Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Diverse / Re: Pagina Comica - Avertisment Spoiler film
« Ultimul mesaj de Aseneth Ieri la 18:18:39 »
Am vazut aseara pe Netflix filmul Psychokinesis, in care un sud corean capata puteri paranormale.
Primul om de stiinta care e intrebat care ar fi cauza:
- A, explicatia e clara: Coreea de Nord!
3
Diverse / Re: Pagina Comica
« Ultimul mesaj de kenjiro Ieri la 17:15:37 »


4
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« Ultimul mesaj de kenjiro Ieri la 16:29:41 »
Nu exista lingura ! /There is no spoon

https://m.youtube.com/watch?v=XO0pcWxcROI

5
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« Ultimul mesaj de Grifon Ieri la 12:05:18 »
Am înțeles precizarea, dle.@uforever, si o consider binevenită.
Cam asta voiam să spun și eu, dar am făcut doar referirea generală.
De altfel, nici nu cred că e posibil să "vrei mutarea bobului" si, concomitent, să-ți calibrezi psihismul pentru "contopirea" preliminară. Non-sensul ar anula orice demers. Mintea va începe să simtă incoerența demersului, într-o interpelare tip : "băi tontule, cum să fii tu bobul ? Bobu-i bob iar tu ești tu ! Dacă vrei să-l miști, nu e clar că nu ești bobul ?"
Iar dacă se reușește, să zicem, înglobarea bobului în psihism, apare o dilemă pe care am putea-o enunța, hilar, cam : "păi bine măi frate, după ce te-ai muncit atât să " devii una" cu bobul, acum vrei să-l dai în...xxxx ?"

Așa se întâmplă, pe o scală mult mai mare, când cineva vrea să manipuleze "psi" o altă ființă. Obligat la calibrarea prealabilă pe "țintă", e silit a cultiva empatia. Cultivând-o, ajunge să nu mai vrea a-si păgubi aproapele (aici termenul fiind stricto sensu) și renunță, devenind cumva și mai bun.
(desigur, asta e valabil la un om normal - fără patologii - si cu condiția să dezvolte empatia complet - nu doar selectiv, până identifică vulnerabilitatea țintei).
6
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« Ultimul mesaj de uforever Ieri la 10:50:04 »
Am revenit sa nu ramana in coada de peste reformularea mea. Cand starea mentala este aceea de a obtine ceva, acela este un atasament, in cazul de fata mutaul acelui bob de mustar. Cu atasamente nu se obtine nici o evolutie, nu se poate progresa. De aceea prima regula este fara atasamente, fara intentie de a obtine. Doar am vrut sa pun in evidenta acest lucru, de aceea am reformulat. Oricum, afirmatia dvs. Grifon este corecta.
7
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« Ultimul mesaj de uforever Ieri la 09:11:01 »
Citat
In trei ani, acei oameni simpli au ajuns sfinti, vorbeau in lb straine, vindecau, sculau mortii, inmulteau paini etc. Deci, pe mine nu ma imbrobodeste nimeni ca uite asa ... pac -  :star: esti cuminte, asculti predici ...si apoi faci minuni fiindca crezi in ele pur si simplu.

Ne-au imbrobodit oricum cei care au facut ce au vrut cu scrierile respective,, de la calugarul Eronim in sec. 3 incoace. Totusi lucrurile sunt posibile in felul acesta, energia poate fi divizata unor indivizi, dar tre sa ai un nivel ca sa faci asta, as specula ca Iisus avea. Sunt unii care isi lasa o amprenta energetica, o anumite cantitate, pe diverse lucruri, o statuie sa spunem. Acea forma energetica, are exact imaginea individului, si uite asa statuia avand o anumita cantitate de energie, poate face diverse chestii. La asta ma refeream cand spuneam ca-i periculoasa treaba cu falsa consacrare. Daca statuia respectiva nu e consacrata, iar unii se roaga la ea pentru diverse lucruri, se va oferi o goanga(care are putin gong :wink:) s-o ia in primire, si uite asa apar minunile, plus iluminatii falsi, goanga respectiva va aparea cu o imagine de fiinta iluminata. Omul se va ruga pentru bani, sanatate...etc. Goanga va executa, dar ce primeste in schimb? Ghici!!! Nu-i nimic exclus nici cu ce s-a intamplat in perioada lui Iisus, mai ales ca venise cu o calitate innascuta foarte buna, cu ceva predestinare, daca luam in calcul si asta. Si da, energia poate fi divizata altor indivizi pe termen scurt. Avand in vedere ca nu le apartine si nu-i cultivata de ei, nu va dura prea mult, dar va avea efecte clare.

Citat
Nu poți obține doar o " felie gustoasă" prin aceste demersuri. Trebuie să mănânci "toată pâinea" - iar paradigma în care ajungi este, cred eu, ireversibilă.

E o viziune pesimista totusi. Odata ajuns pana acolo, ti-ai mai dori cale intoarsa? Pentru ce? Desigur ca poti urma o cale malefica, asta e cu adevarat o mare problema. Cum scapi de toate lucrurile alea instalate in tine? In ziua de azi e suficient sa citesti o carte plina de mesaje, sa consideri doar ca-i rezonabil ce se spune acolo si deja ai instalat un set de lucruri. Atunci incep problemele serioase, lucrurile instalate sunt toate vii. Totul este viu, inclusiv vrilul sau capacitatile paranormale, inclusiv bolile. Aici e foarte discutabil, cam cat de discutabil e, daca in momentul mortii urmezi sau nu lumina. Unii ar spune ca-i o capcana, vai intra in alta matrice.
Poate n-am inteles eu bine ce vrei sa spui cu "ireversibil", am o perceptie cam jucausa.  :roll:

Citat
Nu țin totuși să dezbat problemele respectivei mișcări (mai ales că soarta ei a devenit un pretext propagandistic ptr.americani, în jocul geopolitic cu China - de unde și exagerările "demonizatoare" din partea tuturor factorilor implicați).

