Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

MIG lovit de OZN-uri (30 octombrie 2007)

Creat de ryn, 08 Noiembrie 2007, 22:02:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


lylyt_ice

 Interesant de aflat ce vor spune cei de la sri, dar parca vad ca pina la urma, ca de obicei...a fost gunoi spatial...(trebuie sa se dea un raspuns...numai adevarul sa nu iasa la iveala) !!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

ryn

Nu e nici prima si nici ultima data cand un "destept" rastalmaceste o stire. Se specifica in stire ca e vorba de un obiect neidentificat ce a lovit aparatul. Ca urmare acesta a fost avariat. Aparatul. Sau cel care a preluat stirea. Amandoi mai degraba. Se solicita deci(fara deci) unei unitati specializate sa identifice dupa imagini si dupa sunet despre ce obiect este vorba. Si din tantar se face armasar (P. S. - din surse sigure va pot spune ca dupa analiza minutioasa facuta de o echipa de specialisti s-a identificat deja natura obiectului: o meduza).

Arckadii

MiG lovit de OZN
9 Noiembrie 2007
Mihai Soica

Un avion de lupta de la Campia Turzii a fost atins de patru obiecte zburatoare neidentificate.





Pilotul militar Marius Mitrica a declarat ieri ca aparatul sau MiG 21 Lancer a fost lovit in timpul zborului, la altitudinea de 6.500 de metri, de un obiect zburator neidentificat. Incidentul s-a petrecut saptamana trecuta, in timpul unui zbor de antrenament, in zona orasului Gherla, in apropiere de Cluj.

Avionul de vanatoare pilotat de locotenent comandorul Marius Mitrica zbura cu peste 850 de kilometri la ora. ,,Zburam la 6.500 de metri si nu am vazut nimic deosebit. Dintr-o data insa, din partea dreapta a avionului, am fost lovit de un obiect dur. Coliziunea a spart geamul din plastic care acopera carlinga. Aschiile mi-au perforat casca si mi-au provocat rani la fata. In primul moment, m-am aplecat cat am putut asupra mansei pentru ca era un curent foarte mare si era o temperatura de -30 de grade Celsius.

Am coborat la o altitudine mai mica si am redus viteza. Am vazut ca avionul raspundea la comenzi si, in cele din urma, am redus viteza", a povestit Marius Mitrica, care este pilot militar din 1991.

Nici pasare, nici meteorit

Pilotul e convins ca obiectul care l-a lovit nu era o pasare: ,,Sunt sigur in proportie de 99,9 la suta ca nu a fost pasare", a spus el. Imediat dupa aterizare, o comisie de specialisti din aviatia militara a cercetat avionul, in speranta ca vor gasi resturi din obiectul care a lovit MiG-ul. ,,Cand am aterizat, prima mea grija a fost sa ma uit prin carlinga sa caut resturi, dar nu am gasit decat aschii de plexiglas", a mai spus Mitrica. In urma incidentului, acesta s-a ales cu un ochi vanat.

Pilotul Marius Mitrica a mai spus ca este imposibil sa fi fost lovit de un meteorit pentru ca intr-un astfel de caz impactul ar fi fost devastator. ,,Nu cred sa fi fost meteorit pentru ca acesta are o viteza cinetica foarte mare si, daca ar fi lovit avionul, nu cred ca mai povesteam azi cu dumneavoastra", a spus pilotul. El a adaugat ca a avut noroc cu masca de oxigen, care l-a ajutat sa treaca repede peste soc. ,,Daca nu aveam masca puteam sa devin inconstient la socul pe care l-am avut cand m-am trezit fara geam. Cel mai mare pericol a fost hipotermia", a mai spus Mitrica.

