Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

OUG 31 din 13 Martie 2002, publicata in M. Of. 214 din 28 Martie 2002 Capitolul II ,
Art 6:

"Contestarea sau negarea in public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicea unor drepturi."

                            :fullmoon:

http://database.ngo.ro/textro.shtml?cmd%5B70%5D=o-70-23909

Urban

Adica ar veni cam asa:

-Frate Itzik, cati am murit ba la Holocaust ?
-Frate-miu, la cati am fost in total in lume, mai pune si tu vreo 6 milioane, sa fie !


Urban

Ce zice jidanul ?
Un Dumnezeu a creat lumea si o conduce, toti oamenii ii sunt copii, dar iudeii sunt preferatii lui si tara lor este domeniul lui preferat....El e un monarh, iudeii sunt nobilimea, iar Palestina este exarhatul lui Dumnezeu....

Heil Hitler !  :fullmoon:

Cautatorul

#3
Stiam de lege. E noua inchizitie.
Doar minciunile se impun cu legi de genul asta.
Adevarul se impune de la sine. Si culmea aceasta lege are efect contrar in mintea oamenilor.
De ce nu se introduce in lege ca 1+1=2 si sa fie pedepsiti toti cei care afirma altfel!
O mica paranteza: Exista vreo lege care sa impuna aritmetica ca regula de calcul in contabilitate? Poate eu folosesc matematici speciale cand calculez impozitul.

Au mai incercat unii sa impuna prin lege ca Soarele se invarte in jurul Pamantului si nu le-a iesit pana la urma.

Pãrerea mea e cã la ei ca la noi cu revolutionarii. Daca e rost de bani si alte avantaje atunci apar la revolutionari... ca ciupercile dupa ploaie.
Ca Germania a platit bani (si cred ca mai plateste) urmasilor si victimelor holocaustului. Daca e rost de bani de ce nu?
Vrem si noi!

romulus

CitatHeil Hitler ! 
----Hai bre, nea Urbane , las-o 'n sange, vorba  raposatului Dan Iosif! Nu mai poate saracu' itler sa traiasca, pentru ca muri !
----Cat despre legea sus-zisa, chiar daca e de tot rahatu' , va trebui sa o inghitim ! De,  nu vruram noi sa ne bagam in ioropa? Na , ce ne bagaram ! Si e foarte bine......! Cui nu-i place, sa se dea cu ciolovecii.
---Am  zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Interesent

Buna dimineata.
Tema scrisa este sensibila, dar eu gindesc ca condamnarea in felul spus, se refera la factul ca au fost omoriti oameni din grupa evreeasca, ca si cei din alte natiuni tinuti ca prizonieri. Daca au fost 6 milioane sau numai 5,5 milioane, nu conteaza. Si de numarul de Germani care au murit in aceste lagare, pentru ca au fost impotriva dictaturii si pentru ca au ascuns oameni, nu se scrie mai nimic.
Intimplarea si omoritul oamenilor sistematic din idea utopica de rasa curata, este pentru mine cea ce conteaza si la ce se refera aceste legi.
De a spune ca acest fapt nu s-a petrecut, este o greseala de neinteles.
Ar fi comparabil ca si cum unele grupe nationaliste americane ar veni astazi sa spuna ca bombele atomice aruncate asupra Japoniei sint numai o poveste si nu este adevarat. Am exagerat intentionat ca sa arat cum unele grupe de oameni gindesc despre unele situatii si facte istorice.
Ca neamul Evreesc, alcatuit din mai multe grupe de nomazi, care s-au unit si au luptat impotriva Egiptenilor, are in analele lor scrise, ca ar fi un popor ales, se poate vedea ca un "slogan" de motivare in lupta lor impotriva Egiptenilor.
Ca acest "tric psihologic" a durat si se mentine pina astazi in scripturile evreesti, este probabil facut intentionat si refolosit pentru alte scopuri. Dar acest lucru este cu totul altceva decit ce s-a petrecut in al 2-lea razboi mondial sub procedeul numit Holocaust.
Nici un popor nu este mai bun sau mai rau decit altul, sau ales pentru ... - de fapt pentru ce?.
Si acele cereri si beneficii financiare in acest fel vor inceta mai tirziu. Vor veni generatii noi de oameni care se vor preocupa cu problemele actuale ale lumii si o sa lase cele din trecut in pace.
Va salut - Interesent

