Doi foști militari din Georgia au raportat un OZN uriaș în formă de triunghi

Doi foști militari care au lucrat cu aeronave au declarat că au observat un obiect zburător uriaș în formă de triunghi chiar deasupra lor, în Georgia.

Zilele trecute Mutual UFO Network (MUFON) a emis raportul pe luna aprilie în care cel mai controversat articol despre OZN-uri este cel din Georgia. MUFON declară că acest raport vizează „acele cazuri reale care au fost investigate și cărora nu li s-a găsit o explicație”.

Iată raportul…

Raportul lunii Aprilie

Cazul # 52339

Adel, Georgia. 19 noiembrie 2013  06:20.
Un obiect de formă triunghiulară de mari dimensiuni a fost observat de doi martori bine calificați. Unul a fost un tehnician de avioane în armata și deține cunoștințe în serviciul de informații militare, iar celălalt a fost un mecanic de aeronave în Forțele Aeriene. Amândoi au o experiență de 38 de ani în domeniu.

La data de 19 noiembrie 2013, la ora 18:20, ambii au observat un obiect zburător triunghiular care a zburat aproximativ 150 de metri deasupra lor părând că se deplasează de la nord la sud. Cerul era clar și destul de senin. Amândoi au declarat că obiectul avea o anvergură a aripilor mai mare decât cea a unui avion de marfă C-5A. Obiectul a zburat încet la 10-15 noduri (12-17 mph) și în tăcere,  fără zgomot.

Partea din spate a obiectului afișa un rând de lumini pulsatorii albe. În timp ce se îndepărta ….  . Când obiectul ajuns mai departe se înclină la sud-est, permițându-le pentru a vedea în mod clar forma triunghiulară a obiectului.

Sursa: MUFON

About Editor Stiri

Check Also

OZN-uri observate în Texas

În sfârșit, o imagine clară și neprelucrată cu un OZN… cel puțin așa suțin unii. …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.