Unul dintre controlorii de trafic aerian de la Baza de la Campia Turzii in timpul zborului de antrenament cand s-a petrecut incidentul a fost chiar sotia pilotului, Carmen Mitrica. Ea ne-a declarat ca nu l-a putut intreba pe sotul ei, prin radio, daca este bine pentru ca acea frecventa era folosita si de ceilalti piloti ai bazei care se aflau in aer. ,,I-am dat doar indicatiile de care avea nevoie sa ajunga cu bine la sol", a spus Carmen Mitrica. Fiecare avion de vanatoare are o camera video care inregistreaza zborul de antrenament. Dar analizarea imaginilor video nu a facut lumina in acest caz, spun oficialii Bazei 71 de Aviatie de la Campia Turzii.

Filmul cu OZN-ul e la SRI

Generalul de flotila aeriana Ion Avram a precizat ca pe imaginile video inregistrate se vad patru triunghiuri de marimea unei coli A4 fiecare, venind inspre avion, din partea dreapta. ,,Am dat imaginile la Serviciul Roman de Informatii sa le analizeze si sa ne spuna ei ce anume a lovit MiG-ul", a spus generalul Ion Avram. Generalul a mai spus ca pasarile nu zboara in acest anotimp la asemenea altitudini, pentru ca e prea frig.

Oficialii Bazei 71 de Aviatie au verificat si daca ,,OZN"-ul putea fi un obiect provenit de la un alt avion care sa fi zburat in preajma. Varianta a fost exclusa, intrucat ultimul avion care zburase prin zona trecuse pe acolo cu mai mult de o ora inainte.

sursa: http://www.evz.ro/article.php?artid=329959

Ark

StarDust

In legatura cu mig-ul... e clar, s-a ciocnit cu 4 avioane facute din coli A4 (ma scuzati nu m-am putut abtine sa zic gluma asta)  :-D. Va salut!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Curiosul

Ati vazut stirile PROTV de pe 8 noiembrie 2007?
A fost o stire: MIG lovit de OZN-uri.
Puteti citi si vedea stirea la:

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/armata-cere-sprijinul-sri-in-anchetarea-unui-incident-aviatic.html

Citez:
"Armata are nevoie de ajutorul Serviciului Român de Informaþii pentru a elucida condiþiile în care s-a petrecut un incident aviatic în care a fost implicat un avion MIG 21 Lancer.

În dupã-amiaza zilei de 30 octombrie, la ºase kilometri de Gherla, un avion MIG 21 Lancer efectua un zbor de antrenament. La un moment dat, avionul a suferit o avarie care a pus în pericol siguranþa pilotului. Acesta a reuºit sã aterizeze cu bine.

Ancheta care a urmat nu a putut clarifica ce a lovit avionul. Iniþial s-a crezut cã a fost o pasãre. Însã la 6500 de metri altitudine, acest lucru este exclus.

Avionul zbura cu peste 800 de kilometri pe orã. Viteza foarte mare a fãcut ca imaginile surprinse la bordul avionului sã fie neclare. Se observã patru obiecte neidentificabile."

Pentru film accesati:
http://www.protv.ro/filme/armata-cere-sprijinul-sri-in-anchetarea-unui-incident-aviatic.html?id_file=35046#35046

jackie28t

#6
Citat din: ryn din  09 Noiembrie 2007, 00:06:46(P. S. - din surse sigure va pot spune ca dupa analiza minutioasa facuta de o echipa de specialisti s-a identificat deja natura obiectului: o meduza).

Sa intzeleg ca ''MEDUZA'' respectiva era SI roscata pe deasupra. :lol:
ryn,poti fi mai clar referitor la raspunsul dat de acei specialisti daca tot au facut o analiza minutioasa?Meduza respectiva sa intzeleg ca arata ca o girafa dar totusi dupa o analiza minutioasa cateva cuvinte/indicii in plus nu ar strica.

