoascã oficial holocaustul pt cã pe linie internã a serviciului lor de informaþii,unul dintre cele mai vechi ºi mai bune, nu le-a parvenit atunci cã sînt organizate gazãri ºi nici mai tîrziu nu au fost aduse probe pt acest lucru.

criss

Adevarat,a fost holocaust,au murit mai mult de cinci milioane de evrei,corect.Acum cei noua milioane de evrei(Israelul)vor face un holocaust cu toata planeta...Libanul,Palestina,urmeaza Iranul(Aici o sa fie cam problema)si incet,incet o sa o dam in,,salom sabat''

Urban

"Intai a fost creata tara Israelului si abia apoi restul lumii...Tara Israelului este stropita cu apa de ploaie, restul lumii cu ramasite.."(Taanit 10a)

"Lumea a fost creata numai pentru evrei...Desi e totul limpede, acest lucru trebuie analizat si savurat.."(Zerror Hammor, Cracovia 1595, cap.149, col.4)

"Cum lumea nu poate exista fara vanturi, tot asa nu poate sa existe si fara evrei.."(Taanid 3b, Aboda Zara 10b)

"Fiecare (evreu) in parte trebuie sa-si spuna: lumea a fost creata pentru mine.."(Sanhedrin 37a)

"Numai evreii sunt oameni, ne-evreii nu sunt oameni, ci animale..("Goyim" inseamna "bovine umane", singular "Goy"...(Kerithuth 6b, pag. 78, Jebhammoth 61a)

"Voi israelitii sunteti numiti oameni, in timp ce popoarele lumii nu merita numele de "oameni" ci pe acela de animale.."(Talmudul de la Babilon, Scriptura Baba Metzia, Foaia 114, Coloana 2)

"Copii si urmasii unui ne-evreu, sunt asemeni cresterii de animale.."(Talmudul de la Babilon, Scriptura Yebamoth, Foaia 94, Coloana 2)

"Ne-evreii au fost creati pentru a le servi evreilor drept sclavi"(Midrasch Talpioth 225)

"Ne-evreii trebuie nimiciti mai cu sarg decat porcii bolnavi"(Orach Chaiim 57, 6a)

"Relatiile sexuale cu ne-evreii sunt ca relatiile sexuale intretinute cu animalele."(Kethuboth 3b)

"Asa cum se inlocuiesc vacile si magarii pierduti, tot asa sa se inlocuiasca si ne-evreii care au murit."(Iore Dea 337, 1)

"A-i da o palma unui israelian este ca si cum i-ai da o palma lui Dumnezeu."(Sanhedrin 58b)

"Cel care pastreaza viata unui suflet de evreu este asemeni celui care pastreaza viata intregii lumi."(Sanhedrin 37 a)

"Cel care distruge un suflet de evreu este asemeni celui care distruge intreaga lume."(Sanhedrin 37b)

"Toti evreii sunt copii de Imparat." (figureaza identic in doua locuri din Talmud II/1/76a, II/1/128a)

"Dumnezeu (Yahve) nu se supara niciodata pe evrei, ci numai pe ne-evrei."(Talmud IV/8/4a)

"Dupa Talmud, evreii ii sunt mai dragi lui Dumnezeu decat ingerii." (Talmud V/3/91b)

"Oriunde s-ar aseza, evreii trebuie sa devina stapani, iar cata vreme nu detin stapanirea neingradita, ei trebuie sa se simta prigoniti si condamnati, chiar daca domina deja cateva popoare...atata timp cat ei nu le stapanesc pe toate, trebuie sa strige neincetat: Ce chin, ce rusine !!.."  (Talmudul de la Babilon, Sanhedrin 104a, Coloana 1)

"Fata de ne-evrei, evreii nu comit adulter...Condamnabil pentru un evreu este numai adulterul comis fata de semenul sau, adica fata de sotia evreului...Nevasta ne-evreului nu se pune la socoteala."(Talmud IV/4/52b)

"Pentru ne-evrei, sotiile nu exista, ele nu sunt cu adevarat sotiile lor."(Talmud IV/4/81+82ab)

"Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe ne-evrei." (Zohar I, 168a)

"Proprietatea ne-evreului apartine evreului care o revendica primul." (Babba Bathra 54b)

"Cand doi evrei au inselat un ne-evreu, trebuie sa imparta castigul." (Choschen Ilam183, 7)

"Orice evreu poate sa distruga un ne-evreu prin minciuni si sperjururi."(Babba Kama 113a)

"Bunurile ne-evreilor sunt asemeni desertului fara stapan, iar cel ce pune stapanire pe ele, le-a meritat."(Talmud IV/2/54b)

"E permis unui evreu sa profite de nedumerirea unui ne-evreu si sa il insele."(Talmud IV/1/113b)

"De la ne-evreu se poate lua camata." (Talmud IV/2/70b)

"Indata ce vine Mesia, toti devin sclavii evreilor." (Erubin 43b)


La Multi Ani pe 2009 ! :mrgreen:

manonthemoon

Tot ceea ce ai scris este real ? Cum as putea verifica informatia ? Tot ceea ce am cautat pina acum nu a dat rezultate in sensul ca nu am ajuns direct la sursa.

criss

Pentru URBAN...Tot ceai scris este real.Am lucrat o perioada in Israel(nu pe santier,sau munci dezonorante)si crede-ma, ca,acesti oameni ne-ar rastigni ca pe ISUS,in care credem,daca ar avea putere.Ei,nu ca se cred,,alesi de Dumnezeu''ar face asta,ci din razbunare(vezi holocaustul).Evreii,nu mai cred in Dumnezeu,singura lor ratiune este de a conduce lumea.

