Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cyberdog

Citat din: Kymosabe din  20 Mai 2008, 22:43:07

Ceea ce ºtiu e cã existã personaje , gen Irving sau Zundel care au fãcut sau fac închisoare pentru cã au încãlcat aceastã lege .



Si vor mai fi si altii, atata timp cat legea se aplica.
Problema e ca legea e discriminatorie.

Cautatorul

Ok, au fost arsi.

Eu n-am nici timp nici motiv ca sa fac investigatii. Pur si simplu nu ma intereseaza. Daca au fost 6 milioane sau doar 1 milion pe mine personal nu ma afecteaza cu nimic.  Poate doar ca supravietuitorii holocaustului vor primi (daca nu cumva deja primesc) compensatii materiale de la statul roman. Si inca un motiv in plus de deranj ar fi ca cineva propunea introducerea unui manual de holocaust in scolile romanesti. Nu e cam mult?

Dar o lege care sa nu pedepseasca declaratiile antiromanesti si care sa pedepseasca declaratiile publice antiholocaust mi se pare cel putin ciudata.

De ce nu facem si o lege care sa pedepseasca pe oricine cu inchisoarea daca spune ca ungurii cand au venit in Ardeal nu au gasit pe nimeni?

Faptul ca o astfel de lege a ajuns sa fie votata in Romania dovedeste ca evreii controleaza Romania.

noua

Citat din: Cautatorul din  20 Mai 2008, 23:04:36

Interesant este ca "Defaimarea tarii" nu mai este pedepsita, dar culmea ca tot atunci s-a introdus acel articol care pedepseste negarea holocaustului. Putem defaima Romania fara probleme, dar despre holocaust n-avem voie sa spunem altceva decat spun inchizitorii.

Sincer inainte de aceasta lege nu-mi puneam problema ca holocaustul sau nr. de victime ale acestuia ar fi altele decat cele cunoscute.
Cand am auzit de aceasta lege, am inceput sa-mi pun intrebari.
Cum spuneam adevarul nu are nevoie de pedepse pentru a se impune... Doar minciuna.

bine punctat cautatorule.

Cautatorul

Oricum subiectul e super-discutat si nu cred ca putem noi aici lamuri o asemenea problema care oricum nu are nici o legatura cu OZN-urile.
Apropo de OZN-uri:

Ce asemanare e intre o blondele desteapta si OZN-uri?
Raspuns: Toata lumea vorbeste despre ele, dar nimeni nu are dovada palpabila ca exista.

Ca sa revin la problema: Ce asemanare este intre dovezile privind holocaustul si OZN-uri?
Raspuns: Toata lumea vorbeste despre ele, dar nimeni nu are destule dovezi concrete si palpabile.

Cred ca mi-am exprimat clar opinia, holocaustul a existat, dar din cauza ca legea pedepseste pe oricine care contesta ceva, am mari dubii ca amploarea acestuia e cea despre care se spune. Adevarul nu are legi pentru a se impune.

In plus faptul ca supravietuitorii si urmasii celor omorati la holocaust primesc bani si au avantaje materiale ma face sa cred ca la ei ca si la noi cu revolutinarii: Cand au vazut ca e rost de bani si avantaje, s-au inmultit revolutionarii ca ciupercile dupa ploaie. Si la revolutionarii nostri si la evrei, trebuia sa aduci cativa martori si gata erai declarat revolutionar respectiv supravietuitor sau urmas de evreu mort la holocaust.

Ca sa vedem cat de mult evreii insisi isi respecta victimele holocaustului cititi aici:

"Supravietuitorii Holocaustului se revolta"
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/69157/Supravietuitorii-Holocaustului-se-revolta.html

Si cu asta am terminat pe acest subiect.

Florin Croitoru

Citat din: Kymosabe din  20 Mai 2008, 23:07:13
Aºtept ºi acum un rãspuns.
Când îl voi primi voi dialoga cu dv.  :wink:
Poþi sã-l aºtepþi.am mai dat o datã sursa de unde ºtiu asta.Nu o mai am.
Nu trebuie sã dialogezi tu cu mine.tu eºti pe linia oficialã.Nu am ce sã-þi spun.
Am vãzut ºi cum ai pus întrebarea despre crematorii."Cãutãtorule ºtii ce e ãla un crematoriu ?" Adicã i-a bãgat acolo ºi hocus pocus au ars de tot.Tu ºtii ce e un crematoriu,cum funcþioneazã ?

Florin Croitoru

#35
Rog forumiºtii sã citeascã asta.e tradus în româneºte http://www.angelfire.com/space2/carti/detalii/0905.htm

Urban

Puteai sa il pui direct aici sa il ia toata lumea sa il citeasca...

Interesent

Acum 30 de ani in urma am vazut o carte la aceasta tema in limba Romana numita "Medicii blestemati", in care se aratau si diferite fotografii facute in lagarele cu prizonieri.
La comentarul Cautatorului pus:
CitatInteresant este ca "Defaimarea tarii" nu mai este pedepsita, dar culmea ca tot atunci s-a introdus acel articol care pedepseste negarea holocaustului. Putem defaima Romania fara probleme, dar despre holocaust n-avem voie sa spunem altceva decat spun inchizitorii.
nu-mi put inchipui ca statul Roman nu are in legi si justitiar o posibilitate de a pedepsi difaimari impotriva tarii. Fiecare stat are interes sa se apere la unele atacuri externe fara sens. Intrebarea este unde se incepe si unde se termina, si mai ales ce situatii (sau facte) istorice vor sa fie cu unele legi lasate, respinse.