StarDust

Hmm Meduza? asa le zice mai nou la Dronele de recunoastere (man made sau alien)? Eu cred ca e un caz grozav, dar ca sa putem sa ne dam cu parerea e nevoie sa stim urmatoarele: din ce unghi a fost lovit avionul, ce avarii a suferit, daca se poate detaliile de pe film... Va salut!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

jackie28t

#8
Stiam ca ceva asemanator ca acest CAZ mai vazusem undeva.Am cautat prin arhiva mea de filme mai vechi si noroc ca am gasit si filmul.Am extras doar esentialul pe care l-am atasat pe YouTube.Va invit pe toti sa vedeti secventa urmatoare in care un Obiect Zburator Neindentificat loveste un avion dupa cum pare.Binenteles asta nu inseamna ca este la fel cu cazul prezentat de PROTV legat de MIGul lovit.
A-l expun aici doar ca pe o idee.Restul ramane de elaborat.

Link direct care video atasat pe YouTube:   http://www.youtube.com/watch?v=UauMSQ-lGjw




Iar mai jos veti gasi doar o imagine pe care am atasat-o ca pe o amintire. :wink:

jackie28t

#9
AHA,se pare ca asta a fost prima stire prezenata pe PROTV despre acest CAZ
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/29-47.html

Citat30 octombrie 2007, 22:49, Pro Tv
Un MIG 21 Lancer a fost avariat în urma unui impact mai puþin obiºnuit[/b]

În timpul unui zbor de instrucþie, aparatul s-a ciocnit, se pare, cu o pasãre. Cupola avionului s-a spart ºi s-a desprins fuselajul. Pilotul s-a rãnit, însã a reuºit sã aducã aeronava la sol.
Mâine va sosi la baza militarã Câmpia Turzii o comisie de anchetã. Specialiºtii vor viziona imaginile surprinse de camera de la bordul MIG-ului, pentru a stabili ce s-a întâmplat.


Sa nu intrebati de ce am atasat imaginea de mai jos.
Pentru simplu fapt ca dupa ce se redau pe TV si website anumite stiri la un moment dat aceste stiri dispar de pe net.
Nu-i rau sa avem o amintire  :lol:



Deanna

Incep sa apara marturii ale unor observatii OZN la Campia Turzii la sfirsitul lunii octombrie,poate ca intr-adevar MIG-ul a fost lovit de ceva asemanator:
www.cancan.ro/2007-11-13/Martori-care-au-vazut-OZN-uri-la-Campia-Turzii.html

Kymosabe

Iata ca am ajuns sa o vad si pe asta : articole despre OZN-uri intr-un ziar care se ocupa cu stiri despre parasute.
Cum ziceai ca il cheama pe  autorul articolului ,  Pinocchio si mai cum ?
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

loreley


               Kymo insusi numele   autorului articolului e destul de sugestiv.. :evil: Si e chiar..CAN-CAN :evil:

lylyt_ice

Reportajul din 30.10.07...probabil este scris de bunica reporterului...altfel nu-mi explic, cum e posibil un reporter sa scrie astfel de timpenii(?) Cit despre "meduza" lui ryn...!!! Oare cit timp au nevoie cei de la sri pentru a spune ceva (?)...Egal ce ...! Iar martorii (satenii), sigur au vazut ceva...sa nu incepem din nou (cum se obisnuieste) sa-i luam in ris, nu cred ca este intotdeauna cazul sa facem haz din orice informatia !!! Dupa cum se vede, nu sunt toti oamenii care au vazut cu ochii lor OZN'uri, nebuni sau prosti...Ar fii cazul sa fim cu totii atenti si sa comentam cit se poate da constient aceste cazuri...nu-i de glumit, acel pilot a vazut moartea cu ochii lui si nu cred ca are chef de glume cind spune, ca ; nu a fost o pasare, ci cu totul altceva...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Deanna

#14
 draga loreley,kymo ,daca sinteti de parere ca  reporterul preocupat de parasute minte,ce credeti acum despre declaratia pilotului?
www.gandul.info/armata/avion-lupta-armatei-romane-s-ciocnit-ozn.html?6452;1036812