Urban

#69
Uite o mostra...
http://wake-up-america.net/from_the_jewish_holy_book__the_t.htm (Midrasch Talpioth 225)

si pentru restul... http://newsgroups.derkeiler.com/Archive/Alt/alt.religion.christian.roman-catholic/2008-03/msg00013.html  ....si mai sunt si altele....aveai impresia ca jidanii sunt ingerasi ?

Cerceteaza ca incurcate sunt caile Domnului.... :roll:
http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm

manonthemoon

Inca n-am apucat sa vad trimiterile tale dar pot sa-ti spun ca stiu sigur ca nu sint ingerasi. Din ceea ce stiu Talmudul n-a fost tradus in nici o limba de circulatie internationala si stiu ca refuza sa fie tradus.
Totodata am vazut Endgame, Zeitgeist, am citit Vechiul Testament (daca il citesti cu obiectivitate o sa constati ca lucrurile au fost "strimbe" chiar de la inceput).
In privinta holocaustului, avind in vedere ca ei sint creatorii comunismului, ma intreb cum s-ar putea numi totalul victimelor pe care nenorocitul asta de sistem le-a facut de-a lungul timpului in toate tarile pe care
le-a amprentat. Poate holocaust reloaded ?
Intrebarea este cum de n-au invatat si n-am invatat nimic din toata istoria ? Poate ar fi trebuit sa lasam deoparte trecutul si s-o luam de la inceput dupa al 2-lea razboi mondial, si ei si noi. Utopic, nu ?

LupinThe3rd

#71
Citat din: manonthemoon din  07 Ianuarie 2009, 22:59:53
Din ceea ce stiu Talmudul n-a fost tradus in nici o limba de circulatie internationala si stiu ca refuza sa fie tradus.
Da.da. Talmudul refuza sa fie tradus. Uite aici o traducere in limba engleza a Talmudului Babilonian. http://www.sacred-texts.com/jud/talmud.htm. Lectura placuta. Sa il citesti din scoarta in scoarta. In cazul in care traducerea te plictiseste si te dezamageste poti sa treci la nivelul urmator: lasi Zeitgeist EndGame deoparte, te asezi cu burta pe carte, la modul figurat, cativa ani si inveti ca sa poti sa il citesti in original. Satisfactie garantata si te alegi cu ceva util: o sa sti sa citesti si sa vorbesti inca o limba....
@Urban: ai citit Talmudul cap coada sau doar fragmentele cu goyimi pe care le da google-ul spre autosatisfacerea celor care citesc doar respectivele fragmente?

manonthemoon

Voi incerca sa-ti raspund cit mai "elegant'' posibil : nu intentionez sa "las deoparte" Zeitgeist si Endgame pentru simplul motiv ca sint absolut valabile si ceea ce se intimpla ma afecteaza pe mine ca si pe altii direct [asta nu inseamna ca am dezvoltat o obsesie pe tema-sint doar informatii pe care le-am asimilat si pe care nu intentionez sa le "sterg"].
Nu intentionez "sa ma pun cu burta" pe acest gen de carte si nici nu intentionez [cel putin in viitorul apropiat]
sa invat o alta limba straina si in special pe aceasta.
Pur si simplu mi-am manifestat o curiozitate.
Deduc din ceea ce scrii ca tu il poti citi si in original. Imi permit sa te intreb :sint reale cele scrise sau nu ? Daca sint reale nu-mi pot imagina nici un context care sa le faca sa sune mai bine sau sa le poata da un alt inteles si in acest caz cred ca avem o PROBLEMA .
M-ar interesa raspunsul tau.

LupinThe3rd

Citat din: manonthemoon din  08 Ianuarie 2009, 14:07:45
Nu intentionez "sa ma pun cu burta" pe acest gen de carte si nici nu intentionez [cel putin in viitorul apropiat]
sa invat o alta limba straina si in special pe aceasta.
Pacat. O limba straina e o limba straina si e de ajutor.
Citat din: manonthemoon din  08 Ianuarie 2009, 14:07:45
Deduc din ceea ce scrii ca tu il poti citi si in original.
Deductia nu e neaparat calea cea mai sigura. Mergi pe inductie...
Citat din: manonthemoon din  08 Ianuarie 2009, 14:07:45
Imi permit sa te intreb :sint reale cele scrise sau nu ? Daca sint reale nu-mi pot imagina nici un context care sa le faca sa sune mai bine sau sa le poata da un alt inteles si in acest caz cred ca avem o PROBLEMA .
M-ar interesa raspunsul tau.
Uite o lista de acuze clarificate: http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/van_hyning.html
De exemplu:Zoharul nu face parte din Talmud... :D

manonthemoon

Nu esti prea atent cind citesti. Am scris ca nu intentionez sa invat " o alta limba straina " ceea ce inseamna ca deja am invatat cel putin inca una pe linga cea materna. Asadar nu e nevoie sa-ti para rau pentru mine.
Deductia tine de logica.
Constat ca nu iti place sa raspunzi direct.
De ce oare ???