LupinThe3rd

@Urban: stai linistit ca legea zice "in mod public". Deci la tine in casa faci "ce vrea muschii tai": bagi cu salutul hitlerist in fata oglinzii, strigi "Jos jidanii ca ne conduce!", "jidanii nu egzista!","Jidanii nu a murit! Ei ne minte si conduce lumea prin finanta internationala!Stiu IO!".
Acu' vorba aia: unde sunt jidanii din Ardealul de Nord ajuns la unguri? Ca sunt de negasit. In Palestina n-au ajuns, in Romania nu, in Ungaria nu, samd. Cred ca stiu: I-a urcat Hitler in farfuri zburatoare cu numele de Vril-Pixu' si i-a trimis in Aldebaran... Doar  ca marlanii de aliati intr-o constipatie masonica au vrut sa il distruga pe Hitler care construia o societate incredibila cu baze in Pamantul gol pe dinauntru, o civlizatie libere, in care zice un dobitoc pe Altermedia copii erau indemnati sa vorbeaca liber, sa critice :D, hahahaha!, fara cenzura, samd. Bingo! Asta era de fapt toata treaba.
Ce nu ziem noi ca aici a fost buricu' lumii, ca aici s-a nasuct civilizatia, pelesagii, au inventat roata, aum dat gaura la macaroana si am umplut-o cu aer, am curbat banana, am scos primul cos de pe fund, am inventat scrisul, am scris de am rupt, dar nu a ramas nimic decat niste tablite false si branza, barza, viezure  si cu toate aceasta iventare a covrigului ne-au ocupat romanii, ne-au facut drumuri, temple, i-au taiat capul lui Decebal si s-a sarbatorit la Roma gramada. Acum avem profetia lui Sundar Sing, care nu exista decat in Romania, fara a putea fi legata de India ci mai degraba de Gregorian Bivolaru, am avut 7 ani apocaliptici in care eram buricul pamantului dar nu s-au intamplat si abia am intrat in UE, nu ca nu am vrea dar e greu cu Justitia ca la noi functioneaza: Lasa-l sa fure saracu daca poate ca daca ajung si eu intr-o zi acolo poate la fel fac si eu, devenind o tara in care bascalia, durutul in cur, furtul, belitul belengherului, samd sunt motive de lauda si rupti in cur spunem ca munca e pentrru prosti, dand vina pentru esecuri pe jidani, masoni, tigani, unguri, rusi, americani, nemti, samd fara a fi niciodata vinovati. Asta este situatiunea la centru si la margine. Nimeni nu e vinovat in afara de ceilalti, munca e pentru prosti iar disciplina muncii se enunta in "ce bah fac eu cum vreau ca stiu mai bine, ce stie bau pulea asta de inginer"...
Cam asta este situatia.

Urban

#7
Citat din: romulus din  20 Mai 2008, 08:56:07
Cat despre legea sus-zisa, chiar daca e de tot rahatu' , va trebui sa o inghitim ! De,  nu vruram noi sa ne bagam in ioropa? Na , ce ne bagaram !

Salut

Lasa legea, da-o dracu ca asta e.....nu sesizezi nuantele....?
"Contestarea sau negarea in public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi." ....ori la efectele alea pot intra multe lucruri...logic ca nu te duci sa strigi de tampit pe strada "Ba fraierilor Holocaustul e abureala!"....mai nasol e daca esti jurnalist si vrei sa faci un documentar trebuie sa zici asa cum vor jidanii....sau neaos, haules bules fridam ov spici....

Cautatorul

#8
Mai grav e ca istorici au ajuns la inchisoare pentru ca au indraznit sa verifice problema.
In loc sa i se aduca argumente, a fost bagat la zdup. Cand doi se cearta si unul nu mai are argumente il loveste pe celalalt. Asa si cu legea asta.

http://www.realitatea.net/31951_David-Irving--eliberat-si-deportat-in-Marea-Britanie-.html

http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/industria-holocaustului_1731.html

Si sa nu uitam ca holocaustul se refera la evrei dar si la tigani.

lylyt_ice

 Evrei;tigani; handicapati si homosexuali...!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

LupinThe3rd

Citat din: Cautatorul din  20 Mai 2008, 18:27:39
In loc sa i se aduca argumente, a fost bagat la zdup. Cand doi se cearta si unul nu mai are argumente il loveste pe celalalt. Asa si cu legea asta.
Nu neaparat. Cateodata se aduc argumente si dintr-o parte si din alta dar nimeni nu asculta. Sau se ajunge din argument in argument la discutia 1+1=2.

