OZN surprins de un pilot din Queensland

Un pilot de linii comercial, cu o experiență de zbor 30 de ani, a observat un obiect misterios deasupra comunității rezidențiale Caloundra din Queensland, în Australia, vineri, 18 aprilie.

Potrivit ziarului local, Sunshine Coast Daily, martorul și prietenii săi admirau cerul în jurul orei 20:00, atunci când au observat  în aer două lumini. Având în vedere aspectul și comportamentul lor, pilotul credea că aceste lumini erau niște lanterne aeriene, dar apoi o a treia lumină a apărut pe cer. Martorul descrie această lumină ca având o strălucire caldă și culoarea portocaliu. Obiectul și-a schimbat brusc direcția și a dispărut.

Martorul a reușit să fotografieze obiectul misterios. După ce a transferat fotografiile pe calculator și le-a mărit pentru a analiza mai în detaliu   lumina respectivă, pilotul a fost șocat de ceea ce a văzut.  Așa cum descrie și Coast Daily Sunshine,  dând zoom in pe fotografie, putem observa ceea ce par a fi „conturul fin și aripile unei aeronave”.

Au fost raportate în zonă zborurile unor avioane și elicoptere în acea noapte dar,  potrivit martorului, nici una dintre aceste ambarcațiuni nu a avut traseul de zbor pe care a fost surprins obiectul neidentificat. Acesta a mai declarat că momentul surprins de el și prietenii lui, în urmă cu doar câteva zile, ar putea face parte dintr-o operațiune militară, dar crede că probabilitatea este mică…

caloundra_ufo

OZN deasupra Australiei  (Sursa: Sunshine Coast Daily)

Pilotul explică celor de la Daily Sunshine Coast: „am auzit și am văzut multe, multe lucruri în cariera mea și am zburat peste tot în lume… dar nimic de genul acesta”.  Acest pilot se descrie ca fiind cel mai mare sceptic din lume. Iar acum, devenind martorul unei astfel de nave, este lăsat sub semnul întrebării cu privire la ceea ce crede. El explică, „cred că este fascinant și în cazul în care există o anumită credibilitate în situația de față. . . ea  m-a schimbat și mi-a determinat mintea să creadă că ar putea exista ceva mai mult acolo, în spațiu.”

Acest pilot veteran a cerut sa rămână anonim după ce a raportat evenimentul.  Motivul este unul comun printre piloți, care știu că a vorbi despre OZN-uri îi poate face să pară nebuni și nepotriviți pentru această meserie. Mulți piloți care au fost martori la OZN-uri, aleg să păstreze tăcerea din teama de a nu-și pierde locul de muncă.

Sursa: http://www.openminds.tv/pilot-snaps-ufo-photo-queensland/27050

About Editor Stiri

Check Also

OZN-uri observate în Texas

În sfârșit, o imagine clară și neprelucrată cu un OZN… cel puțin așa suțin unii. …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.