I-mi mai amintesc in unele filme documentare sa fi vazut, ca "tehnologia" folosita pentru exterparea oamenilor in lagarele din al 2-lea razboi mondial de nazisti, ar fi fost preluata intr-un fel si de ceilalti. Nu asa perfect si in asa masura, dar dupa cum am inteles in Siberia ar fi procedat Rusii cam la fel cu prizonierii lor.
Stie cineva despre acest lucru ceva mai mult?

sevastase

Citat din: Interesent din  21 Mai 2008, 09:31:25
Acum 30 de ani in urma am vazut o carte la aceasta tema in limba Romana numita "Medicii blestemati", in care se aratau si diferite fotografii facute in lagarele cu prizonieri.
La comentarul Cautatorului pus: nu-mi put inchipui ca statul Roman nu are in legi si justitiar o posibilitate de a pedepsi difaimari impotriva tarii. Fiecare stat are interes sa se apere la unele atacuri externe fara sens. Intrebarea este unde se incepe si unde se termina, si mai ales ce situatii (sau facte) istorice vor sa fie cu unele legi lasate, respinse.

I-mi mai amintesc in unele filme documentare sa fi vazut, ca "tehnologia" folosita pentru exterparea oamenilor in lagarele din al 2-lea razboi mondial de nazisti, ar fi fost preluata intr-un fel si de ceilalti. Nu asa perfect si in asa masura, dar dupa cum am inteles in Siberia ar fi procedat Rusii cam la fel cu prizonierii lor.
Stie cineva despre acest lucru ceva mai mult?

Lagarele naziste au fost leaganul in care s-a nascut Proiectul MKUltra.

Florin Croitoru

Ce proiect e ãsta ? Scrii prescurtat ºi nu înþeleg.
D-le interesent,scrie mai clar. Ce tehnologie de exterminare au preluat ruºii de la nemþi ?
Eu nu am vãzut în nici un film documentar tehnica folositã de nemþi pt exterminare prin gazare.Acolo s-a vorbit,s-a arãtat locul în care aceasã gazare s-ar fi petrecut,dar o probã practicã chiar cu sala goalã nu a arãtat nimeni.
Mersi Urban :Nu m-am gîndit cã se poate pune direct pe forum.

Interesent

Domnul Croitoru,
o sa caut  sa gasesc informatii mai detaliate la cele scrise de mine mai sus, si sa va raspund mai bine.
I-mi reamintesc ca informatia redata mai de sus despre tehnologica germana refolosita din acele lagere, a fost intr-un film documentar pusa ca intrebare de un ziarist englez(?). Intrebarea era pusa in legatura cu unele "exporturi" de materiale si stofe din Germania in alte tari la acea vreme, care au fost folosite de Germani in lagarele KZ si care au fost totodata vindute si in Anglia.
De ce s-au cumparat acele producte si cu ce scop, deoarece se stia la ce le-au folosit Germanii, s-a intrebat.
Eu caut mai departe, da ca mai reusesc sa gasesc informatii in acest sens, sau mai bine daca mai gasesc acel film.
Nu vreau sa insist la unele lucruri si teorii. Dar acea intrebare si legaturile descrise in film, m-au impresionat pe undeva.
Filmul l-am vazut acum citiva ani dar nu l-am inregistrat pe video, si deacea nu-l mai pot scoate din arhiva mea de video.
Va salut -Interesent

Florin Croitoru

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust_Industry
Citiþi aci ce zice un evreu,Norman Finkelstein a cãrui mamã a fost internatã într-un lagãr german de muncã, despre industraia de scos bani de unde se poate; pînã acum RFG,Elveþia. Urmaezã România. Evreii fac mari presiuni ca România sã plãteascã pt presupuse victime, vreo juma de milion de evrei pe care românii i-ar fi ucis.

Florin Croitoru

Iata ce zice Ernst Zündel,acela care a primit 5 ani in RFG si se afla in inchisoare inca.

Nox

Mesajele offtopic au fost ºterse... pãstraþi conþinutul subiectelor într o limitã rezonabilã altfel vor fi ºterse indiferent de restul conþinutului pe subiect.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Kymosabe

#44
Am observat cã a fost ºters întregul meu mesaj anterior .
Repet , Ernst Zundel este un neo-nazist  care  a scris ,,The Hitler We Loved and Why'' .
Este condamnat în Germania pentru instigare la urã rasialã (este adeptul ideologiei ,,white supremacy'').
Dupã ce va termina de ispãºit pedeapsa primitã în Germania , el riscã sã fie extrãdat în Canada unde este acuzat de aceleaºi fapte .

PS Pentru dl. Croitoru . Aþi scris ma-m în mesajul care v-a fost ºters . :lol:
    Chiar aºa de tare v-aþi enervat ? :lol:


Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)