Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Diverse / Re: Pagina Comica
« Ultimul mesaj de Cristian 1 Ieri la 09:11:49 »
Ai verificat și Area 51?
Poate a ajuns acolo.
Poate ca...
Buna asta!  :-D
2
Diverse / Re: Pagina Comica
« Ultimul mesaj de Aseneth Ieri la 07:53:55 »
Ai verificat și Area 51?
Poate a ajuns acolo.
3
Diverse / Re: Pagina Comica
« Ultimul mesaj de Cristian 1 20 August 2019, 17:50:41 »
 :-D
5
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de xperyens 18 August 2019, 23:28:03 »
Nu cunosc motivele asasinatului, insa stiu ca asasinul nu se mai afla in cladire/campus in momentul in care a fost descoperit corpul lui Culianu. A mai fost un complice care a folosit o "petarda" dupa ce adevaratul asasin a parasit locul. Cand s-a auzit "impuscatura" asasinul era deja plecat, cineva a ramas in urma si a bubuit o "petarda" pentru a duce in confuzie. Nu puteau sa gaseasca adevaratul asasin cercetand persoanele care erau prezente in campus dupa sunetul de impuscatura... insa complicele era acolo.
Impuscarea a presupus amortizor.
6
Cafenea / Re: Despre muzica ....altfel
« Ultimul mesaj de xperyens 17 August 2019, 00:57:27 »
7
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de Grifon 16 August 2019, 15:54:58 »
Totuși, referitor la "filiera românească", iată niște prezumții de completare, desprinse din declarațiile lui Stejărel Olaru, cercetător CNASS și director al Institutului de Cercetare a Crimelor Comunismului:

" În primul rind, trebuie sa recunosc ca, odata aflat la Chicago – in acea perioada (acum un an cred ca a fost) eram consilier de stat pe probleme de securitate nationala al primului ministru, aveam certificat ORNIS care presupunea accesul la informatii clasificate –, am reusit sa am o discutie pe aceasta tema cu politisti de acolo, o discutie confidentiala intrucit acestia m-au rugat sa nu o fac publica tocmai pentru ca e vorba de niste suspiciuni pe care le au si care nu sint dublate de nici o dovada. Nici o institutie serioasa nu isi permite sa inainteze nume fara sa poata demonstra ce implicare au acestea. In aceste conditii, au avut loc discutii despre persoanele care ar fi putut fi implicate. Politistii americani au fost interesati, la rindul lor, daca partea romana a reusit sa stringa in aceasta perioada alte date pe care sa le poata folosi. Pot sa va spun ca din ce am inteles de la ei este vorba de un grup de persoane implicat, iar aceasta implicare nu a fost institutionalizata, nu s-au folosit resurse ale institutiilor statului roman de atunci, ci pur si simplu s-au folosit contacte si cunostinte ale unor persoane care au lucrat in domeniul informatiilor pina in 1989, deci in Securitate, si care puteau cu usurinta sa angajeze ucigasi platiti. Aveau deci acces la lumea interlopa din Romania pentru ca o cunosteau foarte bine. Asadar, un grup de 4-5 persoane care au stat in spatele acestui asasinat si, asa cum spuneam la inceput, cu conexiuni la nivelul politicului romanesc."

Conform acestor aserțiuni (ce se leagă, oarecum, de elemente ce le-am mai dezbătut în alte postări), MIZA care lipsește, logic, la nivelul unor instituții, poate fi intuită la niște factori particulari (fie persoane, fie "grupări"). Aș opina că e mai probabil să fie vorba de persoane, și voi detalia bănuiala ín altă postare.

Pânà atunci ínsà, iatà interviul complet al lui Olaru, ptr. a nu fi o " ruptură din context". Sublinierile din citat îmi aparțin.
http://suplimentuldecultura.ro/4569/cineva-sa-recunoasca-doar-asa-vom-afla-cine-a-ordonat-asasinarea-lui-ioan-petru-culianu/
8
Ireale...pe bune! / Re: 📓 Biblioteca Ireala... The-Adam-and-Eve-Story p4
« Ultimul mesaj de abyss 15 August 2019, 12:35:16 »
The-Adam-and-Eve-Story p4
9
Ireale...pe bune! / Re: 📓 Biblioteca Ireala... The-Adam-and-Eve-Story p3
« Ultimul mesaj de abyss 15 August 2019, 12:34:13 »
The-Adam-and-Eve-Story 3
10
Ireale...pe bune! / Re: 📓 Biblioteca Ireala...The-Adam-and-Eve-Story p2
« Ultimul mesaj de abyss 15 August 2019, 12:33:32 »
The-Adam-and-Eve-Story p2
Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10