Un OZN albastru a fost filmat în Olanda

Potrivit postului Rijnmond TV din Olanda, un bărbat din orașul Maassluis a surprins și a  înregistrat  un OZN . Obiectul pare a fi albastru, cu o dimensiune considerabilă în formă de lentilă și nu pare să aibă mijloace de propulsie.

Maassluis este situat la câțiva kilometri în sud de Haga, într-o zonă din jurul orașului Rotterdam ,numită Rijnmond. Este la gura de vărsare a râului Rin. Filmarea cu presupusul OZN a fost capturată vineri, 11 aprilie,  în jurul orei 15:00, de către un locuitor din Maassluis pe nume Dick Smits. (foto)

Dick-Smits

Conform Rijnmond TV, obiectul nu producea zgomot și a putut fi observat în aer pentru o lungă perioadă de timp înainte de a dispărea în nori. Obiectul are partea din spate ușor curbată și partea superioara bombată. Nu face nici o mișcare bruscă, ceea ce ar putea indica un obiect gonflabil. Cu toate acestea nu are aspectul și nici forma unui dirijabil.

Dick Smits crede faptul că universul este plin de forme de viată extraterestră și că suntem pe cale de a observa și ale ozn-uri.
Cei care cunosc limba olandeză pot căuta pe internet mai multe despre acest subiect și declarațiile lui Smits.

Voi ce părere aveți cu privire la filmarea de mai sus?

 

About Editor Stiri

Check Also

OZN-uri observate în Texas

În sfârșit, o imagine clară și neprelucrată cu un OZN… cel puțin așa suțin unii. …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.