Kymosabe

#11
Citat din: Cautatorul din  20 Mai 2008, 18:27:39
Mai grav e ca istorici au ajuns la inchisoare pentru ca au indraznit sa verifice problema.
In loc sa i se aduca argumente, a fost bagat la zdup.


David Irving a fost condamnat la inchisoare

,,Istoricul britanic David Irving a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru ca a negat Holocaustul. El s-a declarat vinovat in fata unui tribunal din Austria.

David Irving a scris mai multe carti despre al doilea razboi mondial, emitand teorii controversate.

Acum 17 ani - intr-un interviu acordat unei reviste din Austria - a negat existenta camerelor de gazare de la Auschwitz - unul dintre lagarele de concentrare naziste.

In Austria, negarea Holocaustului este ilegala, astfel ca s-a eliberat un mandat de arestare pe numele lui, iar anul trecut, cand a revenit in Austria, a fost arestat.

Intre timp, insa vederile par sa i se fi modificat. La tribunal, David Irving s-a declarat vinovat si - anterior - a declarat presei:

"Pe masura ce afli informatii noi, pe masura ce noi documente si arhive devin accesibile, inveti lucruri noi. Iar eu am invatat mult din 1989."

Intrebat insa de un corespondent BBC daca acum accepta existenta Holcoaustului in care si-au pierdut viata sase milioane de evrei, el a evitat un raspuns direct, spunand doar ca recunoaste faptul ca s-a petrecut o tragedie in care au murit milioane de evrei.

"Au murit milioane de oameni, milioane de evrei, fara doar si poate a raspuns David Irving."

In ciuda dovezilor incontestabile privind Holocaustul, exista cativa istorici care il pun sub semnul intrebarii. Acum cinci ani, avocatul James Libson a castigat un proces impotriva lui David Irving. Avocatul spune ca David Irving stie ca minte:

"In anumite privinte stie ca nu are dreptate si atunci distorsioneaza pur si simplu adevarul. Are o agenda politica de extrema dreapta si un public pe care vrea sa-l satisfaca si, pe masura ce publicul devine mai extremist, la fel devin si teoriile lui" crede avocatul Libson.''



Istoric anti-Holocaust finantat de islamisti 

,,Istoricul David Irving, condamnat la trei ani de inchisoare pentru negarea Holocaustului, a primit sprijin financiar si moral de la liderul musulman britanic Asghar Bukhari - dovada a ,,noului antisemitism".


Unul dintre cei mai importanti reprezentanti ai comunitatii musulmane din Marea Britanie a recunoscut ca i-a trimis bani controversatului istoric David Irving, devenit celebru in ultimii ani pentru ca neaga existenta Holocaustului impotriva evreilor din al Doilea Razboi Mondial. Irving a fost condamnat de un tribunal austriac la trei ani de inchisoare pentru teoriile sale. Liderul musulman Asghar Bukhari, fondator al Comitetului pentru Probleme Publice Musulmane (cel mai mare grup musulman de sprijinire a drepturilor civile), i-a trimis o suma simbolica lui David Irving, dar a facut apel la musulmani, pe site-urile islamice, sa doneze bani pentru istoric.

Dublu standard

Bukhari a purtat pe e-mail o corespondenta cu Irving prin care il asigura de intregul sau sprijin: ,,Poate simti ca esti singur, dar fii sigur ca multi oameni sint alaturi de tine in lupta ta pentru Adevar", ii scria musulmanul lui Irving. In alt mesaj electronic, Bukhari il anunta pe istoric ca ,,am cerut multor site-uri musulmane sa creeze link-uri catre site-ul tau si sa ceara donatii". Cu toate acestea, in declaratiile sale publice, Bukhari condamna antisemitismul si antisionismul: ,,Cred ca oricine neaga Holocaustul greseste, dar nu cred ca ar trebui bagat la inchisoare pentru asta". Libertatea de exprimare nu ar trebui sa functioneze insa si in cazul publicarii de caricaturi cu Mahomed: ,,Trebuiau interzise: libertatea de exprimare trebuie sa fie responsabila", spunea Bukhari.

