Povestea unui OZN observat de un călugăr budist în anul 1884

Hsu Yun (aka Xu-Yun), un faimos călugăr budist Chan, relatează  în autobiografia sa o reperare OZN din 1884.

Săptămâna trecută, redacția celor de la Openminds.tv a primit un e-mail de la Sanjin Đumišić, un scriitor suedez, fotograf, compozitor intermedia și redactor-șef pentru site-ul de muzică suedeză AlltFörMusik.se. Acesta a postat pe blogul său despre o descoperire făcută în timp ce citea autobiografia unui celebru budist Chan, descoperire pe care a dorit s-o împărtășească.

hsu-yun

Chan este o ramură a Budismului Zen chinez, iar  Hsu Yun a fost unul dintre cei mai mari maeștri budiști. Se crede că a trăit 119 ani. A fost născut în 1840 și a murit în 1959. Pe internet există chiar și o biografie în imagini a vieții Maestrului Hsu Yun și, de asemenea, autobiografia, intitulată Empty Cloud sau Nor Gol (în care puteți găsi reperarea OZN, paginile 47 și 48 din acest pdf).

Sanjin a fost surprins să descopere un pasaj în care Hsu Yun relatează drumeția pe care a făcut-o în 1884 spre vârful muntelui Da-Luo, unde s-a dus pentru a-și închina respectul „lămpilor Înțelepciunii”.

Hsu Yun scrie:

„Am urcat pe Vf. Da-luo, unde am plătit respect la „lămpile înțelepciunii”, unde se spunea că apar. În prima noapte nu am văzut nimic, dar în a doua, am văzut o minge mare de lumină zburând dinspre Nord înspre centrul platoului de munte, unde a și aterizat, fragmentându-se la scurt timp mai târziu în peste zece sfere luminoase de diferite dimensiuni. În aceeași noapte, tot pe vârful Central am văzut trei bile de lumină care zburau prin aer în sus și în jos și, în partea de Nord, erau patru bile de lumină de mărimi variate”.

Povestea poate fi găsită și în biografia în imagini:

Wisdom-Lights

„Maestrul a plecat la „lămpile înțelepciunii” în vârful muntelui Ta Lo.
Oamenii mergeau deseori în acel loc pentru a fi martori la diverse minuni cerești.
La început nu era nimic neobișnuit, mai apoi au apărut toate:
cele mari, cele mici și mijlociile- fiecare minge de foc era unică”.

Două ordine budiste au fost numite după Hsu Yun și, cu toate că este atat de faimos, nu s-au putut găsi mai multe informații despre „lămpile Înțelepciunii”. Cu toate acestea, în zona în care el a văzut acele sfere de foc este construit astăzi un templu budist.

 

Dai-Luoding

Templul Dai Luoding (Credit: wangchao.net.cn)

Sanjin fost surprins să dea peste această referință OZN într-o carte fără vreo astfel de legătură. El scrie pe blogul său: „Probabil că există numeroase astfel de observații ascunse în cărți în care nimeni nu s-ar aștepta să găsească vreo referință despre OZN-uri”.

Sursa: OpenMinds.TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Editor Stiri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.