Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
  Rămân dator dacă defineşti explicitoriu ce vrea să zică in acest caz expresia " cîrcotaş ca de obiceiu..."
  In alta ordine de idei , nu am glumit cu optiunea " numai dislike" dar deh, e greu sa spargi canoanele , in general vorbind.
    Inerție mare, dom'le! -vb lui 'nea Iancu.
Eh, dacă nu ai glumit atunci pentru reprezentare echilibrată si a celor mai chițibușari am introdus in votare 2 aspecte in plus: posibilitatea sxhimbarii votului si 2, opțiunea de a vota doar sistemul Dislike.
2
Diverse / Re: Pagina Comica
« Ultimul mesaj de Aseneth 21 Februarie 2020, 21:58:55 »
 :ufo:
3
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de al_pacino 20 Februarie 2020, 22:51:35 »
Nu stiu inca nici eu sub ce forma vor veni raspunsurile, cum o sa-i vina mai usor, asa o sa mi le trimita. In weekend sper sa fie gata de publicare. Saptamana viitoare probabil, o sa las link-ul aici pentru toata lumea. Din pacate nu mai pot sa-i trimit noi intrebari, am formulat oricum vreo 11, sper sa raspunda cate ceva la toate.
4
Super.
Dar nu toate cazurile se termină așa.  Dacă biroul 13 o ține așa prevăd un faliment total.  Sau poate că ii sponsorizează biroul de antipropaganda al complexului militar industrial.... sau cine știe care entitate.
Ca sa fie o rețetă echilibrată și de succes in fiecare episod ar trebui să fie prezentate 2 cazuri. Unul demitizat precum cel de sus si unul ... opus sau asupra caruia planează încă misterul. Dacă inchizi "bucla" de fiecare dată viitoarele scenarii devin predictibile . Scooby doo..... where the fuck are You??? Serialul de desen animat avea o rețetă foarte bună.  Prin urmare in fiecare episod nu deschizi si inchizi o singură buclă de idei ci mai multe... pe care le inchizi in diferite episoade viitoare.
Asa.... biroul 13 = "ghinion" dupa cum ar spune dl presedinte, ceea ce ar fi regretabil fiindcă pare a fi un efort colectiv.
Mult succes!
5
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de xperyens 20 Februarie 2020, 01:16:25 »
O alta intrebare, toaletele profesorilor erau separate fata de cele ale studentilor, poate mixte?
Care era regimul oficial de acces in campus? Oare se acceptau iubiti/iubite sa intre in campus pentru motive lesne de inteles?

Astept si eu raspunsuri. Mai sunt valabile aceste intrebari, ori din cauza faptului ca interviul a avut deja loc aceste intrebari sunt de prisos?
6
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de xperyens 20 Februarie 2020, 00:51:03 »
Interesante intrebarile formulate aici, nu am auzit inca intrebari despre cum anume s-a reusit asasinarea fara prinderea vinovatului... aveam eu o teorie expusa pe aici. Sa fi fost doi complici, primul cu arma cu amortizor care a iesit din campus inainte ca altul sa aprinda o petarda pe coridoarele cladirii?

Pe cand ne putem astepta la raspunsuri, au trecut cele 24 de ore, urmeaza compilarea unei filmari video sau un apel audio ori poate un interviu de tip chestionar in care primim raspunsuri scrise?
7
Cafenea / Re: Urãri cu ocazia zilelor de naºtere/onomastice ºi de sãrbãtori
« Ultimul mesaj de abyss 19 Februarie 2020, 19:29:26 »
La multi ani cu sănătate și bucurii @spooky 🥳
8
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de Grifon 19 Februarie 2020, 17:03:05 »
Adevărat.
În urma acestor afirmații (verosimile, în accepțiune rezonabilă) ipoteza unor coterii misterioase în jurul fostului rege cam pică (cel puțin cu IPC ca actor proeminent).
Dacā în jurul evenimentului au mișunat "secretoși" - și asta e, de asemenea, o ipoteză rezonabilă - nu cred că IPC a fost pentru ei o țintă prioritară.
Mai rãmâne varianta unei conjuncturi pur íntâmplãtoare, ín care profesorul sà fi aflat ceva prin hazard.
Dar atunci...hmm...să fie asasinat doar dintr-o conjunctură aleatorie...e totuși absurd.
9
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de al_pacino 19 Februarie 2020, 16:48:42 »
Am urmarit atent interviul. Culianu nu a fost organizator al evenimentului. A participat in calitate de veritabil ghid al Regelui, ducandu-l sa viziteze casa lui Eliade, unde s-a intalnit si cu vaduva acestuia, apoi au vizitat si catedra acestuia de la Universitate si in final, pare-mi-se, amandoi ar fi facut si o scurta oprire la mormantul lui Eliade.
10
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« Ultimul mesaj de Ganditorul 19 Februarie 2020, 09:24:11 »
Da , apar cam tarziu elemente noi - IP Culisanu moare la o luna dupa vizita Regelui Mihai la Chicago . Nu stiam der vizita regelui in Chicago, orasul in care statea si Culianu - si nici nu am vazut pana acum vre-o legatura facuta intre casa regala si crima. Oricum Culianu nu era un neica nimeni - iar pozitia lui fata de aceasta vizita ar fi un punct important in discutie.
 Dar oare IPCulianu a fost in suita celor care l-au primit sau in grupul celor care au organizat primirea regelui ? Sau a fost marginalizat, eliminat din preajma regelui ...pentru ceea ce stia/cunostea ?
  Interviul clarifica partial aceasta problema ...si arunca o perdea de ceata asupra legaturi posibile dintre casa regala si crima (plaseaza crima departe in timp fata de vizita ...)
Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10