Noul antisemitism

Legatura dintre Bukhari si David Irving este un exemplu ce confirma teoria conform careia ar exista un nou tip de antisemitism, pornit din antisionism, una dintre laturile acestui curent fiind negarea Holocaustului. Acest val de antisemitism, accentuat dupa 2001, este reprezentat, in primul rind, de musulmanii din Europa, in special arabi (desi ei insisi populatie semitica), drept raspuns la ocuparea teritoriilor palestiniene de catre evrei si campaniile militare israeliene. Ceea ce surprinde la ,,noul antisemitism" este ca alatura grupuri foarte eterogene, ducind la colaborari intre minoritatile musulmane, extrema dreapta (istoric antisemita) si extrema stinga (sprijinitoare a teoriei complotului americano-israelian la nivel mondial).''


http://en.wikipedia.org/wiki/David_Irving


PS Dacã nu existau contraargumente la ceea ce a scris / spus Irving nu ar mai fi fost condamnat la închisoare .






Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Interesent

Unul din linkurile puse la dispozitie
Citathttp://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/industria-holocaustului_1731.html
apartine la vederea in limba Germana a unei grupe nationaliste si radicale de dreapta.
Ma intreb, daca a fost intentia sa se dea o asemena retea de informatie, care nu este deloc obiectiva la tema de aici, sau nu s-a stiut de "background-ul" canalului de informatie?
In acest fel ajung la concluzia ca si celelalte pagini in alte limbi (si in limba Romana?) apartin unei miscari de dreapta.
La toata intelegerea pe care o am pentru obiectivitate si exprimarea unei pareri libere in orice situatie, gindesc ca aici se aluneca intr-o directie care nu este deloc obiectiva, ci de culoare!
Gindesc ca noi nu avem intentia sa mergem intr-o asemenea directie. Sa avem grije ca acest Forum sa nu alunece intr-o lumina rea si cu un renume nedorit!
Va salut - Interesent

Kymosabe

În 1988, David Irving a fost unul din martorii apãrãrii în celebrul proces Zundel , despre care am mai vorbit într-un alt topic .
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1812.30.html

Atunci, Erst Zundel  a avut aceeaºi soartã ca ºi Irving , fiind condamnat de statul canadian la închisoare pentru rãspândire de ºtiri false cu privire la producerea Holocaustului . 
Momentan Zundel ispãºeºte o pedeapsã de 5 ani într-o închisoare din Germania pentru incitare la urã rasialã ºi negare a Holocaustului .
Desigur existã ºi vor exista mulþi idioþi (corigenþi la istorie) care sã creadã aberaþiile acestor  pseudo-istorici cu înclinaþii neo-naziste .

Cât îi priveºte pe ,,licuricii'' care scriu sau posteazã tot felul de aberaþii despre Holocaust îi rog mai întâi sã se informeze ºi apoi sã-ºi dea cu pãrerea .






Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Urban

#14
Kymosabe

Este sau nu o lege abuziva ?
Probabil faci parte din cei carora le convine sa le fie scrisa istoria de catre altii.
Odata cu legea asta s-a terminat orice investigatie stiintifica, obiectiva si orice documentar istoric REAL.

Ce or avea atatia cu sarmanii jidani ?
De ce s-o lega lumea tocmai de ei ?
De ce antisemitism si nu antirusism sau antichinezism sau antiromanism sau alt "anti"...
De ce s-o fi propagat cu atata inversunare, de-a lungul istoriei, antisemitismul?
Ce ar putea sa aiba o lume intreaga cu un popor de doar 5-6 milioane?
Cred ca ar trebui sa ne punem intrebari mai profunde, daca dorim realitati...


Eu propun, ca romani, sa NEGLIJAM suferintele romanilor si sa ne aplecam asupra suferintelor jidanilor !

http://www.romanianjewish.org/ro/antisemitism_in_romania_01.html