Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Diverse / Re: Abisul răului
« Ultimul mesaj de SLEAH19 Azi la 16:24:20 »
https://m.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/ccp-virus-variant-affects-vaccinated-people-more-than-unvaccinated-people-study_3770982.html?utm_source=Morningbrief&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-04-12&mktids=2f40035469c85954779811da687374cc&est=hRRITKub8M%2FqeEDw0d3SNieeYiYjObSJ36UWIcxNnmP19jBat8CYA6grsUJtjO8%3D

  Postarea mea arăta că omul în chestie, Mike Yadon a spus ,, un țânțar,, și spusa lui a fost tapetată devenind armăsar, tehnic, el nu vedea rostul celei de-a treia inoculări, pentru că variantele nu ar exista ori Theepocthimes spune taman că Vaccinul Pfizer nu ar acoperi varianta africană.

   Cele mai dureroase sunt studiile reale, făcute pe tine sau pe cei pe care îi cunoști. Lucrez într-o firmă în care eu sunt cel care am înregistrat pe platformă societatea, am fost ,,Esențiali,, de Tip 2B, suntem 54 de angajați și la vaccinare s-au înscris 22 . Mulți dintre colegi m-au întrebat ce să facă, le-am recomandat să facă ceia ce le dictează conștiința, eu nu le recomand nici un sens, nici să se vaccineze nici să nu o facă,   ... înțelegeți de ce. Eu personal m-am vaccinat, cu Astra Zeneca, chiar cu lotul problemă, din 22 de vaccinați 4 au avut febră și grețuri pentru 36 de ore , 3 dureri de cap și mușchi pentru 24 de ore , unul a avut o reacție urâtă cu febră și probleme de respirație întra 9-a zi  și medicul lui de familie a catalogat-o ca reacție la vaccin. Toate reacțiile au fost raportate de către mine în sistem. 
  Povestea este că unul din angajați nu s-a putut vaccina atunci, la nivel de luna martie deoarece nu se găsea în Timișoara decât Astra Zeneca și el avea peste 55 ani, soția lui care este colegă cu noi s-a vaccinat.  Datorită campaniei împotriva vaccinului Astra, Mihai colegul nostru a renunțat la Astra atunci când sau eliminat restricțiile  și s-a hotărât să aștepte Pfizer dar la începutul lui aprilie a contactat de undeva Covid care a acționat fulgerător de la o zi la alta iar în 10 aprilie la ora 21 la Spitalul Victor Babeș din Timișoara la secția ATI s-a constatat decesul. Soția, care s-a vaccinat, are probleme de sănătate cu inima dar și cu niște alergii. Locuind împreună  cu soțul Mihai ( fost boxer și sportiv ) a fost imediat testată, a fost găsită Pozitiv și carantinată , dar fără simptome.

  Posibil faptul că era vaccinată deja de aproape 4 săptămâni să o fi  ajutat?
3
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« Ultimul mesaj de hoinar Azi la 09:33:52 »
Trageti ce concluzii vreti, insa caracterul asta "prietenos" incepe sa fie din ce in ce mai impins pe mainstream.

https://www.youtube.com/watch?v=3B0OsoxoE1g

5
Diverse / Re: Abisul răului
« Ultimul mesaj de hoinar Azi la 05:03:52 »
7
Diverse / Re: Abisul răului
« Ultimul mesaj de abyss Ieri la 17:33:54 »
Nu toți suntem si masculi si inteligenți, ce-i drept. Unii sunt și dame și inteligenți sau mame ori curve. Incet incet adevăratul matriarhat se va reîntoarce,  probabil.  O noua renaștere. Susțin.

@zamotrak
Deocamdată e doar un sentiment vag. Insa bruscarea, înfrângerea voinței umane e un act foarte grav mai ales în prezent. Cu repercusiuni sigure și greu de calculat. De aici si nevoia impunerii unui control strict. Care la rândul său va genera alte ramificații de necunoscute.
Sa vedem cum va fi 2022-2023.
Nu sunt de părere ca cineva vrea sa omoare lumea. E ridicol. E altceva la mijloc. Cand voi avea mai multe date si lucrurile imi vor fi mai clare mai povestim. Cheia descifrarii ar putea fi înlăturarea lui Trump si înlocuirea sa cu ... nimic. Asta după ce o parte a DS a fost alături de el fiindca l-a instalat in 2016. Terapia genomica ce a primit undă verde acum e un câștig fantastic.
8
Diverse / Re: Abisul răului
« Ultimul mesaj de socrate Ieri la 16:09:08 »
Sunt de părere ca nu coborâm ci urcăm. Este o lume minunata.  Iar noi suntem cei mai inteligenți și mai capabili oameni de pe pământ. Cei mai capabili exponenți ne conduc, avem toți un scop comun,  suntem solidari  si știm mai bine ca oricine sa ne apărăm interesele . Avem in față un viitor de aur, un lider de vis, un avatar divin, fiul universului care are alături consiliul înțelepților prin care esența neamului nostru milenar isi  manifestă vocea . Lumina noastră va străluci pururea!
Da,cei ma inteligenti si capabili .... numai ca, inteligenta se poate utiliza atat in bine/fericire cat si in rau/nefericire,fiind vorba  despre actuala era a umanitatii (era sistemului social patriarhal/misogin sclavagist,razboinic cotropitor,inuman,imoral),este incontestabil,inteligenta a fost folosita/utilizata in rau si nu in bine,de la accederea la putere a printului consort,impostor,creator de ideologie si legislatie patriarhala pana la ora actuala.Evidenta solidaritatea spiritual patriarhala in apararea intereselor spiritual/legislativ patriarhale pe toata durata erei patriarhale pana in momentul de fata.In alta ordine de idei,de acord cu ideia viitorului de aur (dat fiind trecutul de aur,epoca/era de aur a umanitatii),adica,revenirea la starea naturala a umanitatii,posibil doar prin repunerea in dreptuiri/vigoare a prevederilor dreptului natural,drept abrogat,falsificat in era paterna,ca, va fi prin avatar divin fiul universului fiinta vie care a nascut naste si renaste viata sub toate aspectele,posibil si asta varianta data fiind imposibilitatea readucerii la normalitate prin printul consort tradator/impostor,criminal,ticalos ordinar,inuman,imoral,asta,asa ca sa se demonstreze ca nu toti barbatii sunt masculi inteligenti si tradatori/impostori,criminali,inumani... :wink:
9
Diverse / Re: Abisul răului
« Ultimul mesaj de zamotrak 14 Aprilie 2021, 15:08:11 »
O scindare din interior?

Ai putea,daca timpul permite,sa dezvolti versiunea ta?
10
Diverse / Re: Abisul răului
« Ultimul mesaj de abyss 13 Aprilie 2021, 22:39:26 »
O scindare din interior?
Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...