Cum ar putea sa nu profite americanii de asta? E clar ca le pica bine, totusi situatia este cat se poate de reala acolo, se incalca grav drepturile omului, e horror. Cat despre "demonizare", iar e discutabil si profund, dar nu e locul pentru discutia asta. In spatele oricarei persecutii se afla lucruri malefice.

Citat
In linkul despre Falun Gong am citit si se repeta non stop termenul "puteri supranaturale" de nu stiu cate ori pe pagina. Ok...

E o simpla prezentare, nu-s perfecti nici cei care se ocupa de partea asta. Mie cand mi s-a prezentat practica, am fost foarte agresiv, asa ca mi-am format un sistem de atunci, nu mai judec lucrurile dupa coperta. Am jignit niste oameni foarte buni si "specia" asta e pe cale de disparitie.

Citat
Si aici apare un paradox straniu : tot cultivând starea mentală necesară, omul atinge (teoretic) un asemenea nivel spiritual, încât, cu certitudine, nu va mai ține deloc să mute un bob cu gândul...

Tot cultivand starea mentala de a obtine sa mute un bob de grau, nu va atinge un asemenea nivel spiritual.

Am reformulat putin, sper sa nu te superi, dar eu asa vad lucrurile.

Este doar intelegerea mea momentan!!!
 
8
Ireale...pe bune! / Re: VRIL Animi: Aplicații practice
« Ultimul mesaj de abyss Ieri la 00:50:25 »
Revenind însă la "mutarea bobului", se impune precizat faptul că, pentru a dobândi acea stare mentală aferentă telekineziei, trebuiesc făcute cu asiduitate demersuri de modificare a actualelor concepții...scientiste.
De acord.
In primul rand , orice cale veche, traditionala indiferent de natiune/scoala care foloseste qi-ul si apoi gongul/vrilul/cum-s-o-numi cultiva in practicant calea respectiva zeci de ani. Intre minim 10 ani si infinit.... ca sa se obtina rezultate superioare. In linkul despre Falun Gong am citit si se repeta non stop termenul "puteri supranaturale" de nu stiu cate ori pe pagina. Ok...

Iisus a stat se pare in tibet cam 15 ani... S-a intors si ce a facut, cum a facut ...ca in 3 ani cei din jur faceau aceleasi chestii ca si el. Se mai vehiculeaza acum prin carti si filme faptul ca aveau la ei un "potir" si care desi il foloseau la baut vin... era un dispozitiv, ba chiar erau mai multe in antichitate!!! Dar acel potir o fi fost cumva o Vajra autentica? Adica o sursa de energie? Fiindca pentru aplicatii practice ai nevoie de vril destul de mult. In trei ani, acei oameni simpli au ajuns sfinti, vorbeau in lb straine, vindecau, sculau mortii, inmulteau paini etc. Deci, pe mine nu ma imbrobodeste nimeni ca uite asa ... pac -  :star: esti cuminte, asculti predici ...si apoi faci minuni fiindca crezi in ele pur si simplu. Calea naturala cere zeci de ani de practica.
Un alt fel de trigger trebuie sa (mai) existe  :|
9
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« Ultimul mesaj de abyss Ieri la 00:33:48 »
Ca tot a pomenit @uforever despre Falun Gong, iata si o descriere a ochiului celest.

4. Ochiul Celest (Al treilea ochi)
(1) Deschiderea Ochiului Celest
http://ro.falundafa.org/books/Falun_Gong/FalunGong-rev2/FalunGong-editia-2012-v7_capitolul1.html#anchor10

Pe de alta parte in capitoul (2) Qigong-ul artelor marțiale, se face o afirmatie neadevarata:
"Ca principiu, cea mai mare diferență dintre artele marțiale și cultivarea noastră internă constă în faptul că artele marțiale se practică cu mișcări viguroase și practicanții nu-și pot liniști mintea. Neavând o minte liniștită, concentrată, vor face ca qi-ul să circule pe sub piele și să treacă prin mușchi, în loc să se scurgă în câmpul de dan (dantian9). Așa că ei nu cultivă viața — nu au capacitatea s-o facă."

Neadevarat total total si chiar o spun ca sunt mirat ... practicantii trebuie sa urmareasca a-și linisti mintea pusi fiind in cele mai extreme situatii, tocmai acesta este telul principal. Practicantii nu fac miscari viguroase, cafteala si atat... ci urmaresc sa obtina din acele miscari viguroase (la incepatori) triggerul pentru acumularea de energie (asa cum iti trebuie o :star: sa pornesti combustia). Scantei in muschi si nervi canalizate din ce in ce mai constient in centri. Se urmareste intelegerea si realizarea energiei, captarea ei si utilizarea constienta/canalizata (prin eliberarea acesteia - asa cum o face orice dispozitiv). In fine, dezbateri care nu ne privesc pe noi acum.
10
Ireale...pe bune! / Re: 📓 Biblioteca Ireala... Falun Gong
« Ultimul mesaj de abyss 17 Iunie 2018, 23:56:32 »
Cărţi şi articole recente ale domnului Li Hongzhi
Toate cărţile se pot descărca pentru studiu personal de pe această pagină.

http://ro.falundafa.org/falun-dafa-books.html

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10