Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Au trecut multi ani de atunci, colega Grifon. Vremurile s-au diluat, logica generala a devenit mai ...sa-i zic schematica, un like/dislike putand concentra un intreg potential comentariu. De scris, vor scrie tot cei care mai au in ADN asa ceva, in rest... ne adaptam pana la disparitie (sau renastere)..  :-)
3
Diverse / Re: Pagina Comica
« Ultimul mesaj de Aseneth Ieri la 15:07:20 »
O varianta

4
Stiri / Re: Coronavirusul - epidemie sau deja_vu?
« Ultimul mesaj de xperyens Ieri la 14:13:03 »
Initial, in cartea scoasa in 1981 a fost vorba de Gorki-400, cand Rusia era privita ca inamicul nr. 1 al SUA si epidemia avea loc in Rusia. In 85'a venit Gorbaciov cu care SUA au avut relatii bune, si la reprintarea cartii, in 1989, au scris Wuhan-400 si au tintit atentia catre China. Tot in 89 se pare ca se specula despre China ca ar produce arme biologice - de aici potrivirea.

https://www.scmp.com/lifestyle/arts-culture/article/3051619/china-wasnt-original-villain-book-predicting-coronavirus
5
Stiri / Re: Coronavirusul - epidemie sau deja_vu?
« Ultimul mesaj de Grifon Ieri la 00:36:49 »
Mda...bizare "proorocirile" din cartea lui Koontz.
Precogniție ? Sau texte programatice ? Aceeași întrebare ca în speța revistei "The Economist" (care nu a menționat nimic despre virus în faimoasa "copertă anuală" 2020).
Eu înclin a crede că e o isterie mediatică, ce se va stinge (dacă nu vor tot sufla peste jàratec unii mai interesa(n)ți). Atrage și pe nelipsiții creatori / devoratori de senzațional, cå, deh, prea seamãnă cu multe scenarii SF.

Iar dacă în cazul lui Koontz nu e vorba de o inserție programaticà, atunci explicația poate sta ín accesarea "subconștientului colectiv", de unde putea spicui...ideea. Adicãtelea, ín mnemonica atemporalà (sau non-liniarà) unde opereazà 70% din creier, subconștientul lui Koontz a reperat o memorie, considerând-o ca idee.
6
Mulțumesc de răspuns. Așa bănuiam și eu, că up-date -ul e de vină...bată-l vina...dar văzând că nu se anunță nimic, am zis că o fi o nouă politică...

Văd că sunt multe voturi pentru schimbarea sistemului, în fapt o revenire la exact acel "karma" sistem evocat. Eu nu eram pe atunci membru, dar am citit un subiect vechi pe această temă, unde (aproape) toți cereau, atunci, eliminarea punctării cu (+) și (-). Ciudat cum vremurile par a reclama ciclicitate...Pesemne s-au uitat "patimile" generate atunci, precum și adversitãțile perpetuate (ín special de alocarea (-)-urilor.

http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=3703.msg61513#msg61513

Dar, indubitabil, majoritatea decide. Vom vedea ín timp ce va fi - pânà la următoarea "buclă" a ciclicității.
7
Stiri / Re: Coronavirusul - epidemie sau deja_vu?
« Ultimul mesaj de volare 23 Februarie 2020, 23:49:16 »
Exista multe surse din parti diferite cu subiectul pe care tu il insinuezi.

Eu vroiam sa va intreb si sa va ganditi voi cu mintea voastra, ce se urmareste prin acest scenariu. Fiindca eu previzionez urmatoarele:

- suprapopularea, migratia, turismul care impreuna au luat o amploare incontrolabila si care ar duce la o si mai mare poluare mondiala. Toate in legatura si cu schimbarea climaterica nefavorabila pe toate continentele.
- daca e sa privim dpdv Noua Ordine Mondiala, acesta noua isterie provocata de coronavirus ar avea efecte benefice:
  - o scadere drastica a industriilor
  - un impact devastator pentru relatiile comerciale dintre toate statele
  - scaderea dramatica a turismului, falimentul emergent

Concluzie:

In loc de un al treilea razboi mondial, este mult mai pasnic, si cu aceleasi rezultate, o criza mondiala, criza necesara pentru refacerea ambientului natural climateric, al politicilor de dezvoltare comerciala si implicit a mentalitatii colective indiferent de tara si rangul ei de dezvoltare.

Poate voi reveni.
8
Romanian UFOnetwork / Re: Sugestii pentru forumul RUFOn din partea membrilor!
« Ultimul mesaj de alx 23 Februarie 2020, 22:37:40 »
Cred că este vorba de ultimul update al forum-ului. Teoretic, sistemul de like este activ și ar trebui să funcționeze, însa pare a fi o problema. Nimeni nu a dezactivat INTENȚIONAT  like-urile. O sa vb cu Paul, să vedem cum restabilim acest sistem.  Poate fi restabilita karma, cu tot cu + și -...dacă vă doriți asta.
9
Stiri / Re: Coronavirusul - epidemie sau deja_vu?
« Ultimul mesaj de abyss 23 Februarie 2020, 21:26:44 »
Asta ce o fi?
10
Romanian UFOnetwork / Re: Sugestii pentru forumul RUFOn din partea membrilor!
« Ultimul mesaj de abyss 23 Februarie 2020, 21:13:47 »
Eu nu am fost informat cu privire la această schimbare.
Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 10